Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En äldre mands fantasy om unge

Karakter: 4.6/5
Visninger: 7747

Af: ibbermand.

Læs flere noveller af:
» ibbermand.

Skriv til:
» ibbermand
Tags: Unge, Gamle og Oralsex
Ha efterhånden läst en del noveller og syntes at jeg nu vil pröve at sende en kunne godt lide dem om skoledrengene.

Mit förste möde med en ung dreng.

Da jeg hörer til den äldre årgang er jeg lidt dårligt gående, men har jo altid det med at kigge på de unge drenge i den rigtig alder om de skulle have en bule i deres bukser.
Sidder på en bänk og sunder mig inden jeg skal hjem med mine varer, kommer der en ung mand gående, lad os skyde ham til en ca. 16 år, han kigger på mig og smiler, men jeg bemärker at han har en lille bule i sine bukser, og straks tänker jeg hvordan den mo ser ud, for jeg elsker nemlig at sutte og slikke på en god pik, bemärker at han vender sig om og smiler igen, og så ser jeg at bulen er blevet en lille smule större, rejser mig og går hjemad, og så ser jeg at han går foran mig, vender sig igen for at se om jeg skal samme vej, og det skal jeg nemlig,
Som sädvanlig så släber jeg på mine varer medens jeg Humber afsted, for jeg skal lige finde en bänk så jeg igen kan slappe af. Den unge mand ser det og han kommer hen og sätter sig medens han igen smiler til mig. så spörger han om han skal hjälpe mig hjem med mine varer, da han syntes at de ser lidt tunge ud, Ja, siger jeg det vil väre dejligt selvom jeg bor lige her i närheden.
Vi rejser os og begynder at gå hjemad, og da han går lidt foran mig ser jeg de läkre stramme baller og så er tankerne der med det samme at de må dejlige at föle på,
Da vi kommer op i lejligheden beder jeg ham at sätte sig i sofaen så skal jeg komme med en sodavand til dig. Da jeg kommer ind i stuen, bemärker jeg at han ser på mine film som ligger på bordet, og da det er homofilm bliver han rigtig interesseret og spörger om han må se en af dem.
"Det er vist ikke lige noget for dig min ven" siger jeg, hvortil han svarer "Hvorfor skulle det ikke väre det, må väre spändende at sådan en film, for det har jeg aldrig oplevet"
OK, jeg sätter en af dem i min DVD og lidt efter tårner der sig et par unge mänd frem på skärmen, ser at de kysser hinanden og så begynder de at käle for hinandens kroppe, og samtidig tager de händerne ned på bulen og rigtig krammer den, det varer ikke så lönge så er pikkene fremme og så sätter den ene sig på hug og begynder at sutte den andens pik,
Samtidig holder jeg öje med fyren og han sidder og körer sin hånd henover sin bukle i bukserne, så spörger jeg ham " er det snoget som du kan lide at se på, så kan du da bare knappe dine bukser op og begynde at leg med din pik". Hanrödmer lidt men aliigevel lykkes det for ham at få sin pik frem, og hvad ser jeg en läkker stor pik på omkring de 18 cm for den er nemlig godt stiv, jeg slikker mig om munden for den vil jeg da godt smage på, men tänker hvordan skal jeg komme til det, Så lägger jeg min hånd på hans lår stille og rolig, han kigger lidt men begynder igen at kigge på filmen, langsom lader jeg min hånd köre op ad hans lår og helt op til skridtet, men det änser han slet ikke, så jeg tager pludselig hans pik i min hånd, lader den glide lidt op og ned, medens jeg tänker ske som sker böjer jeg mig ned og tager hans pik i munden, det rykker lidt i ham, men han er mere optaget af filmen, han begynder nu atträkke väret på en lidt anden måde end han har gjort tidligere, og så er jeg klar over at det er noget han kan lide,
Pludselig kan jeg märke at det rykker lidt i hans pik, og så siger han "Pas på for jeg kommer snart" hvilket kun gör at jeg fortsätter med at sutte for nu vil jeg have ung sperm for at smage den for jeg tror at den er lidt anderledes end en voksens sperm. Så sker det han kommer med nogle store spröjt i min mund og jeg sluger det alt sammen.
"Undskyld" siger han "det var ikke meningen at jeg skulle spröjte i munden på dig". "Skidt med det" siger jeg "jeg kan godt lide at få en god gang sperm i min mund".
Han sidder nu rigtig og slapper af, medens han fortsätter at kigge på filmen, men det gör ham igen liderlig og hans pik begynder at rejse sig igen, hvilket jeg nyder synet af for mine tanker er igen, at så kan jeg få lidt mere til min mund.efter at han er kommet anden gang, så siger han "Nå, jeg må hellere se at komme hjem, men spörger samtidig om han må komme en anden gang og ser flere fim". Svarer ham "Det må du da gerne for det er jo altid hyggeligt at få lidt selskab engang imellem, når man nu er alene."

Hvad syntes i om denne novelle, deet er förste gang at jeg skriver en sådan og vil da gerne have jeres kommentarer.

måske kommer der en fortsättelse.
Kommentar

Navn:tlid76
Dato:22/12 2014
Dejlig fortælling, fortsæt endelig med meget mere!!!
 
Navn:mulle-fyren
Dato:13/01 2015
Lækker fortælling, bliv endelig ved med at skrive