Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Cafe Rusticana - 12. Ombygningen

Karakter: 5.3/4
Visninger: 5760

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Onani
12. Ombygningen

Vinden stod lige på vinduerne i Nicolais lejlighed. Det var surt og halvkoldt udenfor, og efteråret var begyndt at tage til. Nicolai var lidt nede. Han havde ikke rigtig haft held med kærligheden her på det sidste, og de løse forbindelse var ikke altid lige sagen, når man gerne ville have nogen og holde af - bare lidt længere tid end et par timer af gangen.

Lejligheden var hyggelig nok, og sidste efterår havde Nicolai haft mulighed for at købe den. Den blev udstykket til andelslejligheder, og det var vist nok et godt køb han havde gjort sig. Nu havde han også mere lyst til at gøre noget mere ud af indretning og så videre. Det kommer jo én til gode, når den engang skal sælges igen.

Han havde arvet nogle penge fra sin mormor og de brændte lidt i lommen på ham. Men de skulle jo heller ikke bare bruges til ingenting. Lejligheden var måske ikke så dårligt et bud, og en af hans venner havde netop fået lavet nyt køkken og bad - og det var altså bare lige sagen.

Nicolai havde gået og kigget langt efter de forretninger der netop sælger disse moderniseringer, men han havde aldrig fået taget sig sammen til at gå ind og få lavet noget konstruktivt. Det blev i dag.

Han tog ind til Kvik - det var nok det billigste. Han gik og kiggede og blev ganske godt inspireret. Den ene idé tog den anden, og det kunne ind imellem være svært at begrænse tankerne. Det var jo ikke så stort hans køkken, og det er jo nok alle detaljerne der koster.

- Kan jeg hjælpe med noget, lød det fra en ekspedient. Nicolai vendte sig, og stod ansigt til ansigt med en guds skabning af en mandsperson. Nicolai tabte mælet, han stod som forstenet og kunne næsten ikke få fremstammet, at han gerne ville se på et køkken.

- Jamen, så er du kommet til den rette, lød det fra køkkenkonsulenten. Er der noget specielt du har kig på. Og det var der, men det var ikke køkkenet. Nicolai var stadig lammet over, at sådan en gudefigur kunne arbejde i et køkkenfirma. Hvorfor var han ikke model, eller i hvert fald noget andet. Men ok, han er måske god i et køkken - for slet ikke at tale om et bad.

- Ja, jeg har kigget lidt på det der ovre, kom det svagt fra Nicolai, og de begav sig begge over til en bestemt model. Og jeg skal også have lavet nyt bad.

- Er det noget du selv står for, eller har du lyst til at få besøg, så vi sammen kan finde frem til en løsning du kan acceptere? Køkkenkonsulenten havde allerede fundet sin kalender frem, og kiggede et par dage frem. - Ja, jeg har tid på onsdag aften, men først efter klokken 18. Hvad siger du til det?

Nicolai nikkede. Tænk at han skulle hjem til ham. For nu var det vel ham der var køkkenkonsulent. Nicolai kunne næsten ikke samle tankerne, og han tog bare imod visitkortet. Jørgen Vinkel hed han. Han var nu pænere i virkeligheden er på billedet.

Ja, men så siger vi på onsdag aften, kom det fra Nicolai. Jeg skal nok have kaffen klar. Og så forlod han Kvik for denne gang.

På vej hjem gik han som var han blevet hypnotiseret. Han kunne ikke få ansigtet ud af hovedet, og slet ikke de øjne. De gik rent ind. Køkkenkonsulent, ja hvorfor ikke.

Nu kunne tiden bare ikke gå hurtigt nok. Og det hele skulle bare ske nu og her, for nu var beslutningen truffet, og nu kunne det nye køkken og bad bare ikke blive færdigt hurtigt nok. Og ikke mindst når han skulle have besøg af verden smukkeste mand.

Dagen oprandt, og Jørgen dukkede op. Meget moderne klædt - måske lidt for tjekket, men der var stadig noget dragende over ham alligevel. Han var nok ikke til fyre, men hvis han var, så var han godt nok noget af et skår. Nicolai har gået og forestillet sig de vildeste ting, men alligevel slået det ud af hovedet igen. Han kunne da ikke være til fyre, så heldig kan man simpelthen ikke være.

De satte sig inde i stuen, og Jørgen forklarede om alle de muligheder der fandtes. Han målte og gjorde ved, og det hele tog flere timer. De sad også og snakkede om alt muligt andet, og han var også meget interesseret i at Nicolai boede alene.

- Er du bøsse? Kom det pludselig fra Jørgen. Nicolai fik noget af et chok. Det var da lige ud af posen, tænkte han.

- Øh, ja - det kan man vist nok kalde det. Jeg er i hvert fald til fyre. Men hvorfor spørger du pludselig om det?

- Jo, ser du - ja, du må undskylde at jeg pludselig er så direkte, men jeg havde det på fornemmelsen. Min bror er nemlig også bøsse, og det har han lige fortalt om til familien. Det var lidt af et chok for de fleste, men af én eller anden grund havde jeg det på fornemmelsen. Jeg ved ikke hvorfor, men der var alligevel noget. Og på samme måde havde jeg det med dig. Er det ikke underligt?

- Har du selv prøvet at være sammen med en anden mand? Nicolai tænkte, at nu kunne han også ligeså godt være ligeud, og ikke tænke så meget på pli.

Jørgen sank en ekstra gang, og kiggede helt forvirret på Nicolai. - Nej da, jeg er ikke til fyre. Jeg har det fint med piger, men jeg har ikke noget imod bøsser. Slet ikke.

- Er du sikker? Har du virkelig aldrig været sammen med en anden mand. Det har de fleste sgu da prøvet på et eller andet tidspunkt. Nicolai gav den hele armen, nu skulle han da have igen af samme skuffe.

- Åh, måske en enkelt gang eller to. Men det var da jeg var noget yngre, der vidste man jo ikke rigtig hvad det hele gik ud på, og så lod man sig nok også lokke lidt.

- Nå, ok. Ja, ser du. De fleste har alligevel prøvet det. Var det så ikke ganske rart at være sammen med en af samme køn, som helt præcist ved hvad der er godt, og som kan sætte sig ind i situationen. Hvad så, hvad skete der? Blev du bollet, eller bollede du ham? Eller suttede I den bare af på hinanden? Nicolai blev helt flov over at være så direkte, men det var egentlig meget sjovt at se hans reaktion.

Jørgen grinede og smed sig lidt tilbage på sofaen. - Du er da ret direkte, men ok, det var jeg jo også selv. Jo, vi bollede faktisk hinanden. Det gjorde sgu lidt ondt at blive bollet, men man havde jo nok heller ikke rigtig styr på teknikken. Og det var faktisk ret fedt at bolle ham. Min kæreste vil ikke bolles i røven, så man kan godt savne det lidt en gang imellem. Og faktisk mødtes jeg med ham fyren et par gange, hvor vi var sammen. Jeg havde egentlig fortrængt det, selvom jeg har tænkt en del over det, efter at min bror bekendte sit sande jeg.

Nicolai hentede et par øl, for nu var snakken så godt i gang. Da han kom ind i stuen igen havde Jørgen smidt skoene, og lagt fødderne op i sofaen. Han så ud til at befinde sig ganske godt.

Nicolai satte øllerne på bordet, og da han gik forbi Jørgen mærkede han en hånd mellem benene. Og ganske rigtigt, da var Jørgen der lige skulle mærke efter. Nicolai vendte sig om, smilede. Han tog Jørgen om hovedet og gav han et kys på panden.

- Hvad så? Er det så ikke forståeligt at der er bøsser til? Hvad nu er du så til lidt af hvert? Eller hvad?

Nicolai satte sig på kanten af sofaen, og mærkede lidt efter i "konsulentens" skridt. - Ikke dårligt af en hetero, kom det fra ham, og så grinede de begge. - Du ved nok, at hvis ikke en mand kan finde en anden mand og være sammen med, så kan han bare finde en kvinde. Bøsser er smukkere end heteroer, og masser af kvinder elsker bøsser - i hvert fald indtil de finder ud af at det er en bøsse de bager på.

Nicolai kunne mærke, at Jørgen var interesseret i mere end køkken- og badindretning. Han lagde sig mere ned i sofaen, og lod uden besvær Nicolai pakke godterne ud. En pæn stor pik og et klokkeværk der ganske givet kunne producere godt med safter. Nicolai bøjede sig ned over Jørgens pik, og suttede lidt.

- Åh, hvor er det bare skønt, kom det fra Jørgen. Tænk at man skal opleve det igen. Min bror skulle bare vide. Åh, gispede det fra Jørgen. Han ragede rundt i håret på Nicolai, og han kunne også godt mærke at han blev mere og mere liderlig. Selvom Jørgen havde erklæret sig hetero, så gjorde det ikke noget at han kunne lidt andre tricks.

Nicolai lynede sine bukser op, og krængede dem ned om hælene. Han satte sig i sofaen, i modsatte ende. Han sad lidt afventende, og skulle lige til at sige, at Jørgen også godt kunne yde sit. Jørgen kom hen imod ham.

- Skal jeg også sutte på din pik, kom det fra ham. Og Nicolai kunne kun tilslutte sig ideen.

- Ja, hvorfor ikke. Du er da sikkert ganske god til det, og som hetero ved du sikkert ligeså godt som jeg hvad der er godt og hvordan det helst skal være.

Jørgen gik i gang. Han suttede blidt, men ikke uden evner. Han kørte forhuden frem og tilbage, og han tunge dansede blidt om Nicolais pikhoved. Han lagde sig på knæ nede foran Nicolai, og blev mere og mere ivrig. Nicolai så også, at han kørte på sin egen pik med den anden hånd.

- Så du, spar på dine kræfter, og koncentrer dig om mig. Jeg skal nok sørge for at du får en kærlig behandling bagefter. Jørgen kiggede op, og sagde at det glædede han sig umådelig meget til. - Ska' jeg ikke bolle dig, røg det ud af Nicolai. Jeg har sådan lyst til din røv. Den er fræk af helvede til, og jeg kan næsten ikke fjerne blikket fra den. Jeg har haft lyst til den lige siden du trådte ind af døren.

Jørgen kiggede på ham. Man kunne se, at han ikke rigtig vidste hvad han skulle sige.

- Åh, kom nu. Så kan du bolle mig bagefter, det er jo ikke så tit du har mulighed for det - selvom nu er din bror jo til det, så kan han måske hjælpe hvis det trænger sig på. Nicolai greb sig selv i at være lidt for frimodig.

- Du siger noget, kom det fra Jørgen. Hvorfor ikke? Det må man vel godt. Nå, ja vi er jo voksne mennesker så det er der vel ikke nogen der blander sig i. Skide god idé, men hvordan fanden får man fortalt ham om sine ønsker?

De var lige ved at glemme hvad det hele gik ud på. Jørgen lagde sig til rette. Og Nicolai smurte godt med glidecreme på pikken og i røven på Jørgen, så det ikke skulle gøre så ondt.

Han gled rimelig nemt ind, og det lod ikke til at genere Jørgen væsentligt.

- Nå, helt uvant er du da ikke med det her, kom det fra Nicolai. Han havde godt fat om Jørgen, og han kunne også mærke at det gjorde ganske godt med lidt piklir.

Åh, åh, kom det fra Jørgen. Det gør sgu lidt ondt, men på den anden side er det faktisk ganske rart. Nicolai pumpede løs, og han kunne mærke at nu varede det ikke ret længe.
Han stødte lidt hårdere og så kom det. Han kunne mærke hvordan spermen fossede ud og ind i Jørgens elskovskanal. Han pumpede lidt videre indtil "beholderen" var helt tømt. De slappede lidt af, hvor Nicolai kyssede Jørgen lidt i nakken og tættere på munde, uden at han fik lov at komme helt hen til læberne.

Jørgen kunne ikke vente. Han skulle også til, og han var næsten som et lille barn Juleaften. Han var helt febrilsk og pludselig kunne han slet ikke få den op og stå. Han blev næsten helt panisk.

- Hvad fanden sker der. Det har jeg sgu aldrig prøvet før. Og nu skulle jeg lige til at have det sjovt. Hvad helvede er nu det? Pikken var faldet sammen. Og der var ikke så meget at komme efter.

Nicolai forsøgte med nogle små tricks, men der var ikke så meget at gøre.

- Du må komme igen en anden gang, så skal du nok få lov først. Nicolai og Jørgen satte sig på sofaen, og grinede lidt over hele forløbet. Nyt køkken og bad - en konsulent på besøg, og så ender det med, at det bliver meget hyggeligt.

Jørgen går først klokken halvtolv, og de har aftalt at han tegner køkken og bad færdigt. Så skal Nicolai lige komme forbi forretningen - de har desværre ikke en bærbar computer, for det ville de begge have sat pris på, så resultatet kunne præsenteres på adressen.

Efter at Nicolai har godkendt tegningerne har han aftalt med Jørgen, som han i øvrigt havde været sammen med én gang i den mellemliggende periode, at han kommer forbi sammen med en murer og en VVS-mand.

Det ringer på døren. Nicolai lukker op, og udenfor står Jørgen og en mand i kedeldragt. Det er VVS-manden. Han viser og fortæller VVS-manden om planerne og der går ikke lang tid før han har sine oplysninger. Hvorefter han gik.

Nicolai havde lavet kaffe og hentet morgenbrød, men de havde helt glemt at byde håndværkeren på det. Nå, men så kunne de jo lige sidde og få en snak inden tømreren kom.

- Jeg henter lige noget mælk, kom det fra Jørgen, som straks var på vej ud i køkkenet. Han var næsten helt hjemmevant. Da han kom tilbage stillede han mælken fra sig. Kiggede på Nicolai, kørte en hånd igennem hans hår. - Du er fandme en dejlig fyr. Tænk at jeg skulle stå og sige det. Jeg som troede at bøsse - det var jeg altså bare ikke, men måske er jeg det også kun lidt. Det grinede de begge over.

Nicolai rejste sig, og de kyssede hinanden. Det var dejligt. Jørgen ville ellers ikke kysse. Han sagde, at når man kyssede så blev det ligesom mere forpligtende. Men nu havde han åbenbart ændret mening. De stod længe, og omfavnede hinanden. Nicolai kunne mærke Jørgens pik igennem bukserne. Og han blev også selv lidt liderlig efterhånden.

Jørgen knælede og knappede Nicolais busker op. Pikken væltede ud, som om den blot havde ventet på, at nogen ville gøre noget for at befri den for de stramme underbukser. Han tog Nicolais pik i munden, og sad bare der på knæ med lukkede øjne og nød det at sutte Nicolais pik. Han masserede også nosserne og havde også tid til at komme op på brystet af Nicolai med hænderne. Åh, det var skønt - og det gjaldt vist nok dem begge.

Nicolai nød det i fulde drag. Han kunne mærke safterne stige. Han kunne mærke, at det her var rigtig godt. Han kunne også fornemme, at Jørgen vidste hvad han havde at gøre med, og nu. Ja, nu kom han. Han kunne mærke hvordan det strammede helt langt ned i underkroppen, og han kunne mærke hvordan spermen væltede sig op igennem pikken og ud i munden på Jørgen.

Jørgen slubrede bare spermen i sig, og suttede livligt videre, inden de begge stoppede brat op.

- Hvad fanden foregår her?

Jørgen og Nicolai fik et chok, rejste sig op og Nicolai skyndte sig at hive bukserne på plads. Endnu en gud, tænkte Nicolai og betragtede den nyankomne. Helt ærlig, er det en drøm eller hvad. Kan man være så flot, og så bare være håndværker. Endnu engang mistede Nicolai mælet, men det gjorde ikke noget, for Jørgen tog over denne gang.

- Henning, kom det fra Jørgen. Hvad helvede laver du her? De var begge ligblege i ansigterne. De stod bare og kiggede på hinanden. Der gik et øjeblik, men det føltes som timer. Så pludselig skrupgrinede de begge.

Henning var Jørgens bror. Og Jørgen vidste godt at Henning skulle komme, men det hele var pludselig gået lidt skævt og så var han der bare. Hvordan fanden skal man forklare det.

Jo, ser du Henning. Jørgen skulle til at forklare, men der var jo ikke så meget at forklare, for Henning havde åbenbart set det hele - eller i hvert fald det meste. Han var nemlig bare gået direkte ind, da døren havde stået på klem, og så havde han set at de to var godt i gang. Han ville ikke afbryde, og hvorfor så ikke få sig en kigger.

- Du behøver ikke sige mere. Henning grinede bare. - Så kan jeg bedre forstå hvorfor du var så forstående da jeg bekendte kulør. Du er jo også til mænd, ik'?

- Nej, ikke helt. Jeg kan altså også godt lide damer, kom det fra Jørgen. Men helt løgn er det jo nok ikke. Og den sidste tid har jeg alligevel oplevet noget, som jeg ikke gerne havde været foruden. Og der hentydede han til seancerne med Nicolai.

Henning var absolut ikke nogen dårlig håndværker. Og hvis man godt kan lidt håndværkersex, så var her et ganske godt tilbud. Han lignede faktisk Jørgen ret meget, og det viste sig også at de var tvillinger - dog ikke enæggede.

Henning grinede lumsk i et stykke tid mens de alle tre sad og fik styrket det hele med en kop kaffe og et rundstykke. De sad alle tre og vidste ikke rigtig hvad de skulle sige, og alligevel havde de lyst til at snakke.

- Hvad så brormand, kom det fra Henning. Skal vi ikke dyrke en trekant, nu hvor I alligevel er kommet godt i gang. Det så jo ganske hyggeligt ud, og jeg skal da ikke undlade og fortælle at jeg blev ganske godt misundelig da du stod der og fik suttet den af af min bror. Det kunne jo ligeså godt have været mig. Hvorfor i alverden har vi aldrig gjort det derhjemme. Der har jo været masser af muligheder for at vi kunne have dyrket hinandens kroppe noget mere.

Jørgen var ved at få kaffen galt i halsen.

Henning rejste sig, knappede kedeldragten op - og han havde ingen underbukser på. Han var ikke særlig behåret - kun lidt på brystet, hvor han også havde en tatovering. Længere nede var han faktisk glatbarberet. Lige Nicolais smag, for det er jo rigtigt, man får ingen hår i munden.

- Ja, underbukser er jo bare besværlige når man skal tisse og du ved. Det hele er jo lidt nemmere, når der ikke skal pakkes så meget ud, ik', kom det fra Henning. Han stillede sig hen til Nicolai. Lidt udfordrende, men Nicolai tog udfordringen op. Stillede sig også op, og kyssede ham. Deres to pikke mødtes, og der var ingen tvivl om hvad de var villige til.

De blev hurtigt enige om, at lægge sig over i sengen. Jørgen havde aldrig prøvet en trekant før, så han var lidt forvirret og konfus. Han vidste ikke rigtig hvordan han skulle fungere, men der gik ikke lang tid før de alle tre fandt sig ganske godt tilpas.

Henning havde lagt sig på ryggen, og Nicolai havde taget han pik i munden. Det var dejligt at røre ved nybarberede nosser, og det bare stykke omkring pikken. Jørgen var meget interesseret i Nicolais røv. Og der gik heller ikke lang tid, før han smurte sig selv og Nicolai ind med glidecreme for derefter at smutte indenfor i Nicolais elskovsrede. Jørgen stønnede og følte sig ganske godt tilpas med situationen. Han nød det rigtigt, og Nicolai tog sig pænt af Jørgens bror Henning.
Det varede ikke længe før Jørgens stønnen blev mere ivrigt, og han stødte hurtigere og dybere og så kunne Nicolai mærke at der skete noget. Yes, yes yes, kom det fra Jørgen, og han stødte med de sidste kræfter han kunne mobilisere, hvorefter han væltede om kuld. Nicolai og Henning vendte sig begge mod Jørgen, og så lå de bare og kælede for ham, så han rigtig kunne nyde effekten af den enorme orgasme. Jørgen slappede også så meget af, at han faldt i søvn.

Så var det tid til lidt håndværkerlir, og det varede heller ikke længe før Nicolai næsten blev tryglet om han ikke ville bolle Henning. Og det skulle man bestemt ikke sige to gange.

Nicolai nød det. Han gled ligeså let ind i den dejligste tømrerrøv, og han kunne mærke at der blev taget godt imod. Han stødte med passende rytme, og Henning hjalp godt til. - Lad mig ride den af, kom det fra Henning, og med ét sad han ovenpå Nicolai. Det gik derud af i det vildeste ridt. Nicolais pik røg ud og ind, og det gled bedre og bedre. Alt sammen skete i løbet af få minutter. Henning kunne ikke vente. Ikke noget med pauser, næh, han red og red til han kunne se at Nicolai vendte det hvide ud af øjnene.

Det var en orgasme som man ikke kan beskrive. Henning havde en evne til at "ride" i et tempo, som netop passede Nicolai. Han fik masseret prostata og det bedste af det hele var faktisk, at han selv kom i samme øjeblik som Henning havde skudt sin ladning op i Nicolai. En rigtig dobbelt orgasme. Hvad mere kunne man forlange. De kyssede hinanden mens Nicolai stadig var oppe i Henning.

- Det var dog det mest fantastisk jeg har oplevet, kom det fra Nicolai. Det var dog utroligt. Hold da helt kæft hvor var det lækkert at komme samtidig. Det var ligesom om det hele snørede sig sammen, og selvom man næsten ikke kunne få vejret, så kom det hele på én gang. Overdådigt. Ubeskriveligt. De lå begge og kiggede lidt op i loftet.

- Ja, kom det fra Henning. Ja, det er ikke så sært jeg har lært at slå sømmet i bund. Vi kan lidt af hvert os tømrere. Og så grinede de begge.

Nicolai kunne ikke komme sig over denne oplevelse. Det var jo helt utroligt. Tænk at et nyt køkken og bad kunne ende med, at man havde sex med to af verdens smukkeste mænd. Tænk, at han lige havde oplevet en trekant, hvor deltagerne bare var billedskønne og lige trådt ud af de flotteste modeblade. Og så var de endda fornuftige at snakke med.

Efter al tumult fik de aftalt nærmere om alt det praktiske i lejligheden, og Henning skulle stå for hele ombygningen. Og det viste sig at blive en god oplevelse.

Han mødte som regel op tidligt om morgenen, også så tidligt at han sommetider tog Nicolai på sengen. Men det gjorde jo ingenting. Faktisk var de begge meget interesseret i, at få lidt ekstra sex inden arbejdet skulle i gang.

Henning arbejdede sammen med Benjamin, men han dukkede kun op når der var brug for ekstra hjælp, og ellers hjalp Nicolai til hvor han kunne. Benjamin var 19 år og i lære. Han var karseklippet og noget af en kleppert.

En dag hvor de to stod og arbejdede ude i køkkenet, kom Nicolai derud og skulle lige se hvad der foregik. De to stod og pjattede og grinede af hinandens dumme vittigheder.

- Hvad fanden griner I af, kom det fra Nicolai. I skal sgu ikke stå her og fortælle vittigheder uden at jeg er med.

- Det er sgu ikke vittigheder, kom det fra Henning. Vi snakker om dig. Du er jo bøsse, og jeg er bøsse og Benjamin har aldrig kendt nogen bøsser, men han elsker at få suttet pik. Skal vi ikke give ham en omgang han sent glemmer?

De grinede begge to, og Nicolai var atter engang ved at tabe underkæben. Hvad fanden sker der i øjeblikket tænkte han. Det her må simpelthen være en drøm. Håndværkersex i en lind strøm.

- Ja, det er rigtig nok, kom det fra Benjamin. Jeg elsker simpelthen at få suttet pik, og jeg har faktisk aldrig prøvet at få en mand til at gøre jobbet. Henning fortæller, at du er noget af en haj til det, så hvorfor skulle jeg ikke have lov at prøve det?

Inden Nicolai havde set sig om, stod Benjamin med bukserne nede om anklerne, og en velvoksen og meget ivrig pik stod lige ud i luften.

- Ja, så er der ingen vej tilbage, kom det fra Henning, men skal vi ikke gå ind ved siden af, eller skal det være ægte håndværkersex i køkkenet?

De nåede aldrig længere end til køkkenet, og køkkengulvet. Nicolai gik i gang med Benjamins pik, og Henning sad sammen med ham på en stol, og masserede han kraftige bryst. Han var muskuløs som en bryder, og ikke et gram for meget fedt. Han gispede inden der var gået mange minutter, og han forsøgte gentagne gange at stoppe sutteriet, for han ville ikke komme lige med det samme.

Nicolai kælede for nosserne, og samtidig masserede han Benjamins underlår og lægge. Han gøs ved tanken om, hvordan Benjamin ville have det når han endte i en gigantisk orgasme. Henning holdt fast om Benjamin, der var ved at glide ned af stolen, han kyssede ham omkring ørerne, og han så ud til at kunne lide det.
- Er det godt Benjamin, kom det fra Henning. Hvad siger du til sådan en bøssebehandling? Var det ikke noget for dig, at prøve andre detaljer? Og der tænkte Henning naturligvis på, at Benjamin måske havde lyst til at bolle.

- Hvad tænker du på, kom det fra Benjamin. Jeg kunne da godt tænke mig, at bolle én af jer eller måske jer begge. Den chance skal man vel ikke lade gå fra sig, og jeg er faktisk frisk på det.

Og hvorfor ikke benytte chancen, inden sutteriet gav gevinst. Benjamin satte sig til rette på stolen, og Henning satte sig til rette ovenpå Benjamin. Lidt spyt på pikken, op i røven, og så kørte det bare deruda.

- Tænk at blive bollet af sin lærling, Henning skraldgrinede. Det er sgu da sjovt at være tømrer. Hvad siger du Nicolai?

- Ja, jeg må sige jeg har fået et lidt andet indtryk af, hvad man også kan bruge håndværkere til. Og jeg troede at det var de mest maskuline og heteroagtige man kunne opdrive. Men jeg må revidere min opfattelse.

- Ja, vi kan mere end du går rundt og bilder dig ind. Gå dog over til Benjamin. Han kan sgu da godt tage og sutte din pik lidt mens han får noget på den dumme.

Benjamin kiggede lidt, det havde han jo ikke lige regnet med, men han var nu hurtig til at lære de to andre kunsten af. De endte på gulvet. Med værktøj omkring sig, og inden de så sig om sprøjtede det med sperm ud i luften. Først fra Nicolai, og inden de så sig om kunne Benjamin ikke holde trykket tilbage. Han vred sig af velvære og stødte med enorm kraft de sidste gange op i Henning, og faktisk samtidig med at Benjamin kom havde Henning selv ordnet sin egen pik, så spermen også her fossede ud over brystet på Benjamin.

De væltede alle tre omkuld på gulvet, og lå lidt og slappede af. Det var noget af en oplevelse, og Benjamin der aldrig havde mødt en rigtig bøsse, han fik da en ilddåb der sagde spar to.

Inden lejligheden var færdig moderniseret blev det til adskillige hyggelige stunder med både Jørgen, Henning og Benjamin på skift, og ind imellem samtidig. Nicolai havde aldrig dyrket så mange trekanter, som i løbet af den sidste måned. Og faktisk havde ombygning været alle pengene værd - så havde han oveni købet fået nyt køkken og bad.

Nicolai snakkede indimellem med Jørgen, og han fortalte at nu tog ham og Henning en gang imellem en dejlig tur på lagenet, så det havde været held i uheld med oplevelsen i Nicolais lejlighed - og han fortalte også, at han faktisk havde planlagt det lidt, for at han kunne blive overrasket af Henning. Så var han jo fri for at fortælle om det selv.

Også Benjamin kunne lide lidt bøsseguf indimellem. Faktisk var han dukket uventet op hos Nicolai en aften, og foregivet at han havde glemt noget værktøj. Men det var jo slet ikke det han ville, og det viste sig også hurtigt at en gang suttepik og lidt bøssebol lige var sagen, og at det faktisk også var derfor han var dukket op.

Jørgen flyttede desværre til Jylland efter et par måneder, og Henning fandt sig en kæreste, som han flyttede sammen med. Benjamin derimod kom ind imellem og besøgte Nicolai, og mest for at få lidt sex, for han var ikke rigtig interesseret i et fast forhold, og han kunne faktisk også godt lide piger. Men lidt inspiration fra anden side skader jo ikke. Og lidt kendskab til bøsselivet kan jo godt være med til at udvide end horisont. Hvis man bliver træt af kusser, så kan man jo søge tilflugt andre steder, havde Benjamin bedyret.

Nicolai var ked af, at Jørgen var flyttet, for de havde fået opbygget et godt venskab, men han havde fået en forfremmelse og skulle stå for en af Kvik's butikker i trekantsområdet. Han havde dog inviteret Nicolai derover, så han kunne se hvordan han havde det, og det blev nu overvejet en ekstra gang. Måske var håbet ikke ude endnu.
Kommentar