Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Inde i skabet

Karakter: 4.5/12
Visninger: 9351

Af: renegado.

Læs flere noveller af:
» renegado.

Skriv til:
» renegado
Tags: Unge, Analsex, Incest og Første gang
Jeg ved ikke helt, hvad det er med mig og min storebror - hvorfor jeg ikke bare kan lade ham være. Men når jeg først kommer i gang med at drille ham, så kan jeg slet ikke stoppe igen. Jeg bliver helt elektrisk og overkørt. Mine forældre siger, jeg skal lære at finde grænsen for, hvornår det er nok. Så bliver jeg rasende. De skal ikke tale til mig som til et lille barn. Men de har desværre lidt ret - jeg kan ikke stoppe mig selv, jeg går hele tiden langt ud over grænsen. Min far siger, jeg skal holde op med at opføre mig som et barn og være den teenager, jeg er.

Et stykke hen ad vejen tror jeg, min bror synes, det er meget sjovt. Indtil jeg driver ham til vanvid, og han smider mig ud af sit værelse. Egentlig kunne jeg godt tænke mig, han ikke syntes, jeg var SÅ irriterende. Selv om det lyder som slutningen på en dum TV-serie, så har jeg lidt sådan et billede inden i hovedet, hvor min bror sidder ved siden af mig og lægger sin arm rundt om mig - sådan som rigtige brødre, der er tæt på hinanden. Gid jeg kunne styre mig lidt.

Det mest irriterende er som nu i aften, når hans bedste ven fra hans klasse kommer over. Så låser de altid døren, så jeg ikke kan være med. Jeg bliver så irriteret og sur på dem. Så sidder de nok og snakker om piger, og jeg er forbandet nysgerrig.

Men i aften tager jeg røven på dem, simpelthen. Har fået alletiders idé - jeg har gemt mig inde i hans skab, for så er jeg allerede inde bag døren, inden de låser den. Der er godt nok ikke meget plads til mig, men det går lige. Når de så tror, de er alene, så braser jeg ud af skabet og forskrækker dem. Glæder mig allerede, selv om min bror nok banker mig sønder og sammen bagefter. Det er det værd.

Nu er de på vej herned - jeg kan høre trinene på gangen uden for min brors værelse. Selvfølgelig har han fået det gode store værelse nede i kælderen, hvor man kan være helt uforstyrret. Måske er det derfor, jeg forstyrrer ham hele tiden. Nu kommer de ind i værelset og griner af et eller andet. Jeg skal være enormt forsigtig, så de ikke opdager mig først. Lågerne gaber heldigvis lidt, så jeg kan se, hvad de laver.

"Åh, jeg låser lige døren", siger min bror og drejer nøglen ud til gangen.
"Ja - ellers så er din irriterende lillebror her om lidt". Hans ven har smidt sig på sengen, mens han næsten sukker sætningen. Jeg undertrukker et fnis over, hvordan jeg snyder dem, og prøver at ignorere det lille smertelige stik i mellemgulvet over, at de synes, jeg er irriterende. Min storebror trækker gardinerne for vinduerne - hvor tit har jeg ikke stået derude og prøvet at finde en sprække i gardinet, jeg kunne kigge igennem. Der er meget bedre udsyn herinde fra skabet, utroligt jeg ikke har fundet på det før nu. Jeg er så spændt på, hvad det er for nogle hemmelige ting, de snakker om, når jeg ikke er der.

Men de siger ikke rigtig noget. Vennen ligger på sengen, men han ser ikke så afslappet ud, egentlig. Og min bror står ovre ved vinduet og er ligesom frosset lidt fast. Så er det ligesom om, at han skubber sig selv i gang med at gå, og på en lidt fjollet måde, som om han med dårligt skuespil spiller, at han er lidt træt, går han over mod sengen og sætter sig lidt for hårdt på madrassen, så det gynger. Det er som om luften mellem dem er lidt ligesom beton.

Pludselig farer vennens hånd op og stikker et par fingre ind i siden på min bror. Han flækker sammen i blandingen mellem et hyl og et grin og kaster sig over vennen for at kilde ham. De ruller rundt på madrassen, griner og skubber. Jeg lægger hånden på skabslågen og gør mig klar til at hoppe ud - det virker som det rigtige øjeblik. Men jeg stopper igen. Pludselig er de gået i stå. De er helt stille. Min storebror ligger med ansigtet nede i madrassen og vennen er ovenpå, først hvilende, men så spænder han ligesom i bækkenet og presser underlivet ned mod ham. Det ser lidt underligt ud, og jeg fornemmer ligesom, det måske ville være forkert at springe ud af skabet lige nu. Han ligger bare, vennen, og bliver ved med ligesom at presse underlivet mod min bror - som bare ligger helt stille. Er han besvimet? Vennen tager forsigtigt sin hånd ind under min storebrors bluse og sniger sine fingre op til hans ene brystvorte, kan jeg fornemme på blusestoffet. Så hører jeg en lyd fra ham. Stønner han? Vennen hiver op i blusen og trækker den over hans hoved. Jeg kan se, han selv hjælper med - så er han altså ikke besvimet. Det er lidt underligt, det her, jeg synes næsten, jeg har svært ved at få vejret herinde i det lille rum, og gisper lydløst efter luft.

Nu kommer der pludselig gang i dem. Næsten som da de sloges, men det er på en anden måde, mere intenst, og i stedet for at kilde hinanden, så hiver de i hinandens tøj. Og også i deres eget, ind til de kun har underbukser på. Min bror ligger stadig under vennen, men nu på ryggen. Vennen bøjer sig ned over ham og nu bliver det endnu mere underligt. Deres læber mødes, ligesom når en pige og en dreng kysser. De kysser! Pludselig får jeg en idé og griber ned i lommen, for at finde min mobiltelefon. Først får jeg helt forkert fat - i min egen pik. Den er helt stiv, og et øjeblik tog jeg fejl af den og telefonen. Der går en hel bølge af elektriske dønninger igennem mig, da jeg rammer pikken. Det er ret underligt det her, men jeg ved bare, at det er spændende. I andet forsøg finder jeg telefonen. Så lydløst som muligt klikker jeg den frem til at kunne optage video, og så retter jeg den mod dem gennem sprækken mellem skabsdørene. Jeg er helt chokeret over det, jeg ser på den lille skærm. Min egen storebror ligger derovre på ryggen. Han har spredt benene, så vennen rigtig kan presse sit underliv ned mod ham. De kysser stadig. Vennen har stramme underbukser på, og når han skubber sig ned mod min bror, kan jeg se, at han har helt faste, nærmest muskuløse baller. Jeg har ikke tænkt på den måde før, men de er begge flotte. Slanke og med markerede muskler.
Min bror famler med sine hænder ned over ryggen på vennen og lader sine fingre glide ind under underbuksekanten og ind og griber om ballerne. Jeg føler næsten, jeg kan mærke hans hænder på mine egne baller og det isner helt ned over min ryg.

Nu hiver de underbukserne af også og inden de igen kaster sig over hinanden kan jeg lige ane, at de begge har store stive pikke, som de nu borer ind mod hinanden. Deres vejrtrækning bliver meget hurtigere, og det er næsten som om de klynker mellem stønnene. Jeg tror næsten, jeg kunne springe ud og hoppe og danse lige nu, uden de ville opdage det - de er nærmest i trance. De bevæger sig hurtigt, nærmest som én krop, og det virker som om, de godt ved, hvad der skal ske. Min bror stiller sig nu på sine knæ og hænder, ligesom da jeg var lille og vi legede hest. Vennen stikker hånden ned mellem sengen og væggen og fisker en lille tube med et eller andet op (hvordan vidste han, den var dér?). Lynhurtigt skruer han låget af, tager noget ud i hånden og smører sin strittende pik ind i det. Han tager mere ud og smører det, på en ret professionel, næsten lægeagtig måde direkte ind i min storebrors numse! Min bror stønner og skubber sig tilbage ind mod ham, som om han bare vil have mere af det. Hans pik stritter helt vildt - jeg retter videotelefonen mod min brors store pik, som jeg aldrig har set på den måde før. Helt pulserende, tyk, lang og hård, og der glider en fedtet dråbe ud af spidsen af pikken. Jeg kan ikke lade være med at tage en hånd ned i mine egne bukser og holde om min pik, ellers tror jeg, den vil blive ved med at vokse, til den selv skubber skabslågen op.

Vennen tager nu om sin pik og sætter den hen til min storebrors numse, og pludselig går det op for mig, hvad der er ved at ske. Der sker ikke så meget endnu, men jeg kan se på hans stramme baller, at han skubber til. Og langsomt glider pikken ind i min bror. De begynder begge at stønne, men på hver deres måde. Vennen helt dybt og nydelsesfuldt og min storebror på en meget lysere måde, lidt klagende, næsten som en pige i en pornofilm. Men så er der noget, der tager ved min bror, og han bider tænderne sammen og skubber hele sin krop mod vennen, så hans numse nærmest sluger pikken. Et sekund er alting stille. Men så går det løs. For øjnene af mig og på min telefons lille videoskærm knepper vennen min bror med lange hurtige stød. Deres forskellige stønnelyde møder hinanden i en særpræget duet, mens vennen bare pumber løs. Han bliver bare ved og bøjer sig ind over min bror, så hans brystkasse kærtegner hans ryg. Deres lyde stiger, selv om jeg kan høre, de prøver at beherske det. De er nok bange for, jeg står og lytter ved døren. Lydene bliver mere og mere forpustede, min bror bider sine tænder hårdere sammen, vennen stirrer koncentreret ned i min brors nakke. Han rækker ned under ham og griber om hans pik og han når kun at stryge den et par gange før pludselig - de kramper begge helt vildt, prøver at lade være med at gispe højt, er fastlåst et øjeblik. Så sprøjter min brors pik helt vildt, torpederer lagnet med sine hvide klatter.

De falder sammen, som klude. Og det går op for mig, at nede i mine egne bukser er min egen pik eksploderet i fedtet slim, som glider rundt mellem mine fingre. Jeg stopper videooptagelsen, gemmer den og lægger den tilbage i lommen.

Der bliver ikke rigtig sagt noget. Kort efter tager vennen sit tøj på igen og går, og min bror forsvinder ud af rummet - jeg kan høre, han tager et bad nede for enden af gangen. Jeg selv tør endelig forsigtigt liste ud af skabet igen. Et øjeblik stopper jeg op ved sengen og mærker med en fingerspids på det våde lagen. Så forsvinder jeg lydløst op ad trappen.

Ved aftensmadsbordet kigger de alle sammen underligt på mig. De forventer, at jeg skal te mig barnligt og genere min bror - men jeg er helt stille. Jeg fornemmer ud af øjenkrogen at min far nikker anerkendende og sender et sigende blik til min mor.

Senere den aften banker jeg på hos min bror. Han sidder og laver lektier og virker lidt forbløffet over, at jeg banker på. Jeg går ret bestemt og lidt forretningsagtigt over til hans skrivebord. Jeg rækker ham min telefon, og forklarer ham, at videoklippet allerede også ligger på min computer og skjult et hemmeligt sted på et USB-stick. Så trykker jeg på PLAY. Han bliver helt hvid i hovedet. Tavs og chokeret ser han sig selv stønne og vride sig. Jeg kigger bare koldt på ham, da han bagefter kigger op på mig på en helt ny måde. Der er egentlig ikke nogle protester, da han hører mit krav. Et halvlangt øjeblik stirrer han mig tomt ind i øjnene. Men så rejser han sig op og begynder at tage tøjet af, lidt mekanisk. Først da han har stillet sig klar ovre på madrassen klæder jeg mig også helt af. Så går jeg over og stikker hånden ned mellem madrassen og væggen - jeg ved præcis hvad jeg leder efter. Og jeg hører kun et lille gisp fra ham, da jeg støder min pik helt i bund.

Bagefter sidder vi begge nøgne på kanten af madrassen ved siden af hinanden. Jeg sidder og stirrer ned på min egen pik, som nu dovent og lang hænger i en bue ned mellem mine ben. Min bror bryder trancen - og det føles som i slowmotion, da han lægger sin stærke arm rundt om mig og giver mig et klem. Som rigtige brødre.


-------------------------------------------------

Efterlad en kommentar, hvis du har lyst ;o)
Kommentar