Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Cafe Rusticana - 9. Italien

Karakter: 5.1/8
Visninger: 6439

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Trekant
9. Italien

Det var morgen. Solen skinnede, og Nicolai fløjtede. Han var i rigtig godt humør. Det var ferietid, sommerferien varede lige til september hvor uni atter startede, og knokleriet på medicinstudiet og de sædvanlige vagter ude på sygehuset.

Nå, men nu var det altså sommerferie, og turen går til Italien. Nicolai havde haft ringet til Luigi for et par dage siden, for at være sikker på, at det med Italien blev til noget, for ellers ville han selv finde på et eller andet. Mykenos måske, det var der nogen der havde sagt skulle være ret godt - altså specielt for bøsser.

Luigi var stadig varm på ideen, og han havde også haft kontakt med en af hans brødre i Pisa, og et par af vennerne som allerede var godt i gang med at planlægge hvad vi skulle opleve. Han ville ikke fortælle hvad der skulle ske. Det skulle være en overraskelse mente han, men Luigi's overraskelser plejer at være værd at vente på.

Luigi's forældre havde godt nok protesteret lidt, da han fortalte at han ville rejse i 3 uger. De mente ikke rigtig at det var nødvendigt, men Luigi havde bare fortalt at det var vigtigt for han at holde forbindelsen ved lige med familie, venner og bekendte i Italien - så havde man altid noget at falde tilbage på, hvis man ikke ville blive i Danmark. Han havde dog ikke tænkt sig at tage tilbage til Italien for at bosætte sig, men det behøvede han jo ikke ligefrem at fortælle.

De skulle rejse i eftermiddag. Klokken 14.58 fra Hovedbanegården, med tog mod Hamborg. Her skulle de skifte til et tog med sovevogn - og de havde fået en for dem selv. Dej-ligt. Luigi havde skaffet nogle billetter. De var billige, og Nicolai kunne ikke rigtig forstå, hvordan han kunne få dem så billigt, men Luigi sagde bare, at det skulle han ikke tænke på. Han havde nok bollet sig til en mega-rabat. Det kunne ligne ham.

Nå, pyt med det. Hovedsagen var at de kom af sted. Nicolai pakkede de sidste ting ned i rygsækken. Kamera, penge, pas og andre små nødvendigheder blev pakket særskilt i en lille taske ved siden af. Han havde også taget en forsyning af kondomer og glidecreme med - man ved jo aldrig hvad man kan blive udsat for, tænkte Nicolai - og der havde han jo nok ganske ret.

Forholdet til Peter var efterhånden gledet helt ud. De ringede sammen i ny og næ, men det blev ikke til så meget, og Peter havde vist også fundet sig en anden sovekammerat. Men Peter stod nu stadig som noget helt særligt for Nicolai. Han ville være ked af det, hvis deres forhold skulle falde helt fra hinanden. Han ville gøre en indsats for at holde kontakten, når han kom hjem fra Italien. Ikke fordi han mente det skulle genoptage deres forhold, men forhåbentlig kunne de blive gode venner. Dem er der jo også behov for - især når man ikke selv stifter familie - så må vennerne jo holde sammen.

Havde han nu glemt noget. De tanker gik altid igennem hans hoved når han skulle ud at rejse. Hvad skal man bruge i 3 uger? Og hvis nu det bliver dårligt vejr, har man så tøj nok med? Ja, ellers må man investere i en trøje. Italiensk tøj er jo ikke det værste.

Telefonen ringede. Det var hans mor. Hun ville bare høre hvornår han tog af sted, og om de kunne komme i forbindelse med ham undervejs. Det ville jo være svært, men Nicolai lovede at han nok skulle ringe hjem jævnligt. Nicolais forældre troede stadig at Peter og Nicolai kom sammen. Nicolai kunne ikke lide at fortælle, at det ikke rigtig fungerede mere, for hvad ville de så tænke. Åh, hvad pokker - det rager jo i virkeligheden ikke dem. Han havde dog fortalt, at Peter ikke skulle med til Italien, og at han skulle rejse sammen med Luigi, en ven fra svømmehallen, men mere havde han heller ikke fortalt. Hans forældre syntes at det måtte være enormt spændende at komme til Italien, og besøge rigtige italienere og bo privat og sådan noget. Det oplever man jo aldrig som almindelig turist. De skulle bare vide hvad der var for venner vi skulle besøge, og hvad det var vi i det hele taget skulle foretage os - så ville de nok ikke sige at det var så spændende.

- O -

Klokken var 14.50. Nicolai stod på perronen og ventede på Luigi. Han var ikke at se. Den idiot tænkte Nicolai. Kommer han for sent er det bare for dumt. Luigi havde oven i købet billetterne, så der var ikke noget at gøre.

Nicolai stod og vendte og drejede sig. Han måtte da være lige i nærheden, og pludselig hørte han Luigi kalde. Inde fra toget. Hvornår fanden var han kommet? Havde han været der før Nicolai, det lignede ikke ligefrem Luigi at være i god tid.

"Helt ærligt, her står jeg og venter, og er ved at skide i bukserne over at du ikke er dukket op endnu, og så er det fordi du allerede har indtaget toget. Er du ikke bare lidt for meget", røg det ud af Nicolai.

"Sikke en velkomst. Kom nu ind i toget, og slap lidt af. Vi er på ferie - og vi er jo ikke gift vel. Så du behøver ikke skælde mig ud - og slet ikke når det er uden grund". Luigi grinede, og bød Nicolai velkommen i vognen.

Der stod en flaske italiensk Spumante. Champagne. Og to glas var sat frem, og ved siden af var der et lille fad med italienske pølser og lidt brød. Nicolai var målløs.

"Hallo. Hvad er nu den af? Hvad pønser du på? Hold da helt op, hvor ser det bare kanon lækkert ud." Nicolai kunne ikke lade være med at falde Luigi om halsen, og han gav ham også et ordentlig smækkys - lige på munden. Også inden at han opdagede en ældre dame, der sad i modsatte side.

"Hov hov", udbrød Luigi. "Lad være med at voldtage mig i en åben kupé, det må vente til senere", han grinede og så over på damen, som tydeligt var berørt at stemningen. Der var vist ingen tvivl om, at de to var bøsser - og hun vidste ikke rigtig hvor hun skulle kigge hen.

"Sæt dig ned, og lad hvilen falde over dig", sagde Luigi. "Tag sko og strømper af, vi skal være i det her tog i en fucking masse timer, så vil kan ligeså godt få det bekvemmeligt."

Luigi havde korte bukser på. De sad bare helt perfekt, du ved. Der er hvad der er, og der reklameres lidt med det. Så havde han en fræk lille T-shirt på, som også sad helt rigtig til at hans flotte krop viste sig igennem den. Han var solbrun, og hårene på ben og arme var kulsorte, og i halsåbningen på T-shirten tittede der lidt hår frem fra hans dejlige bryst. Nicolai blev helt blød i knæene, bare ved tanken om at han skulle være sammen med Luigi i 3 uger - og rigtig sammen med ham.

Ja, gad vide om Luigi egentlig også regnede med, at han skulle være sammen med Nicolai, eller mon han troede at Nicolai bare var taget med for at få fremmed pik i flæng. Nej, det kunne vist ikke passe. Men lidt nyt italiensk kunne man vel altid klare - hvis det er af samme kaliber som Luigi, så siger man vel ikke nej.

Toget kørte og de sad og snakkede og lidt af hvert. Luigi var blevet udtaget til landsholdet i udspring - det var jo ret flot, og måske ville han kunne opnå Team Danmark støtte på sigt. Hvis bare hans resultater fortsatte som her på det sidste. Så måtte de vel få øjnene rigtig op for ham. Damen ved siden af var flyttet til en anden kupe. Hun kunne ikke tåle Luigi udbrud, hvor pik og patter, knepper og boller fløj igennem luften. Men det kunne nu egentlig også blive lidt for meget. Nicolai kunne egentlig også blive lidt utilpas, især når der sad andre mennesker omkring dem.

Nicolai sad og sov lidt, da han pludselig blev vækket af konduktøren. Han ville se billetter, men dem havde Luigi, og han var ikke på sin plads. Konduktøren tog det ganske roligt, og sagde at han måske lige var på toilettet.

Der var noget bekendt ved den konduktør. Det var ligesom om han kiggede på Nicolai med et specielt blik. Pludselig gik det op for Nicolai, at han havde set ham ude på kollegiet, hvor han havde været til fest. Det var fandme ham der nærmest havde voldtaget ham ude på toilettet. Hvad skulle han sige, mon han kunne genkende Nicolai?

Heldigvis kom Luigi i det samme. Han viste billetterne, og konduktøren kiggede på dem, og kommenterede at vi nok skulle ned og more os lidt med de dejlige italienere. Luigi svarede tilbage, at det var rigtig og at der ikke ville være mange italienske manderøve tilbage som ikke var blevet vurderet og eventuelt afprøvet indenfor de næste 3 uger.

Konduktøren grinede, og sagde at han godt kendte til de der sydlændinge. De var sgu til lidt af hvert, men pludselig så ville man hænge på dem resten af livet, og det ville han bare ikke risikere. Næ, danske mande røve - det vidste man da hvad var, og så gik han videre.

"Der var da vist lidt af hvert i ham", sagde Luigi, da døren var smækket i. "Han kunne da vist servere andet en kaffe og rundstykker til morgenkaffen, hvis han skulle med nattoget."

Nicolai fortalte om episoden på kollegiet, og Luigi grinede så han var ved at falde ned af sædet. "Hold da kæft mand. Det var fandme da friskt gjort, men er han så også til piger?"

Nicolai fortalte, at han ofte teede sig sådan ved festerne, men bagefter kunne han godt gøre det med piger igen. Han kunne vist bare godt lide det der med at bolle en mand i ny og næ, og især få den suttet af. Det kunne Luigi jo ikke se det forkerte i.

Nicolai satte sig atter til at sove lidt, men pludselig mærkede han at Luigi's hånd var på vej op i hans bukseben. Det gav et sæt i ham, og han var lysvågen med det samme. De var alene i kupeen, men alligevel.
"Skal vi ikke lige en tur på toilettet" sagde Luigi. "Der er noget jeg skal vise dig." Nicolai var godt klar over hvad det var, men han havde faktisk også lidt lyst til lidt lir.

De gik ud på det lille toilet i toget. Der var ikke meget plads, men det gjorde ikke noget. Luigi omfavnede Nicolai. Tungen var allerede halvt nede i Nicolais hals, og hans hånd var allerede godt nede i Nicolais bukser.

"Åh, hvor er det bare fedt at være på ferie", sagde Luigi. "Og hvor er det bare fedt, at få lidt pik allerede nu." Han satte sig på toilettet, og tog Nicolais pik i munden. Han suttede og suttede. Han trak forhuden forsigtigt tilbage, og suttede atter kærligt på det yderste af pikhovedet.

Nicolai stønnede allerede. Det var bare så dejligt. Luigi kunne noget med den tunge som andre altså ikke var ligeså gode til. Der gik ikke lang tid før Nicolai kunne mærke, at han var ved at komme. Og alt imens Luigi suttede og sugede lystigt, og med den anden hånd kælede med Nicolais røvballer, og stak en finger lidt ind i røvhullet, så kunne han mærke at nu skete det. Han sprøjtede en ladning varm sperm langt ned i halsen på Luigi. Han sank det, og suttede videre, så Nicolai var ved at besvime. Han kunne i hvert fald både se måner og stjerner.

"Nu er det min tur", gnækkede Luigi, idet han vendte Nicolai om, så han kunne sutte ham lidt i røven. Han spyttede lidt på fingeren, og masserede det lidt ind omkring Nicolais røvhul. "For du har vel ikke ligefrem glidecreme med herud", kom det fra Luigi, som nu ikke lagde skjul på at han havde intentioner om at gennembolle Nicolai.

Efter han havde suttet færdig, satte Nicolai sig hen over Luigi, og Luigi's store italienerpik gled ligeså fint ind og inden længe kunne han mærke at den var i bund. Der var en underlig fornemmelse, at bolle på et togtoilet. Toget bevægede sig også, så det hele hjalp til med at gøre arbejdet.

Nicolai nød det. Han kunne også se på Luigi, at han trængte til virkelig at få den kørt i bund. Nicolai kyssede Luigi, og han kunne mærke, at Luigi's bevægelser blev mere og mere rytmiske, og han kunne fornemme på ham, at der ikke var så langt igen.

"Åh, for fanden hvor er det dejligt", udbrød Luigi. "Du skulle vide hvor dejlig en røv du har. Så ville du fandme kneppe dig selv både dag og nat - hvis det kunne lade sig gøre."

Nu kom han. Han blev spændt som en flitsbue, og Nicolai kørte videre. Luigi gav sig, som om han skulle eksplodere og det gjorde han faktisk også, da Nicolai mærkede hvordan spermen væltede op i ham. Det varmede. Det var rart, og samtidig var det helt befriende at se Luigis ansigt. Han var helt lettet, og der var et saligt blik i hans mørke øjne.

De sad lidt, mens Luigi's stadig var godt gemt langt oppe i Nicolai. De sad bare helt stille, med armene om hinandens hals. Luigi kyssede Nicolai på halsen, og hviskede i øret på ham, at han allerede glædede sig til, at de skulle sove sammen en helt nat - det havde de aldrig gjort tidligere. De pakkede sig sammen, og sneg sig atter ud til deres pladser. Der var stadig ingen i kupeen, og alt så ud som før.

- O -

I Hamborg skiftede de tog. De kom over i et tog med sovevogn og spisevogn og det hele. Det var ret lækkert, men så var det at billetten ikke var helt rigtig. Der var sket en lille fejl, for det var ikke i denne sovevogn de skulle være. Det var i næste vogn, som var en liggevogn, og den var ikke til to personer med til fire.

Luigi bandede og svovlede, og sagde at det skulle han få betalt, og at han fandme ikke kunne tillade sig at snyde ham. Han ville stadig ikke fortælle hvem det drejede sig om.

Nå, men vi fik altså ingen sovevogn, men derimod en liggevogn. Nu var det spændende hvem de to andre var. De sad og ventede, men der kom ikke nogen. Så kørte toget, og så var alt jo fint igen.

De krøb til køjs, og blev enige om, at de godt kunne lægge sig i samme køje, når der ikke var andre kunne det jo ikke støde nogen. Nicolai havde beholdt sine boxershorts på, men Luigi havde smidt al klunset. Hvad faen sagde han, de propper vel ikke kællinger ind sammen med os.

Nu lå de så tæt sammen. Det var dejligt, og Luigi begyndte at pille lidt ved Nicolai. Han vidste ikke rigtig om han syntes det var helt rart. Jo, det var jo rart nok, men hvis der nu kom nogen ind. Luigi sagde, at de jo ikke gjorde andet end hvad alle andre mennesker også gør. Boller.

Så grinede de. Og inden Nicolai havde set sig om, var de allerede godt i gang. Luigi havde fået pillet boxershortsene af Nicolai, og lå nu godt gemt nede mellem benene på Nicolai. Det var dejligt. Det var så beroligende at køre i tog, og samtidig blive kælet for af en pragtfuld italiensk pragttyr.

Inden længe var de faldet i søvn. Og først da døren gik op til kupeen vågnede Nicolai. Han kiggede ud, og prøvede at dække Luigi lidt til. Der var mørkt i kupeen, og han kunne ikke rigtig se hvem det var der kom ind. Manden satte sine ting på gulvet og begyndte at tage sit tøj af. Så lagde han sig over i den modsatte køje. Hvad skulle de nu gøre. De måtte vente til han var faldet i søvn.

Nicolai lå helt stille, men pludselig begyndte Luigi at bevæge sig, og sådan nærmest i søvne at pille lidt ved Nicolais pik. Nicolai flyttede hans hånd, men han flyttede den bare tilbage. Nicolai vendte sig om mod Luigi, og hviskede ind i hans øre, at der var kommet en mand ind i kupeen.

Luigi vågnede. Så løftede han hovedet for at se om han kunne se ham i den anden køje. Det kunne han ikke. "Vi må vente til han er faldet i søvn", hviskede Nicolai. "Så kravler jeg op i den øverste køje, og sover der resten af natten".

Der gik lang tid. Der lød ingen snorken fra den anden side, men derimod vendte manden sig om, så tæppet gled væk fra hans ryg. Nicolai bemærkede straks, at han ingen under-bukser havde på. Nicolai var helt lysvågen, hvorimod Luigi atter sov. Lidt efter vendte manden sig atter i sengen, så han lå på ryggen med tæppet hen over sig. Tæppet var gledet lidt til side, og nu lå han faktisk, så Nicolai kunne se hans pik. Den lå op ad hans mave. Var den ikke stiv? Nej, tænkte Nicolai. Det må være noget jeg drømmer. Men det var det ikke. Ganske rigtigt. Der lån en vildt fremmed man mindre end én meter fra Nicolai, men en stiv pik strittende lige op i luften.

"Hvad gør jeg", tænkte Nicolai. "Gad vide om han sover, eller om han bare ligger og lytter til os." Nicolai satte sig op. Hans pik var pludselig også blevet stiv, bare ved tanken om at der lå en anden lidt væk og var liderlig. Det var jo ikke fordi han var specielt interesseret i den anden mand, for han havde for så vidt rigeligt i Luigi. Men alligevel var der et eller andet der dragede ved det her.

Nicolai satte sig med benene ud på gulvet, og famlede lidt efter sine boxershorts, som vist nok var faldet ned på gulvet. Hvorfor skulle de nu også lige være sorte, så man ikke kunne se dem. De var der ikke. Det var da underligt. Nicolai kravlede ned på gulvet. Måske var de røget ind under køjen. Nu lå han der, midt på gulvet i en liggekupe, med sin bare røv lige op i vejret. Et drømmesyn for enhver bøsse.

I det samme kunne han mærke en hånd på hans baller. Det gav et gip i ham. Og han for sammen, og satte sig op på køjen igen. "De ligger derovre", kom det fra manden i den anden køje. "Er det ikke dine boxershorts du leder efter?"

"Jo", sagde Nicolai, og rakte ud efter dem.

"Ja, du behøver ikke at tage dem på for min skyld", kom det fra manden. "Jeg sover heller ikke selv med underbukser, det bryder jeg mig ikke om - og slet ikke når jeg sover sam-men med andre."

"Nå", kom det fra Nicolai. Så havde han fundet ud af det. Hvad skulle han sige. Luigi kunne da også godt tage og vågne. Hvad mon ham manden tænker, og hvad skal han sige til ham. Skal man nu bare lægge sig tilbage i køjen sammen med Luigi, eller skal man lægge sig op i den øverste.

"Læg dig dog ind og sov igen", sagde manden. "Du skal ikke være flov over det. Det rør mig ikke, og faktisk kan jeg godt være lidt misundelig. Sådan lidt togrejselir, det er ikke det værste der findes."

"Det er min ven", sagde Nicolai sagte. "Det er ikke bare en tilfældig", det skulle han nu ikke bare tro.

"Nå, er I bøsser. Nej det var da sjovt. Hvad med din ven, er han helt bevidstløs - hvad har du dog gjort ved ham?", kom det fra manden, idet han grinende fortsatte. "Hvis ikke han kan klare mere, må du da gerne komme lidt over til mig - altså hvis du har lyst til lidt underholdning."

Nu vågnede Luigi, og spurgte hvad der skete. Jeg fortalte om vores nye gæst i kupeen, og han satte sig også op. Nu sad vi alle tre, og Luigi havde tændt den lille læselampe, så vi bare kunne se lidt.

Nu kunne man se, at manden så helt godt ud. Han var vel omkring de 30 år, almindelig højde og med et lille skæg nederst på hagen. Det så nu ikke så tosset ud. Det var veltrimmet, og passede godt til hans ansigt. Hans krop var veltrimmet. Han havde lidt hår på brystet - slet ikke så meget som Luigi, og hans pik var sådan meget normal.

Nicolai kiggede ned af ham, og så at pikken stadig var lidt stiv. Han gjorde ikke noget for at skjule det, og nosserne hang ned på lagenet. Manden smilede til Nicolai, da han bemærkede at Nicolai havde fokus på hans pik. Så fortalte Nicolai, at manden også var bøsse, og at han gerne ville have lidt toglir, hvorefter de alle tre grinede af det.

"Det kan vi da godt finde ud af", sagde Luigi, der var åben for alt nyt. Nicolai kiggede på ham, og tænkte sit. Hvad havde Luigi tænkt sig. Manden hed for resten Søren og han var absolut ikke lang tid om at fatte de muligheder der ikke lå mere end én meter fra ham.

Luigi stillede sig op foran Søren, og det varede ikke ét splitsekund før Søren havde Luigis pik i munden. Luigi lagde sig ned på sengen, og Søren fulgte efter. Nicolai følte sig lidt til overs, men i det samme kom det fra Søren, at Nicolai da var meget velkommen til at tage for sig af retterne, hvis der ellers var noget han kunne lide.

Nicolai stod og kiggede. Hvad pokker. Hvis Luigi kan lege med i denne leg, så kunne han vel også. Nicolai fandt et kondom og noget glidecreme. Pikken fejlede ikke noget. Faktisk var han ret liderlig af at se de to andre ligge der tæt sammen, og køre den af på hinanden.

Søren havde lagt sig ud over kanten på køjen, og gjorde således klar til at Nicolai kunne tage ham bagfra. Nicolai smurte godt med glidecreme på, og kravlede så ned til Søren.

Det var lidt underligt at skulle bolle en fremmed mand, men faktisk var det dejligt uforpligtende. Pikken gled ind. Det lod til, at Søren var i god træning. Nicolai kørte frem og tilbage. Nu var han helt i bund. Han stødte godt til, og kunne godt fornemme, at Søren nød hvert sekund. Det gjorde han nu i øvrigt også selv. Det var faktisk ganske rart.

Luigi var ved at komme, og Nicolai kunne mærke på Søren, at han glædede sig til at se Luigi's sperm-springvand, og det sprøjtede da også ganske godt op på Luigi's behårede bryst. Søren slikkede det op, og slikkede mere hæmningsløst end Nicolai nogensinde havde set.

Nicolai kunne mærke, at han blev lettere ophidset over, at Søren nu lå der ovenpå Luigi, og slikkede "hans" sperm op. Han stødte godt til, og i det samme kunne han mærke at han kom med et gevaldigt sprøjt op i Søren.

Søren gav sig, men af vellyst, og Nicolai kunne mærke at han var ganske godt med, og hjalp med til, at det skulle blive en dejlig oplevelse for alle.

Så lagde Luigi sig tilrette, for Søren ville gerne have en rigtig italiener røv, og der gik heller ikke mange sekunder før han havde kørt pikken i stilling, og gjorde klar til den store omgang oppe i Luigi. Luigi lå nu med røven i vejret, og ventede på at Søren skulle bear-bejde ham.

Sørens pik gik lige ind. Han stønnede lige fra starten, og der var ingen tvivl om, at Søren befandt sig godt oppe i Luigi. Hans pik kørte ud og ind, og han stødte den ofte helt i bund. Luigi lå bare og nød det, og samtidig stønnede han at Søren skulle give ham mere. Hårdere og hårdere, og Søren tonsede af sted. Den fik ikke for lidt, og Nicolai begyndt at kæle for hans nosser, som dinglede livligt ind mod Luigi's røv.

Nicolai knælede, og begyndte at sutte Søren lidt i røven. Så gik det helt galt. Søren stønnede helt vildt, og nærmest råbte at det var bare så skønt, og at Nicolai skulle blive ved. Det var helt vildt. Stødene ind i Luigi blev hårdere og hårdere og Nicolai kunne nu for-nemme, at Søren lige var ved at komme.

Så kom det øjeblik hvor Søren stødte, og hans vejrtrækning holdt op. Man kunne ligefrem selv mærke hvordan spermen fossede ud af ham, og op i endetarmen på Luigi. Det lød som om, der blev hældt flere liter ud, og han fortsatte med at pumpe på i Luigi. Man kunne også høre Luigi's gispen og det var tydeligt at han nød det ligeledes i fulde drag.

Så væltede de alle tre om i køjen, og lå lidt og kom sig over det fornøjelige sexorgie der netop havde udspillet sig i en ganske almindelig liggevogn på vej ned igennem Tyskland. Nicolai faldt i søvn, og vågnede først flere timer senere, da lyset begyndte at falde ind af vinduerne.

Luigi havde lagt sig op i den øvre køje, og Søren havde atter lagt sig til rette i sin egen køje. Da de vågnede gik snakken, som om de havde kendt hinanden i årevis. Søren skulle på messe i Milano, så vi kunne følges et stykke endnu, og hvem ved hvad det kunne udvikle sig til.
Kommentar

Navn:Oleole13
Dato:15/11 2014
Du skriver bare så tæske godt!