Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Cafe Rusticana - 8. Stranden

Karakter: 5.0/6
Visninger: 4724

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
8. Stranden

Solen skinnede ind af de store vinduer ude på uni. Nicolai var ude for at se resultatet af de sidste skriftlige eksaminer. De var lige blevet offentliggjort, og hængt op på opslagstavlen ude på instituttet. Der var mange der stod og kiggede efter deres personnummer, og derefter "dommen". Nicolai nærmede sig, og var da også rimelig spændt. Socialmedicin var ikke hans stærke side, men alligevel mente han ikke, at det var gået så dårligt endda.

"Der er mange der er dumpet", var der en af de andre der sagde. Måske ikke lige henvendt til Nicolai, men alligevel. Hjertet begyndte at hamre og adrenalinet blevet at pumpe rundt i kroppen. Nicolai var nu så tæt på, at han kunne følge listen med de mange personnumre og de magiske karakterer. Han fandt sit nummer. Han havde fået 9. Det var sgu da meget godt, og han åndede lettet op - så skulle han da ikke igennem det igen.

Solen skinnede fra en skyfri himmel. Det var varmt, og det var begrænset hvor meget tøj man kunne holde ud at have på. Det var en dejlig årstid, for det var også årstiden, hvor man rigtig kunne betragte de mange lækre skår der færdedes rundt omkring en. Nicolai satte sig på græsplænen udenfor. Han lænede sig tilbage og kiggede op i himlen. En herlig dag, og endelig helt færdig med dette semester. Han lagde sig ned i det tørre græs, med hovedet på rygsækken og tænkte lidt over livet.

Han havde ofte gjort sig tænker om, hvordan han ville være som familiefar med kone og to-tre børn. Flere af hans venner og studiekammerater var allerede godt etableret, og havde allerede stiftet familie. Det var lidt underligt at tænke på, at det kom han nok aldrig til. Der manglede egentlig noget i ens liv når man nu havde valgt at leve som bøsse. Hvorfor kun-ne man heller ikke adoptere. Det var da i grundet skide uretfærdigt, og egentlig diskrimi-nerende ad pommern til.

Hvad skulle der være i vejen med et par bøsseforældre - skulle vi ikke være lige så gode til at opdrage børn til et fornuftigt og indholdsrigt liv. Hvad mon egentlig begrundelserne er? Har de overhovedet vurderet de muligheder og ... Nej, han gad ikke tænke mere over det, for han blev altid så sur på hele systemet, når han tænkte på de ting.

Man kunne jo også bare gifte sig. Så hurtigt få et par børn, og så blive skilt igen - det var der jo mange der blev. Måske ikke fordi de var homoseksuelle, men fordi de blev uvenner. Så havde man fået et par børn, og hvad søren - et par år kunne man vel godt klare at leve sammen med en kvinde - eller hva'?
Nej, det ville nu nok være svært. Og i hvert fald kunstigt, og hvad hvis han ikke kunne bolle konen, og i virkeligheden tænkte på andre mænd hele tiden. Så ville der jo alligevel ikke komme mange børn ud af det.

- O -

Nicolai vågnede ved, at Luigi lå ved siden af ham, og kildede ham med et strå under næ-sen. Han måtte være faldet i søvn ovenpå alle de der familietanker.

"Hva' søren, er det dig? Hvad laver du dog her?", spurgte Nicolai overrasket, og alligevel glad over at se Luigi.

"Jeg læste din seddel på døren, hvor du havde skrevet at du var taget på uni, og ville komme tilbage ved tretiden. Så tænkte jeg, at jeg ville cykle dig i møde, og inden jeg så mig om var jeg helt herude, og så så jeg, at du bare lå her i græsset og dovnede"

"Nå, ja. Jeg var vist lige faldet i søvn. Jeg fik 9 - er det ikke bare fedt?". Nicolai var glad over at Luigi var kommet, og han kunne ikke lade være med at give ham et ordentligt knus.

"Jov, fedt nok, men hvad er egentlig socialmedicin? - Nej, drop det, jeg fatter alligevel ikke en skid af det du forklarer", fortsatte Luigi. Skal vi ikke tage til stranden?

"Yes. Det er lige hvad jeg trænger til, udbrød Nicolai. Ud og se på smukke mænd, en tur i vandet, op i solen og så bare ligge og studere omverdenen. Det gør vi."

De rejste sig, og tog tilbage til Nicolais lejlighed. Han pakkede hurtigt en taske med det allermest nødvendige, og så penge til en is, en pølse og en sodavand. Så forbi Luigi's lej-lighed, og så videre til stranden.

De fandt et dejligt sted. Der var mange mennesker på stranden i dag, men de plejede at gå lidt længere ud ad stranden, så var der bedre plads, og det var også her bøsserne holdt til, og her det var mere legalt at bade uden noget.

De spredte et stort tæppe ud, og lagde sig ned for lige at blive stegt lidt i solen, inden van-det skulle afprøves.

Luigi var bare rigtig chokoladebrun - også der hvor andre måske stadig har "hvide bukser" på når de smider tøjet. Han var ikke bange for at vise kroppen frem, men han havde heller ikke noget der behøvede at skjules. Det var jo hans italienske hud og hans mørke behåring der gjorde det hele så perfekt. Nicolai lå og kiggede på ham. Han havde smidt al tøjet, og lå nu bare der på ryggen, med alle herlighederne blottet for enhver. Hvor heldig kunne man være? Kunne man forestille sig noget mere lækkert end at ligge lige ved siden af en fyr, der er så perfekt bygget som Luigi, så intelligent at man også har noget at tale om, og som samtidig også gerne vil være sammen med en som mig. Det var nu altså noget tilta-lende legetøj han havde der mellem benene. Og Nicolai kunne allerede mærke safterne stige. Han lå og tænkte på hvad Luigi mon tænkte på. Han lå bare der med lukkede øjne og fantaserede måske om noget lignende. Mon han også hade lyst til andet end solbadning?

Nicolai kunne ikke lade ham være. Han måtte lige røre lidt ved ham, og lod derfor blidt en finder glide ned ad brystet og videre ned til pikken. Ned igennem det krusede hår, og ned omkring nosserne. Luigi lod som ingenting. Han lå bare som om intet var hændt. Nicolai fortsatte. Han lod hånden glide nedad benene, helt ned til knæene, og så op ad det andet ben, til han igen nåede det dejligste af alt.

Nu var der ved at komme liv i kalorius, og han kunne se visse trækninger omkring Luigi's mund. Han var lige ved at smile lidt, men holdt godt igen. Pikken begyndt at rør på sig, og lå nu ikke helt så slapt hen, men han lå stadig som om intet var hændt.

Pludselig tog fanden ved Luigi. Han sprang op. Nicolai blev helt forskrækket, og inden han så sig om, lån Luigi hen over Nicolai. Han satte sig overskrevs, så han faktisk sad ovenpå Nicolais pik. De grinede, og Luigi holdt Nicolais arme nede på tæppet.

"Hva' nu", sagde han. Er du ude på noget af det frække, siden du ikke kan lade en uskyldig italiener ligge i solen, uden at du absolut skal pille lige netop der, hvor han er allermest ivrig. Jeg skal lære dig, ska' jeg", idet han inderst inde håbede på at Nicolai var til mere end blot at kæle.

Nu var begge "skytter" kampklar, men Luigi smed sig blot tilbage på tæppet, og lod pik være pik. Den stod ellers lige op, og var klar til lidt af hvert. Det samme gjorde Nicolais og han rullede om på siden, for bedre at kunne få kontakt med Luigi.

I det samme kom der en strandgæst forbi. Han gloede, og var lige ved at vælte over et lille hegn. Han var vist ikke så lidt interesseret i hvad der foregik, og hvad der var foregået. Nu var det jo ikke så meget endnu, men det kunne han jo ikke vide.

"Ska' vi gå i vandet?", spurgte Luigi.

"Nej, sgu' ikke så længe jeg har det jern at bære rundt på", svarede Nicolai. "Det er jeg sgu for genert til. Kan vi ikke lige vente et par minutter, så er det nok gået over."

"Tror du det", svarede Luigi og grinede. "Sgu da ikke hvis du bliver ved med at være så liderlig, og ikke kan lade mig ligge i fred. Du tænker jo ikke på andet end at blive bollet af mig. Er det ikke rigtigt?"

"Jo, faktisk", svarede Nicolai. "Jeg lå lige og tænkte på det, da du lå der på ryggen. Det ville nu være en dejlig ting."

De lå nu begge på ryggen og lod solen bage ned på deres solhungrende kroppe.

Nicolai tænkte stadig på den dejlige pik der lå lige ved siden af ham, og så længe han tænkte på den, så ville begejstringen nok ikke forsvinde fra ham selv.

"Nå, pyt.", Nicolai puffede til Luigi. Lad os komme ned i det kolde vand. Det kan være det hjælper".

De løb af sted. Henover stranden, og ned til vandet. Begge med strittende pikke, og det varede da heller ikke længe, før der blev piftet, og hujet fra enkelte af de omkringliggende badegæster.

"Ja, kom så", lød det. "Ud i vandet og blive kølet af, det er vist hvad I trænger til"

Nicolai var frygtelig flov, og kunne slet ikke tænke på, hvordan han nu skulle kunne komme op af vandet igen, og gå forbi de samme mennesker. Nå, nu var de i hvert fald ude i vandet, og det var bare pragtfuldt. De svømmede lidt omkring. Luigi var jo noget af en delfin i vandet. Han dykkede og sprang af sted, som om han var født i dette element.

Pludselig kunne Nicolai mærke, at pikken forsvandt ind i munden på Luigi, som befandt sig under vandet. Han kunne mærke hvordan tungen spillede om pikhovedet, og hvordan Luigi kælede for de kolde nosser, som nu var krympet til en lille fast klump. Det var dej-ligt, og han fik da heller ikke mindre lyst til at gøre en ekstra indsats for at denne strandtur skulle blive til mere end en almindelig badetur. Luigi slap lige taget, og trak vejret på ny, inden han atter dykkede og fortsatte sin mission under vandet. Han kørte pikken ind og ud, og Nicolai kunne mærke, at han var ret ivrig. Han kunne også mærke, hvordan Luigi for-søgte at få et par fingre ind mellem ballerne og videre ind i Nicolais røvhul. Nu havde han taget hænderne til hjælpe, og masserede ivrigt Nicolais pik, så han kunne mærke, at hvis ikke han snart stoppede, så ville han snart sprede millioner af sædceller i det salte vand. Så sprang Luigi op ad vandet, og grinede over hele hovedet.

"Jeg er simpelthen bare smadder hamrende liderlig. Jeg siger dig, at din krop og dit væsen gør mig så uhæmmet liderlig, at jeg næsten ikke kan være til. Hvad siger du til lidt bade-lir? Skal jeg ikke bolle dig herude i vandet? Eller vil du have en tur op i den italienske elskovskanal?". Luigi var ikke bleg for at gøre en indsats for, at badningen blev til andet end blot en almindelig svømmetur.

Nicolai svømmede hen til Luigi, og Luigi lod ham komme til. Nicolai tog først fat om Luigi's pik. Den var da mindst lige så stiv som hans egen, og klar - rigtig klar, ingen tvivl om det. Vandet var ikke dybere, end at pikken netop stod op over vandet når Luigi rejste sig. Han stillede sig med ryggen mod stranden, og snart var Nicolai i gang med at give Luigi en omgang, som han selv drømte om. Han havde det meste af pikken inde i munden, og holdt godt fast med hånden omkring nosserne. Luigi stod faktisk og stønnede, som om han allerede var ved at komme.

"Er du ved at komme", spurgte Nicolai forsigtigt. Det skulle da nødigt være tilfældet, for han ville da hellere vente til de kom op på tæppet.

"Ja, det er sgu helt pragtfuldt, lad mig nu bare få afløb, jeg trænger af helvede til. Bare rolig jeg kan mere end én gang, så du skal nok få din lyst styret."

Så tog Nicolai atter fat om Luigi's store velvoksne pik. Det var dejligt at holde sådan en rigtig mandepik i hånden, og mærke hvordan blodet pumpede op til pikhovedet. Nicolai kunne mærke, at Luigi ville mere end det, og han gned forsigtigt, og alligevel med en vis rytme, indtil han kunne mærke at de første kramper begyndte at melde sig. Så gned han lidt hurtigere, og inden længe væltede spermen ned over Nicolais ansigt, og op i håret. Luigi stod som en flitsbue, og var lige ved at gå til af velvære.

"Er du svedt mand, hvor var det bare skønt. Jeg siger dig, det er bare mindst 3 timer siden jeg har fået sådan en udløsning", udbrød Luigi, og væltede sig derefter om i bølgerne og grinede højlydt.

"Nå, pyt", kommenterede Luigi. "Vi må klare dig på en anden måde. Skal vi gå op igen, og lægge os lidt i solen, eller er du til mere svømning?"

"Jeg tror lige jeg tager et par ture hen langs kysten", svarede Nicolai. "Jeg tror jeg trænger til lidt motion".

"Nå.", svarede Luigi. "Kom med mig, så skal jeg nok sørge for, at du får den motion, du har behov for.

Nicolai svømmede lidt hen langs kysten mens Luigi gik op af vandet, og videre op til tæppet. Nicolai tænkte, alt imens han svømmede. Hvor er livet foranderligt, og hvor er livet dog skønt med alle dets muligheder. Hvis blot man lader sig føre igennem det, uden alt for mange begrænsninger. Et liv som bøsse kan være meget besværligt og for mange mennesker fyldt med problemer og uoverskuelige konsekvenser. Men det kan altså også være helt pragtfuldt og fyldt med masser af spændende muligheder og oplevelser. Hvis blot man giver sig selv lov, og ikke begrænser sig af de mange normer, fordomme og især en normsat moral, der ofte styrer alt for meget.

Hvis nu man lod sig selv opleve mere end man selv kunne forestille sig, og man prøvede sig selv af i forskellige situationer, så ville meget måske se anderledes ud i denne verden. Vi er nok for tilbøjelige til at låse os fast i forhold, der meget let kommer til at begrænse os i vores naturlige måde at leve og være sammen på. Hvorfor skulle man ikke bare slå sig løs, og prøve de ting man længe har drømt om, og som man måske senere vil fortryde, hvis man ikke får afprøvet.

Nogle mennesker er bedre til at give slip på de faste normer og den dagligdag der holder os for fast, således at vores liv bliver ensrettet og uden den farverige variation, som verden omkring er villige til at dele med os.

Hvorfor ikke tage til udlandet og opleve lidt fremmede kulturer. Hvorfor skal alting være som alle andre forventer at den skal være. I virkeligheden er de fleste mennesker faktisk lidt misundelige, når de hører hvorledes enkelte personer er i stand til at opleve og især leve livet på en helt anderledes og måske utraditionel måde. Hvorfor ikke starte allerede nu, nu hvor sommerferien er startet. Hvorfor ikke pakke rygsækken, og drage af sted uden et fast mål, men blot lade tilfældigheden råde. Hvorfor ikke bare tage af sted, måske helt uden penge og se hvordan man ville kunne klare tilværelsen ligesom millioner af andre mennesker verden over. Nej, måske ikke helt uden penge - det er måske alligevel lidt for utrygt, men man behøver jo ikke ligefrem at slæbe tusindvis af kroner med.

Nicolai opdagede pludselig, at han var kommet ret langt hen langs kysten. Han havde bare svømmet uden at tænke på hvor langt han var kommet. Han vendte sig om, og kunne kun lige skimte stedet hvor Luigi og han havde lagt sig. Han kunne se båden der lå på stranden, og nu kunne han også se, at Luigi stod og talte med en mand.

Nicolai begyndte at svømme tilbage. Tankerne om at rejse havde fået ham helt væk fra virkeligheden, men på en behagelig måde. Hvorfor ikke tage af sted. Jeg tror sgu jeg gør det, tænkte Nicolai. Der er jo to måneder er studiestart. Hvorfor ikke få en fed oplevelse, og komme helt væk fra alt og alle - eller i hvert fald dem han oftest omgav sig med.

Hvad mon Peter ville sige? Hvad ville hans mor og far sige? Mon ikke de forventede, at han skulle tjene penge til næste års studier, men hvem skulle bestemme hvad han skulle foretage sig - det var der kun én der skulle og det var ham selv. Jeg gør det, tænkte Nico-lai. Jeg gør det sgu. Ved Gud, jeg tror jeg pakker i aften, og drager af sted. Hvorfor skal alting være så velovervejet?

Nicolai var helt glad ved denne beslutning, og det at han nu vidste hvad han ville bruge de næste par måneder til. Han lagde an til en spurt det sidste stykke vej tilbage. Den fik hele armen, en god gang brystcrawl over den sidste par hundrede meter.

Da han kom op til Luigi, lå han stadig der som den mest skønne og rigtig chokoladebrune fyr. Han lå på ryggen med halvdelen af kroppen ude i sandet. Det var mest 30 grader, og sommeren havde rigtig fået fat. Nu var det bare om at nyde det. Nå, nej. Nu ville Nicolai jo rejse, så var sommeren egentlig lidt lige meget. Han lagde sig ved siden af Luigi, og det var ligesom om Nicolai kunne fornemme duften af Luigi. En duft af renhed og en duft der kunne få hormonerne i gang i kroppen.

"Det var en længere svømmetur du der fik", kommenterede Luigi. "Er det ikke rart at kunne træne i det fri. Der er virkelig plads, og man skal ikke ligge og vende for hver 25 meter, som nede i svømmehallen. Jeg talte ellers med vores beundrer nede fra stranden. Han var lidt imponeret over vores udstyr."

"Hvad mener du? Nej, det er ikke rigtigt", Nicolai kom i tanke om de strittende pikke, da de løb ned i vandet. "Kommenterede han virkelig dem. Hvad sagde han?"

"Nåh, ikke andet end at hvis vi blev trætte af hinandens selskab, så ville han da gerne være med til at kvikke os op, og give os lidt inspiration. Det var såmænd det hele. Og så stod han faktisk her og gned lidt rigeligt, så jeg blev helt underlig tilpas. Du ved, når man nu ikke har lyst til at være sammen med ham, så er det jo ikke ligefrem det man har mest lyst til at være vidne til."

"Hvad skal det sige? Stod han bare og kørte den af, mens i snakkede sammen? Nej, nu må du altså..."

"Ja, såmænd. Men det er jo ikke så usædvanligt her på disse egne. Han håbede vel på, at jeg blev tilstrækkelig liderlig til, at hjælpe ham med det sidste."

"Men alligevel. Aj, hvor ulækkert", udbrød Nicolai. "Det er altså bare for meget."

Nu havde de begge vendt sig om på maven, og lå og kiggede ud over stranden og vandet. For øvrigt en ganske dejlig udsigt. Ikke kun fordi naturen var smuk, men den var også vel besøgt af adskillige ret så smukke mænd - der ganske givet godt selv var vidende om, at de så ret godt ud.

"Jeg har tænkt mig at rejse", røg det pludselig ud af Nicolai. "Jeg tror jeg vil ud og opleve lidt af denne pragtfulde verden. Og hvorfor ikke gøre det nu, hvor man har tid og måske også bedre råd end når man først er godt og grundigt etableret med hus, bil og måske en krævende mand - i flere henseender."

"Hvad mener du? Vil du bare rejse, uden at vide hvorhen?"

"Ja", svarede Nicolai. "Hvorfor ikke. Jeg pakker i aften, og tager af sted i morgen. Og så regner jeg med at være væk i de næste par måneder. Hvad siger du til det?"

"Det lyder sgu ret godt. Bare det var mig. Bare jeg også kunne gøre det, men jeg må jo nok lige klappe hesten lidt, og se og få tjent lidt penge først."

Så blev der atter stille. De lå begge og kiggede ud over stranden, uden at sige noget eller kommentere Nicolais planer.

"Hvad tror du Peter siger til det?", kom det fra Luigi. "Tror du ikke han bliver ked af det? Eller er det helt forbi imellem jer to?"

"Det ved jeg ikke rigtig, men jeg kan jo ikke lade ham styre hele mit liv, og han har da også selv ind imellem brug for at se lidt andet end de hjemlige vægge. Han har været på studierejse til Polen og Tyskland - også i flere uger, ja, endda den ene gang i en hel måned. Så hvorfor skulle jeg ikke også kunne gøre det?"

"Joh, det er da også rigtigt. Hvor vil du hen? Hvis du vil til Italien, så kender jeg en masse hvor du kan bo gratis, og som gerne vil vise dig en masse ting. Vennerne er godt spredt i både nord og syd, og de vil helt sikkert hjælpe dig til at få en kanon oplevelse".

"Det lyder da helt fint", sagde Nicolai. "Hvis du har nogle adresser, så vil jeg gerne låne dem. Er det tidligere bollevenner, eller hvem er det du kender der nede i Italien?", røg det ud af Nicolai.

Luigi kastede sig over Nicolai, og gennem kildede ham, idet han næsten råbte ind i ørerne på ham, at det kunne han nok lide at vide, men at det ville han alt sammen finde ud af, når han opsøgte dem - hvis han da ellers turde. Så grinede han lumsk, og med et af de sædvan-lige glimt i øjnene.

Nicolai kunne straks mærke, at Luigi's pik ikke var helt slap. Den lå op ad Nicolais lår, og han kunne også fornemme at Luigi's åndedræt var lidt hurtigere end normalt.

Nicolai tog forsigtigt omkring Luigi's pik. Deres øjne mødtes, og tankerne var de samme. Ingen tvivl om det. Luigi's pik var helt stiv, og Nicolais var også godt oppe på mærkerne. Luigi gled forsigtigt ned langs Nicolais mave og tog hans pik i munden. Han slikkede lige så blidt og forsigtigt. Han trak forhuden helt tilbage, og masserede blidt Nicolais bløde nosser. Tungen kørte omkring pikhovedet, og imens gned han forsigtigt på hele pikken. Så tog han fat omkring nosserne, og begyndte at slikke dem. Han tog det meste at pungen ind i munden, og kildede forsigtigt Nicolai omkring pikken og ned mellem benene.

Nicolai lå nu blot på ryggen og nød det i fulde drag. Luigi vædede et par fingre, og de fandt hurtigt vej op i Nicolais dejlige elskovshul. Den tredje finger gled også hurtigt på plads, og Luigi kunne godt fornemme, at der var givet frit lejde, hvis han ellers havde lyst til at gennembolle Nicolai.

Og det havde han. Han lagde sig tæt ind til Nicolai, og gjorde sig klar. Han smurte hurtigt noget glidecreme på pikken, og lidt på Nicolai, inden han lagde sig ind til ham, og gled ligeså fint op i Nicolai.

Nicolai gav sig lidt, måske nok mest af velvære. Luigi kyssede Nicolai på skulderen, hal-sen og videre op til munden, hvor det endte i et rigtig dejligt og særdeles vådt kys. Deres tunger legede let og ivrigt med hinanden, og alt imens kørte Luigi forsigtigt men med en fast rytme frem og tilbage. Det var som at det hele skulle eksplodere inden der var gået ret lang tid.

Solen skinnede stadig ned fra den skyfri himmel, og sveden haglede af de to elskende. Luigi rejste sig lidt op, så han også kunne nå Nicolais dejlige pik, der dog ikke var ligeså stiv som hans egen. Han tog forsigtigt omkring den, og gned lidt frem og tilbage med forhuden. Så satte han sit eget tempo op, og Luigi begyndte at stønne lidt.

Nicolai fornemmede, at der ikke ville gå lang tid, inden Luigi ankom med en ladning dej-lig varm sperm langt oppe i Nicolai. Luigi's energi voksede. Hans pik kørte næsten helt ud, og skød så atter helt i bund på Nicolai, og efter et ganske kort øjeblik kunne Nicolai mær-ke hvordan den varme sperm pumpede ud af Luigi og videre op i Nicolai. Luigi pumpede videre, indtil han helt udmattet lagde sig ned over Nicolai. En helt pragtfuld fornemmelse, ikke mindst nu hvor deres to kroppe lå helt afslappet oven på hinanden.

Efter et øjeblik trak Luigi sig ud af Nicolai, og lagde sig på ryggen i solen, men armene over hovedet. Nicolai kunne ikke lade være med at betragte ham, idet han lå og studerede hele Luigi's velskabte mandekrop, hvor der ikke var et gram fedt for meget. Musklerne var placeret de rigtige steder, og en overkrop der ville gøre enhver misundelig. For ikke at tale om underkroppen, som jo var noget helt særligt. Ikke kun pikken og de velformede nosser, men også Luigi's ben vel velproportioneret og muskuløse. Han var altså bare flot. Og så var han også en fantastisk elsker, det havde han atter engang bevist.

Luigi lagde sig nu om på maven, med armene ind under panden, og han åndede let og afslappet. "Hvad siger du så? Var det noget du kunne bruge? Tag nu lige og husk på hvad du går glip af, når du rejser", grinede Luigi. Var det ikke noget med en rejsekammerat, eller vil du helst rejse alene?"

"Hvis du vil med, kan du da bare det", kom det fra Nicolai. "Det kunne da være enormt hyggeligt, og så kan du jo vise mig dit fødeland. Fed idé."

"Jeg tror sgu jeg gør det". Luigi satte sig igen op på tæppet og kiggede ud over vandet. "Hvorfor skulle jeg ikke gøre det, og især når jeg kan rejse sammen med dig - det borger jo lidt for kvaliteten", og så grinede han atter og tog ud efter Nicolais pik. "Er der slet ikke noget at komme efter, bare fordi jeg har fået noget, så skal du da også have lidt, ik'?"

Nicolai tog fat om livet på Luigi, og han væltede hurtigt omkring. Nu lå de atter og rode-de, og pludselig sad Nicolai ovenpå Luigi. "Hvad siger du så? Skal jeg gøre cykelpumpen klar - jeg har simpelthen bare sådan en lyst til dig lige nu, og det har jeg faktisk haft siden vi var i vandet."

Luigi lagde sig atter på maven, og Nicolai spredte hans ben, så han ved at sprede ballerne kunne slippe Luigi omkring røvhullet. Han smagte lidt salt. Det var sved. Nicolai kunne mærke, at Luigi slappede helt af, og tungen kunne bevæge sig lidt ind i hullet.

Nu stod pikken atter på Nicolai. Lige ud i luften, og parat til det helt store bollegilde. Og lige foran ham lå den skønneste italienske bøsse, som var mindst lige så klar til at modtage en ivrig dansker. Nicolai smurte også lidt creme på, og gled straks ind i Luigi. Det gik nemt, og han var helt i bund. Nicolai lagde sig hen over Luigi, og hviskede ind i øret. "Hvad siger du til, at vi tager af sted i morgen. Vi tager med toget, og så ligger vi og boller hele vejen ned igennem Tyskland.", og så grinede han men han bed Luigi i øret og vendte tilbage til elskovslegen.

Nicolai kunne mærke hvordan Luigi spillede med. Han kunne mærke hvordan han brugte sit underliv på en måde, der gjorde nydelsen endnu større for Nicolai. Nicolai støttede hænderne ved siden af Luigi's brystkasse, alt imens han stødte kraftigt op i Luigi. Pikken blev trukket næsten helt ud, og derefter atter skudt helt i bund. Nicolai lagde sig atter hen-over Luigi. De smilede til hinanden hvorefter deres læber mødtes til et dejligt kys.

"Jeg tror ikke jeg kan holde det her ud ret længe", røg det ud af Nicolai, og i det samme kunne han mærke hvordan underlivet trak sig sammen, og han fik næsten krampe inden han leverede en ordentlig ladning sperm op i Luigi's varme og velindrettede røv. Nicolai forsøgte at støde et par ekstra gange for at få det hele med, og det fik han også inden han måtte opgive og overgive sig til afspænding ovenpå Luigi.

"Åh, hvor var det dog lækket og ikke mindst tiltrængt", kom det fra Nicolai. "Er du klar over, at jeg næsten ikke kunne få vejret til sidst af bar ophidselse. Det har jeg aldrig prøvet før."

Efter at Nicolai var kommet til sig selv, lå de begge helt afslappede på ryggen, uden at sige ret meget til hinanden. Nicolai vågnede med et sæt, idet Luigi slikkede ham lidt på maven - lige omkring navlen.

"Er det ikke en dejlig måde at blive vækket på? Du ligger og snorker, og det passer sig ikke ligefrem her på stranden. Skal vi ikke hellere tage en tur i vandet, inden vi vender næsen hjemad, og får pakket til vores tur."

"Det kan vi godt", svarede Nicolai. Hvorefter de begge løb ned over stranden og ud i det klare og friske vand.
Kommentar