Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Vi gik ikke i seng som elskere

Karakter: 4.6/5
Visninger: 7234

Af: renegado.

Læs flere noveller af:
» renegado.

Skriv til:
» renegado
Tags: Unge, Analsex og Første gang
Det kan være en smule udmattende bare at have almindelige gæster, hvor man skal være værter og opmærksomme på, at det skal være hyggeligt og at ingen mangler noget og alt det - men når de også skal sove på ens værelse, så kan man godt blive helt træt på forhånd. For så er der bare slet ikke noget sted, man kan gå ind og lukke døren. Selvfølgelig er det ikke så mærkeligt, at han skal sove inde hos mig. Det er uendelig længe siden, vi sidst har haft besøg af den del af familien. De kommer fra den anden ende af landet, og hans forældre får gæsteværelset. Så det er ikke så mærkeligt, at han ender inde hos mig - også selv om det kun kan blive lidt anstrengt. Jeg kender ham jo ikke, kan kun huske ham som en lille dreng, jeg syntes var lidt for lille til, at jeg gad lege med ham, da vi så dem sidst for flere år siden. Han er lige et par år yngre end mig, mener vist nok, han går i 8. eller 9. i folkeskolen. Så sandsynligvis kan vi ikke rigtig finde ud af noget at snakke om. Og selv om jeg har en stor dobbeltseng, så er det bare altid lidt pinligt at dele seng med én, man ikke rigtig kender.

Måske er det også bare, fordi jeg synes, det der med andre drenge er lidt akavet. Jeg har aldrig rigtig været så god til at hænge ud med andre fyre, og det er først nu her midt i gymnasiet, at jeg er begyndt at turde tænke tanken, at det måske har noget at gøre med, at jeg synes, de er lækre, fyrene, og derfor også er lidt skræmmende at nærme sig. Når det nu er et helvede at komme igennem badet efter gymnastik, fordi man skal slås med sig selv for, at alt blodet ikke løber ned mellem benene og får det hele til at stritte, eller når svømmetimerne i skolen gennem alle årene har krævet ekstrem mental fokus på alt andet end de næsten nøgne drengekroppe, der sloges med hinanden i vandet - fordi ellers så skulle det nok hurtigt blive mig, de skubbede til, når de så, hvad der var ved at kravle ud af mine badebukser. - Så er det ikke så mærkeligt, at man begynder at holde sig ude af alle drengegrupper, overnatninger hos venner og alt andet, der før eller siden ville kunne komme til at afsløre mig. Men det er først her på det sidste, at jeg er begyndt at turde se tanken i øjnene, at jeg bedre kan lide at se på de andre fyre. Ikke at jeg har tænkt tanken til ende - tanken om en anden fyr som kæreste eller sådan noget, det er alt for underligt og abstrakt. Endnu. Men det ændrer jo ikke på, at man bliver helt underlig inden i, når man ud af øjenkrogen i badet kan ane, hvordan sådan en pik ser ud, når den dasker frem og tilbage mellem ben alle steder omkring mig...

Han spærrer øjnene lidt op, da han ser mit værelse, men siger ikke noget. Det er heller ikke noget helt dårligt værelse, må jeg indrømme. Det er ret stort med plads til min kæmpe seng, og det fortsætter ligesom gennem en åbning i væggen uden dør ind til mit helt eget badeværelse. Det var allerede sådan, dengang vi flyttede ind i huset, og mine forældre syntes, det var mig, der skulle have værelset, når jeg nu var så stor, at det ikke skulle vare mange år, før jeg flyttede hjemmefra og alt det. Og jeg sagde selvfølgelig ikke nej. Han smider sine tasker fra sig og går rundt og kigger benovet, også inde på badeværelset. Jeg kan ikke lade være med at se ham lidt an, mens han ser sig omkring. Det gav et lille gib i mig, da jeg så ham. Der er et eller andet over ham, som det er svært at sætte fingeren på. Han er ikke smuk på sådan en model-agtig måde, men der er et eller andet uimodståeligt over den intensitet, der kommer ud gennem hans øjne. Han har store læber, helt mørke øjne og virker underligt ubevidst om den ekstreme charme, han udstråler. Jeg bliver i hvert fald lidt befippet og mundlam, selv om jeg er mig, der er den ældste, og jeg føler, jeg bliver nødt til ligesom at tage en maske på, som én der er afslappet, for overhovedet at kunne tale til ham.

"Vi har ikke flere madrasser, så vi bliver nødt til at dele sengen", siger jeg gennem min afslappet-maske, "men der er vist også rimelig god plads." Han kigger og nikker. Det virker ikke, som om det generer ham.

Til middagen har jeg svært ved at finde på noget at sige. Mens de 'voksne' snakker, kan jeg ikke lade være med hele tiden at være bevidst om ham, hvad han laver, hvor han kigger hen osv. Jeg har ondt i maven over det og kan ikke rigtig finde ud af at håndtere, at han er der. Og samtidig er det som om, der er noget inde i mig, jeg må kæmpe med for at holde det tilbage. Jeg bliver skræmt over, at jeg har lyst til bare at stikke hånden ind under hans bluse, for at mærke, hvordan hans brystvorter føles - og jeg bliver helt bange for, at jeg kommer til at gøre noget i den stil, hvis jeg ikke hele tiden holder øje med mig selv. Engang i mellem tvinger jeg mig til at lade som om, jeg følger med i snakken og kigge et andet sted hen, så det ikke virker mistænkeligt, og i de perioder synes jeg nogle gange, jeg kan ane, sådan i randkanten af mit synsfelt, at han kigger over på mig og måske betragter mig? Men når jeg så tør kigge over på ham igen, så kan jeg nu ikke tage ham i det - og det er nok bare noget, jeg bilder mig ind. Eller drømmer om.

Jeg er lidt elendig, når vi skal til og i seng. Jeg har slet ikke lyst til at klæde mig af foran ham, for jeg har hele aftenen haft sådan en irriterende elevator-agtig pik, der har rejst sig og lagt sig igen hele tiden og kun gjort det endnu sværere at koncentrere sig. Og jeg tror ikke rigtig, jeg kan stole på den, hvis jeg begynder at tage tøjet af.

"Må jeg tage et bad?", spørger han høfligt. Det er nærmest det første, vi rigtig har sagt til hinanden hele aftenen. Jeg nikker lettet og skynder mig at finde et håndklæde til ham. Mens han går derud, kan jeg nemlig skynde mig at smide bukserne, sokkerne og blusen og smide mig ned under dynen, og jeg slipper helt for at klæde mig af foran ham. Og først da jeg ligger trygt skjult under dynen og hører lyden af bruseren, går det op for mig, at han nu står nøgen derude få meter fra mig. Faktisk kan jeg, hvis jeg strækker mig lidt, godt se lidt af ham. Jeg bliver nærmest helt dårlig af den isnen, jeg får i maven. Jeg kan lige ane ham halvt bagfra. Han er én af de der irriterende typer, der ligesom naturligt har sådan en gylden hud, og huden er samtidig nærmest strammet omkring ham, så man kan ane musklerne under huden. Jeg tror ikke, han træner - han virker spinkel - men han har i hvert fald ikke ænlæg for fedtceller, og så har han bare en naturligt smuk kropsbygning.

Jeg forglemmer mig helt, og et øjeblik bliver jeg tvivl om, om han har set mig kigge, da han vender sig og rækker ud efter håndklædet. Jeg lader som om, jeg kigger på noget helt andet, men samtidig virker det ikke som om, han er genert ved at være nøgen foran mig. Han kommer ud og står i åbningen mellem badeværelset og resten af rummet, og mens han tørrer sig, gør han ikke noget specielt forsøg på at skjule sig selv med håndklædet, sådan som jeg helt sikkert ville have gjort det. Jeg er ved at dø over, så smuk jeg synes, han er, som han står der og stråler, og nærmest virker vulgær i sin mangel på generthed overfor mig. Jeg prøver virkelig at lade som om, jeg ikke stirrer på hans pik, men det er godt nok svært. Det er ikke fordi, den er specielt stor, men den er ret perfekt til ham. Den er ikke helt vildt lang, men lidt tyk i det og med forholdsvis meget forhud, og så stritter den ligesom hele tiden lidt, sådan som den ligger over hans nosser, som om den er en lille smule stiv. Nu starter min pik igen sin elevatortur op mod min mave, og jeg er glad for dynens mange folder og buler, der gemmer det hele lidt. Nu må jeg hanke op igen i min trang til bare at række ud efter ham og mærke på den smukke hud, der omkranser hans pik - jeg må virkelig lade være med at dumme mig her. Der er ingen tvivl om, at det eneste rigtige at gøre er bare at slå det væk og prøve at tænke på noget helt andet, abstrahere fra det, simpelthen.

Han tørrer sin fine krop tør og hænger håndklæddet til tørre, så han bare står der og er nøgen foran mig - og uden at kigge efter sine underbukser eller noget går han bare lige over til sengepladsen ved siden af mig og lægger sig ned under dynen. Så han sover altså nøgen. Min pik forsøger at flænse mine boksershorts under min dyne.

Vi har næsten ikke vekslet et ord med hinanden hele aftenen, men nu under dynen begynder han pludselig at snakke. Han spørger til alt muligt om, hvordan det er at gå i gymnasiet, hvad man laver, hvordan folk er osv. Jeg prøver at svare, så godt jeg kan, og jeg synes nærmest, hans øjne bliver store, mens jeg fortæller. Jeg får pludselig en tanke, jeg slet ikke har overvejet tidligere - det virker faktisk, som om han ser lidt op til mig.

For at være ældre, gå i gymnasiet, have nogle erfaringer. Det har jeg slet ikke overvejet før nu, jeg har været helt blændet af hans smukke øjne og nærmest følt mig underlegen. Når han spørger om noget, så taler han hurtigere og hurtigere, nærmest en smule begærligt eller grådigt. Som om han pludselig har fundet en hemmelig skat af viden, som han ikke har haft adgang til før. Og jeg fortæller gerne - nyder det der i hans intense øjne, der næsten ligner én eller anden form for beundring. Spørgsmålene vælter hele tiden ud af ham, og det virker nærmest som om, han har svært ved at holde dem tilbage - som om, han ikke helt har kontrol over sig selv. Vi bevæger os mere og mere ind på nogle mere private spørgsmål, om der er mange, der har kærester, om alle har prøvet at have sex...og jeg begynder at vride mig lidt, for jeg har ikke rigtig lyst til at afsløre min egen mangel på erfaring. Jeg prøver at vende spørgsmålene om og spørge til hans egen skole - og om folk ikke har kærester dér. Men det lader ikke til at interessere ham så meget. Pludselig holder han en kort pause og kigger så på mig, som om han pludselig er blevet en smule genert over noget, han gerne vil spørge om.

"Er der mange i gymnasiet, der har lige så mange hår på brystet, som du har?" Han siger det lidt forsigtet, mens han kigger ned over min brystkasse, der er dækket af et fint lag af mørkebrune hår.

"Øh...nej, det er langt fra alle...", siger jeg, lidt genert over at tale om noget, der har med min krop at gøre, "men der er da flere nu, der begynder at få det. Jeg var én af de første, der fik det, og det var lidt underligt..."

"Var du?" Han kigger nærmest begejstret på mig. "Tror du også, jeg får det?" Jeg kan se på ham, at det er et ønske.

"Det ved jeg jo ikke. Men jeg synes da, du er rigtig pæn uden." Det er først, da ordene er kommet ud af munden på mig, at det går op for mig, hvad jeg egentlig har sagt, og det isner overalt på mig.

"Gør du?" Det er, som om hans øjne spidder mig med intensitet, men det virker ikke anklagende eller chokeret - mere som et rigtig undersøgende spørgsmål.

"...ja, jeg synes da, du ser godt ud, som du gør...", jeg ved ikke rigtig, hvordan jeg skal komme ud af, hvad jeg har sagt. Der er en lille pause.

"Men jeg kunne godt tænke mig det", siger han så. "Jeg synes, det er så pænt. Sådan vil jeg også gerne være, det har jeg altid drømt om..." Der er stille lidt, og jeg kan se, han overvejer et eller andet. Så gennemborer han mig igen med sine utrolige øjne, nærmest som om han vil hypnotisere, eller ikke vil acceptere det, hvis nogen nu synes, han spørger om noget mærkeligt:

"Må jeg ikke prøve at røre dem?"

"Hvad?"

"Jeg har altid tænkt, hvordan det ville være at have sådan nogle hår på brystet. Må jeg ikke prøve at røre ved dem? Så kan jeg måske bedre forestille mig det?"

Det er som om, han har sat ord på én af mine fantasier. Det virker i forvejen så forbudt at have en nøgen fyr liggende ved siden af mig i min seng - selv om han tager det så naturligt. Det er, som om han slet ikke forholder sig til, om det, han har lyst til, er rigtigt eller forkert. Og nu vil han også røre ved mig. Min pik er så stiv, at jeg får sådan en slags liderligheds-kuldegysninger. Men jeg bliver selvfølgelig nødt til at sige: "OK".

Hans berøring på min brystkasse er så fin, at det næsten føles som en isterning på min hud - selv om hans fingre egentlig er helt varme. Jeg kan ikke lade være med at slippe et lille gisp af nydelse, og det kommer lidt for højt ud. Han siger ikke noget, men jeg kan mærke, han stopper op et øjeblik. Og han bliver lidt modigere og strejfer min ene brystvorte. Jeg kan ikke lade være med at lukke mine øjne af nydelse, prøver alt for dårligt at lade som om, det ikke rører mig. For han rører mig alt for godt. Hans fingre glider langsomt gennem hårene på brystkassen.

"Uhm, de føles dejlige," siger han uskyldigt. "Jeg tror stadig gerne, jeg ville have sådan nogle." Han hiver lidt ned i min dyne. "Det er også flot, de går ned over maven og hele vejen ned," siger han så.

Og uden rigtig at holde pause glider hans hånd pludselig ud over brystkassen og ned på min mave. Det er jo stadig helt uskyldigt - han vil bare mærke, hvordan det føles at have hår dér. Hans fingre kommer ned til min navle og glider lidt rundt dér. Jeg prøver stadig at spille cool, prøver at undertrykke min impuls til at følge hans fingers glidende rytme med min krop som en anden klapperslange.

"Ehj, går de bare direkte til dine hår ved pikken?", spørger han så pludseligt, som om han ikke godt ved det - og han bruger det som en undskyldning til lynhurtigt selv at få spørgsmålet besvaret ved at lade sine slanke fingre glide ind under elastikkanten på boksershortsne, hvor de nærmest som en refleks griber om roden på min sitrende stive pik. Det giver et kæmpe gib i mig, men hans faste greb holder mig fast. Jeg kigger ham en smule forskrækket ind i hans øjne, der nu kigger på mig på en helt anden måde. Det uskyldige skuespil er ovre, men der er et næsten forlegent stumt spørgsmål i hans øjne. Og med sin egen hånd løfter han forsigtigt sin dyne. For første gang kommer der noget i hans øjne, der næsten kunne ligne generthed, da han afslører, hvordan hans egen skinnende overkrops fine linjer glider ned i den smukkeste stive pik, som selv min egen perverse fantasi ikke ville have været i stand til at udtænke.

Jeg tøver lidt, men det er næsten ikke muligt at misforstå hentydningen. Mens jeg stadig får elektriske stød gennem kroppen ved at mærke hans greb om min pik rækker jeg langsomt over til ham og forsøger næsten underdanigt at lade min finger glide ned over hans skaft. Impulser fra fingeren stormer gennem hele min system og udsender eksplosioner af lyst og liderlighed oppe i min hjerne.

Så griber jeg om hans pik. Det er som om, jeg har trykket på et knap i os begge, og pludselig går det stærkt. Han kaster sin krop ind til min, og jeg støder helt impulsivt mit underliv mod ham. Det er som om min kamp med at holde mig selv tilbage har ophobet alt for meget energi, og jeg kan ikke længere styre mig selv. Der er noget andet, der tager over, et eller andet indre dyr, der ikke tager hensyn til andet end impulsen til at kneppe. Jeg ser ud igennem mine øjne, hvordan jeg lynhurtigt griber ham og vender ham om. Jeg ved ikke, hvordan jeg ved, hvad jeg skal gøre, men jeg maser han ned i madrassen med mit underliv. Samtidig samler jeg hans hænder over hans hoved, og holder dem fast med den ene hånd, mens jeg med den anden mærker efter og finder stedet mellem hans baller. Han giver sig lidt, men er samtidig underligt rolig - og siger ikke et ord. Jeg tænker slet ikke over, om det bliver let eller svært at komme ind, og om det gør ondt på ham. Jeg er ligeglad - jeg vil bare kneppe den røv. Jeg sætter min pik til, holder stadig hans hænder med den ene hånd, mens jeg nu fører den anden hånd op og holder ham for munden. Så støder jeg til - hårdt og helt op i ét hug. Hele hans krop spændes og jeg mærker en lille lyd blive holdt tilbage mod min hånd. Og så ligger vi helt stille. Det går pludselig op for mig, hvor jeg er, og hvad jeg lige har gjort. Men det føles på en måde så underligt og så naturligt, at jeg har svært ved at skamme mig. Men hvad nu?

Men så mærker jeg hans røv bevæge sig. Den støder stille og roligt en smule frem og tilbage og opfordrer mig til at være med. Jeg slipper hans hænder og hans mund og forsøger at ramme rytmen. Vi gør det mere og mere og snart bliver vi så gode til det, at jeg knepper ham i lange hårde stød, og han vil have det sådan, for han skubber hårdt sin røv op mod min pik hver gang. Vi finder en rytme, hvor vi bare følger hinanden, og igen glemmer jeg mig selv fuldstændig og alle mine forbehold. Jeg er her bare her og nu med ham, knepper ham hårdt, drejer hans lille krop rundt, så jeg ligger på ryggen og han ligger på ryggen på min mave med min pik langt oppe i ham. Jeg griber om hans pik, mens jeg knepper ham og spiller den med hurtige bevægelser. Nu klemmer han sig hårdere og hårdere rundt om min pik, når jeg gennemborer ham og det hele bliver mere og mere blændet af lys omkring mig, indtil jeg skyder alt, hvad jeg har, langt op i ham, mens jeg intenst mærker hans pik eksplodere i hvid sperm mellem mine fingre.

Der er ikke nogen af os, der siger noget. Min pik vil ikke blive slap igen, så jeg lader den blive, hvor den er, glider ind i ham igen, mens jeg glider ind i søvnen.

Næste morgen er det underligt. Vi gik ikke i seng som elskere, men vågner op sådan, og vi kan ikke rigtig finde ud af det. Ingen af os siger noget, og vi står op, går i bad, klæder os på uden et ord. Fremmede for hinanden, men alligevel intime.

Ved morgenbordet mærker jeg tydeligt hans intense øjne stirre ind i min hovedbund, mens jeg kigger ned i mine havregryn. Og så skal de hjem. De har pakket bilen, han har sat sig ind på bagsædet. Jeg står på fortovet klar til at vinke, lidt som en zombie. Det føles som en underlig rolle at spille, når man lige har fundet meningen med livet. Hans mor har glemt et eller andet og hopper ud af bilen igen og ind i huset. Der går lang tid med stilhed. Min far og hans far smalltalker lidt fjollet med hinanden, men de løber tør for jokes om kvinder og deres tasker og bestemmer sig for at gå ind og hjælpe med at lede.

Han sidder og stirrer ind i sædet. Jeg kan ikke finde ud af, om han er vred, om han er skræmt? Føler han, jeg voldtog ham? Eller er han bare skræmt over, hvad han fik, da han åbnede for det hemmelige undertrykte? Så flytter han hovedet og kigger på mig med de der dybe øjne, jeg ikke kan finde ud af, hvad betyder. Han kravler ud af vognen igen. Og uden en pause eller nogen forbehold går han direkte hen til mig, strækker sig på tæer for at nå op, sætter sine læber mod mine, lader sin lille tunge skille mine læber og omslutter mig i et kys.-------------------------------------------------

Efterlad en kommentar, hvis du har lyst ;o)
Kommentar

Navn:pikken
Dato:07/10 2014
Super god Novelle. Syndes den er kanon, kunne godt tænke mig at vide hvad der skete efter han havde kysset dig eller din fiktive person, ude på gaden mens de voksne ledte inde i huset. Men en suveræn Novelle.