Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Love on a train...

Karakter: 4.5/10
Visninger: 6880

Af: renegado.

Læs flere noveller af:
» renegado.

Skriv til:
» renegado
Tags: Offentligt
Det er en varm dag, og jeg har gennem dagen opbygget en uro under huden. Jeg kunne godt trænge til en forløsning. Og nu står han der og ligner et lille mirakel på perronen. Jeg spotter ham med det samme, som jeg scanner menneskemængden, og hurtigt er det, som om alle de andre mennesker bliver lidt grå i det, og han træder frem i ekstra stærke farver.

Han er ved at læse en gratisavis, men kigger op et øjeblik og det ligner, at han næsten smiler til mig. Han er ikke ligefrem fimset i det, men er alligevel på en måde, der gør, at jeg ikke er i tvivl om, hvad han er til. Hans eksistens der på bænken vækker en kildrende uro mellem mine ben. Han er ret smuk, det er en ting...men mest af alt, så er han bare så fræk. Han er ikke særlig stor, og det er ret svært at finde ud af hans alder. Fra en vinkel kan han næsten ligne en lille dreng, men omvendt er man slet ikke i tvivl om, på hans bygning, hans ansigt, at han selvfølgelig også er en mand. Han har den frækkeste tatovering, der smyger sig fra hans underarm og kravler op under hans skjorteærme, hvor jeg forestiller mig, at den kravler helt op og kilder hans sikkert utrolig små, sexede brystvorter.

Jeg kigger ned på min højre hånd, hvor ringen sidder. Jeg piller lidt ved den og tænker mig om et øjeblik. Så tager jeg en beslutning, hiver ringen af fingeren og lægger den i min lomme.

Toget buldrer ind på perronen. Folk stimler sammen om dørene, og jeg sørger for at stille mig lige bag ham. Folk bliver altid lidt småhektiske lige i det øjeblik, og skubber for at sikre sig god adgang, og det er derfor ikke svært for mig at komme helt tæt på ham og læne min højre arm op ad hans. Han flytter ikke armen. Så vælter alle ind, og da han træder op, får jeg mulighed for at snuble lidt og blive nødt lidt at støtte mig til ham, der hvor lænden går over til at være balle. En god lille fantastisk velformet balle, kan jeg helt tydeligt mærke. Han kigger på mig ligesom med fornyet interesse, og fastholder blikket lige lidt længe. Jeg bliver genert, ved ikke om jeg er trådt over en grænse.

Jeg trækker mig lidt tilbage, men sørger for at holde mig lige bag ham på vej ned ad gangen. Jeg er heldig - han sætter sig i et sæde, hvor jeg kan komme til at sidde lige overfor ham. Jeg slår mig ned og smiler kort lidt genert til ham. Hm, hvad skal jeg gøre for at få ham på krogen. Jeg starter med at puste, som om og fordi jeg har det varmt, og jeg knapper min skjorte lidt op, lidt mere end hvad der er passende. Jeg har svært ved at fornemme det, men er det ikke, som om hans øjne ligesom lader sig hvile nærmest saligt på dunene på mit bryst?

Jeg bliver først lidt skuffet, da han læner hovedet tilbage og lukker øjnene. Men så glider hans ben ligesom fra hinanden, og hans hånd lander, nærmest tilfældigt, oven på hans eget skridt. Først virker det bare som om, hans hånd har fundet hvile der, og han har tænkt sig at sove lidt. Men så begynder hans hånd meget langsomt at bevæge sig frem og tilbage. Jeg kan næsten ikke undgå at bemærke, at der under hans hånd tegner sig en aflang, fast forhøjning langs hans lår, som han nænsomt og ret ugeneret kærtegner. Hans læber er let skilt ad, og jeg er sikker på, at lagde jeg mit øre derhen, så ville jeg kunne høre en tung, sukkende vejrtrækning.

Min pik har med det samme rejst sig til ekstrem eksplosionsfare, og jeg har bare lyst til at flå den frem og køre op og ned ad det stive skaft. Eller endnu mere: Jeg har lyst til at hoppe op på hans sæde og tvinge min pik ned i kæften på ham. I et liderligt spjæt kommer jeg til med mit ben at strejfe hans ben, og det er som om jeg vækker ham af en drøm. Han kigger på mig, og jeg tror ikke, han kan lade være med at bemærke, dels himmelbjerget i mit skød, og dels det frustrerede, let pinefulde udtryk i mine øjne. Han ser en smule forbløffet ud, og så griner han pludselig, nærmest befriet. I det han rejser sig op, strejfer hans smukke fingre næsten umærkeligt hårene på min arm. Men jeg er ikke i tvivl om, hvad han mener.

Det er umuligt for mig at vente et passende øjeblik, jeg springer op og følger efter ham, ud på gangen og ud på togets toilet, som jeg låser efter os. Jeg burde bare overfalde ham i et vulkanudbrud, det er det min krop skriger efter, men vi står begge fastfrosset et øjeblik og ligesom nyder det fantastiske i øjeblikket. Langsomt og underligt kontrolleret begynder jeg i stedet at knappe hans skjorte op, og nyder synet af den glide af hans spinkle og helt fænomenalt markerede krop. Han er så smuk! Han smiler lidt overlegent ad mig, mens jeg fortsætter med at tilbede hans krop ved at knappe hans bukser op. De glider bare ned og efterlader ham helt nøgen. Ingen underbukser. Og den mest velformede, skønne pik mellem hans ben. Men jeg får ikke lov at kaste mig over ham. Han lægger sin hånd på mit bryst og knapper langsomt ned, fortsætter hele vejen inklusive mine bukser, og næsten lige med det samme mærker jeg, næsten prøvende, nydende hans tunge på min pik. Jeg glider bare bagover og må overgive mig til, at hans tunge med stor kærlighed udforsker min kæp og snart hele min krop - den her lille stramme krop nærmest kravler hen over mig, smidigt og elegant, og nyder mig.

Jeg bliver nødt til at genvinde magten her, jeg vil have ham. Det lykkes mig at få godt fat om hans hofter og vende den lille krop rundt, så jeg kan sprede hans baller, og mens jeg holder godt fast om hans guddommelige pik lader jeg min tunge snige sig frækt ind mellem ballerne og opdage. Han accepterer det tålmodigt, og jeg nyder smagen af sød sved - ellers er han helt ren. Jeg går amok mellem hans baller og borer mig godt ind, gør ham helt våd.

Han ved godt, hvad jeg vil. Han vender sig selv om og skubber mig ned at sidde på toilettet. Og så i en lang ubrudt bevægelse sænker han sig ned over min pik og omkranser mig helt. Det er så uendeligt frækt - den her lille intense krop, der selv bestemmer, at den skal kneppes. Hele min krop fyldes op ad taknemmelig liderlighed, og han holder godt fast, mens han styrer tempoet på mig. Han styrer sig ind i en bestemt rytme, der langsomt bare trækker mig op på et højere plan af nydelse, hvor jeg hænger og svæver i en ekstase fuldstændigt kontrolleret af den lille ihærdige, frække mand, der har klemt sig ned over mig. Jeg synes slet ikke, jeg har set ham røre sin egen pik, men lige pludselig strømmer spermen bare ud af ham, og jeg kan slet ikke styre mig selv længere. Jeg føler, jeg smelter ind i ham med hele min krop i lange, eksplosive strømme.

Den smalle plads til trods har vi alligevel fået vores tøj på igen. Op af sin lomme tager han sin vielsesring og tager den på. Jeg finder også min frem.

"Hvad skal vi spise i dag?", spørger jeg. Det er pludselig gået op for mig, hvor sulten jeg er.

"Jeg ved det ikke - det finder vi vel ud af, når vi køber ind", svarer han som altid. "Har du haft en god dag, min skat?"

Jeg stopper op og kigger min smukke, elskede mand dybt i øjnene.

"Ja. Nu har jeg."
Kommentar

Navn:Kokkedal2980
Dato:20/07 2017
Sød novelle - og igen super godt skrevet. Kan husk jeg har læst den før ... men det gør ikke noget. Meget pirrende, og det er lige før man får lyst til at tage toget.