Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Turen hjem m. Patrick

Karakter: 4.0/6
Visninger: 9360

Af: Marque.

Læs flere noveller af:
» Marque.

Skriv til:
» Marque
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Oralsex, Analsex, Onani, Skolesex, Sport, Natursex og Første gang
Patrick er en heteroseksuel, ung sportsglad fyr, der har et charmerende smil og en super fed udstråling - samt en god krop.
Mark er en genert, homoseksuel ung fyr, der længe har haft vilde fantasier om Patrick.
Dette er en ægte historie:
De to fyre sætter sig langsomt ind i bilen, da Patrick lige skulle ryge sin cigaret færdig - nu havde de endelig fri fra Gymnasiet. Patrick har joggingtøj på, da han ikke gad at skifte efter idrætstimen, da han alligevel bare skulle hjem.
Mark kunne se den bule han længe havde drømt om, ikke fordi at Patrick var tændt, men bare fordi den lagde forkert i buksen.
Stille og rolig kørte de ud fra parkeringspladsen, snakken gik som sædvanligt godt, men denne gang handlede samtalen om noget andet, nemlig at Patrick lige havde slået op med sin kæreste, og derfor var meget trist. Mark lagde sin hånd på låret af Patrick og fortalte at det hele nok skulle gå. Han kunne mærke et gisp og en overraskelse fra Patrick over berøringen. Mark lod sin hånd ligge og begyndte at lade den glide længere og længere op, Patrick begyndte at smile, og spurgte hvad Mark hvad han havde gang i. Mark sagde at det nu var på tide, så derfor stak han hånden ned til underbukserne. Patrick kunne intet gøre, da han var dybt koncentreret omkring kørslen, men stille og rolige måtte han give efter. Pikken voksede nemlig mere og mere. Han spurgte Mark om han ikke kunne vente, men det kunne han ikke, så derfor trak Mark Patricks pik ud, og begyndte at slikke pikhovedet blidt, Patrick sukkede, det var lige det han havde brug for. Han begyndte langsomt at tage pikken til roden, men så fjernede Patrick hans hovede, for nu var de endelig kommet et sted hen, hvor de kunne holde. Langt væk fra alle andre.
Patrick tændte en smøg mere, og sagde til Mark at han bare kunne komme i gang med at sutte hans stive pik, for nu kunne han endelig nyde det, Mark fortsatte hvor han slap, i mens Patrick stod og røg cigaretten færdig. Patrick mente nu at det var på tide at finde kondomet frem og bede Mark ligge sig på knæ på bagsædet med ballerne spredt. Mark var tændt, men alligevel også lidt nervøs over, at han nu skulle have Patricks 19cm lange pik op i sig,
Det var nu. Mark havde ventet på at dette skulle ske i så lang tid, han spredte ballerne, og kunne mærke at Patrick var nervøs, og havde svært ved at ramme hullet, men pludselig mærkede han et jag i hele kroppen, den var nu i bund og Patrick stønnede højlydt. Patrick fortsatte og fortsatte, samtidig med at han begyndte at spille Marks pik, helt ukontrolleret sprøjtede Mark på et af bagsæderne, og det tændte åbenbart Patrick helt vildt, så han smed kondomet, og trængte endnu engang helt ind. Men denne gang kunne Mark mærke at han var helt våd bagi, Patrick var kommet med et ordenligt sprøjt, dybt inde i Marks stramme røv.
Kommentar

Navn:Puttemonsteret
Dato:29/12 2018
Lækker og vildt fræk historie. Men den er deværre ret forhastet og blottet for detaljer, der gør den lettere forvirrende... Såeh... god historie, men dårlig udførelse.