Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Den pædofile forbryder

Karakter: 3.7/6
Visninger: 16670

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Gamle, Bareback, Rimming, Voldtægt, Analsex, Aldersforskel og Incest
EN LILLE ADVARSEL.
Denne novelle er ikke, for sarte sjæle, så hvis I ikke kan lide voldtægt og sex mellem familie medlemmer, vil jeg ikke anbefale jer at læse videre, selvom dette er ren fiktion og forhåbentligt til glæde for nogen.

Jeg vil starte med at fortælle lidt om mig selv. Jeg hedder Niels og er en mand på 52 år. Jeg er en stor mand med en højde på 190 cm. og en vægt på 113 kg og uden hår på hovedet. Så det må siges at jeg har lidt for meget på maven og på sidebenene.
Jeg havde igennem længere, tid været interesseret i unge drenge i typisk 8-13 års alderen. Jeg havde fundet en side på internettet, hvor jeg chattede sammen med andre, der havde samme interesser som mig.
Jeg havde dog aldrig prøvet, at leve mine seksuelle længsler med unge drenge ud.
Jeg prøvede også at få billeder og film fra de andre på sitet, men da jeg ikke havde nogen selv, kunne jeg ikke bytte mig til nogen.
Så jeg besluttede derfor at få lavet en film, som jeg ville kunne bruge, til at blive "fuldbyrdet" medlem og få adgang til de andres billeder og film.
Så jeg satte mig for, at finde ud af hvordan og hvorledes min film skulle blive til. Så en dag, så jeg en familie i det lokale indkøbscenter.
Faderen var en mand i midten af 40'erne og var med sine ca. 177 cm. en del lavere end mig. Han havde lige som mig også lidt for meget på både maven og sidebenene men var ikke decideret fed, men mere lettere overvægtig. Han var ikke skaldet som mig men havde heller ikke meget hår på hovedet kun lidt sort hår i en halvmåneform et sort overskæg og så havde han små tynde briller som indrammede hans brune øjne.
Moderen var en tynd ligge dame på ca. samme højde som faderen.
Men den der virkelig faldt i mine øjne og fik mine safter i kog, var deres dejlige lille dreng. En lille knægt som modsat sin far var tynd, men med en dejlig lille rund bagdel som stak lidt ud. Han havde kortklippet blond hår og nogle dejlige blå øjne. Han var typen når han blev lidt ældre som både piger og drenge vil kigge efter. Han lignede end på ca. 9-10 år.
Jeg besluttede at følge efter familien, for at finde ud af hvor de boede.
Det var helt perfekt. De havde et stort hus med første sal og deres hus lå lidt isoleret i udkanten af en gade, med masser grønne områder i baghaven. Så det ville være et fint sted, hvor der ikke var så stor chance for, at andre kunne opdage noget og forstyrre det hele.
Efter at have fulgt familien i en lille måneds tid, så jeg kendte til deres rutiner, besluttede jeg mig en aften for, at nu skulle jeg lave min film og havde udlevet min længsel efter en lille dreng langt om længe.
Jeg vidste at faderen var på arbejde, da jeg bryd ind i huset. Moderen stod i køkkenet og jeg truede hende med en kniv og fik hende op på første sal, hvor vi gik ind på deres lille drengs værelser som sad og legede.
De var selvfølgelig skrækslagne og jeg fik drengen til at binde sin mors hænder på ryggen og hendes ben fast til en stol i værelset, med nogle strips som jeg havde medbragt.
Derefter bad jeg drengen, om at sætte sig på sengen.
Mens vi så ventede på at faderen skulle komme hjem, spurgte jeg indtil denne smukke lille dreng.
Det vidste sig at han var 11 år og hed Ole. Jeg forklarede Ole at hvis han og resten af familien gjorde som jeg sagde, så ville ingen komme noget til og jeg ville gå igen og de kunne leve videre en "oplevelse" rigere.
Efter ca. 1/2 time kunne jeg høre deres BMW, køre ind i indkørslen. Kort efter blev hoveddøren åbnet og smækket i.
Jeg fik moderen til at råbe på sin mand og bede ham komme op på Oles værelse.
Da faderen kom op og åbnede døren, fik han et chok. Jeg stod bag ved moderen med en kniv om hendes hals og fortalte ham, at hvis han ikke ville have, at hans kone og hans søn skulle komme til skade, måtte han adlyde mig, ellers ville det blive værst for dem selv.
Faderen som jeg erfarede hed Bjørn, ville gøre alt for at hans familie ikke skulle komme noget til, så han indvilgede i at adlyde ordre og tilbød mig alle de penge, de havde i huset og at jeg måtte tage alt, bare jeg lod dem alle være uskadte.
Jeg bad Bjørn om at låse døren og derefter om, at åbne min taske og sætte det videokamera op, jeg havde i tasken.
Man kunne tydeligt se at Bjørn og moderen blev meget urolige og bekymrede over, hvad jeg skulle bruge et videokamera til.
Så fortalte jeg dem om mine intentioner, med at nu skulle v have en dejlig lille intim leg.
Jeg ville gerne have, at Bjørn skulle have sex med sin søn og dette dejlige og specielle far/søn øjeblik skulle selvfølgelig foreviges på video for altid, så de altid kunne se tilbage og huske på denne stund.
Familien var i chok og moderen begyndte at græde, mens faderen bande og svovlede og nægtede, at følge min syge tankegang.
Men jeg sagde så, at enten kunne han selv have sex med Ole og de ville alle overleve.
Eller jeg ville selv have sex med deres lille søn og jeg ville nok ikke være lige så nænsom, samt så ville dette væres deres sidste nat på denne jorden.
Bjørn begyndte så at bede og trygle, men da jeg skar et lille snit i moderens hals så blodet begyndte at løbe lidt, indvilget Bjørn grædende, at han nok skulle gøre det.
Jeg sagde til Ole, at han skulle stille sig op. Mens at sønnen stod grædende bad, jeg Bjørn om at klæde sin søn af, indtil at han stod i sine små hvide underbukser.
Sikket et dejligt syn denne lille dreng på 11 år, med sin tynde hvide krop uden et eneste hår på kroppen og nogle små hvide underbukser som indrammede hans lille pik og en dejlig rund røv.
Jeg sagde til Ole at han skulle klæde sin far af.
Ole adlød som en god dreng og tårerne hos både Bjørn og Ole var blevet til en snøften, i stedet for decideret gråd.
Da Bjørn så var afklædt, så han stod tilbage i sine hvide og blåstribede boksershorts, bad jeg Bjørn om at kæl med sin søn og kysse ham på munden. Bjørn kiggede ned på Ole og sænkede langsomt sit hoved. Han gav Ole et lille kys på munden og håbede at slippe med det, men jeg sagde at de skulle bruge tunge og give hinanden et dejligt langt kys.
Bjørn kyssede igen sin søn og denne gang kunne jeg se, at de åbnede deres munde og selvom man ikke kunne se tungerne, kunne man tydeligt se, at der var godt gang i kysseriet og at der blev snavet i Oles unge mund.
Bjørn tog fat bag i sin søns hoved med sin højre hånd og holdt det ind til ham, mens han med sin egen tunge legede med Oles.
Ole var forbavset over hans fars stærke og livlige tunge, som kørte rundt i hans mund og legede med hans tunge.
Efter et par minutter med dette dejlige kys, bad Jeg så Bjørn om, at hive sin søns underbukser ned og sutte på hans pik.
Bjørn satte sig modvilligt på knæ og træk sin søns underbukser ned. Sikke et syn. Oles vidunderlige lille pik som endnu ikke have fået hår på og med en dejlig lille pung som sad stramt, under hans lille ubehåret pik.
Bjørn tog Oles pik i hånden og kørte sagte sønnens forhud tilbage, så hans lille lyserøde pikhoved kom til syne. Bjørn stak forsigtigt sin tunge ud og slikkede på spidsen af sin søns nu blottede glans. Der gik et stød gennem Ole, som han lagde sit hoved tilbage og kom med et lille støn. Dette var nyt for Ole at prøve, at nogen andre legede med hans tissemand.
Jeg vidste at Ole selv onanere jævnligt og at han lige var begyndt at få en lille smule sædafgang når han fik udløsning. Ikke sådan at han sprøjtede, men bare nok til, at der kom en 3-4 dråber sperm løbende ud af pikken når han fik orgasme.
Efter at Bjørn havde slikket lidt på sin søns glans, begyndte Oles pik at vokse. Det var et vidunderligt syn, at se hvordan denne 11-årige drengs pik, begyndte at blive stiv, for til sidst at stå ud fra kroppen mens hans far slikkede hans pikhoved. Jeg zoomede ind med kameraet og bad Bjørn om at tage hele hans søns pik i munden og sutte på den.
Bjørn åbnede sin mund og slugte sin søns pik ned til roden. Man kunne se på Ole, at han nød det. Han stod og stønnede og begyndte lige så lidt, at støde sin pik ind i munden på sin far, når han suttede ham helt ned til roden. Bjørn begynde at lege lidt med sin søns kugler, mens han suttede hans pik. Selvom Bjørn ikke ville indrømme det, kunne han ikke undgå, at blive grebet lidt af øjeblikket og hans tunge kørte rundt om hans søns pik, mens han grådigt suttede den. Bjørne tog så fast i sin søns balder, med begge hænder og begyndte at presse sin søns underliv mod sig, når hans slugte sin søns lille pik til roden. Ole begyndte at bolle sin fars mund hårdere og hurtigere. Han begyndte så at stønne tungere og hårdere. Ole kunne ikke længere holde det tilbage og gave et langt og dæmpet støn, da han kom i munden på sin far. Bjørn slugte sin søns få dråber sperm og nød faktisk den dejlige søde og lidt saltede smag af sperm fra sin søn.
Da Oles pik var blevet slap igen, fjernede Bjørn munden og kiggede op på Ole. Ole stod med et genert udtryk og prøvede at undgå at kigge på sin far, da han troede det var forkert af ham, at få udløsning når det var hans fars som havde suttet ham.
Bjørn selv havde fået en stiv pik af, at sutte hans søn og hans boksershorts bulede derfor godt ud i hans underliv.
Jeg sagde at det var et godt show, men at vi var lang fra færdige. Vi skulle jo også have Bjørns udløsning, før vi kunne kalde det en vellykket aften.
Både Bjørn og Ole som virkede til, at have glemt at både jeg moderens/hustruens tilstedeværelse, kiggede på mig.
Bjørns pik begyndte at skrumpe ind igen, da han igen blev opmærksom på situationen og at ham og sønnen jo ikke var alene.
Jeg sagde at nu var det jo kun fair, hvis Ole ville gengive sin fars tjeneste og sutte sin fars pik. Ole satte sig på knæ foran sin far og træk hans boksershorts ned. Foran ham hang en noget større og tykkere pik end sin egen. Den var omkredset af en stor, sort busk af hår og nedenunder pikken hang et par dejlige store kugler. Ole havde godt set sin far nøgen før, men aldrig så tæt på. Det var første gang, han virkelig lagde mærke stil størrelsen og tykkelsen på sin fars pik. Selvom hans fars pik er meget almindelig og gennemsnitlig i både størrelse og tykkelse virkede den enorm for Ole.
Ole tog fat som sin fars pik og træk langsomt forhuden tilbage. Bjørns pikhoved glinsede lidt at præsperm, som var kommet mens, han havde suttet sin søn til udløsning. Ole stak forsigtigt sin tunge ud og smagte på sin fars pik og præsperm med sin tungespids.
Pik hovedet føltes slimet og smagte lidt salt, men ikke dårligt syntes Ole. Ole begyndte at køre sin tunge rundt, om sin fars pikhoved. Så åbnede han munden og slugte sin fars slappe pik. Oles tunge kørte rundt om sin fars pik mens han suttede. Han slugte sin fars slappe pik til roden, så hans næse var helt inde i hans fars sorte busk af pikhår. Ole snusede godt ind og lugtede sin fars dejlige lugt af mand. Selvom Bjørn prøvede, ikke at ville blive ophidset, begyndte hans pik langsom, at rejse sig i munden på hans søn. Ole som kunne mærke, at hans fars pik begyndte at vokse, fik problemer med at have hele pikke i munden. Til sidst da pikken var vokset til fuld størrelse, kunne Ole kun have pikhovedet og lige det alleryderste af sin fars pik i munden. Ole begyndte at slikke med tungen, på sin fars pikhoved og prøvede at sluge så meget, af denne store pik som han kunne. Han kunne ikke længere gøre, lige som sin far havde gjort på ham og sluge pikken ned til roden, nu den var vokset til fuld størrelse. Kun pikhovedet og det yderste af sin fars pik, kunne han få i munden før han fik brækreflekser. Bjørn lagde sin hånd på sin søns hoved og begyndte at stønne samtidig med, at han begyndte at bevæge sine hofter frem og tilbage. Lidt efter tog han fat med begge hænder på siden af sin søns hoved og kneppe ham stille og roligt i munden. Bjørn blev mere og mere ophidset og begyndte at mundkneppe sin søn, hårdere og hårdere i lange og seje stød. Bjørn begyndte for hvert stød, at presse sin pik længere og længere ind i munden på sin søn. Han kunne høre at Ole begyndte at få brækreflekser, hver gang Bjørn kørte sin pik ind, men Bjørn var nu ligeglad. Det var dejligt og han nød at have sin pik i munden på sin søn og kneppe hans dejlige lille mund.
Ole som godt kunne mærke, at hans far begyndte at kneppe hans mund hårdere og komme længere ind i munden for hvert stød, prøvede først med den ene hånd på sin fars pik, at holde ham fra, ikke at komme så langt ind i munden på ham, så den begyndte at bevæge sig ned i svælget på Ole. Ole så prøvede derfor med begge hænder, at hold på sin fars hofter og presse imod, hver gang hans far stødte sin pik ind, for at undgå at den kom så langt ind. Lige lidt hjalp det, for hans far var stærkere og Ole begyndte at få tårer i øjnene, af de brækreflekser han fik, når hans far stødte pik ned i svælget på ham.
Det var et vidunderligt syn, at se Bjørn stå og mundpule sin søn. Men jeg havde planer om mere og bad derfor Bjørn om at stoppe, for at han ikke skulle komme allerede nu.
Bjørn kiggede på mig og jeg kunne se hvor skuffet han var i sine øjne, da at han ikke fik lov til at komme, i sin søns mund. Jeg smilede til ham og bad ham løfte sin søn op, og holde ham mens de giver hinanden et dejligt tungekys. Så skal Bjørn bære sin søn over og lægge ham på sengen.
Bjørn løfter Ole op, som slynger sine ben rundt om livet på sin far mens han holder ham om halsen. Ole modtager sin fars tunge, som invadere hans mund. Ole kan mærke, hvordan hans far kysser ham mere inderligt og voldeligt end tidligere. Bjørn støtter sin søns bare røv med sine hænder, mens hans stive pikhoved fuldt at spyt og præsperm gnides mod hans søns revne.
Bjørn lægger sin søn ned på sengen på ryggen. Bjørn lægger sig ved siden af og kysser sin søn begærligt.
Jeg siger til Bjørn, at nu er det på tide, at han skal fuldbyrde hans og sin søns forhold. Jeg kaster en tube glidecreme til ham og siger at han skal kneppe sin søn. Mens Ole kigger nervøst på mig og sin far, så ser jeg at Bjørn faktisk ikke længere, virker så modvillig og måske faktisk nyder situationen. Det virker til at Bjørn måske er lidt spændt og tændt ved situationen, om faktisk at skulle bolle sin egen søn. Hans pik er ikke længer helt siv. Men den er ikke blevet slap og kun semistiv, hvilket fortæller mig, at Bjørn ikke vil være helt imod tanken længere. Bjørn sætter sig i fodenden af sengen, mellem sin søns ben. Han løfter Oles ben over sønnens hoved, sådan at han lettere, kan komme til sin søns dejlige, stramme og lyserøde stjerne. Han stikker forsigtigt sin tunge ud og med tungespidsen leger han lidt, med sønnens stjerne. Bjørn begynder at slikke og presse sin tunge mere og mere moden sin søns røvhul. Ole er i starten meget anspændt og hans stjerne er derfor godt lukket til og Ole selv prøver heller ikke ligefrem at slappe af i sin stjerne. Bjørn begynder ud over tungen, også at køre sin finger over Oles jomfruelige stjerne . Ole begynder langsomt at slappe lidt, da han faktisk begynder at nyde den behandling, hans stjerne får af sin far. Efterhånden som Bjørn mærker, hvordan hans søns røvhul slapper mere og mere af, begynder Bjørns tunge at presse sig inden for, i hans søns jomfruhul. I starten er de kun lige tungespidsen, som kan komme ind. Men langsomt begynder han, at få mere og mere af tungen inden for. Han begynder nu at tungekneppe og slikke sin søn inden i hans stjerne. Bjørn erstatter sin tunge, med sin finger, som han har smurt ind i glidecreme. Ole vrider sit ansigt i smerte, da det gør lidt ondt, da hans fars finger trænger inden for. Hans far er meget forsigtigt og kører forsigtigt sin finger rundt, sønnens stjerne. Han drejer sagte sin finger rundt, hvorefter han kan mærke, hvordan hans søn begynder at slappe af. Bjørn lader sin søns ben komme, ned på sengen igen, hvor Ole nu har trukket sine fødder op under sig, så hans ben står i et A. Herefter begynder Bjørn så, at fingerkneppe sin søn med sin finger. Ole som i starten synes det var ubehageligt og gjorde ondt, begynder at få en lidt anden pirrende og dejlig følelse i hans underliv. Hans pik begynder igen, at vokse stille og roligt.
Bjørn ved godt, at hans pik er noget større, end hans finger, så han forsætter derfor med at gøre sin søns røvhul klar, med sidenhen to fingre og til sidst tre fingre. For hver gang Bjørn, bruger en ekstra finger, mærker Ole igen smerten og vrider sig let og strammer om sin fars finger. Hver gang denne smerte, fra en ny finger indfinder sig, forsvinder den stive drengepik som Ole havde. Men Bjørn lader sine fingre bliver i hans søn. Efter et stykke tid, gør det ikke længere så ondt, i Oles stjerne og han begynder at slappe lidt af. Bjørn som mærker sin søn, begynde at slappe af, fingerknepper nu Ole med tre fingre. Bjørn selv er faktisk blevet rigtigt liderlig, af at lege med sin søns hul og hans pik er igen vokset til sin fulde størrelse og præspermen flyder ud af pikhovedet. Ole som stadigvæk kan mærke lidt smerte i sit hul, får dog også en mere behagelig følelse i sin krop. Hans pik begynder igen at blive stiv og Ole skifter nu, mellem at stønne blidt og udstøde små støn af smerte.
Bjørn fjerner sine fingre og tager tuben med glidecreme. Han smører en pæn klat ud, på sin stive pik og smører den godt ind. Så støtter han, med sin ene hånd på sengen og læner overkroppen ind over sin søn, mens han med den anden hånd dirigere sin pik mod sin søns lyserøde stjerne. Han begynder at presse sin pik, mod sin søns stjerne som nu glinser, af alt det spyt og glidecreme den er smurt ind i.
Da Ole mærker sin fars store pik, mod hans jomfruhul begynder han automatisk, at stramme sin stjerne. Bjørn presser fortsat, sit pikhovedet mod sønnens hul, mens han siger, at han bare skal slappe og være en god dreng. Oles har ikke kræfter til, hele tiden at stramme sit hul og da han begynder at blive træt i stjernen, åbner hans hul sig og hans far pik lukkes ind. Ole udstøder et lille skrig i smerte og får tårer i øjnene. Efter hovedet er kommet ind i sin søn, stopper Bjørn og lader Ole vende sig lidt, til hans pik. "Bare rolig min søn, du er fars dreng og du skal nok klare det" siger Bjørn med et genert og tvungent smil til Ole. Ole kigger på sin far og prøver at få kontrol over sin tårer. Da Bjørn kan mærke, at hans søns hul begynder at løsne mere op, begynder han lige så langsomt, at presse sin pik længere op i ham. Ole siger det gør ondt, men Bjørn er nu så tændt at han fortsætter. Langsomt begynder Bjørn, at kneppe sin søns lille stramme hul og for hver gang han støder op i ham glider hans pik lidt længere op, indtil han til sidst kan mærke sine søns balder og ved han er i bund.
Ole græder sagte over smerten, han kan mærke fra sin numse. Men han prøver på, at være den gode dreng, som hans far siger han er og holde op med at græde.
Da Bjørn er i bund, begynder han langsomt at kneppe sin søn. Han kører pikken næsten helt ud, så det kun er hovedet der er inden for i stjernen, hvorefter han i et langsomt og sejt stød, kører sin pik helt i bund. Ole begynder så småt, at vende sig lidt til sin fars pik og smerten selvom den stadigvæk er til stede, er blevet mindre og Ole mærker igen den dejlige nydelse. Denne blanding af nydelsen og smerten får Igen Oles pik til, at blive stiv og Ole begynder at stønne mellem snøftene.
Bjørn begynder også, at kneppe sin søn hårdere og hurtigere, mens han fortæller ham hvor en god og sød dreng han er. Mens Bjørn nu stempler sin pik ind og ud af sin søns lille stjerne, læner han sig frem og tvinger sin tunge, ind i sin søns mund. Han lægger sin hænder på sin søns skuldre og presser sin søn ned mod han egen pik hver gang han støder op i ham, for at presse sin pik så langt op, i sin søn som muligt. Bjørns åndedræt begynder at blive tungere og mere højlydt. Ole som heller ikke længere kan undslippe nydelsen, fra hans røv som bliver kneppet og hvordan hans lille drengepik bliver gnedet mellem sin og sin fars mave, kommer i endnu en orgasme. Hans 3-4 dråber af klistret sperm bliver gnedet ind i hans pik og sin fars maveskin.
Da Ole får sin udløsning, kramper hans lille stjerne, som strammer ekstra dejligt om Bjørns pik og han brøler sin orgasme ud. Bjørns pik pulserer af nydelse og bølger af sperm efter sperm, skydes op i hans lille søns røv.
Da Bjørns pik, har skudt de sidste dejlige dråber, af sin sperm af i sin søn og orgasmen har fortaget sig, kollapser han oven på Ole. Bjørn og Ole ånder begge tungt og prøver på at få vejret, efter deres dejlige udløsninger. Så begynder virkeligheden, at indfinde sig hos dem begge to. Mens Ole kigger genert over på sin mor, som sidder og græder i stolen, rejser Bjørn sig og kigger skammeligt ned i gulvet. Han sætter sig så på gulvet og begynder at græde over, det han har gjort.
Jeg klapper i mine hænder og siger at det var et fantastisk show og det bør de være stolte over. Herefter beder jeg Ole om, at binde sin fars hænder og fødder med strips. Da Ole er færdig, siger jeg han skal sætte sig på alle fire på sengen. Nu er det nemlig blevet min tur, til at prøve hans dejlige lille numse. Moderen beder mig om at stoppe, mens Bjørn stadigvæk er helt færdig, over det han har gjort mod sin søn og at han nød det så meget, at han faktisk fik den bedste udløsning, han har kunnet huske.
Ole er som en god dreng nu og gør hvad der bliver sagt uden mindste modstand. Jeg sikrer mig at kameraet stadigvæk kører, så jeg kan filme og gemme min egen debut, med endelig at kneppe en dejlig lille dreng.
Jeg lyner mine bukser ned og tager min pik frem, som er 1/2 gange tykkere end Bjørns pik og end smule længere med sine 20 cm. Jeg tager et kondom på, da jeg ikke ønsker at efterlade nogle spor, i tilfælde af at familien skulle finde på, at kontakte politiet. Da Oles lille stjerne allerede er smurt ind i både glidecreme, spyt og sperm, gider jeg ikke bruge tid på, at smøre min pik ind. Jeg går hen til sengen og sætter mig på knæ bag Ole. "Nå, nu skal din lille drengefisse rigtigt mærke, hvordan en rigtig mandepik føles. Så kan du også prøve hvordan det er, når man rigtigt bliver kneppet godt og grundigt af et rigtigt mandfolk" siger jeg til Ole mens jeg griner.
Jeg presser min pik mod Oles hul. Men da min pik er større skal jeg kæmpe lidt med, at få den inden for ringmusklen. Men til sidst, giver Oles stjerne efter for presset og mit pikhoved glider inden for, i hans dejlige varme og trænge hul. Ole udbrøler et skrig af smerte, da min pik trænger igennem hans ringmuskel. Jeg nyder det simpelthen. Dette er noget jeg har drømt om længe. Endelig at kunne mærke denne lille og stramme drengefisse om min pik, er en himmelsk nydelse. Jeg er så liderlig, at jeg ved jeg ikke kan holde længe. Så lige da min pik er kommet ind, tager jeg et godt greb om Oles hofter og trykker min pik i bund. Ole skriger af smerte og begynder at græde. Men det føles så godt, så jeg er ligeglad og knepper Ole i langsomme og lange, seje stød. Hans stramme og varme hul føles vidunderligt. Viden om, at der allerede ligger sperm fra hans far, inde i hulet på Ole, gør mig bare endnu mere ophidset. Jeg begynder at knepper Ole hurtigere og med korte stød. Men pikken kommer stadigvæk i bund, hver gang jeg støder den op i ham. Jeg begynder at stønne højere og mere. Jeg tager fat i Oles hår med den ene hånd hiver hans hoved bagover, mens jeg knepper ham i mine hårde og hurtige stød. Jeg kan ikke længere holde det tilbage og jeg kommer i den bedste udløsning, jeg nogen sinde har haft. Spermen vælter ud af min pik og jeg troede næsten, at kondomet ikke ville kunne holde, til så kraftig en udløsning. Da orgasmen har lagt sig, falder jeg med min overkrop, forpustet ind over Ole. Jeg rejser mig og tager kondomet af og lægger det i en pose i min taske. Jeg beder Ole om, at presse sin fars sperm ud af sit hul, så jeg kunne filme med nærbillede hvordan Bjørn, havde nydt at tage sin søns jomfruhul så meget, at han faktisk havde velsignet ham, med sin sperm. Ole presser og det begynder at løbe ud med tyk, hvid sæd fra hans hul. Ole er træt og efter at have presset sin fars sperm ud af hans røv, kan han ikke længere holde sig oprejst på alle fire og han falder sammen og flader ud på sengen liggende på maven. Ole græder og har en meget øm numser hvor røvhullet brænder af smerte pga. det misbrug det har været udsat for. Jeg filmer lige Bjørns slappe pik, så man kan se lidt sperm hængende fra spidsen af hans nu slappe pik. Herefter filmer jeg en sidste gang, Oles nu røde og udspillet numsehul.
Jeg siger så mange tak til hele familien, for at have været så gode værter og give mig denne fantastisk oplevelse. Hvis de nu skulle få nogle idéer om, at kontakte politiet, så ville denne dejlige video komme til at florere på internettet, så alle deres venner, familie og kollegaer, vil kunne se hvordan Bjørn og Ole nød denne lille forestilling så meget at de begge fik udløsning.
Jeg tager så mit kamera og min taske og forlader familien.
Jeg byttede selvfølgelig denne dejlige film, på nettet til nogle andre, som jeg også kunne nyde. Som lovet og for at minde familien om, at jeg havde en film med det hele, så afleverede jeg en aften, en kopi af filmen i familiens postkasse.
Hvem ved, måske har dette bragt far og søn mere sammen og de har fundet en ny måde, at knytte bånd på :o)
Kommentar

Navn:tlid76
Dato:01/01 2015
En fed og fræk fortælling, som er skrevet i fantasi, forhåbentlig forbliver den en fantasi.... Skriv endelig mere, hvis du har mod på det, du har ihvertfald gode evner i den retning....