Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Dejlige oplevelser med et par unge mænd.

(En äldre mands tanker om yngre mänd)

Karakter: 0/0
Visninger: 6666

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Rimming, Oralsex, Analsex og Aldersforskel
Som altid sidder jeg og drømmer kun iført min slåbrok og en god film, da det pludselig ringer på min dør, det er jeg jo ikke vandt til, så jeg må ud for at lukke op, og se hvem det kan være.

Udenfor står der en mand på en ca. 35-40 år, han måler mig meget hurtigt og så siger han, ja, der er noget som jeg godt kan lide ved dig, lidt fyldig i det, og så har du da lidt af eet glimt i øjet. Har selv målt ham en vane jeg har når jeg ser en ny mand som ser godt ud og har en god bule i sine bukser.

Jeg svarer ham meget hurtigt, du er heller ikke værst især den bule som du kan vise tyder på at du gemmer på noget godt, som jeg muligvis kunne få lov til at lege med. Hvordan kan det være at du sådan kommer til mig, for vi har da ikke mødt hinanden før. Næh, siger han, men jeg har fået fortalt af Allan som er en god ven af mig, at hvis jeg skulle have et godt blow, så skulle jeg besøge dig.

Kom dog indenfor i stedet for at stå her ude, og jeg skal nok give dig det blow som du gerne vil have, for jeg tror nemlig at det du har i bukserne er noget lækkert noget.

Ja, undskyld jeg hedder altså Per, og jeg ved at du hedder Ib og kan lide mænd på min alder, som jeg kan lide mænd på din alder, for de ved nemlig hvad de vil have når det kommer til stykket.

Hvad vil du have at drikke, spørger jeg Per, en øl eller kaffe. Øl meget gerne siger Per. Smid du bare tøjet siger jeg eller du vil måske have at jeg skal klæde dig af, sådan ganske langsomt.

Ja tak siger Per, det må du gerne for du kan jo lide at klæde en mand af, for at se hvad han indeholder, for jeg vil tro at du vil kunne lide synet af det der kommer frem.

Efter at have hentet øllet, begynder jeg langsomt at lader min ene hånd køre op ad låret på Per, langsomt helt op til skridtet, og jeg bemærker da også at der ligesom kommer nogle små ryk i hans bukser, for jeg kan da se at bulen er blevet lidt større, så jeg tænker, der bliver da noget at lege med, bynder så at kneppe hans skjorte op, for skal jo lige se om der skulle være hår på hans bryst, hvilket jeg jo godt kan lide ved en lækker mand, og ganske rigtig kommer der den flotteste hårbevoksning på hans bryst, lader min tunge finde vej til hans brystvorter, hvilket han nyder, for han får sådan en lidt anden vejrtrækning, han læner sig rigtig tilbage, for nu vd han at jeg snart vil komme ned til hans buksekant, for bukserne skal jo åbnes ganske langsomt inden at jeg kan trække dem af ham. Kan godt lide at lade mit ansigt komme ned i skridtet på en mand og dufte at det er en mand som jeg har for mig, dejlig aroma udsender han og så den duft fra hans lækre pik, som viser sig i hans underbukser, og nu kan jeg se at det er noget stort som trænger til en god behandling, lukker munden omkring den store pik som vises i de små trusser, den kan dårligt være indenfor og pikhovedet kigger lige op over kanten på trusserne, og den flotte presperm viser sig nu, lader tungen løbe hen over øjet og slikker det i mig, da jeg berører han hoved kommer der et støn fra ham og han skyder sin pik ind i min mund, jeg tager nu hans små trusser af ham så hqns flotte pik kan komme til syne fr mit blik, langsomt åbner jeg min mund og lader hovedet komme indenfor, da det er kommet ind så mærker jeg hans hænder på mit hoved og han trykker mig helt ned så jeg får hans pik næsten helt til roden, og kan mærke hvordan den rigtig vokser, tror at den er meget trængende for jeg kan allerede mærke at der er kommet lidt ud af øjet og ganske rigtig pludselig kommer der et åh hvor lækkert fra ham, og han skyder den første gang sperm ind i min mund medens han holder på mit hoved. Jeg lader ham komme med sprøjtene for der er nogle stykker og da det ebber ud, falder han helt sammen i min sofa og siger: Hvor var det lækkert, lige hvad jeg trængte til.

Han bemærker så at jeg lader hans pik blive i min mund og siger da, "vil du slet ikke slippe den", hvortil jeg ganske langsomt lader den komme helt til roden i den halvstive tilstand som den er i, lukker rigtig mine gummer omkring den og trække langsomt de sidste dråber ud af ham. Åh, det var lækkert siger jeg, og kan forstå på dig at det er længe siden at du har haft en så stor udløsning, for der kom rigtig meget sperm fra dig. Ja, siger Per, det er mindst 8 dage siden at jeg fik den tømt, men ikke på den måde som du gjorde, for det var rigtig lækkert. Dejligt at høre at du var tilfreds, men jeg regner da med at jeg kan få en portion mere inden du forlader mig, for jeg tror at du gerne vil have en tur mere. Ja, det kan du tro jeg vil, siger Per, for du skal tømme mig lige til sidste dråbe. og der er jo også noget andet jeg vil gøre ved dig, for som Allan fortalte kan du jo også lide at mærke en god pik i din lille numse, for det kan jeg også godt lide at gøre, og hvis du kan tage den vil jeg gennemkneppe dig så længe som du kan holde til det. Det er i orden siger jeg, men du skal komme med spermen i min mund for jeg vil smage dig igen.

Eftermiddagen gik stille og roligt med rigtig dejlig sex, og jeg må da sige at Per blev der hele aftenen, for som han sagde skulle han tømmes totalt og det blev han så, tror nok at jeg fik sperm fra ham sådan en 5-6 gange, men så var han også som en klud bagefter, men tilfreds og vilgerne komme igen, måske sammen med Allan hvis det skulle være.

Ja, tag du bare Allan med næste gang du bliver liderlig og så kan i bare gå lige ind når i kommer for min dør er altid åben for dejlige frække mænd.

Skal lige siges at navnet er opdigtet, for det er jo mine ønsker som jeg skriver ned.
Kommentar