Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mens jeg sov

Karakter: 4.3/3
Visninger: 10184

Af: renegado.

Læs flere noveller af:
» renegado.

Skriv til:
» renegado
Tags: Unge, Bareback, Voldtægt, Første gang og Cybersex
Jeg vågner med den der frygtelige følelse i hele kroppen - og som så mange gange før slår det mig, at det er umuligt, at jeg nogensinde kan have haft så mange tømmermænd før. Jeg kan allerede nu forudse, at resten af dagen i dag (og muligvis også noget af dagen i morgen), kommer til at gå med at beslutte mig for aldrig mere at drikke igen. Og den kommer til at gå med at lide. I det mindste tror man vel på det selv bare en lille smule.

Det slår aldrig fejl, men når jeg har været ude med Daniel, så ender det bare altid sådan.

Jeg fatter ikke, at jeg ikke lærer at styre det - men der er et eller andet ved den måde, vi går i byen på, som altid går helt galt for mig. Selv om jeg inden aftenen har sagt til mig selv, at denne gang skal jeg ikke drikke for meget, så går det altid på samme måde; jeg tager hjem til ham, hvor vi helt hyggeligt snakker og begynder at drikke lidt - vi planlægger, hvor vi skal gå hen og han snakker en hel masse om kvinder og om hvor meget han trænger til dem, og på én eller anden måde får jeg altid drukket for meget alt for hurtigt. Som regel ender det med, at jeg ikke engang kan huske, hvordan det egentlig var, da vi kom ud i byen, og så må Daniel ringe dagen efter og fortælle mig om det hele. Og om hvor pinlig jeg var på dansegulvet i mit blackout. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg ikke bare kan lære at styre mig selv. Jeg tror egentlig, det er fordi, vi har det så hyggeligt sammen, jeg elsker at være sammen med ham. Han er virkelig min bedste ven. Selv om jeg af en eller anden grund også altid er en lille smule nervøs sammen med ham, sikkert fordi han er lidt mere selvsikker end mig? Måske er det også derfor, jeg kommer til at drikke for meget for hurtigt.

Puh. Hvor er jeg dårlig. Jeg skal bare aldrig drikke igen. Alligevel føler jeg den der uro i kroppen, der afslører den liderlighed, der lurer lige under huden på mig. Jeg rækker ud efter min bærbare computer, som ligger ved siden af sengen og tænder for den. Jeg går ind på Google og tænker lidt på et godt søgeord, prøver med 'fuck'. Der dukker selvfølgelig millioner af sider op.

Telefonen ringer. Jeg kan se på displayet, at det er Daniel. Jeg skal lige tage mig sammen lidt. Ved godt, at nu kommer hele historien om alt det pinlige, jeg lavede og sagde i går, et par historier om, hvem jeg kastede op ud over, og hvor mange gange jeg faldt på dansegulvet. Jeg orker det næsten ikke, men jeg har også den der underlige mavefornemmelse, jeg altid har med ham, at jeg næsten ikke kan få nok af at snakke med ham, også selv om jeg ved, det mest af alt handler om at håne mig. Så jeg trækker vejret dybt og trykker på telefonens grønne knap.

"Hold da kæft," starter han lige så snart, han kan høre, der er forbindelse, "dit fulde svin, mand - shit, du sku' have set dig selv.."

Jeg hoster en lille smule opgivende og kvalmt til svar. Nu følger historien, og jeg kender den stort set allerede, selv om jeg ikke kan huske så meget som et lille glimt af noget som helst. Så da han allerede starter historien med noget med, at jeg var et halvt sekund fra at blive slået ihjel, da jeg prøvede at pille dørmandens kæreste på patterne, holder jeg op med at lytte. Jeg ved, det kun bliver værre. Jeg ved ikke helt hvorfor, men sikkert for at fordrive tiden, så bruger jeg lyden af hans stemme til at forestille mig nuancerne i hans ansigt, når han snakker. Jeg har altid været lidt misundelig på den der nærmest englefine hud, han har, med sådan et ubeskriveligt gyldent skær. Og hans helt hvid-blonde hår, som altid ligesom lyner i solen om sommeren. Der er også en anden ting, men det er så svært at blive helt klog på, hvad det egentlig er for noget. Det er egentlig ikke hans udseende, men noget med måden han taler på. Når han fortæller om et eller andet, så er der altid nærmest et ubestemmeligt smil på hans læbe, som om han tænker på én eller anden fantastisk morsom hemmelighed samtidig. Det er svært at beskrive, men der er et eller andet ved ham, når han gør det, som giver mig et...ja nærmest frydefuldt lille gys i maven. I virkeligheden er det nok bare, fordi jeg et eller andet sted ser op til ham. Det slog mig i hvert fald en gang, at jeg faktisk tit ville ønske, at det var mig, der var ham. At livet ville være lidt sjovere og nemmere. Han har i hvert fald ikke problemer med pigerne, der vælter over ham. Han har ligesom meget nemmere adgang til alt muligt.

"...ehj, og da du først havde kastet op over hende bartenderen, kan du heller ik' huske hende? Hun havde virkelig store bryster! - ehj, men så tænkte jeg bare, altså, at nu var det sgu' for pinligt, og så slæbte jeg dig med ud og fandt en taxa..."

Nu er hans historie ved at være færdig, heldigvis. Bare lige for traditionens skyld siger jeg "åh for helvede også, altså, jeg skal sgu' aldrig drikke mere," og han siger "Yeah, right!" og efter lidt mere småsnak runder vi af. Hvilket egentlig passer mig meget godt, for det summer sådan i min pik, og den trænger til opmærksomhed. Jeg får computeren hevet ud af standby og tager hul på de mange millioner links.

Jeg skal klikke lidt rundt, før jeg finder noget ordentligt, der også er gratis og hvor videoerne ikke når at stoppe igen, før jeg når at få fat på min pik. Det er en side, jeg ikke har været inde på før, men det spændende ved den er, at det ser ud som sådan et sted, hvor brugerne lægger deres egne videoer ud, og for en gangs skyld ser det faktisk troværdigt ud, at det er rigtige 'amatører' med rigtige hjemmevideoer. Det betyder også, at man skal lede lidt for at finde nogle lækre - men det er alligevel anderledes pirrende, det er lidt som om, det er sket mere i virkeligheden, end hvis det havde været en almindelig pornofilm. Jeg finder en ret god én med en yngre fyr, der virkelig knepper en kvinde, og hver gang hiver han pikken helt ud af hende og ind igen, så man rigtig kan se den. Selvfølgelig sammenligner jeg - den er noget større end min, og det får min pik til at vokse. Jeg ser også en anden én, hvor man ikke kan se pikken, men hvor man ser fyren kneppe løs, og der er noget lækkert over den måde, hans baller kramper sammen, når han virkelig pumper løs i hende. Der er også én, med en tøs, der sluger en stor sort fyrs pik og hele skaftet kører op og ned i halsen på hende. Jeg har selv et rigtig godt greb om mit skaft og synker lidt hen i sådan en slags hyggeekstase, som man næsten kun selv kan bringe sig i, fordi man på én gang kan hengive sig og alligevel helt have kontrol over sin egen nydelse. Men så stopper klippet selvfølgelig og jeg skal bruge min hånd til at finde et nyt. Der er vist et eller andet galt med sorteringen her, for selv om arkivet er delt op i et med hetero-klip og et med homo-klip, så er der alligevel nogle kun med fyre, der har sneget sig med herover i hetero-arkivet - jeg kommer ved et uheld til at trykke på ét af dem. Men jeg klikker ikke lige væk, for først kan jeg ikke se, om det er den ene eller den anden slags. Der er bare en fyr, med tøj på, der går rundt med ryggen til og er ved at sætte ting på et bord. Det er nok fordi kameraet har en lidt sjov vinkel, men et øjeblik synes jeg faktisk, det ligner Daniels lejlighed.

Så er det, som om nogen har tabt en isterning i min mavesæk, og jeg glemmer alt andet om verden end lige netop mit fokus på skærmen i dette øjeblik. For det er Daniel, man kan se på skærmen. Der er ingen tvivl, for han kigger lige ind i kameraet, mens han retter på det. Hvor er det mærkeligt. Så er der noget, der fanger hans opmærksomhed, og han forsvinder ud af billedet et stykke tid. Så kommer der en ny person ind i billedet. Det er nærmest som om, jeg et eller andet sted har gættet, hvem det er, allerede før jeg faktisk genkender mig selv på skærmen. Jeg forsvinder ud af billedet igen. Nu begynder min hjerne at virke - fra den del af aftenen i går, jeg rent faktisk stadig kan huske noget af. Jeg kan huske, jeg lige skulle tisse. Mens jeg er ude åbner han en øl til mig - og så, der er slet ingen tvivl, selv om det går langt ud over min forstand - åbner han en skabslåge og finder et pulver frem, som han meget nøjagtigt hælder en del af ned i min øl. Det er ligesom at se en bid af en spionfilm, som man selv uanende har en rolle i. Jeg er rædselsslagen, og da jeg kommer tilbage i billedet igen, kan jeg ikke lade være med at ville advare mig selv - selv om jeg også godt ved, hvad der sker nu. Jeg tager selvfølgelig mod øllen, med en smånervøs og lidt for hurtig bevægelse og bæller hele flasken. Videoen klipper lidt frem, og uden at kunne gøre noget, kan jeg nu betragte mig selv ligge sovende ind over bordet. Hvor er det sygt, det her - jeg kan mærke en rasende og såret fornemmelse dybt i min mave, og jeg er på én gang både bange for og har utrolig lyst til straks at ringe til ham og høre, hvad det her handler om. Men der er samtidig noget, der holder mig klistret til skærmen. Jeg bliver nødt til at vide, hvad der sker.

Daniel kommer ind i billedet igen. Jeg kan næsten ikke kende ham, for han er helt målrettet og ikke så gavtyveagtig, som jeg kender ham. Han går direkte hen til min sovende krop og begynder at knappe min skjorte op. Jeg har fuldstændig overtaget min lammende position på skærmen og kan kun se på. Han arbejder hurtigt og nærmest professionelt. Min skjorte kommer hurtigt af og et øjeblik må jeg betragte min overkrop udefra, som om det var en andens. Den er egentlig ok, selv om jeg ikke er den store træner, har jeg alligevel naturligt noget, der minder om en markeret krop. Han går hurtigt videre og knapper mine bukser op. Det ser ud som om, han har gjort det masser af gange før. Under al skrækken ved min oplevelse begynder jeg at mærke en underlig pirrende fornemmelse i mit ellers helt slappe lem, det kan ikke være tilfældigt, for når jeg ser ham krænge mine underbusker af, giver det et hurtigt gib i den, og den begynder hurtigt at blive stiv igen.

Da han har hevet tøjet af mig, begynder han at klæde sig selv af på samme hverdagsagtige måde. Jeg kan ikke lade være med at kigge ekstra opmærksomt nu, og jeg glemmer næsten at trække vejret. Jeg har aldrig set ham nøgen før. Han er tyndere end mig, mere spinkel, men alligevel er han også mere markeret, og jeg vil næsten sige smuk. Man kan følge, hvordan de lange velformede muskler slanger sig under hans gyldne hud. Jeg holder vejret, da han hiver bukserne ned over en pik, der allerede er begyndt at blive tyk. Den dingler på den der en anelse anderledes måde, der afslører, at blodet er begyndt at samles og svulme i den. Jeg rykker mine øjne endnu nærmere skærmen og ligesom sluger den med mine øjne. Jeg kan ikke beskrive den, men den er lang og smuk og alt hvad jeg altid selv har drømt om at have hængende mellem mine egne ben. Jeg mærker et stik af jalousi gennem vreden og også en anden følelse, jeg ikke helt kan fastslå, hvad er.

Nu tager han godt fat i mig og løfter mig ind over bordet, så jeg ligger på maven og hele overkroppen ind over bordet. I det øjeblik han løfter mig, får jeg lige et glimt af min egen slappe pik - det er underligt at betragte den på den måde, som om den sad på en anden fyr. Nu gør han noget underligt. Han tager fat i mine to balder og spreder dem. Kigger lidt efter. Så bukker han sig ned og lader sin tunge køre op og ned i sprækken. Det er så mærkeligt at se, og det mest mærkelige er den måde, min pik nu dunker hårdt på og min hånd har allerede vanemæssigt fundet derned til den. Han gør det fortsat hurtigt og sådan kirurg-agtigt præcist. Jeg kan ikke lade være med at føre en finger om mellem mine balder, som om jeg har behov for at mærke, om jeg kan mærke, han har været der. På skærmen kan jeg se, hvordan hans tunge arbejder. Engang imellem slipper han med tungen og ligesom mærker efter med fingrene, og så kører tungen igen. Jeg prøver at forestille mig, hvordan det føles, men jeg kan ikke rigtig mærke det, kan ikke huske noget.

Pludselig rejser han sig op igen. Hans pik er blevet helt benhård nu, den er et gyldent spyd, der nærmest stråler. Jeg fatter slet ikke, at det sker, det er som om, det slet ikke er mig på skærmen i det øjeblik, han skubber sin pik ned mod mit hul og i et langsomt stød skubber sig ind i mig. Det er på én gang så ufattelig underligt og samtidig får det mig til at skælve af en form for liderlighed, jeg aldrig har kendt til før. Min hånd springer op og ned ad min egen benhårde pik og jeg er helt opslugt. På skærmen ser jeg mig selv blive kneppet af Daniel i lange stød, noget han tydeligvis nyder. Han holder mig om livet og glider frem og tilbage og jeg kan se i hans ansigt, hvordan det føles. Han gnider sine hænder op og ned ad min ryg, bøjer sig ind over min krop og niver mine brystvorter, hiver mit hoved tilbage ved håret. Så slipper han igen og begynder at nulre sine egne brystvorter, mens han lukker sine øjne og sætter farten mere og mere op. Kort tid efter ryster han i hele sin krop og falder ind over mig, hvor han ligger stille, mens han kæmper for at finde vejrtrækningen. Jeg sætter også farten op og lukker øjnene. Mellem mine ben kan jeg ikke lade være med at se Daniel støde til, mens jeg mærker spermen sprøjte igen og igen ud over mit bryst og mit ansigt.

Da jeg har fundet mig selv igen, begynder jeg igen at mærke raseriet over at være blevet misbrugt og voldtaget på den måde. Jeg griber computeren igen og begynder systematisk at søge gennem sidens homo-arkiv. Min frygt bliver hurtigt bekræftet - at der er massevis af film med Daniel og mig. På de fleste knepper han mig, enten på bordet som før, eller hvor jeg ligger på ryggen og han skubber mine ben helt op om mine ører. Der er også én, hvor han boller mig i munden, og jeg kan ikke lade være med at smage efter, prøve at forestille mig smagen og følelsen af den slags hud på min tunge. Det er så underligt at have en masse seksuelle erfaringer, som man alligevel slet ikke har. Og jeg er såret over, at være blevet misbrugt og snydt på den måde af én, som jeg troede var min bedste ven. Samtidig kan jeg ikke lade være med at bemærke, at 'vores' videoer er nogle af dem, der har fået flest og højest karakterer af de andre brugere.

Så ringer telefonen igen. Det giver et stik i mit mellemgulv, og da jeg løfter telefonen ser jeg straks, at det er ham. Nu skal jeg fandme fortælle ham, hvad han er for én. Jeg skal bruge den næste halve time på bare at råbe af ham, og jeg bliver også nødt til at overveje, om jeg vil anmelde ham til politiet. Jeg tager mig sammen og trykker på den grønne knap. Jeg ved ikke helt, hvad jeg nu skal sige - så han lægger ud..."

"...hey, du, jeg tænkte på, det er jo stadig kun lørdag. Jeg tænkte på, hvis du nu kom over til mig, så tager vi altså en reparationsbajer og så får vi kureret dine tømmermænd, ikke? Og så kan vi se, om vi ikke for en gang skyld kan få holdt en fest, du kan huske bagefter..."

Pause.

"...kommer du?"

Den underlige gavtyveagtige tone i hans stemme går lige ned og giver et ryk i min pik. Jeg lukker øjnene og ser ham smile skævt til mig nede mellem mine ben, og jeg hører mig selv sige:

"Ja...ja, jeg kommer."
Kommentar