Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Diagnosen er liderlighed

Karakter: 4.1/7
Visninger: 7949

Af: Red Stallion.

Læs flere noveller af:
» Red Stallion.

Skriv til:
» Red Stallion
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Oralsex, Analsex og Onani
Nu er det snart januar, og det betyder eksamenstid for mange unge – en tid fuld af overspringshandlinger. I den anledning kommer her en lille kort appetizer. Den er måske lidt langt ude, men det gør jo ikke så meget, når den bare skal pirre fantasien lidt.

En ung studerende, Peter, sidder derhjemme, og knokler med sin eksamensopgave. Han er gået helt i stå, og kan ikke tage sig sammen til at arbejde videre. Han begynder at surfe lidt på nogle pornosites, og falder over en video med en patient og en læge. Han kommer til at tænke på sin nye læge. Peter har kun besøgt ham en gang før, og der viste han sig at være en lækker veltrænet mand i starten eller midten af 30’erne. Peter får en idé, griber sin mobil og ringer til sin læge. Han fortæller sekretæren, at det haster, og han får en tid en time senere.

Den time senere sidder han så i sin læges konsultation:
”Nå Peter, hvad er der så galt med dig?”
”Jo, ser du. Jeg tror der er noget galt med min penis, så jeg tænkte om du lige vil se på den?”
”Ja selvfølgelig. Smid dig hen på briksen!”

Peter smider bukserne og lægger sig op på briksen, mens lægen vasker sine hænder. Lægen kommer så hen, griber om Peters penis og begynder at studere den. Pikken begynder langsomt at vokse.
”Hvad mener du så der er galt med den, Peter? Jeg synes den ser helt fin ud.”
”Ja, men det er bare som om den er så liderlig hele tiden, så jeg har svært ved at koncentrere mig om mine eksamener.”
”Nå, det var da ikke så godt. Det må vi hellere få gjort noget ved.”

Lægen masserer blidt pikken og de glatbarberede nosser, mens pikken forsat vokser. Endelig bukker lægen sig ned over pikken, og sluger den nu stive pik helt til roden. Fuck det er godt – lige hvad Peter har brug for. Lægen sutter fantastisk, mens hans hånd leger med Peters kugler. Lægen lader også indimellem sin tunge slikke kuglerne og den blottede glans. Det er skønt.

Da pikken efterhånden er godt smurt ind i spyt og præsperm, rejser lægen sig og åbner sin skjorte og trækker bukserne ned. Lægen har en flot muskuløs krop og en stor og tyk pik med lækre glatbarberede nosser. Peter sætter sig op, griber fat om lægens hofter og tager den store pik i munden. Det store fede pikhoved fylder godt i kæften på Peter, og han kan kun tage omkring 1/3 af pikken, da han sutter den, men den er lækker og føles godt i munden. Peter kan lide dens fylde. Lægen nusser ømt Peter i håret, mens han sutter løs på sin ”overspringshandling”. Lægen griber fat om Peters nakke, og mundknepper ham i rolig og fast rytme, som dog efterhånden bliver hurtigere og mere bestemt.

Lægen giver slip og lader Peter lægge sig på ryggen på briksen med benene i vejret og røven løftet. Lægen sætter sig på knæ på briksen bag Peter og presser sin store fede pik op i ham. Den er større end noget Peter hidtil har taget, men det føles godt, at den fylder sådan ud i Peters røv. Lægen læner sig ind over Peter og begynder at kneppe ham hårdt, mens han spiller Peters pik. Peter holder fast om lægens hofter og stønner tilfreds. Lægens underliv klasker mod Peters bløde baller, og det er skønt. Lægen læner sig så lidt tilbage og får underlivet lidt ind under Peters røv, så han hamrer pikken op i Peters røv. Det dunker i deres præspermsvåde pikke. Der lugter af sved og sex.

Peter spiller sin pik med et hårdt greb. Det rykker voldsomt i den. Pikken skyder kaskader og sperm lige op i luften, så det både lander på Peters unge bryst og lægens muskuløse six pack. Peter ser stjerner, og presset fra Lægens fede fik gør orgasmen og ekstasen ekstra kraftfuld. Der ligger en lille spermsø i Peters navle, og hans indsmurte maveskind glinser i loftlampernes kraftige lys.

Lægen trækker sig ud og springer ned på gulvet. Han spiller sit jernhårde lem lige over Peters ansigt, så der lægger sig lange striber af sperm over Peters unge ansigt. Peter får pikken i munden igen, og slikker det sidste af den knaldlækre salte sperm i sig, mens Lægen klasker ham i ansigtet med pikken. Med pikken skraber Lægen spermen på Peters kinder ind i Peters mund. Fuck det er en lækker sperm, tænker Peter.

Peter går hen til vasken, og vasker spermen af sit ansigt, mens Lægen river papiret af briksen og lufter ud i konsultationen.

”Jeg tror bare du må give det et par dage, og så går det i sig selv igen. Men vi må hellere reservere en tid til de kommende dage, så vi kan holde øje med forløbet.”

Se det er en overspringshandling der er værd at spilde timer på!
Kommentar