Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Cafe Rusticana - 15. Rusturen

Karakter: 5.2/5
Visninger: 6446

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Natursex
15. Rusturen

Nicolai lå og filosoferede på sengen. Blikket var rettet på uendeligt. Han lå og tænkte over livet og alt hvad han havde oplevet igennem de sidste flere år. Det var jo i grunden fantastisk, for det havde jo ikke været småting.

Hvis han spolede filmen 5 år tilbage, så var han en novice i bøssemiljøet. Ikke fordi han mente at han nu var blandt de hærdede, men ok, han havde da ikke holdt sig tilbage her på det sidste.

På en måde er det jo dejligt at kunne skeje lidt ud i ny og næ, uden at skulle føle de store forpligtelser, men til tider mangler man nu også et lidt mere fast holdepunkt i sit liv, tænkte han.

Hvad skulle det være? Hvad havde han egentlig lyst til? Da han havde mødt Peter var han jo næsten klar til at gifte sig eller registrere som det jo hedder i bøssesproget. Han var jo fra starten fuldstændig forblændet af Peter, og de havde jo faktisk også haft det ret godt sammen.

Egentlig havde han ikke følt sig helt så godt tilpas hos de mange andre han efterhånden havde været sammen med, selvom der jo alligevel havde været en del i toppen af hitlisten. Peter var måske også noget særligt, når nu det var den første rigtige fyr han havde været sammen med. Men Peter havde også lært ham mange ting, og taget sig god tid til at give ham mulighed for at opleve bøsselivet i den rette hastighed. Det er nok heller ikke altid lige let at skulle starte helt for fra.

Nicolai lå og smågrinede lide, da han tænkte over flere af de småepisoder han havde oplevet sammen med Peter og i de efterfølgende år. Hvor var der mange ting han ville have valgt at gøre anderledes, hvis man kunne. Men omvendt er det jo også erfaringsoplevelser der giver livet værd at leve. Bagklog kan man jo altid være, og det er nok heller ikke altid så meget værd. I hvert fald er han glad for at han kom godt i gang sammen med Peter, og alle de andre.

Hvor er der også bare mange bøsser. Nicolai havde aldrig forestillet sig at der var så mange mænd til mænd. Godt nok havde han da også "arbejdet" sammen med en del der var til piger - men de var nu ikke de værste. Faktisk var der nok en del af dem, som ganske sikkert var mere til fyre end til piger, men som blot ikke var kommet så langt endnu.

Tænk hvor må det være underligt og ligge og bolle en sød pige, og samtidig ligge og forestille sig at hun er den dejligste mand. Det må vel være noget i den retning. Kan man virkelig godt være til begge sider, og nyde begge dele. Nicolai tvivlede.

Det må da også være hårdt, hvis man først er blevet godt engageret i en pige, måske gift og ja endog måske fået et par børn. Så må det altså først give problemer. Hvordan forklarer man egentlig sådan en situation. Man siger jo, at piger kan mærke den slags. Mon de er ligeglade og håber at det går over, eller hvornår mon de siger fra. Det er da også lidt underligt for børnene. Hvis og når de finder ud af det. "Far er bøsse", "Mon han virkelig er vores far", "Eller har mor været ham utro".
Det er ikke fordi det ikke kunne være rigtig rart med børn. Det er jo egentlig også underligt, at man ikke skal give livet videre. Kunne man ikke bare lempe for adoptionsvilkårene. Der er da mange bøssepar der ganske givet ville kunne give ét eller flere børn bedre vilkår end mange heterofamilier. Men når man snakker om det, så misforstås det ofte som om man er pædofil - og det er i hvert fald ikke tilfældet. Det er fandme ret ulækkert. Ingen børn skal sgu lide og gøre det med voksne. Det er der sgu ingen der skal fortælle mig, tænkte Nicolai. Det er da ved Gud så ulækkert at tænke på, og de er bare så forsvarsløse. Nej han kunne ikke engang fortsætte tankerækken.

Men hvad skulle der egentlig blive af ham selv. Hvis han selv kunne vælge, hvad ville han så? Hvis der var frit valg på alle hylder, hvad skulle der så ske i ens liv?

Spørgsmålet var meget bredt. Det er faktisk lidt uoverskueligt, for der er jo aldrig frit valg på alle hylder. Nå, men fantasien og glæden forud er der jo ingen der kan tage fra én.

Jo, faktisk kunne han godt tænkte sig lidt mere stabile forhold, så man kunne opbygge sin egen lille tosomme familie. Fyldt med venner omkring sig. Godt med rejser. Lidt ud og spise i ny og næ og måske også et lille hus med en have til. Eller måske et lidt større hus, så der var plads til alt det sjove. Altså fester, gæster, lidt grillparties. Måske en swimmingpool i haven. Sport skulle han også dyrke, og fritiden kunne også godt bruges til noget foreningsarbejde af en art. Hvad det skulle være var måske ikke så vigtigt, for der igennem fik man også mange venner og et solidt netværk.

Ja, planer var der nok af, men hav skulle der til at opfylde dem? Ja, mange af dem vil man for så vidt selv være herre over. De mange materielle goder er jo blot et spørgsmål om penge. Men det stabile forhold. Det afhænger jo virkelig af omstændighederne og om man nu møder prinsen på den hvide hest. Hvordan skulle man tackle den situation. Det er jo det man aldrig skal planlægge, for så sker det aldrig. Når man går i byen for at finde en lækker fyr, så er det altid kun det usle skravl man møder - næ, det sker nok på et tidspunkt hvor man allermindst regner med det. Og det er nok også bedst sådan.

- O -

Sommeren var vel overstået. Skolen var atter begyndt. Sidste år inden lægeløftet skulle aflægges. En underlig tanke, men også ganske rar. Så starter livet, selvom mange mener det er helvede der starter der. Turnus, afdeling efter afdeling, sygehus efter sygehus inden man efter adskillige år kan finde sig til rette i en fast stilling. Også her skal man til at finde ud af hvad man egentlig har lyst til.

Nicolai havde meldt sig som tutor på introkurset for nye studerende. Det havde han prøvet for tre år siden, og nu var han blevet opsøgt da de havde fået et par afbud. Det første der stod for tur var en ryste-sammen-uge. Det var allerede blevet planlagt af nogle af de andre studerende, så Nicolai kom blot ind fra sidelinien.

Han havde mødtes med dem i sidste uge, hvor de havde fortalt hvad de havde planlagt. Det var egentlig ok, og der var lagt vægt på både noget socialt og noget fagligt - uden at nogen af delene blev for vildt.

Per, der var leder af rusturen, var ret flink. Han tog godt imod Nicolai og han var rigtig glad for at han havde meldt sig. De andre var også meget flinke, og det tydede på at de ville få en god tur. Opgaverne var splittet godt ud, og alle havde hver et par ansvarsopgaver, som de skulle stå for.

Nicolai skulle stå for et natløb og så for madindkøb og lidt med madlavningen. Forplejningen er altid et problem, og det er også en stor opgave. Men Nicolai havde ikke noget imod denne opgave, og han fik også ok for sin turnusplan som han fremlagde med den begrundelse at han ikke havde tænkt sig at stå i køkkenet i en hel uge og lege madmor. Der var fuld forståelse.

De tog af sted aftenen før de andre skulle komme. Der skulle lige rigges en del til, og de sidste praktiske opgaver skulle på plads. En af pigerne havde lige meldt sig syg, så der var et par ekstra opgaver til alle - i hvert fald til de første par dage.

De sad oppe det meste af natten og snakkede om løst og fast. Per og Nicolai kom godt ud af det sammen, og Per var ret interesseret i at høre om Nicolai og hans liv med fyre. Han var ikke selv til fyre, men hans bror havde netop offentliggjort at han var bøsse. Per fortalte meget om hvordan familien havde taget det, og hvordan han havde givet sin bror sin fulde opbakning. Per kom sammen med Louise, og de havde en lille pige der hed Sasha. Han fortalte meget om hvordan de boede og hvilke planer der havde for fremtiden, men samtalen vendte hele tiden tilbage til Nicolais liv som bøsse.

Ikke for Nicolai havde noget imod at fortælle. Tværtimod er det egentlig meget rart at snakke med andre om, hvordan man går og tænker i det daglige. Hvad der sker i ens liv, og hvordan man tænker anderledes over mange ting.

"Hvordan er det egentlig at have sex med en mand?", spurgte Per forsigtigt. Det havde han alligevel ikke fået snakket med sin bror om endnu. "Ja, det er ikke fordi du skal fortælle hvis du ikke vil, men jeg spørger bare af ren og skær nysgerrighed."

"Tja, hvordan", kom det fra Nicolai. "Det er da ikke så langt fra at have sex med en kvinde. Jeg har det bare sådan, at jeg føler mig mere tiltrukket af mandekroppen end af kvindekroppen. Jeg kan godt lide at røre ved andre mænd, og jeg mener også selv at jeg er god til at tilfredsstille mænd bedre end en kvinde."

"Ja, men jeg tænker på hvordan altså du ved. Jeg har sgu da også som dreng onaneret sammen med et par kammerater, men det blev da aldrig til mere. Jeg har sgu svært ved at forestille mig sammen med en anden mand, selvom tanken jo alligevel har strejfet mig et par gange, så er det aldrig blevet til noget. Og jeg tror egentlig heller ikke jeg har lyst."

"Det kan man jo ikke vide før man har prøvet." Nicolai grinede lidt og Per gav Nicolai en over hovedet. Ja, du ved jeg kigger jo meget på fyrene, hvor du kigger efter pigerne. Du kigger på brysterne og jeg kigger på pikken eller i hvert fald bulen i bukserne. Ikke fordi den i sig selv er afgørende for om det er kvalitet eller ej, men det er brysternes størrelse jo heller ikke. Og du ved så får vi øjenkontakt, som du også kender fra pigerne, og hvis der er en reaktion, ja, så er han jo nok lidt interesseret. Jeg har faktisk også været sammen med et par stykker der var til piger, og de var bestemt ikke uden talent når det gjaldt "herrearbejde". Du ved, lidt afveksling skader jo ikke helhedsbilledet, som der var én der engang fortalte."

"Ja, nu skal du sgu ikke forsøge på noget. Tænk hvis jeg blev forfalden til mænd. Nej, det går sgu ikke. Men jeg vil da gerne vide noget mere, hvis du vil fortælle. Du ved, somme tider er det lettere at få styr over sådan nogle ting, ved at snakke med en fremmed, og så bagefter snakke med dem der står én nærmest, altså her tænker jeg på min bror. Har du noget imod at det bliver på det plan, eller hvad?"

Per var en relativ flot fyr. Lidt højere end Nicolai, med helt kort hår. Lyst. Ikke så kraftig, men alligevel en pæn kropsbygning. Også bulen i bukserne, bøssernes førstehåndsindtryk så ud til at være ganske god. Jo, han var faktisk ikke så ringe endda, og hvis han alligevel skulle være til noget, så var han da bestemt ikke uden evner.

Nicolai havde absolut ikke noget imod at stille sin viden og erfaring til rådighed overfor Per, og det skulle da bestemt heller ikke "koste" ham noget, med mindre han selv ville prøves af, så havde Nicolai bestemt ikke noget imod at være hjælpelærer på det område også.

"Jeg er sgu ikke bange for at gå ombord i en hetero, der mener at en piges kusse er det mest lækre. Jeg skal nok fortælle ham og vejlede i hvordan man kan få gode oplevelser ud af en lækker fyrs krop. Nicolai fortalte, og Per lyttede ivrigt. Jeg kan faktisk godt, tror jeg nok, få en fyr der aldrig har været sammen med en anden fyr til at syntes godt om sådan en seance. Du ved, det drejer sig også om, at kende sin krop og de muligheder den har. For eksempel sutter jeg nok anderledes end en pige. Jeg ved jo lige hvordan jeg godt kan lide det, og det viser sig at det ofte også virker på sådan en hetero."

Per var sommetider målløs over Nicolais åbenhed, og hans udtryksform. Ikke fordi det så ud til at genere ham, men han grinede lidt ind imellem.

"Også det at bolle i røven. Der er jo mange piger der ikke vil bolles i røven, og det er sgu da en pisse rar fornemmelse at trænge ind i røven på en fyr, og mærke hvordan der klemmes om pikken. Selvfølgelig skal man vænne sig til at få noget op i røven, men når det er sagt, så er det altså bare ret fedt.

Jeg kan huske engang, hvor jeg var sammen med en fyr der aldrig var blevet bollet. Han var lidt bange, for han havde hørt at det gjorde ondt. Det gør det sgu også hvis man ikke er klar og hvis man ikke gør sit forarbejde godt nok. Men jeg tog ham godt under behandling, og efter en god gang kropsmassage og smøren ind i olie var han grydeklar." Nicolai kiggede på Per, og så skraldgrinede de.

"Er du vimmer mand", kom det fra Per. "Hvad skete der?"

"Ja, fortsatte Nicolai. Jeg forsøgte først med et par fingre. Det er jo ikke så underligt. Og det har de fleste også forsøgt på sig selv, selvom det kan være lidt besværligt. Har du ikke prøvet at stikke noget op og føle den fornemmelse."

"Jo, en gang og det var sgu ikke nogen succes. Pikken fik i hvert fald hurtigt nok og faldt sammen. Så jeg ved ikke rigtig om det er noget for mig." Per grinede, men ville gerne høre mere.

"Jo, så efter lidt tid var det min pik, der gerne ville ind. Du kender sikkert fornemmelsen, ind i varmen. Jeg pressede stille og rolig, og han gav sig lidt. Det er vigtigt at man tager det ganske rolig, og det er nok her de fleste får en dårlig oplevelse. Han ville gerne, og derfor pressede jeg videre. Han gav sig endnu mere, men ikke så meget at han ville have mig ud igen."

Nicolai kunne se på Per, at han næsten kunne mærke hvordan der blev ført en pik op i hans røv. Han så ikke ud som om han ligefrem nød det.

"Slap nu af, kom det fra Nicolai. Slap af i røvhullet, og lad som om det er dejligt. Pres lidt, som om du skal skide så går det lidt lettere. Han kiggede over på Per, som nu så lidt mere afslappet ud. Ja, der kan du se, nu går det nemmere."

"Årh, hold da kæft, kom det fra Per. Jeg sidder sgu næsten her og bliver psykisk bollet eller hvad sådan noget hedder. Men ok, jeg beder jo også om det."

"Så trængte jeg længere ind i ham fyren, og inden vi så os om var jeg faktisk helt i bund. Så går der lige lidt tid inden han havde vænnet sig til min pik, men pludselig ville han have at jeg skulle køre løs - altså bolle ham rigtigt, og det gjorde jeg så."

"Hvad sagde han til det? Kunne han lide det?" kom det fra Per.

"Ja, for helvede. Og bagefter ville han bolle mig. Og det var han faktisk også ret god til - også selvom han "kun" er til piger", Nicolai grinede og kunne se på Per, at han ikke rigtig vidste hvad han skulle sige.

"Suttede han dig også?", kom det pludselig fra Per. Efter han havde brugt lidt tid på at sluge den første oplevelse.

"Ja, for pokker. Det hører med. Det er en meget stor nydelse at sutte hinanden. Både pikken, nosserne og i røven. Ja, faktisk er det næsten obligatorisk for at kunne opnå en fed orgasme. Sutter I ikke hinanden når I boller", røg det ud af Nicolai.

"Vi har gjort det én gang, men Louise kan ikke lide at sutte mig. Hun mener det er lidt ulækkert, også selvom vi lige har været i bad. Hun vil hellere have kropsmassage, men jeg må gerne pille og kæle med hende."

Nu kom der et par andre ind i stuen, og så at Per og Nicolai sad og snakkede. De satte sig ned et øjeblik, og skulle lige have et par ting afklaret, men så gik de igen.

Per var ikke lang tid om at komme tilbage til det "tabte" emne.

"Hvad skete der så?, spurgte han interesseret. Blev han så bøsse eller hvad?"

"Nej for fanden. Nu er du sgu da lidt åndet. Fordi man sutter og boller lidt ved siden af er man sgu da ikke lige pludselig bøsse. Det må da være både ret og rimeligt at man prøver sig selv af med lidt af hvert, for at være helt sikker på, at man ved hvad man er til. Jeg bliver sgu lidt liderlig af at snakke så meget om det at bolle. Hvad ville du sige til hvis jeg prøvede at sutte den af på dig?"

"Hvad siger du? Hold da kæft, nej for helvede. Det kan jeg da ikke, og hvad ville Louise ikke sige. Sutte den af. Ville du bare sutte den af. Du skal i hvert fald ikke bolle mig, det siger jeg dig. Det går jeg altså ikke med til. Det må du love mig."

"Ja, selvfølgelig, jeg gør kun hvad du selv har lyst til. Jeg presser aldrig nogen, men jeg tror nu alligevel at du vil få noget ud af en slikker. Hvad siger du? Vi kan gå ned til stranden. Solen er ved at stå op."

Per vidste ikke rigtig hvad han skulle sige, men han rejste sig da op og samlede sig sammen.

"Lad os gå derned, så kan vi jo altid se hvad det bliver til."

De gik ned mod stranden, og ingen af dem sagde ret meget. De havde taget et tæppe med, og alene det fortalte måske lidt om de planer som de hver især kunne acceptere. Man behøvede jo ikke et tæppe hvis blot den skulle suttes af.

De sad og snakkede længe, og det var ret hyggeligt. Nicolai lagde en hånd over på Pers lår. Han kunne mærke at han stivnede, men han sagde ikke noget. Nicolai knappede hans bukser op, vippede med hovedet uden at sige at han skulle lægge sig ned. Per lagde sig på tæppet, og Nicolai tog lidt bedre fat i hans bukser. De gled lidt ned, og sammen med boxershortsene. Nicolai kunne ane pikken. Den var fandme allerede stiv.

"Hold da kæft, du er sgu da skrup liderlig mad. Her tror jeg at jeg skal til at arbejde på sagen, og så er du allerede klar til kamp."

Nicolai lagde sig ind over Pers skridt. Tog pikken i munden, den var ret pæn af en heteropik at være. Og nosserne der var der også godt med kød på. Flot behåret var han også, lidt men diskret. Nicolai begyndte at sutte det bedste han havde lært. Han kunne mærke Per vejrtrækning var lidt anstrengt.

"Slap nu af. Husk, hvis du ikke kan lide det, så skal du bare sige til, og så stopper jeg naturligvis med det samme. Og no bad feelings about that."

"Nej, for søren. Det er faktisk rigtig godt. Åh, for satan. Nej, ikke forhuden tilbage. Jeg kommer sgu for hurtigt så," Per stønnede sagte, men lå med himmelvendte øjne. "For helvede for er det bare godt."

Nicolai tog sig også kærligt at nosserne, som hang pænt nede imellem Pers lår. Og hans hånd fandt også vej ned mellem lårene og ned til røvhullet.

"Bare rolig, jeg skal nok lade dig være, men jeg syntes lige du skal mærke en dejlig følelse." Nicolai suttede hurtigt på sin finger, lod lidt af spyttet sidde, og førte fingeren ned til røvhullet. Det trængte relativt nemt ind. Per gav sig lidt, men vist nok kun af velvære.

Nicolai suttede stadig ivrigt på pikken. Forhuden gled nu lettere frem og tilbage hen over pikhovedet, og hans tunge legede med pikhovedet. Det var dejligt at følge Pers oplevelse af sutteriet.

Pludselig kunne han mærke, at Pers krop blev spændt. Han tog pikken ud af munden, og kørte lidt blidt med hånden, samtidig med at han kærtegnede nosserne. I det samme gav Per en lille lyd fra sig, og spermen væltede ud af pikke og op ad hans let behårede mave. Spermen gled ligeså stille nedad. Per havde rejst sig op på albuerne og lå lidt og gispede.

"Nej, for satan det var godt. Ja, altså nu skal du ikke tro jeg pludselig er omvendt, men det her har jeg sgu aldrig prøvet før. Hold kæft en orgasme."

Nicolai tog lidt af Pers sperm på fingeren, og førte den op til Pers mund. Først ville han ikke, men uden at sige noget gled Nicolais finger ind i munden på Per, og han smagte på sin egen sperm.

"Er det ikke dejligt. Det er lidt af dig selv. Mærk hvor livligt det er, og hvor lunt.

De lagde sig ned på tæppet. Per lå ligeså stille og kiggede op i himlen. De sagde ikke noget, men stilheden imellem dem var der ikke noget at tage fejl af. Det havde været en succes.

"Har du lyst til at bolle mig", spurgte Nicolai pludselig. "Jeg stiller gerne op."

"Ja, men hvad med dig selv. Skal du ikke have et sprøjt? Eller hvordan med det. Får man ikke orgasme samtidig eller hvad?"

"Jo, sommetider. Hvis man kender hinanden godt, så ved man også godt hvad der skal til, og så lykkedes det ofte at sprøjte samtidig."

Nicolai begyndte at bearbejde Pers pik igen. Den skulle jo gerne selv ville, og der gik da heller ikke så lang tid før den var klar til næste omgang. Han suttede lidt på den igen. Og nu ville Per også prøve at sutte Nicolai. Det var lidt anstrengt, men han mente jo nok at han skulle give lidt gengæld. Nicolai slappede lidt af, men vendte hurtigt tilbage til hans eget gøremål. Nu skulle han bolles af en hetero.

Han suttede godt på Pers pik, og lod en del spyt sidde tilbage. Så satte han sig oven på Per, og lod han glide ind i varmen. Det gik nemt, og Nicolai kunne betragte hvordan Per fulgte forløbet.

"Gør det ikke ondt", spurgte Per, mens han faktisk gled helt på plads i Nicolais røv. Nicolai kunne se på ham at det var dejligt, og det var da også rart for Nicolai selv. Ingen tvivl om det. Tænk sig alligevel. En inkarneret hetero, som lige pludselig er i fuld gang med at bolle en bøsse. Lidt sjovt.

Nicolai førte slagets gang. Han gled godt ud og ind, og han kunne mærke at det føltes godt på begge parter. Hans egen pik var også stiv, og da han ville køre den af samtidig overtog Per arbejdet. Han gled godt. Det var han nu alligevel ganske godt det - måske en habil onanist.

Der gik ikke lang tid. Nicolai kom faktisk først. Fedt. Han kunne mærke hvordan røvhullet snørede sig sammen om Pers pik, og hvordan det gjorde ekstra godt at bolle. Per nød det, og i det samme kom han også. Nicolais sperm væltede ud, og han kunne mærke hvordan Pers sperm varmede hans indre.

"Åh, hvor er det rart", kom det fra Per, og Nicolai kunne kun tilslutte sig. Det havde faktisk været ret godt, når man tænker at det var en nybegynder.

"Er du sikker på du ikke har prøvet det før, kom det fra Nicolai. Der var sgu ikke megen nybegynder over dig. Og du kan jo komme indtil flere gange. Det må jeg nok sige, og så med en fyr."

Per fortalte hvordan han havde følt det, og han havde bestemt ikke fortrudt forsøget. Det havde været rigtig godt, og han måtte da også erkende overfor Nicolai, og han var en god sutter. Han måtte også erkende at flere af hans grænser var overskredet, men at han samtidig havde fået et helt andet billede af bøsser og hvad der lå i mand til mand-rollen.

De lå lidt på tæppet. Så smed de tøjet og løb ud i vandet. Nu var hæmningerne ligesom forsvundet, hvad var der at skjule.

Så sov de et par timer under solens første stråler, inden de begav sig tilbage til køkkenet, hvor der allerede var liv. De andre var lidt overraskede over situationen, men undrede sig nu ikke specielt over at Per og Nicolai havde sovet på stranden.

Det havde jo været en speciel start på en rustur, og nok en af dem der ville gå over i historien - i hvert fald for de to af deltagerne.

- O -

Næste dag var Nicolai med inde på stationen for at hente de nye. Der skulle komme 23 russere. 10 fyre og 13 piger. Der var åbenbart flere piger nu der ville være læger. De kom ind i bussen, som de havde lejet for at køre dem videre ud til kommunens lejrskole, som de havde lejet til formålet.
Kommentar