Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Efter festen

Karakter: 4.8/6
Visninger: 10649

Af: HornyBarebacker.

Læs flere noveller af:
» HornyBarebacker.

Skriv til:
» HornyBarebacker
Tags: Rimming, Oralsex, Aldersforskel og Incest
Jesper sad på knæene helt nøgen på gulvet i soveværelset. Mellem hans spredte lår kunne man se en stor dildo forsvinde op i hans røv og komme til syne igen i takt med hans bevægelser. Med den ene hånd gned han sin glinsende hårde pik som han havde smurt helt ind i glidecreme og med den anden hånd holdt han er par af sin 17 årige søns brugte underbukser op til ansigtet og indåndede duften af sønnens skræv. Han var helt væk.

Hans seksuelle fantasier om Mads, som sønnen hed, var begyndt et års tid tidligere - omkring det tidspunkt hvor han var blevet opmærksom på 2 ting: hans søn var blevet til en kanonflot fyr - sportstrænet og meget slank og med en tæt, tyk manke af lysblond krøllet hår. Når han fik et glimt af han nøgen på badeværelset eller på vej ind på sit værelse fra et bad kunne han se at der sad en ordentlig tyk pik på sønnen. Ikke ulig faderens. Den anden ting han var blevet opmærksom på var, at sønnen spillede pik stort set uafbrudt når han var hjemme. Han troede naturligvis ikke at Jesper havde opdaget noget men der var beviser overalt. Der var lyden fra sønnens værelse - forskellige grader af støn og suk som oftest blev afsluttet med nogen heftige stakkato åndedrætslyde når han kom. Så var der underbukserne som Jesper vaskede - der var praktisk taget aldrig ét eneste par som ikke havde indtørrede - eller stadig våde - sædpletter. Og Jesper havde også fundet et håndklæde under Mads’ seng som var helt stift af indtørret sperm. Duften på sønnens værelse var heller ikke til at tage fejl af - duften af en ung mands skræv og sperm. Måske var det den duft der havde vakt Jespers lyst til Mads' frække krop - eller endnu bedre smage hans unge sperm.

Jesper vidste ikke om Mads var til piger eller drenge - han havde endnu til gode at kneppe en eller anden på sit værelse så Jesper ville vide hvilken vej han foretrak.

Denne lørdag var Mads smuttet ved 18-tiden - han skulle til fest hos en af sine kammerater et par gader væk og Jesper, som havde gået rundt med en halvfed på hele dagen, havde besluttet sig for at gøre lidt ekstra ud af sin aftenspiller når han nu havde lejligheden for sig selv. Han havde taget et langt bad, barberet sig helt glat over det hele og skyllet røven godt ud. Så havde han fisket de nyeste brugte underbukser af Mads’ op af vasketøjskurven og fundet sin store dildo frem og var gået i gang. Han havde leget med sig selv i det meste af en times tid da han pludseligt hører døren til opgangen blive åbnet og smække i igen. Han lyttede og håbede at det var en af de andre naboer i opgangen men da han kunne høre slæbende, usikre skridt stoppe ud for døren og lyden af en nøgle som kun kom i låsen med stort besvær blev han klar over, at det var Mads som var kommet tidligt hjem. Lynhurtigt trak han dildoen ud af røven og skubbede den ind under sengen og tog et par joggingbukser og en T-shirt på.

I mellemtiden var Mads kommet ind i lejligheden og det var ret tydeligt at han var meget beruset - han havde mere end almindeligt svært ved at holde balancen og blikket i hans øjne var stift og ufokuseret. Ordene kom også ualmindeligt besværligt og det var tydeligt at han bare ville direkte i seng. Han tumlede ind på sit værelse og flåede bukser og skjorte af og smed sig så på sengen på maven med sokker og underbukser på. Der gik ikke 5 sekunder før Jesper kunne høre på hans vejrtrækning at han var i dyb søvn.

Jesper kunne stadig mærke en snurren i røven hvor den store dildo havde siddet og hans pik var stadigt dunkende stiv. Fra entreen kunne han se lige ind på Mads’ sovende krop og da han ikke have nået at få dynen ordentligt havde Jesper uhindret udsigt til hans perfekte, strittende røv. Mens han stod og kiggede derind trak Mads det ene ben lidt opad så hans baller skilte sig og Jesper kunne ane den mørke skygge i underbukserne hvor hans hul var inde bag ved stoffet.

Jesper gik forsigtigt hen til sengen hvor hans sovende søn lå og satte sig på hug ved siden af sengekanten. Han lænede sig forsigtigt ind over det ene ben og stak næsen og ansigtet ned i røven på Mads. Mens han lyttede efter ændringer i sønnens vejrtrækning nød han duften af den unge mands skræv - det lugtede af en blanding af sæbe og frisk sved. Forsigtigt stak Jesper en finger op under det ene underbukseben og trak det forsigtigt til side så Mads lille lyserøde hul pludseligt kom til syne. Det så helt perfekt ud. Som en lille roset helt uden hår. Jesper kunne ikke modstå fristelsen men begravede ansigtet og tungen mellem ballerne på sønnen og stak sin våde tunge op i det glatte hul. Mads’ vejrtrækning ændrede sig en smule men det var tydeligt at han stadig var i dyb søvn. Jesper blev til modigere og spredte sønnens baller så meget han kunne med fingrene og stak tungen så langt op han kunne - smagen af sønnens hul og duften af hans unge skræv i næsen gjorde Jesper endnu mere liderlig og præspermen piblede ud af hans hårde dunkende pik.

Måske var det bare Jespers fantasi eller ønsketænkning men han var sikker på, at han kunne mærke Mads støde sin røv opad når Jesper stak tungen så langt op han kunne få den - som om han ville have mere. Jesper kunne også mærke Mads ringmuskel klemme om tungen og så slappe af som om han masserede sin fars tunge med sin røvmuskel.

Efter lidt tid rettede Jesper sig op og i det samme begyndte Mads at vende sig om. Han lå nu på ryggen og Jesper kunne se en massiv, hård pik bagved underbuksernes hvide stof - han lagde forsigtigt hånden på den store bule og kunne mærke hvordan den dunkede og kæmpede for at komme fri. Mads var stadig helt væk men hans vejrtrækning var mere stakåndet og når Jesper gned hans bule spredte han benene og skubbede underlivet op mod Jespers hånd. Jesper kunne ikke styre sig længere - han bøjede sig ned og tog fat om kanten på Mads underbukser i begge sider og trak nedad mens han håbede at kunne trække underbukserne ud under Mads uden at han vågnede. Det lykkedes ret godt - mest fordi Mads på et tidspunkt bevægede sig tilstrækkeligt til at underbukserne smuttede helt ned og nu lå som en pølse omkring det øverste af hans lår.

Men pikken og nosser var fri - og sikke et syn! Den unge mands glatte stenhårde pik stod stor og dunkende lige op i luften og der piblede klar væske ud af øjet hver gang det pulsede i skaftet. Nosserne var store og stive og da Jesper igen satte sig på knæ og bøjede sig ind over Mads skridt kunne han mærke duften og varmen fra sønnens skød. Jesper tog forsigtigt fat om den hårde mandepik og lod det dunkende, skinnende hoved glide ind i munden - han kunne smage sønnens præsperm og i en flydende bevægelse lod han så meget af pikken glide ind i munden og ned i halsen som han kunne. Han bemærkede, at Mads krummede ryg og skød underlivet opad men forblev i dyb søvn.

Herefter skiftevis slikkede Jesper de store stive nosser og suttede på den store pik men på et tidspunkt besluttede han at det nok var på tide at slutte seancen mens sønnen stadig sov tungt så mens han forsigtigt nulrede de stive nosser koncentrerede han sig om at sutte sønnen til orgasme. Den kom nærmest rullende og eksploderede så i kaskader af sperm. Det begyndte med at Mads begyndte at bevæge benene mere uroligt og støde hårdere op ad mod Jespers mund og så kom der pludseligt nogen klynkelyde fra den unge mand og Jesper kunne mærke han stivnede et par sekunder før det første hårde sprøjt ramte Jespers svælg og derefter kom der 7-8 hårde sprøjt af fed, cremet mandesperm mens Mads vred sig frem og tilbage i sengen.

Jesper kæmpede med at sluge alt så der ikke ville være nogen spor af seancen bagefter og det lykkedes med nød og næppe.

Da Mads var faldet til ro igen trak Jesper forsigtigt hans underbukser på plads igen og dækkede ham med dynen - og det var på det tidspunkt at Jesper opdagede at han selv var kommet i en ordentlig sø under Mads’ seng. Hurtigt tørrede han klatten op med Mads skjorte som lå smidt på gulvet før han gik ud og lukkede døren efter sig. Resten af natten skiftevis spillede han pik og sov i korte perioder indtil det blev morgen og han kunne blive ved med at smage Mads sperm i munden og dufte hans skridt på sit ansigt.

Han var ret spændt på om Mads kunne huske noget som helst fra nattens hændelser ...
Kommentar

Navn:ibbermand
Dato:03/12 2014
Der må gerne komme en fortsættelse for den tror jeg vil blive spændende.
 
Navn:XX
Dato:06/03 2016
 
Navn:XX
Dato:06/03 2016