Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Elevator sex del 2, piccoloerne

(Elevator sex)

Karakter: 5.0/5
Visninger: 7388

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Offentligt, Gruppesex, Analsex, Onani og Natursex
Elevator sex del 2
Af oleole13
Personer: mig selv (Jack), elevatorføreren, de to unge piccoloer, Kemal og Ami.

Det var stadig den samme mand, og der var en del, der skulle med op, så jeg kom til at stå lige bag ryggen af ham. Aldrig så snart døren var gledet i, før jeg mærkede, at han stak en hånd bagud. Den ramte mig i skridtet, og straks efter var den i gang med at klemme min hårde pik. Jeg udstødte et lavt ååhh, og han sendte mig et frækt og vidende blik, da jeg gik ud.

Hvad drejede det sig om, spurgte min far med løftede øjenbryn, da vi var kommet ud, og jeg kunne se, at han kiggede på den store bule i mine shorts.

Ikke noget, sagde jeg, med mærkede, at jeg blev rød i hovedet.

OK, sagde min far med et lille smil, men vær forsigtig. Har du nogle planer for eftermiddagen, mor og jeg vil hvile ud på værelset.

Nå, vil I hvile, tænkte jeg, men sagde det ikke.
Jeg tænker at gå en tur på stranden, sagde jeg, og en lille svømmetur.

Det lyder fint, sagde min far, men vær forsigtig, sagde han endnu engang.

Jeg var bare inde på værelset et kort øjeblik for at droppe min taske. Så var jeg tilbage ved elevatoren. Føreren løftede spørgende et øjenbryn.

Jeg skal bar lige ned til en grønthandler. Kan du sige mig, hvor jeg finder den nærmeste?

En grønthandler?

Ja, øh, jeg skal bare have lidt frugt.

Hvad, har de glemt at sætte frisk frugt ind til dig?

Nej øøhh, men jeg øøhh.

Det er i orden, sagde han, og forklarede mig vejen.

Der var virkelig ikke ret langt, og der var ikke gået mere end højst et kvarter, før jeg igen stod ved elevatoren. Det var dog en ny fører, der stod der, en ung fyr, vel en 18 – 19 år.

Har du været hos grønthandleren, sagde han, da han så min pose. Må jeg se, sagde han og havde allerede hånden i posen. Der var mærkeligt nok ikke andre med elevatoren, nok på grund af middagspausen.

Den her, sagde han, og tog en grøn fyr op, den her kan du ikke spise før den bliver kogt eller stegt, men det er måske heller ikke det, den er til, den har en fin form og størrelse, sagde han og smilede frækt, mens han gjorde kneppebevægelser med den mellem fingrene i den ene hånd. Jeg blussede.
Da vi var på etagen, spurgte han, om jeg havde planer for eftermiddagen, og jeg sagde, at jeg ville gå på stranden.

Da jeg lidt efter kom tilbage, var jeg kun iført mine badeshorts, badetøfler og et stort hondklæde over skulderen.
Han smilede frækt til mig, og elevatoren kørte op til tolvte etage. Her stod der to unge piccoloer og ventede. De kom ind og trængte mig straks ind i et hjørne. Her begyndte de uden omsvøb at befamle mig, den ene foran, den anden min bagdel. Jeg gav et højt ÅÅHH fra mig, og min pik reagerede prompte. Nu stak fyren ved bagenden hånden ned i mine bukser, og fandt hurtigt frem til røvhullet, som han gnubbede med en finger. Ham foran stak en hånd op i det ene bukseben og fiskede let min halvstive pik ud af de tynde inderbukser, og straks efter havde han løftet buksebenet så meget, at han kunne kramme den nøgne pik.

Under dette havde elevatoren mærkelig nok ikke bevæget sig, kun var døren blevet lukket, men nu lukkede han den først op, så i igen, og elevatoren kørte ned og ned, og stoppede ikke før den var nede i den underste kælderetage. I den tid, denne tur havde varet,havde ham ved røven fået fingeren indenfor, og ham foran havde gnedet pikken til fuld hårdhed og lækkende presperm.
Her nede blev elevatoren igen holdende, mens fingeren i røven på ekspertvis fandt frem til glædesknoppen, og pikhånden fik pikken til at sprøjte.
Straks kørte elevatoren op igen og standsede ved udgangen. Der stod nogle utålmodige turister og ventede, og mine to piccolore førte mig smilende ud, mens spermen sivede ned ad mit ene ben, og den dryppende pik dårligt nok var dækket af buksebenet. Jeg var totalt forvirret over, hvad der var sket, og hunde ræd for, at nogen skulle opdage spermen og den dryppende pik. Alle havde dog for travlt med at komme ind i elevatoren, og mine to ”venner” førte mig hurtigt hen til udgangen og ud.

God fornøjelse dernede, sagde de, vi kigger nok derned en lille tur.
I en fart fik jeg slynget håndklædet om hofterne og skjult både badebukser, pik og den sivende sperm. Jeg gik så tæt på vandkanten som muligt, inden jeg smed mit håndklæde og løb ud i vandet. Jeg dykkede hurtigt under og svømmede udad, så da jeg rejste mig, gik vandet mig til midt på brystet. Her begyndte jeg så at vaske spermen af mit ben, fiskede pikken ud af buksebenet og vaskede også den, mens jeg tænkte på, hvad der lige var sket i elevatoren. Det var så frækt og liderligt, at min pik igen begyndte at vokse.

Da jeg kom op gik jeg lidt længere op på stranden og nogle hundrede meter hen ad stranden, for ikke at være så synlig fra hotellet og især mine forældres balkon. At jeg derved kom nærmere til livreddertårnet, havde ingen betydning.

Her lagde jeg mig på maven på mit håndklæde for at få sol på ryggen. Jeg kunne naturligvis ikke lade være med stadig at tænke på hændelsen i elevatoren, og hvad det kunne føre til, og min pik voksede og voksede, så den pressede smertende ned i sandet. Jeg stak hånden ned i bukserne og fik den arrangeret op ad maven, hvilket fjernede smerten, men ikke hårdheden og presset mod sandet. Jeg kunne ikke lade være med at lave nogle små kneppebevægelser, som fik pikhovedet til at gnide mod håndkædestoffet, og jeg småstønnede af nydelse.

Der er nok en, der hygger sig, hørte jeg pludselig en stemme tæt ved mig, og to fyre slog sig ned på gver sin side af mig.
Øh, var det eneste, jeg kunne få fremstammet.
Ja, øh, grinede han, skal vi hjælpe dig?
Jeg hedder for resten Ami. Og jeg hedder Kemal, sagde den anden.
Jeg hedder … Ja, du hedder Jack, jacking Jack, lo Ami, og jeg rødmede.

Fik du ikke nok i elevatoren? grinede Ami, og jeg mærkede et par hænder på mine baller, fingrene fra den ene gled straks ned i revnen og ned mod hullet. Bliv bare ved, der er ingen, der ser os. Det var nu ikke helt rigtigt. Ganske vist var stranden omkring os ret tom, men en af livredderne i tårnet stod med en kikkert rettet mod os, men det vidste i hvert fald ikke jeg. Og ikke nok med det. Det fastmonterede overvågningskamera var også rettet mod os. Gennem hotellets servere havde det – eller kunne det have – direkte forbindelse til redningscentralen, så man derfra kunne dirigere en redningsaktion og kunne sende den rette assistance om nødvendigt.

Bliv ved bliv ved, sagde han, mens han pressede et par fingre mod mit røvhul. Du elsker jo det her, ikke? Jeg har aldrig truffet en så liderlig fyr før. Du kan bare ikke få nok, vel?

Ååhhh, jjaaaa, ååhh, stønnede jeg, mens jeg genoptog mine kneppebevægelser mod håndklædet. Han flyttede hånden ned mod mine lår, mens en anden hånd gled ned i mine bukser, hvor et par fingre fik direkte kontakt til rosenknoppen.

Hånden på låret kravlede op i det andet bukseben, hvor den snart nåede frem til nosserposen, som den tog fat om og nulrede mine hønseægsstore klunker. Jeg gned fanatisk videre, og nu var fingrene, altså to fingre, allerede et godt stykke inde i mit stramme hul.

Jeg sukkede og peb, og da fingrene ramte min prostata, sprøjtede min sperm ud på håndklædet.
ÅÅÅÅ, UUUU, AAAAA, stønnede jeg og faldt helt sammen.

De rullede mig om på ryggen. Maven var godt smurt ind i min sperm, og det glinsende pikhoved stak ovenud af bukseelastikken.

Må jeg lige, sagde Kemal , bøjede sig ned og tog pikhovedet i munden.

Hvad søren, du plejer da ikke, sagde Ami.

Nej, sagde Kemal, som lige løftede hovedet lidt, men jeg har heller aldrig før mødt så dejlig en pik, og så suttede han videre, mens Ami øsede sand på spermen på håndklædet.

Skulle vi ikke se at komme en tur i baljen, inden vi skal tilbage?

Det gjorde vi, jeg med en stivert i bukserne, som kun langsomt fortog sig, mens vi spillede med den bold, som de havde med.

På vejen op til hotellet inviterede de mig med i et omrejsende tivoli den næste eftermiddag.
Fortsættes
Kommentar