Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Det går helt bukake!

(Nabofyrens overraskelse)

Karakter: 4.7/7
Visninger: 10342

Af: Red Stallion.

Læs flere noveller af:
» Red Stallion.

Skriv til:
» Red Stallion
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Gangbang
Mike var blev trukket ned på gulvet igen, hvor han nu sad på knæ totalt omringet af nøgne mænd og stive pikke. Der var mænd i mange forskellige aldre. Den yngste var nok en 16 år, og ellers var de op efter. Deres pikke var også i meget forskellige størrelser. Nogle var vel omkring 13 centimeter i erigeret tilstand, og andre var måske helt op mod 25 centimeter. Nogle var tykke og andre tynde. Fælles var at de alle var rettet mod Mike, og hans hjerte hamrede af nervøsitet over pludselig at være midtpunkt i dette lille bukake-party, men der var ingen vej udenom.

En mand i 30’erne med en pænt stor pik bevægede sig helt hen til Mike, som tog fat om det dunkende skaft og tog den store glans i munden. Suttede så godt han kunne, og manden stønnede tilfreds. En anden lidt ældre mand kørte en hånd gennem Mikes blonde hår, og Mike vendte sig og begyndte at sutte denne mands pik, men han stadigvæk havde fat om den første mands pik, og lige så stille spillede den. Efterhånden begyndte Mike at slappe af, men han havde nok at se til, pikke prikkede ham på kinden, i nakken og fra alle sider. Alle ville have lidt dejlig behandling fra hans unge våde mund og bløde læber, og Mike måtte hele tiden skifte fra pik til pik, mens de forskellige mænd gav plads til hinanden, så alle fik en tur. Nogle af pikkene kunne Mike tage til roden. Andre kunne han kun tage noget af vejen. Men alle var de dejligt stive og dunkende, og han fik lov at smage mange forskelige nuancer af præsperm fra de blottede pikhoveder. Det dunkede i Mikes pik, for han var ekstremt tændt over den store opmærksomhed han fik. Mange kom med rosende komplimenter til ham, mens de hamrede pikken ind mellem de bløde rosa læber, og Mike følte sig næsten følelsesløs i læberne, af at skulle presse dem sammen om så mange pikke, der konstant gned hen af læberne med høj fart.

Mike slikkede også på flere af pikkene eller suttede nosserne på dem der havde barberet sig, så han fik en pik i hovedet ved en fejl, og nogle gange klaskede mændene ham bevidst i hovedet med deres store kæppe, så Mike var helt glinsende våd om munden af hans eget spyt og præspermen fra de mange tændte pikke. Et par lange glinsende striber løb i øvrigt fra hans øjne – ikke fordi han var ked af det, tværtimod, men flere af mændene pressede deres pikke længere ned end han kunne rumme, så han fik tårer i øjnene og fik opkastfornemmelse, men han kunne alligevel godt lide at have hele den kæmpe pik i kæften – han blev lidt stolt, når han kunne tage dem helt til roden, så han lod de fleste gøre det.

Pludselig råbte en af mændene: ”Der er sku for lidt røvfisse! Op på briksen med mig.” Alle mændene stemte i med et rungende ja, og et par stykker af dem løftede Mike op fra gulvet, og bar ham hen til en flad læderbriks, som lige passede i højden med mændenes skridt. Mike blev lagt på ryggen med røven strittende ud over kanten og benene stikkende op i vejret, og en stor og meget muskuløs mand stillede sig op bag Mike og bankede sin pik op i ham. Et par mænd kom hen og stillede sig på hver side med pikkene lige over Mikes ansigt og begyndte at spille den af. Mike slikke deres nosser og undersiden af glansen mens de stønnende gnubbede deres ømme pikke, som var tæt på udløsning, der gik heller ikke lang tid før den første var ved at komme, og kommanderede at Mike skulle åbne munden, hvilket Mike selvfølgelig adlød. Der var godt nok ikke meget af spermen der ramte ham i munden, for den første havde svært ved at styre ladningen, så det landede mest på Mikes hals og hage, men det var stadigvæk et frækt syn for de andre, og den muskuløse mand, der var godt i gang med at røvpule Mike, satte tempoet lidt op. Mike fik dog lidt glæde af spermen, for han fik lov til at slikke spermpikken ren. Det var sjovt, for det smagte jo af sperm, men ikke ligesom Anders’ sperm, tænkte Mike. Men han kunne stadigvæk virkelig godt lide smagen.

Manden der lige var kommet, blev skiftet ud med en anden, og manden der hele tiden havde stået på Mikes anden side, kom nu med sin ladning. Denne gang ramte det ham mest i panden og i pandehåret, som klistrede fast til ansigtet. Den næste ladning var Mike til gengæld godt tilfreds med, for den landede i nogle store tykke striber hen over hans mund, sådan så han havde spermstriber på kinderne på hver side af munden, men så en god del samtidig landede i munden på hans fine tunge. Flere kom til og bidrog med ladninger, så hele hans ansigt snart var dækket af sperm. Noget landede på næsen, noget i mundvigene, noget på de fine rosa læber, så det lå som en tyk hvid og glinsende lipgloss på hans smukke læber. En af de lidt yngre, han har måske været i starten af 20’erne, syntes det var vildt sjovt at komme i Mikes hård, hvorefter han fordelte det godt rundt i de blonde lokker, så håret var helt klistrede sammen af sperm.

Efter lidt tid kom den muskuløse mand oppe i Mike, og da hans varme sperm han blandet sig med de andre to ladninger der allerede var oppe i Mike, besluttede de andre at få ham ned på knæ igen, så de bedre kunne ramme ham i hovedet, og flere ladninger begynde at vælte ned over Mikes ansigt, det begyndte at løbe ned af hagen og ned på hans bryst og mave. Et par unge fyre fandt en sport i at skyde til måls efter Mikes brystvorter. De to unge fyres sperm var meget tyndt, så det løb rigtig ned af Mike og fik hele hans overkrop til at glinse. En anden ung meget feminin fyr skød en stor klat lige i øjet på Mike, så han ikke kunne åbne sit øje. Fyren ordnede dette ved at gå ned på knæ og slikke det af Mike’s øjenlåg. Alle grinede, da de pludselig bemærkede, at Mike efterhånden havde helt røde øjne, efter konstant at have fået små mængder sperm i øjet. Han var virkelig dækket helt til i ansigtet, og det tændte de omkringstående utrolig meget, og måske var det det, der fik dem til at komme med så store ladninger. Der var også et par stykker, som lod Mike sutte dem til de kom, og det kunne Mike bedst lide, for det fik de tydeligvis mest ud af, og han fik lov til at sluge og smage på deres fantastiske salte ladninger, men han syntes nu også det var frækt, at føle hvordan hans ansigt var dækket af flere mænds sperm.

Da alle efterhånden havde fået lettet trykket, råbte en af mændene: ”Nu må han sku også få sin belønning! Lad os se hvad hans egen pik dur til!”, og mændene blev enige om, at Mike skulle kneppe ham den unge 16-årige. Selvom Mike nok mere følte sig som passiv, blev han nu alligevel lidt opstemt ved tanken om at få lov til at begrave sin pik i et stramt hul. Han kunne ikke vente.

FORTSÆTTES…

(Skriv gerne kommentar, hvis I har ønsker til, hvad der skal ske med Mike)
Kommentar

Navn:italiano
Dato:26/01 2015
Jeg er totalt fan af denne frække serie !! Gid der var mig der var Mike !! :p forsæt ENDELIG !!! :)