Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Træningsturen med Jesper

Karakter: 4.9/8
Visninger: 10261

Af: HornyBarebacker.

Læs flere noveller af:
» HornyBarebacker.

Skriv til:
» HornyBarebacker
Tags: Unge, Bareback, Gruppesex, Oralsex, Aldersforskel, Skolesex, Første gang og Gangbang
Den oplevelse jeg vil fortælle om var en one-off og ingen af os der var med, har nogensinde så meget som nævnt det med et ord - hverken for hinanden og da slet ikke for andre. Og det var ikke forbi det var dårligt eller pinligt mens det stod på. Tværtimod. Jeg tror mere det skyldes, at flere af de tilstedeværende opdagede en side af sig selv som de ikke var helt afklarede omkring og så er det nemmere at tie oplevelsen ihjel.

I sommers var det 10 år siden det skete. Jeg var 16 år og skulle sammen med 4 jævnaldrende kammerater fra fodboldklubben på træningstur sammen med vores træner. Lad os kalde træneren for Jesper. Han var startet i klubben som træner 3 måneder tidligere og var en usandsynligt flot mand: han var omkring de 30-32 år og meget veltrænet med veldefinerede brystmusker, 6-pack og en røv som fik mit mundvand til at løbe. Han var mellemblond med blå øjne og så vidt jeg vidste single. Jeg var til fyre men det holdt jeg totalt hemmeligt overfor både familien og vennerne inklusiv de 4 andre fyre jeg skulle på træningslejr med. Vi var alle 5 slanke og rimeligt veltrænede af masser af sport. Mads var meget mørk med mørkebrune øjne - hans far var fra Brasilian. Han havde en flot stor pik som hang tung og mørk over hans faste store nosser når vi var i bad. Nikolai var knaldende rødhåret og havde kun en lille smule hår over hans pænt store helt lyse pik. Jeg havde bemærket at han også var helt glat i hullet - det kunne jeg ikke undgå at se når han bøjede sig forover i bruseren. Nikko var kommunefarvet med grønne øjne og var den af os der først var kommet i puberteten. Hans pik var enorm! Jeg havde ikke set ham stiv men jeg ville gætte den til at være omkring 18 cm i slap tilstand og godt tyk med masser af forhud.
Ahmed var tyrker og havde det smukkeste ansigt. Kraftigt, maskulint kæbeparti og sorte øjne under et kraftigt sort hår. Han var behåret over det meste af kroppen og hans tykke omskårede pik fik altid et par stjålne blikke fra os andre i badet.
Og så var der mig. Jeg var helt lysblond og havde et stort krøllet hår. Min pik var meget almindelig: en 18-19 cm og helt lige. Jeg havde ikke ret meget hår bortset fra en trimmet dusk lige over skaftet på pikken.

Træningsturen var et tilbud fra klubben til de af os som ikke havde nogen planer for sommerferien og der ville være fokus på konditionstræning. Opholdet skulle forgå i et sommerhus i Nordsjælland og Jesper havde lejet en stor kassevogn så der var plads til os alle 5 plus bagage.

Sommerhuset var ikke det største i verden - der var faktisk kun 2 værelser foruden en kæmpe stue, et køkken og et badeværelse. Vi blev hurtigt enige om at sove på gulvet i stuen foran pejsen så vi rullede vores soveposer ud på gulvet i nogenlunde orden.

Vi ankom lørdag eftermiddag og resten af weekenden gik med at købe ind hos den nærmeste købmand og udforske området. Om søndagen begyndte vi træningen med lange løbeture ved stranden og i klitområdet.

Mandag morgen vågnede vi til silende regn og det blev hurtigt klart at vi ikke kunne bevæge os udenfor den dag. Vi besluttede at bruge tiden til styrketræning indendøre og det brugte vi det meste af formiddagen på til først på eftermiddagen. Efter maden tilbød Jesper at lave et rigtigt lækkert aftensmåltid da vejret ikke indbød til ret meget andet end at stå i køkkenet - det syntes vi lød fantastisk så han begav sig afsted for at købe ind. Efter en times tid var han tilbage og sidst på eftermiddagen gik han i gang.

Alkohol var i sagens natur strengt forbudt (selvom vi alle 5 allerede havde temmelig stor erfaring med alkohol fra fester etc.) men da vi fandt 4 flasker rødvin i en pose under sengen i det ene værelse fik vi efter megen overtalelse Jesper med på at vi kunne drikke et par glas rødvin til maden. Hvad han ikke vidste var at Nikolai havde medbragt to flasker Vodka også.

Maden var ret god og vi endte med at have drukket alle 4 flasker rødvin før vi var færdige så vi var alle 6 i ret godt humør da vi smed os ned på gulvet ovenpå soveposerne og puderne fra sengene.

Vi tændte op i pejsen og startede fjernsynet. Efter ret kort tid var der blevet ret varmt i stuen og Mads var den første som smed bukser og strømper og nu sad i sine tights og en t-shirt. Vi andre fulgte ret hurtigt trop og til sidst sad vi alle 6 kun i underbukser og nogen med t-shirts på. Nikolai hentede nu Vodkaen og noget is og juice og lemon. Jesper protesterede da han så flaskerne men da han også var påvirket af rødvinen gik det ret hurtigt over og ret hurtigt var vi alle udstyrede med et glas vodka i en eller anden udgave.

Jesper sad nærmest i midten på en sovepose med ryggen mod sofaen og fødderne plantet fladt på gulvet så hans ben var bøjede og gav fri udsigt til hans skridt. Han havde en god bule og jeg havde svært ved at koncentrere mig om noget som helst - ikke kun pga. af ham men fordi jeg var halvfuld og omgivet af 5 sexede fyre i underbukser og ikke ret meget andet.

Vodka-flaskerne blev mere og mere tømte og vi var efterhånden alle 6 godt oppe og køre og der var ikke mange hæmninger tilbage.

Nikko sad og zappede rundt på TV’et og pludseligt landede han på en kanal der sendte non-stop porno. Der var 2 mænd og en kvinde og hun fik deres store pikke i begge ender. “Fuck yeah ..” sagde Nikko “det ser sgu da ret fornuftigt ud”. Vi sad nu alle og kiggede på TV’et og man kunne næsten mærke atmosfæren i rummet skifte: det blev lidt varmere og vi trak vejret lidt hurtigere. Der blev også justeret lidt på underbukserne rundt omkring.

“FUCK!! Se lige Jesper!” udbrød Mads lidt efter. Jesper var gledet lidt længere ned på soveposen men havde stadigt overkroppen lænet mod sofaen. Hans underbukser havde ret korte ben og vi kunne alle 5 se hvordan han havde skubbet stoffet til side helt nede i skrævet og nu lå og gav sig selv finger i røven - hans hul var helt glat og vi kunne se hans langfinger forsvinde op og komme til syne igen. Han havde lukket øjnene mens vi kiggede tog han nu et godt tag i sin stive pik gennem stoffet og begyndte at gnide den. Nikko var den første der skubbede sine underbukser ned og viste sit stenhårde jern frem. Han tog et godt tag i pikken og begyndte at spille den mens han nulrede sine nosser med den anden hånd. Derefter gik det slag i slag for os andre: underbukserne røg og vi begyndte at spille pikkene mens vi alle kiggede på Jesper. Han var helt oppe at køre og pludseligt trak han fingeren ud af røven og skubbede underbukserne ned og tog dem helt af. Derefter kravlede han op og vendte sig om og lagde sin overkrop ind over sofaens sæde så hans røv strittede lige ud mod os andre. Ballerne skilte sig og vi kunne nu alle se hans helt glatte lyserøde hul. Mellem hans spredte lår hang hans store tunge nosser og vi kunne se hvordan han spillede på sin stenhårde pik. Og så skete det! “Knep mig drenge!” stønnede han “jeg vil mærke jeres hårde pikke i røven!”. Nikko stod allerede på knæene mens han spillede sin hårde pik - den glinsede af præ-sperm og det så ikke ud til at han tænkte sig om ret længe før han kravlede hen og placerede sig mellem Jespers spredte ben - han guidede sin dunkende, våde pik hen til Jespers glatte hul og pressede så imod. Hans pik var så sjaskvåd af præsperm at den gled op i Jesper uden den helt store modstand og fordi Jesper var så fuld gjorde det ikke ondt og han spredte bare ballerne alt det han kunne med fingrene så Nikko kunne komme helt i bund. Nikko lukkede øjnene og stønnede et “yeah for fanden da …”.

Mens vi kiggede på rakte Jesper ud til den ene side og greb Ahmed’s underbukser som lå smidt på gulvet - han tog dem op og pressede dem mod ansigtet og tog en dyb indånding så han kunne dufte Ahmed’s skridt og nossesved. “Du skal sgu da have den ægte vare” sagde Ahmed og kravlede op i sofaen og anbragte sig med sin stive pik lige ud for Jespers ansigt. Jesper fangede den straks og tog så meget af teenagepikken i munden som han kunne mens han med den anden hånd skubbede Nikko helt tæt op af sin røv så Nikkos pik var begravet til roden i Jespers lækre røv.

Resten af aftenen og natten foregik nu i en rus. Jesper blev kneppet på skift af os alle 5 adskillige gange - vi var unge og fulde af hormoner og kunne blive ved og ved og til sidst lå Jesper bare på ryggen på sofaen med røven ud over kanten og tog mod pik efter pik og ladning efter ladning. Da vi havde fået ham om på ryggen med benene i vejret kunne han nu også slikke røv på os på skift og vi fik alle den helt store tur. På et tidspunkt da vi alle var kommet i Jespers røv flere gang og hullet var helt åbent og spermen løb ned i tykke dråber fra hans hul kravlede Nikko hen og lagde sig mellem hans lår og mens vi alle kiggede på i en døs af lir begyndte Nikko at slikke hans brugte hul og inderlår. Det virkede som om han ikke kunne få nok af at slikke spermen i sig og mens han lå på ryggen på gulvet under Jespers røv med sin egen stive pik strittende lige i vejret kravlede jeg hen og satte mig overskrævs på ham og tog hans våde pik op i røven i et langt hug.

Det var første gang jeg havde mærket en anden mands pik i min røv og jeg var totalt tændt på fornemmelsen. Og forbi jeg var stram kom Nikko ret hurtigt oppe i min jomfrurøv.

Først hen mod klokken 4 faldt vi udmattede i søvn i en stor bunke på gulvet - hele rummet lugtede af sex og sperm. Jesper og Nikko lå tæt sammen og kyssede hinanden mens Nikko langsomt kørte en finger ud og ind af Jespers helt åbne hul som nu lignede en spidset mund der ikke kunne lukke helt.

Jeg vågnede ved 11 tiden næste formiddag med ondt i hovedet. Inden jeg åbnede øjnene kom aftenens og nattens oplevelser pludseligt væltende ind over mig og jeg spekulerede på hvordan vi skulle komme videre herfra. Da jeg åbnede øjnene kunne jeg se at Jesper var væk og da jeg hørte vandet løbe i badeværelset kunne jeg regne ud hvor han var. De 4 andre begyndte at vågne og vi kiggede lidt forlegne på hinanden. Pludseligt stod Jesper i døren i jeans og t-shirt. Han kom hen og satte sig på en stol og kiggede på os “hvad der skete i nat kan ske når der bliver gået lidt for vildt til sprutten - skal vi ikke bare lade som om det ikke er sket og så fortsætte turen?”.

Vi kiggede lidt på hinanden uden at sige noget og så sagde Nikko “jo, det var jo bare skæg og ballade men det er nok ikke noget vi skal fortælle derhjemme”.

Resten af turen foregik uden alkohol og efter de første timer den morgen kom alt tilbage til mere normale former.
Kommentar