Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Pik i Ekspressfart

(Pendlerboy)

Karakter: 4.7/3
Visninger: 7817

Af: Red Stallion.

Læs flere noveller af:
» Red Stallion.

Skriv til:
» Red Stallion
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Første gang
Der gik et par uger, hvor han ikke var med det samme tog som mig. Jeg prøvede at skrive til ham, men fik bare svaret:
”Jeg er ikke bøsse, okay? Stop med at skriv!” Jeg indså, at jeg nok ikke ville få mere ud af ham, og jeg prøvede at få ham ud af tankerne, selvom det var svært.

Men tre uger senere skete der så noget uventet. Jeg fik en sms fra ham, hvor han bad mig tage en senere afgang. Det sene tog var ret dødt. Et par enkelte fulde folk, og ellers bare trætte folk, der endelig havde fået weekend, og helst bare ville sidde for sig selv og sove. Jeg gik gennem toget, men så ikke så meget som skyggen af drengen, så jeg fandt en plads. Toget satte i gang, og vi rullede ud fra Hovedbanegården. Da vi havde kørt lidt, fik jeg en sms fra drengen:
”Mellemgangen vogn 71!”

Jeg rejste mig, og gik ned igennem toget, til jeg nåede mellemgangen i vogn 71. Drengen stod lænet op af væggen og sms’ede. Der var ikke andre i mellemgangen. Drengen fik øje på mig, smilede og satte sig så på trappen ved togets indgangsdøre. Jeg satte mig afventende ved siden af ham, mens han skrev færdig på mobilen. Han så op på mig, så sig så undersøgende omkring og lyttede lidt. Vi var alene.
”Jeg er altså ikke bøsse.” startede han så.
”Ja, den er efterhånden feset ind.” sagde jeg så med et smil på læben. ”Men spørgsmålet er så, hvorfor en 100% heteroseksuel fyr er så interesseret i mig?” Drengen blev rød i hovedet, og så ned i jorden. Han pillede uroligt ved lynlåsen på sin hættetrøje.
”Det er bare… Jeg er så fucking liderlig hele tiden, og jeg er vant til at pigerne kigger efter mig, men det er nyt for mig, at blive kigget efter af fyre. Jeg siger dig, jeg skal ikke have noget med pik at gøre, men…”
”Men?...” spurgte jeg provokerende. Drengen kiggede lidt uroligt rundt igen. Vi var stadigvæk alene.
”Jeg har været sammen med et par jævnaldrende piger, og de fatter ikke hvordan man behandler en pik…”
”Men det blowjob jeg gav dig var godt?” Drengen blev rød i hovedet igen, og så ned i jorden. Han nikkede flovt.
”Jeg sværger, jeg er altså ikke bøsse!” Jeg smilede, og havde svært ved at grine. Han var lidt sød.
”Det ved jeg. Du er bare en liderlig teenager, der eksperimenterer.” Det var som om drengen lyste lidt op, da jeg syntes at forstå ham, og han turde se på mig igen. Han så lidt eftertænksom ud et øjeblik, og rejste sig så. ”Kom!” sagde han, ligesom han havde gjort på perronen sidste gang jeg så ham.

Jeg fulgte efter drengen hen til toilettet, hvor vi begge to skyndte os ind, inden han rullede skydedøren for og låste den.

Drengen smed øjeblikkeligt sin hættetrøje og t-shirt, så han stod i bar overkrop. Denne gang var der masser af lys, så jeg kunne se hans flotte veltrænede overkrop med de flotte markerede muskler og de strittende brystvorter. Jeg tror nærmest jeg måbede ved synet, samtidig med at min pik rejste sig til fuld erigeret tilstand på et millisekund. Drengen grinede selvtilfreds ved synet af mig.
”Shit man. Du sy’s virkelig jeg er fræk!?” Jeg nikkede. Drengen smed også sine bukser og briefs, og det fik ikke ligefrem min pik til at lægge sig. Drengens pik var kun halvstiv, men flot og hårløs. Jeg tog den i min hånd. Pikken og nosserne var dejligt varme. Jeg begyndte at massere dem blidt, mens jeg lod min hånd kærtegne den bløde hud der var spændt ud over de stærke muskler. Drengen lukkede øjnene. Jeg lænede mig frem, og lod min tunge lege lidt med de strittende brystvorter, inden jeg gled ned på knæ og tog den nu helt stive drengepik i munden. Denne gang fandt drengens hånd hurtigt rundt om min nakke, hvorefter han straks begyndte at mundkneppe mig.

Han så ikke på mig, og beholdt øjnene lukkede, men det dunkede i hans liderlige unge lem, mens han hamrede det ind i kæften på mig. Jeg tog den helt til roden hver gang, og kunne dufte den dejlige duft af drengesved, hver gang min næse blev presset ind i de få pubeshår der groede lige over pikken. Hans stadig uerfarne pik producerede hurtigt et par dråber præsperm, som blev smurt hen over min tunge, hver gang han trak sin pik ud, for at hamre den ind igen. Drengen virkede så opslugt, at han næsten ikke havde overskud til at stønne, så der var kun lyden af stiv pik der klasker over våde læber blandet med toget faste bumlerytme. Jeg kunne mærke, at drengen begyndte at bevæge sit underliv ekstra hurtigt, og han tog ikke længere pikken så langt ud. Jeg ville stikke min finger op i røven på ham, for at finde hans g-punkt, men ved berøringen vågnede han brat op fra rusen, og skubbede mig væk.

”Du holder dig fra min røv, svans!” råbte han med et pludseligt had i blikket. Jeg blev lidt urolig, men valgte at tage situationen afslappet. Drengen gik febrilsk i gang med at tage sine underbukser på igen. Hans pik var allerede blevet halvslap igen. Jeg ville ikke miste ham så hurtigt, så jeg prøvede at berolige ham.
”Rolig nu. Jeg lover mig at holde mig fra din røv. Men du vil vel ikke gå uden en udløsning?” Drengen så mistroisk på mig. Han havde tydeligvis en krise inden i hovedet, men jeg ved jo fra mig selv, og du ved det sikkert også, at det er forfærdeligt og ubærligt ikke at få forløsningen på en erektion. Så drengen gav efter for sine lyster, og nikkede. Skulle jeg gå et skridt videre? Han var tydeligvis stadigvæk liderlig. Jo, jeg måtte prøve!

Jeg trak min bukser ned med et svuptag, vendte mig om og lænede mig ind over vasken så min bare røv strittede indbydende mod ham. Drengen blev urolig?
”Hva’ laver du? Jeg er ikke bøsse, det har jeg jo sagt. Jeg ska’ fandeme ikke ha’ noget med røv at gøre!”
”Men du ved jo ikke hvordan det er, når du ikke har prøvet det!” Jeg smilede lokkende. Drengen stod uroligt og rokkede. Bare det, at han alligevel kunne overveje det, gav mig mod.
”Ej for helvede! Men en manderøv!?”
”Tro mig, en stram manderøv er tudsind gange bedre en våd fisse!” Drengen stod lidt over tænkte igen. Hans pik var ikke blevet helt slap endnu, og han så stadigvæk lidt liderlig ud.
”Sværger du?” Jeg nikkede smilende.
”Okay så, men jeg slikker den ikke, og jeg rør den ikke!”
”Selvfølgelig ikke.”
”Det er kun min pik!”
”Lige præcis. Sæt dig på toilettet!”

Drengen så stadigvæk lidt mistroisk ud, men han satte sig på toilettet. Jeg fik fat i min jakkelomme, og tog en lille tube glidecreme op af inderlommen. Jeg har altid en lille tube med – just in case.
”Hvad fanden er det?”
”Det er bare glidecreme. Luk nu øjnene, og prøv at slappe af.” Drengen lukkede øjnene, og tog en dyb vejrtrækning. Jeg tog en ordentlig klat glidecreme i hånden, og begyndte at smøre hans halvstive pik ind.
”Shit det er koldt!” sagde han smågrinende. Jeg fik masseret pikken godt ind i cremen, og jeg gav også nosserne en tur, når nu jeg alligevel var i gang med at massere, og det gav hurtigt pote. Pikken var lynhurtigt stiv igen. Jeg kom lidt mere creme på pikken, og gnubbede den stille, mens jeg med min anden hånd fik smurt mit hul ind i glidecremen. Jeg sad og studerede hans flotte pik og nosser imens. Shit han var lækker!

Jeg rejste mig op, stillede mig med en ben på hver side af toilettet, og begyndte at sænke mig ned over hans skridt. Jeg greb fat om den stive dunkende pik, og førte den hen til mit hul. Da glansen var inde, lod jeg mig stille glide hele vejen ned, indtil hele hans pik fyldte min røv. Han stønnede tilfreds. Fuck hvor var det godt endelig at føle ham oppe i mig. Det havde jeg drømt om længe. Jeg lagde mine hænder på hans skuldre, for at få afsæt, og begyndte så lige så stille at ride ham. Der var nydelse malet i hans ansigt, og det tændte mig. Jeg begyndte at sætte tempoet lidt op, og jeg strammede min ringmuskel lidt, for virkelig at give hans pik en oplevelse, der kunne slå det han prøvede med pigerne.
”Fuck det er godt!” fik han fremstammet. Han greb fat om mine baller, og jeg kunne mærke, at han også prøvede at bevæge sit underliv lidt imod mig, når jeg gled ned over skaftet. Min egen pik var så stiv, at den stødte mod drengens maveskind, og gnubbedes op og ned af det. Jeg elskede det. Heldigvis opdagede drengen det vist ikke til at begynde med, men efter lidt tid åbnede han øjnene, og så med lidt ubehag ned på min pik. Jeg var efterhånden så ligeglad, fræk og grebet af liderlighed, at jeg greb hans ene hånd, og førte den hen til min pik. Han trak den hurtigt væk, og skar en grimasse.
”Jeg sagde jo, at jeg ikke skal have noget med pik at gøre.”
”Du sagde også, at du ikke skulle have noget med røv at gøre.” sagde jeg flabet. Drengen overvejede det lidt, og jeg førte hans hånd hen til min pik igen. Han havde væmmelse i blikket, men greb alligevel fat om min pik. Han lukkede øjnene, formentlig for ikke at se det han nu gjorde, og så begyndte han at spille min pik. Der er noget magisk over første gang en fyr holder en anden fyrs pik i hånden, og drengen viste sig at være overraskende god til at spille min pik, mens jeg fortsat red ham. I lidt tid var der stilhed og nydelse, og drengen så også ud til at have fortrængt det han lavede med pikken, for at fokusere på nydelsen.

Vi blev ved i lidt tid, til vi hørte stemmer på gangen. Det gav et sæt i drengen, der øjeblikkeligt stoppede. Jeg stoppede også, og vi lyttede. Stemmerne blev højere og kom hen imod døren. Nogen tog i døren.
”Øv, der er låst! Er du snart færdig derinde?”
”Jeg har det ikke skide godt lige nu.” svarede jeg.
”Hør, vi prøver det længere fremme.” sagde en anden stemme uden for døren, og stemmerne forsvandt igen. Drengen var blevet urolig, så jeg ville prøve at løsne stemningen lidt op igen.
”Hey, du ville sgu være en god bøsse.” sagde jeg og blinket. Drengen skar en vred grimasse, kastede mig af ham og pressede mig hårdt op mod vinduet.
”Jeg har jo sagt, at jeg ikke er bøsse. Svans!”

Jeg forventede, at drengen nu ville banke mig synder og sammen, eller noget i den stil, men i stedet holdt han mig fortsat hårdt op mod vinduet med sin ene hånd, mens han med den anden fik fat i sin stive pik og styrede den hen mod mit hul. Han greb hårdt fat om mine hofter, og hamrede sin pik op i mig helt til roden.
”Er det det her du vil ha’, svans?” spurgte han truende, og begyndte at kneppe mig hårdt mens han stønnede og prustede lidt halvaggressivt. Det føltes så godt, og selvom jeg inderst inde var lidt utryg ved situationen, var det sygt frækt. Han greb nu frivilligt fat om min pik med hårdt greb, og begyndte at spille den ret voldsomt. Det gjorde faktisk lidt undt, og jeg var bange for, at noget ville sprænge dernede, men smerten føltes alligevel god, og der gik ikke lang tid før der summede i pikken og hele kroppen, så jeg skød en stor ladning glohed sperm ud over væggen. Noget af spermen ramte drengen hånd, og han trak den hastigt til sig i væmmelse, men han udbrød.
”AD! Din fucking svans!” Han straffede mig ved at øge tempoet, så man virkelig kunne høre lyden af hans underliv der klaskede mod mine spændte baller. Han stak sin spermbefængte hånd op til mit ansigt og kommanderede: ”Æd din sæd!” Jeg slikkede på hans fine slanke drengehånd og suttede min egen friske sæd i mig, mens jeg nød den hårde dunkende jernpik der fyldte mig og brændte mod væggene i de gange der pressede mod den.

Drengen begyndte at stønne lidt mere, og han trak ikke længere pikken så langt ud. Han klamrede sig til mig, for ikke at gå glip af min stramme røv skønne behandling af den liderlige drengepik. Det bankede pludselig hårdt på døren.
”Hallo! Hvad sker der derinde?” Men denne gang reagerede drengen ikke. Han var tæt på udløsning, og havde ikke tænkte sig at give op. Endelig kunne jeg mærke den varme følelse af drengespermen der sprøjtede langt op i mig, og jeg fornemmede hvordan drengen spændte i hele kroppen, mens han eksploderede oppe i mig. Jeg hørte svagt noget raslen udenfor, og lyden af døren der gled til side. Konduktøren lød mig ophidset da han nærmest råbte:
”Kan I så komme ud!” Drengens slimede og nu kun halvstive pik gled ud af mit hul med et svup og vi fik hurtigt trukket i tøjet igen, mens forskellige passagerer fnisende prøvede at få et lille glimt af os. Drengen var tomatrød i hovedet på resten af rejsen til den næste station, hvor vi blev smidt af toget. Det var sjovt at se den pludselige forvandling fra den aggressive og truende unge mand, til en lille genert dreng. Vi satte os på en bænk på perronen, og ventede på det næste tog.
”Jeg er altså ikke bøsse.” sagde drengen næsten modløst.
”Det ved jeg” svarede jeg, og jeg er ikke i tvivl om, at han virkelig var hetero, men liderlige unge mænd i teenageårene styres nogle gange utrolig meget af pik – knep hvad kneppes kan.
”Men det var det bedste knald jeg har haft.” Jeg smilede tilfreds. Det var uden tvivl den bedste togrejse jeg endnu havde haft.
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:01/01 2015
Du skal se han kommer tilbage igen, for han har ikke fået nok af dig og din måde at väre på. Håber på en fortsättelse.