Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Elevatorsex del 9 PISKEMANDEN

(Elevator sex)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 6249

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Natursex og Bondage
Elevatorsex del 9 PISKEMANDEN
Af oleole13
Så lå jeg der på bordet med fødderne op ved ørerne, hvor mine to piccolovenner stod parat til at holde mine ben fast om nødvendigt. Røven ud over bordkanten og røvhullet fuldt synligt for alle og ikke mindst Hussaini med piskene. Min bærbare stod på et andet bord og dels sendte den live til mine skype-venner, og dels optog den hele sceneriet. Min elevatorfører stod med et videokamera.

Jeg begynder med lige at sætte mit mærke på begge baller.
Som altid sagde han først, hvad han ville gøre, så tilskuerne kunne følge med i, om det lykkedes. Det gør nok en smule ondt, smilede han.
Jeg ved ikke, hvad han havde i enden af piskesnerten, men jeg udstødte et højt skrig begge gange,de ramte, og måneder efter kunne man se hans mærke. Tilskuerne klappede og lo, man skulle nok ikke vente medlidenhed fra dem.

Han tog en anden pisk.
Så begynder den egentlige opvarmning af røvlæberne, sagde han. Det er ikke til at vide på forhånd, hvor mange svirp, det vil tage, det er forskelligt, hvordan røvlæberne reagerer.
Og han begyndte! Hver gang snerten ramte, og den ramte plet hver gang, udstødte jeg et højt gisp. Det gjorde ondt, men ikke vanvittig ondt, og det sendte hver gang liderlige impulser gennem hele kroppen, og min pik blev stivere og stivere og begyndte snart at lække precum.

Når røvlæberne begynder at svulme op, og det gør de nu, kan jeg se, så kan jeg komme til at kysse dem på indersiden hele vejen rundt.
Og det gjorde han!

Nu, sagde han, nu begynder røvhullet ligesom at frigøre sig og leve sit eget liv, og fyren der på bordet har ikke længere nogen kontrol over det. Det gør, som jeg siger. Det forstår ikke mine ord, men det forstår, hvad piskesnerten fortæller det.
Så nu er den lige ved at være der, i kan se, at den åbner sig, når jeg gør sådan.
Der lød et højt ÅÅÅ fra dem, der var nærmest, og derfor kunne se, hvad der skete.
Vi gør det lige en gang til inden pausen, og denne gang sender jeg en anden snert ind i åbningen, så røven kan gribe den og holde den fast.
Og det gjorde han.
Efter pausen skal vi koncentrere og mere om den åbning, så den bliver større og tydeligt tigger om pik. I har vel trukket numre, så der ikke bliver slagsmål?

Øv, pause, lød det fra flere, hvorfor skal der være pause?

Det var heller ikke helt rigtigt sagt, der bliver ikke pause i forestillingen, vi går over til forsiden, det er røvhullet, der får en lille pause inden jeg gør det klar til jeres store pikke. En fordel ved denne forberedelse af røvhullet er, at det ikke tager skade af at få mange pikke ind. Det bliver dog aldrig som før, det vil for altid være forvandlet til et piksultent hul, der får brug for flere pikke hver dag for at stille sultem.
Nu trak han i den pisk, hvor snerten sad fast, og efter et par forsøg slap den ud.

Han gik hen til bordet og fik mig op at stå. Han drejede mig om, betragtede min krop og følte hen over den.
Du har nogle godt stive og ophovne vorter, som nok også er ret ømme, sagde han og kneb den ene, med et højt gisp fra mig til følge. Nå det er de altså, men det gør ikke noget, de får alligevel hele turen. Og så har du jo en helt flot mandepik og nosser. Den vil jeg godt have i munden bag efter. Den må kunne give en god portion drengesperm. Hvor gammel er du?

Ja, jeg var jo 15, og det overraskede ham. Lige bortset altså fra pikken,hvis man ellers kunne se bort fra et så flot eksemplar, så ville jeg have gættet på 12-13 år, men det er så derfor, de har sagt, at du er lovlig, der hvor du kommer fra, og det er en stor fordel.

Vi begynder med brystvorterne, sagde han.
Og det gjorde han!
Gang på gang ramte han dem. Ikke hårdt, men bestemt, og de svulmede og stivmede endnu mere, med en stadig strøm af suk og støn fra mig.
Det er ikke sikkert, de er store nok til, at jeg kan få snerten om dem, sådan som med tøsebryster, men jeg vil prøve.
Han prøvede en gang og to gange på den ene vorte. Gik så over til den anden, og der lykkedes det. Smerten snoede sig om vorten, og han begyndte at trække i den. Hold ham lige fast, sagde han. Straks var der to, der holdt mig i hver sin arm, og så begyndte han at trække for alvor. Jeg skreg, og han gik over til at trække i små stød skråt opad. Jeg skreg og rejste mig på tæerne, og tilskuerne lo og klappede, og til sidst løsnede snerten sig.
Vi skal lige sige pænt farvel til dem, smilede han, og så sendte han et hårdt snert til hveer af dem, og jeg skreg igen.

Derefter gik han over eller ned til pik og nosser. Han begyndte med nogle halvhårde snert til undersiden af nosserposen og arbejde sig så opad, til han endte med pikhovedet.
Hold lige fast på pikken og bøj den lidt frem, så skal vi se, om det ikke skulle lykkes også at give de små læber ved pishullet lidt behandling.

To hænder holdt om min stadig stive og lækkende pik. Jeg stirrede ned på den. De havde bøjet den lidt ned fra maven, så den nu stod i sådan ca. 45 graders vinkel fra min krop. Og så faldt den første piskesnert. Det gik jo ret hurttigr, men jeg kunne både se og mærke, at også den ramte plet, så jeg udstøtte et lille skrig. Selv om slaget ikke havde været særlig hårdt, så ramte det jo på et ekstremt følsomt sted. Det var også nødvendigt for ham, for at kunne ramme rigtigt, at der var god fart i piskesnerten. Han havde igen skiftet til en anden pisk med en tynd, lidt stiv spids, stod noget nærmere for tydeligt at kunne se det lille mål. Han slog i alt fem gange, og de to sidste gange ramte han lige mellem de nu noget opsvulmede små læber, så spidsen af snerten gik et stykke ind i pisspalten, hvad der ikke gjorde mindre ondt. De slap mmin pik, som stadig strittede lige stiv, så man måtte få det indtryk, at jeg kunne lide behandlingen. Og det kunne jeg, det var vildt liderligr også selv om det også gjorde ondt – eller måske netop derfor! Var det ikke sådan noget, jeg havde læst og drømt om, også selv om det her var noget helt specielt, som jeg aldrig havde kunnet fantasere mig til.

Men han var endnu ikke færdig med min forside. Han havde igen skiftet pisk og stod igen de ca. rti meter væk, og den første piskesnert snoede sig om min nosserpose, helt inde ved pikroden. Han trak lidt i den, så den lidt løse snert gled nedad og derved pressede mine klunker udad, så huden strammede om dem.
Hold ham lige igen, sagde han, og jeg var straks klar over, at det ville vetyde en ny smerte, og det havde jeg ret i, for nu begyndte han som ved brystvorten at trække opad og udad i små og stadig kraftigere stød eller hiv. Igen skreg jeg, og igen lo og klappede de forsamlede ubarmhjertigt. Det hele blev stadig transmiteret til mine skypevenner, optaget på computeren, og min elevatorven fortsatte med sit kamera. Da jeg senere så hans optagelser, kunne man tydeligt på en næroptagelse i slow motion se, hvordan piskesnerten slog ind mellem pishulslæberne. Det var et af mange afsnit, som jeg ikke kunne blive træt af at se, og det gjorde mig hver gang totalt liderlig igen, og fik mig til at længes tilbage til piskemanden og hans kunst eller kunster.

Han lagde pisken og tog en anden, mens piskesnerten stadig sad om mine nosser, og et øjeblik efter snoede en anden snert sig flere gange om mit pikskaft. Han tog den anden op, og med den ene hånd genoptog han de korte træk i mine nosser, mens han med den anden hånd fik snerten om min pik til at onanere den op og ned i små bevægelser. Det var så tilsammen så erotisk ophidsende, at der kun gik få minutter, før min pik sendte sprøjt efter sprøjt ud i den varme luft. Stort bifald og mange suk fra mig.

Så skal vi lige sige farvel til forsiden ved at give pikhovedet og bollerne et kys, sagde han. Bøj lige pikken lidt ned, så jeg kan kysse den på den brede nakke.
To hænder goldt min nu for en kort tid kun halvstive pik vandret ud fra min krop, og straks faldt ”kysset” som et hårdt svirp på nakken af pikhovedet.
AAAAAVVVVVV skreg jeg, og da jeg kiggede ned, så jeg et blodrødt mærke, der lignede en hånd med fire fingre.
Tilskuerne jublede.

En af hans hjælpere tog den pisl op, hvis snert stadig var snoet om min pung. Han begyndte at trække hårdere og hårdere, og mens jeg stønnede, blev mine nosser trukket længere og længere ud i posen, så de til sidst kun var dækket af et tyndt og skinnende hudlag. I hurtig rækkefølge faldt så to svirp, og under høje skrig fra mig, blev der plantet en ny blodrød hånd på den udspændte hud over klunkerne. Så slappedes trækket i mine klunker, snerten løsnede sig og faldt af, og nossetposen trak sig langsomt tilbage til normal tilstand.

Husseini kom smilende hen til mig, mens jeg stod og ømmede mig og kiggede ned på min pik, som hang slap, men stadig tyk og blodfyldt ned, og jeg mærkede, hvordan det igen begyndte at dunke i den. Han tog om min pik og klemte den let.
Er du vred på mig? spurgte han.
Jeg stønnede stadig, dels på grund af den kraftige udløsning, dets på grund af de sidste smertende piskeslag, men jeg smilede svagt tilbage og stønnede nej, og min pik voksede som dens eget svar i hans hånd. Han bøjede sig ned og tog pikhovedet i munden.
Den må jeg smage noget mere på bagefter. Så skal vi tilbage til dit røvhul, sagde han og løftede mig op på bordet, bukkede mig igen sammen, så jeg havde fødderne oppe ved ørerne, hvor mine unge venner stod parat til at holde fast om nødvendigt. Han kiggede på mit røvhul, og inspicerede så med fingrene de opsvulmede røvlæber, og var tilsyneladende helt tilfreds med den måde, hullet sitrede ved hans berøring.
Du har et rigtig flinkt og samarbejdsvilligt røvhul, sagde han anerkendende, det får vi hurtigt til at blive en flink og piktiggende kusse.

Nu skal vi have disse røvlæber varmet igen, så de rigtig bliver til at tale med for min pisk, sagde han, og slagene faldt hurtigt efter hinanden, og jeg sukkede og stønnede, mens pikken voksede og igen begyndte at lække precum.
Så er vi klar til at koncentrere os om indersiderne af læberne og selve åbningen, sagde han.
Se nu, hvordan hullet åbner og lukker sig, og det er så min opgave at ramme ind i det, i det øjeblik, det er åbent, så det kan mærke piskesnerten længere inde. Det vil få det til at åbne sig endnu mere, og de ømme indersider vil få fyren til at synge, når jeres store pikke går ind og ud.

Se nu her, sagde han og stoppede med piskeslagene, se, hvordan det åbner og lukker sig, og inviterer pikken ind.
Hvem er den første?

Alle otte tilskuere (når man fraregnede Kemal, Ami, elevatorføreren og piskemanden) havde allerede deres pikke ude og godt stive. De stod forbavsende nok i en nogenlunde ordentlig række, og den første var ikke sen til at line sin pik op ved mit røvhul, og uden dikkedare, hamrede han den i bund i mig. Jeg gav til hans store tilfredshed et højt skrig, og så begyndte han et vildt ridt ind og ud. Han havde ligesom de andre været godt ophidset under det meste af forestillingen, og nu skulle frustrationen ud i en fart. De to sidste besluttede, at de ikke kunne vente på deres tur, så de tog fat i Kemal, bøjede ham sammen, trak bukserne af ham og begyndte trods hans høje protester at pule ham. Den ene holdt ham fast, mens den anden gav ham pik. Da Ami så det, forstod han, at han også kunne være i farezonen, så han trak sig væk, men ikke hurtigt nok, så snart var hele tre teenagerrøve i gang med at få pik. Nu var der kun tre, der ventede, og den sidste af dem besluttede sig for at fordrive ventetiden med at mundkneppe mig.
Huseini kom hen til os. Nå, her går det godt, sagde han, kan du lide det?
Urmmhhåå eller sådan noget, var det eneste svar, jeg kunne få frem for pikken som arbejdede med dybe stød i min hals. Men det kunne jeg, og det kunne han se på min pik, som lå og osede precum på min mave. Han tog om den, løftede den til lodret, tog den i munden og begyndte at sutte den på ekspertvis. Så tog han om begge mine ømme men stive brystvorter og klemte og nulrede dem lidt blidt. Jeg gryntede ekstra ved den behandling, og efter få minutter på den måde, med en pik i både røv og mund, min egen pik en varm og våd mund og de følsomme vorter under blid behandling, inden jeg afleverede en pæn ladning helt frisk produceret drengesperm i hans mund.

Da de havde stillet deres værste sult, slap de fire mænd Kemal og Ami og vendte tilbage til mig, og inden det blev aften og hurtigt mørkt, som det blev dernede, havde alle otte haft min røv, og de fleste af dem også min mund, så jeg var godt fyldt med sperm både i røv og mave.
Jeg fik en pause, mens de spiste. Selv fik jeg kun en cola. De mente, at jeg måtte have nok i den sperm, jeg havde fået, og ikke mindst hvad der ventede mig i løbet af aftenen og natten. Og det havde de ret i.
Det var en flok rå tivolibørster, så de vendte mig på alle mulige og umulige måder, mens de kneppede mig, og efterhånden som de havde spermet flere gange, varede den enkelte kneppetur længere og længere. Vi skulle frem imod midnat, før et par af dem syntes, at nu var det tid til at dobbeltkneppe mig. Det kneb noget i starten, og jeg skreg, men jo mere jeg skreg, des mere opsat blev de på, at det skulle lykkes. Piskemandens åbning af min røv hjalp til, og ind gik også nummer to pik. Efter det, ville de andre også prøve, så i løbet af nattetimerne blev jeg dobbeltkneppet af de ikke hilt små tivolipikke.

Hen mod morgenstunden blev jeg lagt i min seng på hotellet, og jeg sov hele dagen indtil mine forældre kom tilbage og vækkede mig.

Slut på denne historie. Vi høres ved, en ny er på vej – håber jeg!

Undskyld, der kommer måske alligevel et afsnit mere (-:

Kommentar