Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

De kunne begge li' sperm....

Karakter: 5.0/6
Visninger: 9627

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Onani
Han var en mand midt i 40'erne. Godt liv. Godt job. Skøn kone og dejlige børn. Men der manglede noget. Mandesex - og masser af det.

Han havde - som så mange andre mænd i den alder - længe gået og fantaseret om sex med en anden mand. Det var egentlig ikke fordi, han savnede noget i ægtesengen, det var OK. Men tanken om sex med en anden mand ville ikke gå væk. Og jo længere tid, der gik, desto hedere blev tanken. Og til sidst kunne han bare ikke lade være.

Han fik sig en profil på en bi-dating side, go stille og roligt fik han sorteret de værste idioter fra, som bare er ude på tomt lir og intet tør, når det kommer til stykket. Der var særligt en fyr, som matchede hans ønsker godt - og da først de fik udvekslet bileder var der ingen tvivl længere. Det var ham hér, han skulle have sin homoseksuelle debut med. Debut? Var det egentlig en debyt, når nu han i så mange situationer havde tænkt på følelsen af at have en fremmed mands pik i munden? Når han nu så mange gange havde tænkt på, hvor skønt det ville være at blive taget bagfra og bare brugt. Kneppet til spermen sprøjtede??

De to skrev sammen et stykke tid. De udvekslede små fantasier om, hvad de ville gøre ved hinanden. Han prøvede at holde en vis distance for ikke at virke alt for ivrig, men nu hvor han endelig havde indrømmet overfor sig selv, at han havde denne lyst, og at den ikke kunne tæmmes, så væltede lysten fre,. Og før de var mødtes, havde han erkendt, at hans grænser var nedbrudt. Han skulle både gi' og ta', hvad han nu kunne få fra sin nyfundne ven. Og med den beslutning startede han bilen og kørte turen til Århus, hvor fyren havde en lille lejlighed, de skulle mødes i. Aftalerne var på plads, så hverken familie eller job behøvede at vide noget som helst.

Turen til Århus var hård. Det kildrede i hele kroppen. Smagen af pik, smagen af sperm, glæden ved at få en fyr til bare at sperme og sperme - og det eneste de i virkeligheden skullle mødes for, var netop at få så meget sperm ud af hinanden som muligt.

Han stillede bilen lidt væk fra opgangen og nød den friske luft på den lille gåtur. Det hjalp dog ikke alverden. Han var voldsomt liderlig blandet med en vis nervøsitet, men skridt for skridt nåede han helt til døren til lejligheden og fik trykket på ringklokken. Efter et kort øjeblik åbnede fyren døren og trak ham ind, stak et fint smil og spurgte, om turen havde været god. Joh, det var en fin tur, men noget præget af situationen. Han kunne jo ikke skjule, at han var meget opstemt. Pikken stod stiv i lærredsbukserne.

Den anden fyr var ikke meget mere erfaren end ham selv, men han havde dog syttet et par fyre til udløsning før - og så var det hans lejlighed, de var mødtes i, så han tog initiativet: Nu skal du smide tøjet og sætte dig over i lænestolen derovre. Vi bliver nødt til at få lettet trykket lidt, før vi kan snakke ordentligt sammen om, hvad der skal ske". Han smed tøjet, og det samme gjorde den anden fyr. Hans pik var også stiv, og den glinsede på spidsen af pikhoedet, som stak ud fra forhuden. Uden at tænke videre over det gik han på knæ foran fyren og tog hans pik i munden. Det var jo i virkeligheden præcist det, han havde drømt sådan om. Og nu stod pikken lige foran ham, sikkert fyldt med sperm. Det komme ingen bedre lejlighed til at få afprøvet den trang, han følte. Han suttede fyren stille og roligt. Passede på med kun at lave de blødeste bevægelser, og han kunne høre på fyren, at han ikke var helt tosset til det. Han kunne smage prespermen, som der kom mere af, end han havde forestilet sig. Det var så frækt og lækkert, og ikke 10 vilde heste havde kunnet flå ham væk fra fyrens pik. Nu ville han have sperm. Og det fik han. Fyren advarede ham om, at han var tæt på at komme, men han ville gerne sperme ham i munden, hvis han måtte. Det måtte han. Ladning efter ladning pumpede fyren sin sperm ud i munden på ham. Det var en lækker fornemmelse. Den varme sperm var neutral i smagen og slet ikke ubehagelig. Det var lækkert at lade en anden mand komme i munden - det ville komme til at ske mange gange fra nu af. Det hele snurede for ham. Han var så overvældet af endelig at have fået denne oplevelse, at han nærmest havde glemt sin egen ophidselse. Men det havde fyren ikke.

Da fyren var kommet lidt til sig selv igen skubbede han ham ned i lænestolen, som han havde bedt ham sætte sig i for lidt siden. Hans pik var glinsende af presprem, og han var så ophidset, at der nok ikke skulle ret meget til, før han ville sprøjte sin sperm. Det havde fyren regnet ud, så i stedet for at gå i gang med at sutte hans pik, skubbede han hans ben i vejret, så han måtte skubbe sit underliv frem mod kanten af lænestolen. Fyren bad ham selv holde benene, og med hænderne spredte fyren nu hans baller og gik med det samme i gang med at slikke stjernen. Ikke hårdt eller drillende. Bløde strøg med masser af spyt. Fra nosserne og ned over stjernen og tilbage igen. Det var ren nydelse, og selvom stilingen til at starte med måske føltes lidt akavet og pinlig forsvandt den følelse som dug for solen. Han sad der helt åben og blottet og fik slikket sin røv af en anden mand, som han kun havde været sammen med i 20 minutter. Det var lige det, han havde håbet på, mandesex ville være. Og stadig med smagen af fyrens sperm i munden.

Fyren begyndte lige så stille at lade tungen cirkle omkring stjernen og til sidste begyndte han at tungekneppe ham. Han hav glad for, at han havde renset sig selv grundigt med bruserslangen, inden han var kørt hjemmefra. Det havde såmænd nok ikke gjort nogen forskel for fyren, men alligevel. Det sejlede nu at spyt og presperm imellem hans baller, og pikken dunkede og drev af endnu mere presperm - den tyktflydende slags, som virkelig får selve udløsningen til at vare i evigheder. Fynen tog den ene hånd og fungtede tommelfingeren grundigt - og førte den direkte op i stjernen på ham. Der var ingen smerte . han var både våd og udvidet så meget, at det kun var godt - rigtig godt. Og med tommelfingeren let vrikkende oppe i enden på ham, trak fyren lige så stille hans ben ned igen og slugte hans pik. Lange glidende sut til roden - frem om tilbage, frem og tilbage. Og til sidste blev det for meget for ham. Spermen flød ud af ham. Han kom og kom og kom. Og fyren nød hans sperm lige så meget, som han havde nydt fyrens. Sperm var åbenbart noget, de begge kunne li' smagen af. Hvor heldig kan man være på en allerførste bi-date?!

Da der ikke var så meget som en dråbe sperm tilbage i ham, og fyren havde slugt det hele, slap han pikken og trak stille tommelfingeren ud.

"Velkommen til", sagde han. "Mon ikke vi to nok skal finde noget at bruge aftenen til........"

Fortsættes

Kommentar