Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Brødrene

Karakter: 4.4/7
Visninger: 11077

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Trekant
Det var Fredag aften mig og eksen skulle mødes med hans lillebror ved tanken, så vi kunne købe nogle øl og gå hjem til os. Vi sad og så film og fik et par øl, på et tidspunkt er jeg og lillebroeren begyndt at skrive sms sammen. Vi snakker om hvor fedt det kunne være med 3 kant også vidre han skrev om jeg havde lyst til at mærke på hans pik og mums en kølle tænkte jeg, nu går lillebroeren på toilettet og spørger min eks om han har lyst til 3 kant, det vil han gerne, hans lillebror kommer tilbage og eksen går på toilettet, hans lillebror sidder med lukket øjne i sofaen.

Nu kommer eksen tilbage fra toilettet, han er nøgen og sætter sig i sofaen og gør tegn til jeg skal sutte hans pik, mens jeg gør det sidder eksen og nusser hans lillebro, eksen gør nu tegn til jeg skal sutte hans lillebrors pik så kravler ned og pakker hans stive pik ud og begynder at sutte hans pik,da jeg igen kigger op der ligger min eks med pikken dybt begravet i hans lillebrors hals fuck det var et frækt syn.

Nu får vi smidt tøjet og min eks glider nedover hans lillebros pik og begynder at ride imens slikker jeg lillebroerens nosser, nu ligger min eks sig i doggy så hans lillebror rigtig kan pule ham, imens babber min eks løs på min pik.

Nu er det så min tur, så min eks ber mig om at ligge mig på ryggen han sætter sig til rette og lader hans pik op i mig og begynder at kneppe mig, hans lillebror kommer over og propper sin pik langt ned i halsen på mig og hals knepper mig, fuck her ligger jeg med 2 brødre pikke 1 i røven og 1 i halsen fucking frækt, nu ligger jeg mig i doggy så min eks rigtig kan kneppe mig og hans lillebror ligger sig ned så jeg kan sutte hans pik, efter 15 min brøler min eks og skyder sin dejlige varme sperm op i røven på mig, kort tid efter kommer hans lillebror udover mit ansigt.

Nu går vi alle 3 sammen i bad, her bliver de begge liderlige igen og presser mig ned på knæ, her sutter og slikker jeg deres pikke, de ber mig stoppe og vi tørre os, da vi kommer ind i stuen bliver jeg bundet og brugt nærmest voldtaget og bare fyldt ud med pik i hoved og røv.

De løsner nu rebet og jeg glider ned over min eks pik derefter propper hans lillebror pikken op i mig så nu bliver jeg dobbelt dicket så det batter og jeg er i trance, nu bliver hoved døren åbnet og ind kommer en af lillebroerens venner, det viser sig at brødrene har aftalt at hans lillebror skulle skrive til en af hans venner der kunne hjælpe dem med at fylde mig med pik. Han smider tøjet og kommer over og tvinger pikken i kæften på mig og face fucker mig mens jeg har 2 pikke i røven, mine huller blev godt brugt.

Da de er færdige ber de mig om at sætte mig på knæ på gulvet så jeg kan modtage deres sperm udover fjæset. Og de begynder at spille deres pikke og til sidst spermer de alle 3 udover mit fjæs så jeg bliver badet i sperm, de smøre spermen rundt i mit ansigt med deres pikke, til sidst pisser de udover mig og fortæller hvilken lille pik luder jeg er, kan nu ikke holde mig tilbage må bare sperme, så min eks sutter min pik og jeg sprøjter ham langt ned i halsen.Dette er en sand historie.Kommentar