Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Snowboard kid i Cph. Airport - Ankomsthallen

Karakter: 4.8/6
Visninger: 6450

Af: Kasper_van_b.

Læs flere noveller af:
» Kasper_van_b.

Skriv til:
» Kasper_van_b
Københavns lufthavn en sen lørdag eftermiddag. Jeg er træt, ankommet mere end 1½ time senere end planlagt. Kraftig vind gør, at jeg ikke er den eneste der er forsinket og træt af situationen. Da jeg kommer ned til bagage udlevering, så mødes jeg af endnu en forsinkelse. 22 minutter til bagagen ruller på båndet.

Foran mig går en gruppe lækre drenge røve, der lige har været på skiferie syd på. De er fire og den ene er mere lækker end den anden. Deres gear signalerer snowboard. Snakken går og det er tydeligt, at de har haft en fantastisk oplevelse i sneen. De er 15-16 år. Typiske drenge røve, med baggy jeans der hænger nede på hofterne og meget synlige tights og baller.

Jeg går rundt og kikker lidt – hvad skal man foretage sig, mens man venter på kufferten. Der er ved, at være godt fyldt med mennesker. Jeg har konstant øjenkontakt med snowboard drengene. De er alle eye candy og nok det bedste lige her. Jeg vil give næsten hvad som helst for at se dem med bukserne nede.

En af dem kikker rundt og begynder at gå ned i den anden ende af hallen. Han leder efter toiletterne. Min lykke. Jeg haster efter, uden at virke for ivrig. Han går ind – jeg krydser fingre for, at han stiller sig ved pissoaret. Han er ikke så høj, max. 175 cm, tynd, halvt langt mørkt brunt hår. Han er lækker og han ved det.

Kommer ind på toilettet, kan se ryggen af ham i spejlet ved vasken. Der er en kumme ledig ved siden af ham. Han fumler med bælte og lynlås. Han åbner bukserne helt. De hænger nu alene på hofterne, han bøjer let i knæene for at holde dem der, mens han finder pikken frem i hans tyrkise Bjørn Borg tights.

Det første jeg ser er en næsten glatbarberet pikrod. Han trækker elastikken ned under nosserne, der hænger tungt. Han er klart veludrustet – måske ser det ekstra voldsomt ud, fordi han ikke er højere. Pikken skuffer ikke. Den er fed, hænger slapt – er vel 12-13 cm. Han begynder at pisse, en tyk stråle rammer kummen. Han er helt klart trængende.

Har fundet min frem og med lidt pres kan jeg også, så jeg har en gyldig grund til, at stå ved siden af ham. Han pisser længe. Han kikker flere gange op på mig – det er tydeligt at han ved, at jeg beundrer hans pik, nærmest ikke kan få øjnene fra den. Det generer ham ikke.

Han er færdig. Trækker langsomt forhuden tilbage. Lader den dryppe af. Han kikker på mig igen – vi får øjenkontakt. Han smiler, mens hans hånd leger med forhuden, ruller den frem og tilbage over pikhovedet. Jeg kan ikke lige se om han spiller pik, eller han bare teaser mig.

Hånden griber nu fast om pikken, han pumper den. Der kommer hurtigt mere liv i den. Han er tændt af situationen. Klart en lille fræk ekshibitionist. Sekunder senere står der en flot 19-20 cm stiv pik lige for øjnene af mig. Bag ryggen på os går forskellige mænd ind og ud af toilet båsene. Vi får øjenkontakt igen. Jeg er nød til at tage chancen. Han virker tændt. Spørger ham direkte ”trænger du til et blowjob” og som det mest naturlige svarer han ”hvor?”. Jeg lukker hurtigt mine bukser. Kikker mig omkring. Der er en ledig bås. Går hurtigt ind i den og lader døren stå åben efter mig. Jeg når ikke at vende mig før jeg hører den lukke bag mig. ”Hurtigt” siger han.

De baggy jeans falder mod gulvet. Hans frække stive pik presser stoffet i de tyrkise tights til bristepunktet. Fuck hvor er han lækker. Min hånd masserer hans skaft gennem stoffet. Han stønner svagt, da jeg tager hård fat om den. Det er lang tid siden jeg har haft så stor en drenge pik i munden, jeg har så meget lyst til den. Jeg tager fat i elastikken i begge sider og trækker ned. Hans tights presser først pikken ned af, da den slipper fri af stoffet, klasker den tilbage mod hans mave.

Han er trængende, meget trængende. Hård som stål. Pikken har et flot stort hoved, der glinser af pre-sperm. Jeg trækker forhuden hen over hovedet, han stønner let igen. Jeg trækker tilbage og min tunge slikker de store dråber væk. Han nærmest ryster, da han mærker den lege med hans pikhoved. Lader min tunge spille op og ned af skaftet.

Mine læber kører ned over skaftet. Nu stønner han højt, han er klart ikke en stille elsker. Udenfor er der ingen der kan være i tvivl om, at der er en der får sine lyster stillet. Han kører hænderne gennem mit hår, mens jeg sutter det bedste jeg har lært. Den ene hånd har et fast greb om min nakke og han presse sin pik dybere og dybere ind i min mund.

Han knepper min mund. Han kommer hele tiden med små frække bemærkninger – det tænder ham tydeligvis. ”Sut min pik” – ”få mig til at sprøjte sperm i din sultne mund” – ”kom så sut mig” ...alt imens han stønner og helt styrrer det her.

Jeg vil tilbage i kampen – jeg vil styre ham. Presser ham tilbage mod væggen. Hans hænder løsner grebet om mit hoved. Han kikker på mig, mens min tunge igen leger med hans pikhoved. Slikker presperm af, der nærmest løber ud af ham. Han er så tændt.

Nosserne er trukket helt op under pikken nu. Min ene hånd tager godt fat om dem. Han stønner da jeg langsomt trækker ned i dem. Min anden hånd spiller hans skaft, men pikhovede er i munden og bliver suttet grundigt. Han stønner – hænderne kører rundt i mit hår.

Pikken bliver tykkere og mere stiv, troede ikke det var muligt. Der lyder et lille skrig fra ham da den første klat sperm hårdt rammer det bagerste af munden. Der kommer fem, seks kraftige sprøjt mere. Jeg sluger det bedste jeg har lært. Vakumsuger det sidste ud af pikken, det bare løber ud af den. Han stønner og presser den helt i bund - jeg kan mærke hans hårstubbe i skridtet mod mine læber og næse.

Rejser mig op. Har stadig en del af hans store ladning i munden. Kysser ham. Pressere min tunge ind i munden på ham. Først er han lidt tilbageholdende, men han kan li’ smagen af hans sperm. Hurtigt bliver han den aktive og hans tunge nærmest søger efter sperm i min mund.

Vi bliver afbrudt af en drenge stemme der kalder på ham. Kufferten er kommet og de venter kun på ham. Et øjeblik siger han – bare gå så kommer jeg. Han tager en pen i min jakkelomme, rækker armen fra og beder mig skrive mit mobilnr på hans underarm.

Jeg trækker hans tights op. Pikken er ikke helt slap endnu. Den får et ekstra klem inden bukserne følger efter. Endnu et klem. Han kysser mig igen – ret lidenskabeligt, siger til mig ”jeg er kun til piger ...og dig”.
Så forsvinder han ud af døren. Jeg retter på tøjet går ud og de andre mænd kikker lidt forundret på mig. Retter på håret og går ud for at finde min kuffert. Har lige sat mig i taxien, da jeg får en sms ”tak – det mest sexy og frækkeste blowjob jeg har fået. Vil prøve igen. Matt”.
Kommentar