Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Cafe Rusticana - 14. Frisøren

Karakter: 5.2/6
Visninger: 6283

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Onani
14. Frisøren

Vejret var surt. Det regnede og var egentlig også lidt halvkoldt. Nicolai skulle ind og klippes. Det var blevet lidt for langt, og han trængte også til lidt forandring. Han havde været i sommerhus med et par studiekammerater i weekenden, og de havde læst og hygget sig. En af dem havde lånt et pragtfuldt sommerhus af sin tante. Det lå lige ud til vandet, og Nicolai kendte godt stedet, for han havde tit gået forbi nede på stranden. Vejret havde været dejligt. Rigtigt forårsvejr, så det var noget af en omvæltning nu hvor det regnede.

De havde også fået noget godt at spise lørdag aften, og siddet og snakket til langt ud på natten. Hen på de lyse timer var samtaleemnet drejet hen på kærester. Nicolai fortalte og hans liv som bøsse, og de andre lyttede på. De var alle meget interesserede i at vide mere om bøsselivet, og alle deres spørgsmål svarede Nicolai på, så myter og andre vrangforestillinger kunne aflives. De havde også aftalt at de skulle på bøssetur en anden weekend. Et par af dem ville gerne opleve lidt af bøsselivet i byen, for de kendte ikke meget til det. Ikke fordi de var bøsser - nej, det er de jo aldrig, men blot for at se hvad det egentlig er for noget. Nicolai indvilligede og det blev aftalt at de snart skulle finde en ledig lørdag.

Det regnede stadig. Nicolai gik ned for at tage bussen. Han gad ikke rigtig cykle, når nu det stod ned i stænger. Bussen holder næsten lige udenfor hoveddøren, så det kan ikke være meget lettere.

Buschaufføren var udlænding. Nicolai kiggede på ham. Han var da meget sød, men han kiggede ikke igen. Nicolai satte sig bagest i bussen, så kan man bedre overskue situationen. Den satte i gang, og drejede rundt om hjørnet. Ved næste stoppested steg der en ung mand på. Han var lyshåret, ikke særlig stor, og ret våd. Der var noget over ham. Han kom ned og satte sig ved siden af Nicolai. Han knappede jakken op og satte tasken på sædet ved siden af.

Bussen kørte videre, og i det samme var der en dame der råbte at hun skulle have været af. Chaufføren bremsede op, åbnede døren og damen kom af. Fyren ved siden af kiggede på Nicolai og smilede.

- Typisk, kællinger. De kan sgu da godt følge lidt med.

Han gengældte smilet, uden at kommentere episoden. Da de kørte videre lagde Nicolai hovedet tilbage og lukkede øjnene. Han sad og tænkte over hvordan han ville klippes. Han mærkede pludselig fyrens ene ben op af hans eget. Han kunne mærke at benet bevægede sig lidt. Var det tilfældigt? Så kløede han sig på låret, og rørte samtidig "ved en fejl" også Nicolais lår ganske forsigtigt.

Nicolai sad lidt og vidste ikke rigtig om han skulle åbne øjnene. Det kunne jo været et uheld. Han kunne stadig mærke fyrens ben. Det lod ikke til at han havde tænkt sig at fjerne det igen. Nicolai åbnede øjnene, og lod ellers som ingenting.

Fyren tog sin taske op på skødet. Åbnede den, og tog en bog frem. Christian Kampmanns, "Fornemmelser". Ja selvfølgelig, hvorfor ikke. Da han igen ville lukke tasken røg bogen ud af hånden og over forbi Nicolai og ned på gulvet. Fyren greb for sig, og hen over Nicolai. Ja, han støttede faktisk hånden på Nicolais lår og nåede samtidig lige at gribe bogen inden den faldt ned på det snaskede og beskidte gulv.

- Åh, det må du altså undskylde, kom det fra fyren. Jeg håber ikke det gjorde noget, jeg er lidt klodset.

- Nå, svarede Nicolai. Det er ok. Kampmann er jo trods alt også bedre i hånden end på gulvet. Hvorefter han smilede skævt til fyren.

- Nå, kender du bogen. Fyren havde stadig ikke flyttet benet, men var der imod flyttet tættere på Nicolai, efter der var kommet én mere på bagsædet.

- Ja, da, svarede Nicolai. Jeg har læst dem alle. Han skriver ret godt, og så er der mange ting jeg nikker genkendende til.

- Nå, kom det fra fyren. Jah, det ... og så vidste han ikke rigtig hvad han skulle sige. Hans øjne begyndte at flakke, og fyren ved siden af kiggede samtidig interesseret over på de to.

- Nå øh, jeg skal af nu. Nicolai rejste sig, og begyndte at gå hen imod døren. Han trykkede på Stop-knappen, og bussen begyndte at holde ind til siden. Nicolai steg af, og inden han var kommet ind på fortovet var fyren oppe på siden af ham.

- Ja, jeg skulle faktisk også af her.

De fulgtes ad, og faktisk viste det sig, at de begge var på vej ind til "Gentleman", som frisøren hed. Det var nu lidt underligt, men hvorfor ikke og denne tilfældighed. De sad og snakkede lidt mens de blev klippet, og han var faktisk ret flink. Han hed Jonatan. Et lidt underligt navn, men efterhånden passede det faktisk meget godt til ham.

Frisøren snakkede også godt med. Han kendte Jonatan bedre end Nicolai, og inden de så sig om, så snakkede de alle tre som om de havde kendt hinanden i masser af år.

Nicolai lånte toilettet. Han skulle sådan tisse. Der hang et lille skilt på væggen.

"Fisse er ikke noget man får
- det er noget man ta'r.
Kærlighed er ikke noget man ta'r
- det er noget man får",
Han stod og tænkte lidt over hvilken slags kærlighed han egentlig fik eller gerne ville have.

Da han kom ud til de andre grinede de over et eller andet. Vist nok en af Jonatans utallige vittigheder. Han var noget af en spasmager og sikkert ikke let at styre på en tønde land.

Nicolai sad og tænkte lidt over det der lokumsdigt, og samtidig tog han sig i at sidde og stirre lidt på frisøren. Han skjulte ingenting, og bukserne sad stramt der hvor de skulle. Nicolai var lidt paralyseret af bulen, og han vågnede brat op da han fik et slag hen over hovedet.

- Hvad fanden, sidder du bare der og glor. Tror du ikke jeg har luret dig af, du sidder jo og overbeglor mine herligheder, kom det fra Bo, som frisøren hed. Jeg ved godt at jeg har en tendens til at udstille min velskabte krop, men så skulle du bare det hele i udpakket stand. Og så grinede de alle tre.

Jonatan var ved at falde ned fra sofaen af grin. Bo klukkede og Nicolai var både flov og kunne alligevel ikke lade være med at grine.

- Ja, hvorfor ikke. Det er sgu da heller ingen hemmelighed. Jeg vil da gerne se hvad du gemmer inde bag ved. Og du udstiller jo næsten direkte med herlighederne, så det er vel ikke så underligt at man sidder og kigger lidt på varerne. "Fisse er jo heller ikke noget man får, det er noget man ta'r", er det ikke rigtigt, kom det så fra Nicolai, hvorefter han blinkede over til Bo.

- Nå ja, og et par udsultede handyr er vel heller ikke at foragte, når det nu skal være. Bo var ikke lang tid om at slå til. Inden de havde blinket med øjnene begyndte han at strippe for dem - altså i det små, han tog sig selv i skridtet, masserede pikken udefra, og inden længe stod han med pikken hængende ud af bukserne. Nå, hvad siger I så? Er den ikke bare flot?

Jonatan fløj op af sofaen. De kunne ikke tro deres egne øjne. Her stod de midt i en frisørsalon. Der var dog ingen andre kunder, men frisøren stod bare der med pikken ude i fri luft. Den var nu ikke noget særligt, tænkte Nicolai. Da ikke noget han ville gå rundt og prale af. Men sjovt det var det i hvert fald.

Den blev nu hurtigt pakken ind igen, da telefonen ringede og Bo skulle hen til vinduet for at svare den. Så kom den næste kunde ind, og så skete der ikke så mere den dag.

Nicolai fulgtes lidt med Jonatan, og de aftalte at de skulle mødes engang, måske inde på cafeen.
- O -

Der gik et par uger. Nicolai havde aftalt med Martin og Jørn at de skulle på bøssetur. Der var også et par andre der havde givet udtryk for at de også gerne ville med, men Nicolai syntes ikke det var sjovt at komme rendende med 4-5 heteroer, som bare skulle ud og lure bøssebyen af.

De startede hjemme hos Nicolai hvor de sad og drak et par flasker rødvin, derefter et par drinks og så stemningen var efterhånden ganske god.

Martin var en type, som Nicolai godt kunne brænde varm på. Han havde en rigtig flot krop. Noget som betød meget for Nicolai. En veltrænet krop, hvor der ikke sad noget overflødigt fedt nogen steder. Martin kom fra Skanderborg, men det kunne man nu ikke høre. Han var helt mørkhåret, helt kort. Et lille skæg rundt om munden, helt tætklippet og meget velholdt - og så lidt skægstubbe på resten af kinderne. Det var faktisk ret sexet. Han havde taget sort tøj på, så han så faktisk ikke så tosset ud.

Jørn der imod var lidt mere buttet. Han var altid en glad fyr, som var god til at sætte gang i et selskab. Han kom fra Sydfyn, vist nok Tåsinge. Han var lidt spændt på hvad aftenen skulle bringe, og vi måtte love ham at redde ham fra at blive voldtaget, men jeg beroligede ham og sagde, at så heldig kunne han nok ikke være den allerførste aften. Han grinede, og kiggede over på Martin, som klappede sig på lårene af grin.

- Der er sgu da ingen der gider have dig Jørn, kom det fra ham, og slet ikke en bøsse. Ved du ikke, at bøsser er de flotteste mænd, og de hugger selvfølgelig først og fremmest alle de andre flotte fyre. Og så må kvinderne nøjes med resten.

Jørn vidste ikke rigtig hvad han skulle tænke. Var Martin også bøsse eller hvorfor sagde han pludselig sådan noget vrøvl. De grinede lidt, og gjorde sig nu klar til aftenens højdepunkt.

De tog af sted. Først ind på Café Rusticana, og her var den første de mødte frisør-Bo.

- Ih, altså hvem er dog det du bringer hid, kom det fra ham, og så fik de løse håndled ikke for lidt. Nicolai introducerede ham for Martin og Jørn. Og de blev begge rigtig studeret.

Martin og Jørn kiggede sig omkring og fandt hurtigt et bord henne i hjørnet. De bestilte en øl og satte sig der hen. Nicolai kom der over lidt efter, og de sad og snakkede lidt.

Så kom Luigi, Nicolais italienske ven. Ham havde han ikke set meget til i lang tid, og det viste sig, at han havde været i Italien i ét år for at arbejde som pizzabager hos én af hans onkler i Venedig. Han satte sig, og begyndte straks at bage lidt på Jørn. Det var tydeligt, at Luigi tog udfordringen op - også selvom han vidste at det var noget af en mundfuld.

- Kom med ud og dans. Pludselig bød Luigi Jørn op. Det kom helt bag på Jørn. Han kiggede sig omkring, forsøgte at få kontakt med både Nicolai og Martin. Han vidste ikke hvad han skulle sige, og Martin var hurtig og skubbede til Jørn.

- Så gør det dog mand, du kan sgu da ikke bare sige nej til en italiener, du risikerer at hans far er mafiaboss. Bare se og komme i omdrejninger.

Det lykkedes, og de drog ind på dansegulvet, og svingede sig til tonerne af Aqua.

- Nå, hvad så? Nicolai skubbede til Martin. Tror du, at du slipper, kom du bare med, og så hev han op i Martin, som lignede en skamskudt kanin, der var helt lammet.

Nicolai hev af sted med Martin. Ind på dansegulvet, og så var både Luigi og Jørn ved at dø af grin. Han dansede godt. Han var ret rytmisk, og de svingende ret godt sammen. Efter det første nummer kom der et i lidt lavere tempo. Nicolai greb fat i Martin.

- Nu tager vi lige en sjæler. Han kunne mærke at Martin stivnede lidt, men der gik ikke lang tid, så var han også med på den.

De dansede faktisk ret tæt. Og Nicolai undrede sig lidt over, at han ikke skulle kæmpe mere med Martin. Pludselig kunne han mærke en hånd nede på ballerne, og han kiggede op på Martin.

- Ja, du er faktisk en ret lækker fyr, kom det fra Martin. Og din røv hører da heller ikke til de værste, hvorefter han gav den ene balle et ekstra klem.

Nu var det Nicolai der var lidt rystet. Hvad var nu det. Lige før havde han næsten ikke kunne hive Martin ud på dansegulvet, og nu dansede de tæt omslynget, og nu blev han overgramset på bagpartiet.

De dansede videre. Luigi og Jørn havde allerede sat sig, da Aqua var færdig. Der var faktisk en del på dansegulvet, og Martin så ud til at nyde det, og det virkede også som om han var begyndt at slappe mere af.

Nicolai kunne dufte Martin. Han havde da vist ikke sparet på de dyre dråber, men det gjorde ikke noget. Han duftede godt. Nicolai kunne mærke Martins muskuløse overkrop mod sin egen. Det var en rar fornemmelse. Han lagde også hænderne ned på Martins baller, og lod den ene hånd glide op ad ryggen.
Pludselig mærkede Nicolai Martins ben imellem hans. Ikke helt tilfældigt, men helt inde så hans lår tangerede Nicolais skridt. Han kunne med det samme mærke at han blev lidt ophidset. Martin var jo ikke et dårligt skår, og det var da heller ikke uden bagtanke, at det netop var ham Nicolai havde inviteret med.

Martin gengældte. Klemte sig lidt ekstra ind til Martin, på en tryg og meget behagelig måde. Hvordan ville han opfatte det? Ingen reaktion - altså negativ. De dansede videre, og Martin klemte sig stadig ind til Nicolai, og kunne han heller ikke skjule, at bulen i bukserne begyndte at tage form. Han kiggede på Martin, og gav ham også et lille klem på ballen.

Nu kunne Nicolai faktisk mærke, at Martin blev lidt hård foran. Var det noget han bildte sig ind, eller var det ved at ske? Det var ved at ske, og i det samme gav Martin ham et kys på kinden, og trykkede sig lidt ekstra ind til Martin.

- Det er sgu da et meget hyggeligt sted det her, kom det fra Martin, hvorfor søren har du aldrig vist mig det før.

- Ja, men du har jo aldrig vist interesse, og jeg går jo ikke ligefrem rundt og presser folk til at gå på bøssebar. Det plejer de nok selv at kunne finde ud af.

Da de gik ind til de andre kunne Nicolai ikke lade være med at lade blikket falde på Martins bule. Den var altså mere markeret end normalt. Martin rettede diskret lidt på pikken, som lå ud til venstre, men lidt op ad. Det så ikke helt let ud, for ingen skulle jo helst lægge mærke til hans ophidsede tilstand. Gad vide hvad han havde følt, og om han måske var til noget.

De sad og snakkede og ved halv tre tiden tog Jørn af sted. Martin ville ikke hjem. Han havde det forrygende, og havde faktisk også været ude at danse en del. Ikke kun med Nicolai, men med andre interessante fyre.

De fik sig et par øller mere, og vist nok også et par Små Grå. Dem var der ikke helt tal på, men ingen af dem var ædru da de ved femtiden forlod Rusticana.

De gik igennem byen. Ind imellem lagde Martin armen rundt om Nicolai, og klemte ham venskabeligt. De snakkede og grinede, og da de nåede hen til Nicolai opgang stod de bare og snakkede lidt.

- Hvad med resten af den "Pastis 51", som du havde, kom det fra Martin. Skal vi ikke gøre kål på den. Det er da ikke noget at gemme.

Nicolai låste op, og de væltede mere eller mindre ind i lejligheden. Martin smed skoene, som om han forventede at skulle blive længe.

- Åh, for helvede hvor var det godt at komme ud af de forpulede sko. De har sgu altid klemt lidt. Han smed sig i sofaen med benene op. Nicolai var heller ikke nået længere. Og nu sad de der.

- Er du ikke træt. Nicolai kiggede på Martin, og lagde mærke til at han gabede. Du kan godt sove her, hvis ikke du gider gå hjem, men du skal altså sove ved siden af en bøsse - og jeg bliver som regel liderlig når jeg er fuld, og så ved ikke jeg heller ikke hvad jeg kan finde på i søvne. Nicolai grinede.

- Nå, hvad fanden, kom det fra Martin. Du kan vel ikke finde på andet i søvne end hvad du kan finde på i vågen tilstand. Og jeg har da overlevet indtil videre.

Nicolai gik på wc, og da han kom tilbage var Martin faldet i søvn. Det blev ikke til mere den nat, men da Nicolai vågnede næste morgen lå Martin ved siden af ham i sengen. Nicolai kiggede lidt forsigtigt. Han sov endnu. Han lå og kiggede lidt på Martin. Han var nu meget sød. Også med morgenhår. Han lagde sig ned igen. Han var stadig lidt træt.

Han vågnede ved, at Martin havde vendt sig, og han lå nu ret tæt op ad Nicolai. Det var en dejlig følelse. Nicolai vidste ikke rigtig hvordan han skulle tackle den situation. Gad vide om han ville være med til noget, eller om han bare var en frimodig type.

Han kunne mærke at Martin vågnede lidt. Han gav lidt lyde fra sig, og skævede over til Nicolai. Han smilede lidt.

- Hold fast hvor sover du uroligt. Jeg kan ikke forstå hvorfor jeg har så ondt i røven. Har du været på spil?

Nicolai var chokeret et ganske kort øjeblik, og så kastede Martin sig hen over Nicolai. Han satte sig ovenpå ham. Han havde kun underbukser på, og Nicolai havde faktisk ikke noget på over hovedet. Det plejede han jo ikke, og han havde ikke lige tænkt på den her situation.

- Nå, kom det fra Martin. Hvad så?
Nicolai vidste ikke hvad han mente.
- Nej hvad så? Er det ikke dig der opfører dig uterligt her. Her troede jeg, at du skulle sove på sofaen, og så vågner jeg op med en vild og voldsom fyr ved min side. Er det så underligt hvis jeg får lyst til den lækre mandekrop som har okkuperet min seng.

Martin holdt Nicolais arme ned til sengen, men Nicolai kunne mærke, at hans pik begyndte på noget. Han smilede skævt op til Martin. Han var vist alligevel med på noget.

- Hvad satan, kom det fra Martin du er jo ved at få en ordentlig stivert på. Han sprang af, og hev dynen væk fra Nicolai. Det må jeg nok sige kom det fra ham, hvorefter han hurtigt gav Nicolai et lille kys på panden. Du er vist en værre en.

Han lagde sig ned, og kiggede ned på Nicolais pik, som nu bare stod lige i vejret. Hans egen var i øvrigt også begyndt at røre på sig.

- Ved du hvad. Jeg har faktisk aldrig ligget sådan sammen med en anden fyr, og jeg har faktisk aldrig set en rigtig ægte stiv mandepik før - altså på film jo, men ikke virkeligheden. Der er sgu et eller andet over det.

Nicolai rejste sig op på albuen. Så skulle det prøves af. Han førte hånden ned til Martins underbuksekant. Martin stivnede lidt kunne han mærke, men han protesterede ikke. Han rørte forsigtigt lidt ved bulen, som efterhånden var blevet større. Han kunne mærke Martins vejrtrækning ændre sig. Det var en lidt pudsig fornemmelse, og meget anderledes end alle de andre fyre Nicolai havde været sammen med på den ene eller anden måde.

Martin lagde sig på ryggen. Det var tydeligt, at han var klar. Han lod Nicolai komme til. Nicolai førte hånden op ad hans bryst og rørte blidt ved hans brystvorter. Han lænede sig ind over og gav den et forsigtigt kys, samtidig med at han klemte læberne let omkring brystvorten. Martin gav sig igen af velvære, og han lagde samtidig armene op under hovedet, som om han indikerede at Nicolai gerne måtte fortsætte.

Nicolai førte atter hånden ned til trussekanten. Bjørn Borg stod der på elastikken.

- Nå, har du ikke fået en anden mands underbukser på. Der står jo navn på, kom det fra Nicolai. De grinede, og Nicolai forsøgte sig med et lille kys i nærheden af munden. Ingen negativ reaktion. Han var altså stadig med.

Hånden gled ind under elastikken, og Martins pik slap ud i det fri. Den var stiv - ingen tvivl om det. Den var rimelig i størrelse, og den var klar til det helt store. Nicolai skubbede underbukserne lidt til side.

- Er det ok. Nicolai kiggede op på Martin, som blot nikkede. Hvad siger du til det? Skal jeg fortsætte? Og Nicolai kunne kun tage Martin knurren for gode varer. Det er ellers en dejlig sag du render og gemme mellem benene. Jeg lagde også mærke til bulen i går aftes, og det tror jeg også andre gjorde. Den slags bliver nemlig bemærket skal jeg sige dig.

- Hvad mener du, kom det fra Martin. Tror du de andre inde på baren lagde mærke til...
- Ja, selvfølgelig lagde de da mærke til at du havde en stivert da du havde danset med mig, kom det fra Nicolai. Hvem fanden ville ikke have det, sådan som du dansede. Hvis ikke jeg havde kendt dig, ville jeg sgu have gået hurtigere til værks. Der var jo noget at komme efter.

- Jamen, tror du så de tror jeg er bøsse.

- Det ved jeg ikke, men de regner nok med at jeg får noget på den dumme, da jeg drog af sted med dig under armen. Nicolai grinede, og hvad fanden det er vel ikke anderledes end hvis du drog af sted med en liderlig pige. Så er der vel heller ikke mange der ikke kan gennemskue den efterfølgende handling.

Han tog pikken i munden. Nicolai lagde sig mere ind til Martin, og han kunne også mærke, at Martin gjorde plads. Han suttede blidt og behageligt, og Martin så ud til at nyde det, og lydene bekræftede det fuldt ud.

Nicolai lod pikken glide ud og ind, samtidig med at han masserede nosserne, som hang pænt neden under. Martin nød det, og der gik ikke lang tid før han stoppede Nicolai.

- Er du sindssyg hvor er det bare skønt. Jeg har sgu aldrig prøvet noget lignende. Jeg er lige ved at komme, og det er bare for tidligt. Det her må ikke overstås for hurtigt.

Nicolais forventning til Martin blev fuldt indfriet, og nu kunne han godt røbe at han længe havde drømt om dette her. Ja, faktisk havde han været lige ved at gøre et tiltag, da de var i sommerhus sammen. Nicolai havde allerede dengang lagt mærke de herligheder Martin gemte, da de var i sauna sammen og senere at han klatrede op i overkøjen. Også der fik han hurtigt et lille kig.

Nicolai lagde sig henover Martin. Deres pikke mødtes, og det var en rar fornemmelse. Sku' han gøre det? Ja, hvorfor ikke. Nicolai lænede sig ned mod Martin hoved, og kyssede ham på munden. Heller ikke her gjorde han modstand. Det var underligt, for aldrig før havde Nicolai været så meget i tvivl om, hvor vidt Martin ville gå så langt.

De lå længe og kyssede. Martin var også hurtig med tungen. Den fik da bestemt ikke for lidt, og Nicolai var ikke i tvivl om at nydelsen gjaldt begge parter. Han var en blid kysser. Han var kærlig, og hans måde at stryge Nicolai ned langs ryggen var ret behagelig. Han blev mere og mere ivrig. Hans stivelse var ikke blevet mindre, og han lagde benene omkring Nicolai, og Nicolai bemærkede straks hvordan han kunne mærke Martins behårede lægge. De kildede rart, og virkede om end endnu mere ophidsende.

- Det her er sgu bare for meget. Jeg har aldrig troet at jeg skulle være sammen med en fyr. Faktisk har jeg kommet sammen med 3-4 piger, men ingen af dem af kunnet leve op til det som du nu har vist mig. Heller ikke selvom de har forsøgt ganske godt.

- Det er nok fordi vi selv bedst ved hvordan det skal gøres. Nicolai grinede lidt, og gav ham et ekstra lille kys på munden. Har du lyst til mere? Eller er du bedst tilpas med det du har oplevet. Nicolai spurgte forsigtigt. Ikke fordi han ikke selv havde lyst til at fortsætte, men han måtte hellere lade Martin styre slagets gang.

- Jah, kom det fra Martin. Jeg ved ikke rigtig hvordan jeg skal sige det, men æh, ja, hvis du ikke har noget imod det, så ville jeg utrolig gerne prøve at bolle dig. Du har bare en rigtig god manderøv, og jeg må indrømme at jeg har aldrig prøvet "det hul" før på en pige.

Nicolai satte sig op, rakte ud efter et kondom og lidt bollecreme. Martin kiggede interesseret på, da Nicolai let og elegant rullede gummiet på plads, og bagefter smurte dem begge godt ind. Martin var spændt på hvad det skulle ende med.

Nicolai tog godt fat i Martins pik. Den var stadig helt vildt stiv. Der blev vist inden problemer med den. Han mærkede Martins pik på vej ind. Det gik fint, den gled hurtigt på plads, og Martin begyndte at stønne af velvære.

Nicolai sad overskrævs. Han red lidt på Martin. Lod pikken glide lidt ud og ind igen. Han kunne nu styre Martin helt og fuldt. Martin gav sig endnu mere. Nicolai kunne mærke, at der ikke skulle voldsomt meget mere til, før ... Ja, før Martin måtte kapitulere.

Nicolai lænede sig lidt fremover. Kyssede ham på munden, smilede lidt og kørte fingrene igennem hans let behårede brystkasse. Nicolai begyndte at tage hånd om sin egen situation samtidig med. Martin havde vist rigeligt at tænke på, men Nicolai ville gerne komme samtidig.

Han bevægede sig stadig let op og ned, og begyndte så stille og roligt at øge tempoet. Han lod Martins pik køre helt i bund, og næsten helt ud igen. Det var en forrygende oplevelse for dem begge. Tænk sig, Nicolais studiekammerat igennem de sidste 5½ år og så uden at vide hvad han også kunne præstere i en seng.

Nicolai kunne mærke på vejrtrækningen, at nu var det op over. Også han selv var ved at nå et niveau, hvor han kunne komme hvert øjeblik. Martins pik var dejlig. Man kunne mærke hvor spændstig den var, og han red videre med uformindsket styrke, og lod til sidst Martin komme i en gevaldig og vel fortjent orgasme. Han fornemmede hvordan Martins sperm pumpede ud af den stive pik. Og han kunne mærke hvordan Martin var spændt i hele kroppen, og gav de sidste stød så al energi var opbrugt. En rar fornemmelse, ingen tvivl om det. Og så i det samme kunne Nicolai mærke hvordan han trak sig sammen, og et gevaldigt sprøjt helt op af maven på Martin og et mere, som nåede helt op på kinden af ham. Tempoet blev så sat ned igen, og de var begge var helt færdige.

Nicolai lagde sig ved siden af Martin. Han trak dynen op over, og de lå bare og stirrede op i loftet. Der gik lang tid uden nogen sagde noget.

- Det her er bare det bedste. Er du klar over hvad du har gjort ved mig, kom det fra Martin. Jeg får sgu da svært ved at finde en pige der kan leve op til det her du lige har præsteret.

Nicolai vidste ikke rigtig hvordan han skulle tackle det kompliment, men han var da naturligvis meget glad for at høre, at Martin ikke var skuffet over hans nye erfaring.

- Ja, men det kan jo være at du har fundet en side af dig selv, som du ikke har vidst fandtes. Det sker jo for mange af os. Nicolai smilede lidt, og kunne ikke lade være med at skubbe lidt til Martin.

- Ja, hvem ved. Jeg er da i hvert fald ikke blevet afskrækket af det her bøsseliv - i hvert fald ikke af selve det seksuelle.

De lå og kiggede lidt på hinanden, og tænkte hver i sær tanker. De kælede også lidt med hinanden, og fik snakket om mange andre ting end lige netop bøsser.

Martin var en dejlig fyr, ingen tvivl om det, og Nicolai havde da heller ikke regnet med at det endte som det gjorde - selvom han måske nok havde håbet sit. Om Martin var bøsse eller ej, det var jo ikke så afgørende. Måske kunne det udvikle sig til et andet venskab end de havde haft tidligere.
Kommentar