Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Hvad sker der resten af dagen

(En äldre mands tanker om yngre mänd)

Karakter: 5.0/1
Visninger: 5672

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Trekant
Da jeg havde sagt farvel til Abdulla og Ahmed, gik jeg ind i stuen igen og hvad ser jeg så, mine to dejlige drenge sidder og leger med hinanden, og så spörger jeg Thomas, hvad er i to drenge ude på, siden i besögte mig i dag, for noget har i vel tänkt jer at der skulle ske.

Du kan da bare komme herhen og tage for dig af retterne, for her er to liderlige pikke der rigtig tränger til at blive tömt rigtig godt, og det ved jeg at du gerne vil göre. Jeg må jo smage på de skönne pikke som står lige i vejret, og venter på en varm mund, men först skal jeg lige snuse dem i skridtet for det er sådan en särlig duft at de drenge har, og så begynder min tunge at finde vej op af skaftet til det glinsende hoved og så tage den läkre präsperm med tungen, lukke munden omkring den stive pik, tager den helt til roden, og da jeg gör det, så hörer jeg en stönnen og nydelse for det er noget som Thomas kan lide, for det er nemlig hans pik som får den förte behandling, men Peter ligger jo ikke på den lade side, han så jo hvad der var gang i da de anmkom til mig, så han var lige klar med sin dejlige pik for han mente at den trängte til at komme ind i varmen, for der hörte den hjemme, langsomt förer han den ind, og jeg stönner da jeg ikke kan sige så meget da Thomas fylder min mund ud, og nyder at mundkneppe mig.

Så Ib, siger Thomas, er du tilfreds med den pik som du får lige nu, og du må väre klar over at vi er meget liderlige i dag, så du kan godt forvente at det tager sin tid förend vi er färdige med dig, for når vi er to om dig, så kan vi nemlig klare den, for når den ene hviler sig, så er den anden i vigör, og du kan lide det.

Skal du slet ikke hjem og spise i dag, siger jeg. Nej siger Thomas, det skal jeg ikke for far kommer först sent hjem og Peter har fået lov til at väre ovre ved mig, så derfor blev vi enige om at besöge dig, for vi vil have suttet vores pik, tömt dem fuldständig for vi ved at det er du mand for.

Jeg måtte bare finde mig i at blive behandlet som en anden kneppedukke og de to fräkke drenge, men når man ser deres pikke så siger man jo heller ikke nej til at lege med dem, for sådanne nogle på omkring de 18-19 cm og godt tykke, så er man totalt ödelagt bagefter.

De blev länge mine drenge og jeg nöd det hele aftenen,
så må jeg jo se hvornår de kommer igen.
Kommentar