Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min store pædagog ( far)

Karakter: 5.0/2
Visninger: 8418

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Bareback, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani, Skolesex, Første gang og Gangbang
En dag med pædagogen

Jeg har altid haft erotiske tanker om min pædagog i min fritidsklub, dog er jeg kun 15 år, og han er 37. Men det tændte mig bare endnu mere. Han var en flot mand, han er nogenlunde 1,77, Overvægtig med sexede former. Jeg har altid haft et godt forhold til ham. Han går altid med en tætsiddende t shift og jeans. Han fylder tøjet godt ud, t-shirten sidder hel tæt på kroppen, og bukserne buler lidt ved hans pik. Og han har en kæmpe røv, ligemeget hvordan han bukker sig stikker hans røvstreg frem.
Jeg er selv overvægtig og tænder meget på overvægtige, behåret fyre. Vi har et sjovt forhold til hinanden, jeg "driller ham med at tage fat om hans store bløde mande bryster og smæk hans røv. Han er en genert fyr, så han fjerner min hånd hurtigt og rødmer, men giver mig et lille blink med øjet;).
Vi holder så en lille overnatning med et par drenge og pædagogen. Et par timer efter falder han i søvn, iklædt nogle korte shorts og t-shirt, det "flashede" han store lår som virkelig tændte mig:) da alle faldt i søvn, rejste jeg mig og løftede lidt i hans t-shift og rørte min pik. Da det var hel mørkt tændte jeg en lygte og lyste på hans krop mens jeg førte min pik frem og tilbage. Der går et stykke tid og jeg spermer mine bukser til. Næste morgen får vi spist morgenmad og skal til at sige farvel , så beder han mig om lige at blive og hjælpe med oprydning. Da vi står tilbage alene, låser han døren og beder mig om at følge med. Vi går ind i et rum med en stor seng. Han sætter sig på kanten og siger jeg skal komme tæt på ham og sidde. Han lægger sin hånd rundt om mig og siger " jeg så dig godt onanere til min krop da du hev op i min trøje". Jeg vidste ikke hvad jeg skulle gøre. Jeg blev helt mundlam og rød. Han siger så med en kraftig og liderlig stemme " jeg tænder også på dig skat".......


Jeg kiggede chokerende på ham. Han bider i sin læbe. Han rejser sig, og hiver alt tøj af undtagen sokkerne underbukserne , som sidder tæt og dårligt nok kan dække hans røv.
Jeg gør det samme og lægger mig i sengen ved siden af ham. Han lægger sig på mig, han svedige krop gnider op Ad min, det gør mig så tændt at min pik blev stiv,". Han begyndte at snave mig. Hans tunge var lang og bred i det så den fyldte det hele i min mund. Han tog hårdt på mine hofter og pressede sin stive pik og ned af min krop. Han hiver underbukserne af. En lille 13 centimeter meget meget tyk pik kommer frem, den så tung ud så den dinglede nedad. Mine drømmer bliver til virkelighed , jeg slikker mig om munden og tager han svedige, let behåret pik i munden, han giver et støn fra sig. Jeg giver mig til at sutte min første pik. Det var dejligt. Smagen var vidunderlig. Jeg slikkede hans pik hoved godt og vådt. Han stønnede kraftigt " åhhh ja søn, sut farmands pik, vær en godt dreng søn. "
Det tændte mig nu endnu mere.
Mine bukser kom af og han var igang med at sutte min 11 centimeter pik. Det var så dejligt. Jeg kunne mærke hans store våde tunge overalt på min pik. Han siger så," søn, er du klar til noget dejlig sex med din far" et liderligt "ja" kom ud fra mig. Brug din søn!! Han rejste sig op og vendte sin røv mod mit ansigt, " slik fars behåret røvhul" jeg gjorde som han sagde, det smagte så godt, han svedte dog rigtig meget men det tændte mig kun.
Han stønnede og stønnede. Han vender sig så og hiver noget glidecreme op af jakken, somom det var planlagt. Han smører sin tykke store finger og kæler mit jomfru hul. Det var ubeskriveligt, jeg følte jeg svævede. Han stak et stykke af fingeren ind som gjorde lidt ondt, men som hurtig udviklede sig til nydelse. Han lægger sig på sengen og beder mig om at ridde ham, det gør jeg. Jeg kunne i starten ikke få hans tykke pik ind. Jeg tvang mig selv til det og den Gled ind og smerten var udholdelig. Han kørte stille og roligt frem og tilbage. Det blev til nydelse. Jeg red min pædagogs pik som jeg aldrig har troet jeg kunne. Jeg lænede mig ind over hans over krop. Han løfter sin arm og sætter mit hoved ned til hans armhule. Det var behåret og lugtende, mine hormoner var ved at springe af liderlighed, jeg skreg. Højt og det tændte ham også. Han lagde mig ned og satte mine ben op på hans skulder og bollede mig. Han var blevet aggressiv. Han gjorde det hårdt og dybt. Men mit røvhul tog imod det:)
Han blev meget hård, han begyndte at klaske min røv hårdt, jeg kunne lide det, jeg kunne mærke jeg snart vil komme, det samme med ham. Han vejrtrækningen ændrede sig. Han kommer i et brøl og banker pikken helt ind i mig. Jeg onanerede min hurtigt og kom 5 sekunder efter, det var en orgasme jeg aldrig før havde fået jeg lå med stønnende lyde og kramper over 1 minut, jeg fik tåre i øjnene da han trak sin pik hurtig ud og mit røv begyndte at trække sig sammen, det gjorde vildt ondt. Vil lå og slappede af, det endte med vi faldt i søvn og vågnede i ske næste dag. Jeg vågner og han lægger og kigger mig i øjnene. Jeg kysser ham et vådt kys. Han tog på toilet og jeg skyndte mig at tage hans underbukser og dufte til dem. Han duftede så dejligt, en blanding af piksved, røv sved, og sperm. Vi gjorde rent efter os og han valgte at køre mig hjem, vi holdet i hånd på køreturen, som vi var kærester eller gift. Under kørslen spørger jeg ham hvorfor han havde glidecreme med. Han svarer: da du var inde og sove var jeg forbi dig og kigge lidt";) Da vi ankommer til mit hus giver han mig et kys og siger "farvel skat, du satme bedre til sex end min kone.
Hvad vi lavede tidligere efter må Du læse i en anden historie
PS! Det er sket med mig, derfor behøves alle detaljerne, ægte historie
Kommentar