Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Cafe Rusticana - 2. Festen

Karakter: 4.9/14
Visninger: 7122

Af: Kokkedal2980.

Læs flere noveller af:
» Kokkedal2980.

Skriv til:
» Kokkedal2980
Tags: Unge, Oralsex, Analsex, Aldersforskel, Onani og Trekant
Mødet med Peter havde vendt op og ned på Nicolais liv. Han havde gået og drømt om Peter i de sidste par dage, og indimellem havde han taget sig selv i at sidde og kigge lige ud i luften. Flere af hans venner havde stukket til ham, og spurgt hvad det var han gik og spekulerede over, men det skulle være en hemmelighed lidt endnu. Hvad mon det egentlig var han havde indladt sig på?

Det havde været en dejlig tid efter mødet med Peter, og Nicolai havde lært en masse om sig selv. Et var sikkert - hvis han var bøsse, og noget tydede jo på det, så var Peter en dejlig fyr.

Der var gået næsten en uge, og Nicolai havde følt det som evigheder. Festen om lørdagen, på kollegiet, var blevet aflyst på grund af vandskade, men der var allerede planlagt en ny til på næste lørdag. Peter havde sikret sig, at Nicolai ville deltage, og Peter havde fortalt at der ville komme mange "interessante" personligheder til festen.

Nicolai havde også drømt om Peter om natten, så meget at han ofte vågnede med en or-dentlig stivert, og for det meste var han lige klar til omgang lir. Nicolai havde faktisk kørt den af flere gange om dagen alt imens han tænkte tilbage på de livlige timer ham og Peter havde haft sammen oppe i lejligheden. Det var naturligvis ikke det samme bare at rive den af, som the real thing, men når nu Peter skulle af sted på den der studietur, så må man jo nøjes med den manuelle form.

Nicolai havde talt i telefon med Peter flere gange i ugens løb. De var på hyttetur langt ude på landet, og Peter havde fortalt at han slet ikke kunne koncentrere sig om studierne og gruppeopgaven, for hans tanker var hele tiden omkring Nicolai. Det varmede at høre - så var der åbenbart gensidige følelser.
Peter kom hjem fredag eftermiddag, men han havde ikke tid til at se Nicolai før om lørda-gen. Pokkers også, hvad kunne være mere vigtigt end et ganske vildt og voldsomt knald efter en hel uge på landet, sammen med alle de kedelige studiekammerater. De havde måske bollet på kryds og tværs. Måske trængte Peter ikke så meget til at være sammen med Nicolai. Nicolai var lidt ked af, at Peter ikke kunne afse tiden fredag aften til en rigtig hyggeaften, kun de to. Men sådan skulle det altså ikke være.

Lørdagen sneg sig af sted. Nicolai havde været ude og shoppe og formiddagen, og han havde investeret i et par nye cowboybukser. Ret fede, men også pisse dyre. De skulle indvies i aften. Telefonen ringede.
- Hej, det er Peter. Hva' laver du dit dejlige handyr?
- Åh, jeg ligger på sengen og slapper lidt, svarede Nicolai.
- Nåh. Nu ikke noget af det frække! Husk der skal være rigeligt til mig, grinede Peter. Jeg har jo ikke fået noget i snart en hel uge, så jeg begynder at opføre mig som et vildt dyr.
- Nå, svarede Nicolai. Du har vel kunnet sørge for dig selv, eller hva?
- Ja, det blev man sgu nød til, med de halvhjerner der var med der. Der var ikke meget liv i dem. Hvornår skal vi mødes på kollegiet? Hva' med klokken seks, så kan vi lige få et par bajere sammen med Jakob - det er ham vi skal overnatte hos.
- Ja, men lade os bare sige klokken seks, svarede Nicolai.

Nicolai var ude på kollegiet lidt i seks. Det lå 5-6 kilometer fra centrum og i retning af Uni. Han havde kørt stærkt for at nå det, og havde ligge lige i baghjulet på en rigtig racer det meste af vejen. Nicolai havde fantaseret hvordan ham foran mon var - altså når han ikke cyklede, men på den mere intime måde. Hvordan han så ud indenunder de meget kropsnære cykelshorts. Det var tydeligt at se den muskuløse krop, og ikke mindst den frække bagdel "lyste" op og gav inspiration til mange frække tanker.

Fantasierne fik Nicolai til at holde farten, og lige inden de nåede kollegiet havde raceren vendt sig om, og råbt til Nicolai, at det havde han faktisk klaret meget godt.

Ved indgangen til kollegiet stod racerkøreren og snakkede med en pige, og idet Nicolai gik forbi smilede fyren på en måde, som ligesom indbød til noget af det mere interessante. Måske skulle han også med til festen i aften. Nicolai gik ind på kollegiet. Der var pyntet op allerede ude i gangen, og lidt længere inde kunne han høre musik, og se andre knokle med at arrangere de sidste ting.

"Jakob Andersen" stod der på døren og nedenunder var der tilføjet med sort tusch "Who the hell is Jakob". Han bankede på hos Jakob, men der var ingen der svarede. Han bankede igen, og han kunne høre at der var musik inde på værelset. Der var stadig ingen der svare-de, så han prøvede at gå ind. Nu kunne han høre, at der var nogen ude på badeværelset.

- Det er bare mig, Nicolai, råbte han, uden at han overhovedet vidste hvem han egentlig råbte til, andet en det nok var Jakob. Han satte sig inde på værelset og kiggede lidt i nogen af de blade der lå på bordet. De fleste var videnskabelige, men han kunne også se et mere farvestrålende pornoblad lidt længere nede i bunken.

Så gik døren op, og Jakob kom ind i værelset med et meget lille håndklæde om lænden, og stadig ret våd på overkroppen. En høj slank og velskabt lyshåret fyr, dejlig solbrændt uden at det var overdrevent og med et glimt i øjet der kunne få enhver til at smelte - også selv-om man lige havde mødt Peter. Det gippede i Nicolai, og han tog sig selv i at sidde og glo - næsten med åben mund, for Jakob hørte ikke ligefrem til de mest ucharmerende. Jakob gik hen til Nicolai, og gav ham hånden og kiggede ham lige ind i øjnene.

- Nå, så du er Peters ven eller hvad man nu skal kalde dig.
- Ja, jeg hedder i hvert fald Nicolai, hvis det er det du mener.
- Nå ja, svarede Jakob, og grinede. Hvad kan jeg byde på. En øl eller noget af det stærke?
- Ja tak, en øl vil være fint, svarede Nicolai.

Jakob smed sig ned i stolen overfor, og de faldt hurtig i snak. Og inden Nicolai så sig om, sad de og diskuterede flotte fyre, hvad der virkede ophidsende og hvordan de hver især godt kunne lide at blive tilfredsstillet. Det var noget Nicolai faktisk aldrig havde diskuteret med andre, men nu virkede det faktisk meget naturligt. Jakob rejste sig, for at hente en øl mere. Håndklædet faldt af, og intet var længere skjult. Hans pik han bare der i fri luft. Den var ikke så stor som Peters, men den var længere, og Nicolai bemærkede at Jakob var omskåret, idet pikhovedet var helt blottet. Den hang bare der og dinglede mellem hans ben, og ovenover var der en kraftig behåring som fulgte lidt op ad maven. Nicolai sank engang, for Jakob så ikke ud til at være genert over sin nøgenhed. Faktisk så han ud til at være stoltover at præsentere sine herligheder for et nyt publikum.

I det samme gik døren op, og ind trådte Peter. Nicolai kunne mærke en form for lettelse. Det var dejlig igen at se Peter, og han styrede da også lige hen til Nicolai. Tog ham om halsen, og gav ham et rigtig dejligt kys.

- Nå, sagde Jakob. Jeg skal måske lige fordufte lidt, så de to herrer kan være lidt alene.
- Nej, det behøves du ikke, svarede Peter. Vi foretager os ikke andet end hvad du kunne deltage i, hvis vi bare ville have dig med, grinede Peter og gav Nicolai endnu en knuser.

Så vendte Peter sig mod Jakob, gav ham en knuser og tog fat i hans pik.
- Hvorfor skal du altid vise dig frem? Hvad tror du ikke Nicolai tænker? Og i øvrigt er han slet ikke fri på markedet!

- Ja, et knald for hans tanker, svarede Jakob, måske kunne jeg være behjælpelig med no-get, grinede han.

Aftenen skred frem, og der var mindst 150 unge mennesker med til denne fest. Det var meget hyggeligt, og Nicolai mødte faktisk også nogen han kendte fra Uni.

Alle var meget flinke, og spurgte også til hvem Nicolai kendte uden at det virkede unatur-ligt. I løbet af aftenen sneg der sig adskillige bajere ned, og når der kommer noget ind, skal der også noget ud. Nicolai fandt frem til toiletterne, og gik ind på et af de små rum. Pludselig var der en fyr der brasede ind til ham, mens han stod der og var i færd med at tisse. Nicolai var lige ved at miste besindelsen, og han vidste ikke rigtig hvordan han skul-le reagere.

- Åh, for helvede hvor er jeg liderlig, sagde fyren. Og i det samme væltede der en stiv pik ud af bukserne på ham. Nicolai var helt lamslået, og da fyren smækkede døren i og vendte sig mod Nicolai og spurgte hvad han skulle have for at sutte den af på ham, blev Nicolai ikke mindre overrasket.

- Det er nu ikke noget jeg sådan går og tjener ekstra på, svarede Nicolai, og i det samme svarede fyren, at det var da også ok hvis han ville gøre det uden beregning.

Nicolai var faktisk efterhånden blevet helt liderlig af at se den stive pik, og nu stod han åbenbart lige midt i det hele. Han tog fat om pikken, og fyren stod op ad væggen med spredte ben - klar til at modtage lidt elskov, eller i hvert fald lidt nødhjælp.

- Tag den dog i munden, sagde fyren idet han kiggede på Nicolai og samtidig skød under-livet frem. Har du aldrig suttet den af på en fyr før?

- Jo, svarede Nicolai, hvorefter han knælede og gabte henover pikhovedet. Fyren stønnede, og pludselig var det nogen der ville ind.

- Optaget, råbte fyren ud, hvorefter han låste døren og smilte til Nicolai, og sagde at de er sgu altid er så nysgerrige. Det var åbenbart ikke første gang han havde forsøgt sig på den-ne lidt utraditionelle facon.

Nicolais pik var nu på højde med fyrens, og den strittede faktisk kraftigt ud af bukserne. Fyren trak sine bukser ned om anklerne og vendte røven mod Nicolai.

- Bol mig lige med din dejlige pik, så er du en rigtig guttermand. Og inden Nicolai så sig om, stod han og pumpede løs i røven på en vildt fremmed fyr. Det var ikke fordi han ikke brød sig om det, men underligt var det nu alligevel. Nicolai sad nu på toilettet, og fyren sad ovenpå og det hele gik faktisk ret hektisk for sig samtidig med at fyren selv onanerede. Pludselig væltede hans sperm udover det hele, og i samme øjeblik kom Nicolai oppe i fyrens røvhul. Det var vist ikke første gang, han var blevet udboret af en fyr på et toilet. Han havde fornemmelse for det, og ikke mindst hvornår der kunne være gevinst. Da det var overstået, hev han bukserne op, vendte sig hurtigt mod Nicolai, kyssede ham på pan-den, smilede og sagde tak for hjælpen, det var en fornøjelse, hvorefter han forlod toilettet. Alt sammen havde taget mindre end 10 minutter.

Da Nicolai kom tilbage til salen, stod Peter og diskuterede med en fyr. Nicolai gik hen til dem, og pludselig kunne han se, at det var racerkøreren.

- Nå, sagde Nicolai. Har du fået skiftet fra de snævre cykelshorts til lidt mere komforta-belt.
- Jah, svarede han. Han hed Karsten, og boede faktisk lige ved siden af Jakob. Nå, hvad siger du så til kollegiefesten?

Hvad skulle man svare, tænkte Nicolai. Han var jo stort set næsten lige blevet voldtaget, eller var det omvendt - hvordan skulle man egentlig se på den sag.

- Joh, svarede Nicolai. Det er da ret interessant, og der er mange spændende mennesker - så havde han da vist ikke løjet.

- Skal du have noget med fra baren, spurgte Nicolai med et glimt i øjet, og Peter svarede at han havde rigeligt endnu.

Der var trængsel i baren, og de to fyre der var aftenens bartendere var hurtige i deres job. Nicolai satte sig på en af de høje stole, med ryggen til baren og kiggede lidt udover danse-gulvet. Det vrimlede med folk, og det så ud til at de fleste hyggede sig ganske gevaldigt.

I det samme dukkede ham Karsten op. Han smilede og det var tydeligt at han gerne ville i kontakt med Nicolai.

- Nå, sidder du lige her og checker markedet, spurgte han og klappede Nicolai på skulde-ren. Det skader jo heller ikke at være lidt kræsen, sagde han så.

- Nej, sagde Nicolai. Han vidste ikke rigtig hvad han skulle sige.

- Han er en meget sød fyr ham Peter, sagde Karsten. Hvor længe har du kendt ham?

- En uges tid, svarede Nicolai.

- Nåh, så er du måske stadig påvirkelig til lidt nye udfordringer eller er du allerede helt infiltreret i et forhold?

Nicolai syntes nu nok han var lidt frembrusende, men omvendt var han jo heller ikke et helt dårligt alternativ.

- Nej, det ved jeg nu ikke rigtig, svarede Nicolai. Vi har det nu godt sammen, så lige nu har jeg nok at se til.

- Ja okay, svarede Karsten. Jeg forstår godt en fin hentydning, men du skal bare vide, at du står højt på min hitliste, hvis du skulle fortryde.

Hitliste, sagde Nicolai til sig selv. Ja, hvorfor ikke. Jeg har jo egentlig også selv en hitliste, men jeg går da ikke ligefrem og fortæller om den. Så kom Peter hen i baren.

- Kom med, sagde Peter, og tog Nicolai under armen. Vi skal lige udenfor og have lidt frisk luft.

Det var en helt pragtfuld aften. Lunt i vejret, og stadig varmt efter dagens solskin og 30 grader. De gik omkring kollegiet, hen ad nogen stier. De snakkede ikke så meget sammen, men de kunne fornemme nogle indre følelser. De kom hen til en skrænt, hvor de satte sig og kiggede ud over vandet. Månen skinnede ned i vandet, og det gav en imponerende lysvirkning.

- Jeg har lige bollet en fyr, sagde Nicolai. Uden at tænke over, hvordan Peter ville reagere. Det var ikke meningen, men pludselig var han der, og stod og onanerede og pludselig ville han have at jeg skulle bolle ham, forklarede Nicolai.

- Hva' gjorde du? Peter så måbende på Nicolai. Hvornår? Hvem var det?

- Det ved jeg ikke, svarede Nicolai, og fortalte om episoden ude på toilettet.

- Nå, det er Herbert. Han er en pudsig en. Han elsker at blive pulet, og især når hans pige er sur på ham. Så kan han ikke klare det, og overfalder en eller anden uskyldig ude på et toilet. Det skal du ikke tage dig af. Var det dejligt? grinede Peter, idet han fortalte at de fleste fyre der bare så lidt godt ud havde prøvet Herbert - og det var altid ham der skulle pules.

- Er han ikke bøsse, spurgte Nicolai.
- Nej, overhovedet ikke, men han har åbenbart alligevel nogen tendenser, svarede Peter. Så vendte han sig mod Nicolai. Kyssede ham, idet de væltede rundt i græsset. Jeg har savnet dig, og jeg vil have dig nu, hviskede Peter ind i øret på Nicolai.
Peter sad overskrævs på Nicolai, og han begyndte at tage tøjet af. Nicolai lynede hans bukser op, og ud sprang den berømte pik. Den var stadig lige stor og den stod lig ret op i luften - klar til kamp.

De lå og kælede lidt med hinanden, og den ene var mere liderlig end den anden. Luften var dejlig, og det var en pragtfuld fornemmelse at ligge her i det fri, sammen med en drømme-fyr som Peter.

Peter tog Nicolais pik i munden, og begyndte at massere den godt og grundigt. Det var en drøm der gik i opfyldelse. Faktisk var det de drømme Nicolai havde haft de sidste mange dage, der pludselig gik i opfyldelse.

- Tag mig, gispede Nicolai. Han måtte simpelthen han Peter op, for nu kunne han ikke vente længere. Peter smurte lidt glidecreme på, og ind smuttede Peters store og velformede pik. Det sortnede lidt for Nicolais øjne, men samtidig nød han de vilde og rytmiske bevæ-gelser fra Peter. Åh, hvor var det dejligt, at mærke disse mandlige bevægelser og samtidig mærke hvordan Peter arbejdede for til sidst at ende i en kolo enorm orgasme. Peter pum-pede vildt helt til sidst, og nu hvor spermen og lyden fra Peters stønnen væltede ud over Nicolai var endnu en drøm gået i opfyldelse. Peter sank sammen ned over Nicolai, og de lå længe sådan, stadig med pikken godt plantet i Nicolais varme røvhul.

De lå og kyssede lidt, og derefter lå de begge på ryggen og kiggede op i himlen. Det havde været en himmelsk oplevelse. De var begge helt våde af sved, og mens de lå der kiggede de pludselig på hinanden, og grinte. Hvorfor ikke? Det var jo lige foran dem! Vandet. Og inden de så sig om, lå de begge og plaskede rundt i det lune hav. Det var skønt at svømme tæt sammen og mærke hvordan Peter kærtegnede Nicolai. De var som frie fugle, eller ivrige fisk i det friske vand.

Der var stadig godt gang i festen, da de vendte tilbage fra "skovturen" og den dejlige sommeraften var dansegulvet stadig fyldt. Den stille musik var startet og der var mange der dansede intimt på en måde så man ikke var i tvivl om hvad dansen ville ende med.

Efter en times tid gik Peter og Nicolai ind på Jakobs værelse for at se om han var der. Han havde haft besøg, men lå nu alene i sengen og sov. Han havde vist også fået så hatten passede, både af det ene og det andet. Der lå rester fra en køkkenrulle og et brugt kondom på gulvet, så de havde vist ikke bare spillet ludo.

De klædte sig hurtigt af, og lagde sig op i sengen. Tre i én seng, det havde Nicolai aldrig prøvet før, og slet ikke med tre fyre. Nicolai lå i midten, og inden han havde set sig om var Peter faldet i søvn. Nu lå Nicolai bare der og kiggede op i loftet. Han lå og spekulerede på hvor meget han havde oplevet i løbet af bare én uge. Nu lå han midt imellem to flotte fyre, der for øvrigt begge var splitternøgne. Det var vist mere end hvad man normalt drømmer om, og så var dette endda virkelighed.

Jakob vendte sig, og gav en lyd fra sig. Tæppet faldt lidt til side, og Nicolai kunne skimte pikken og nosserne på Jakob, men han turde næsten ikke røre sig, for sæt nu hvis Jakob vågnede. Det hele var lidt pinligt syntes Nicolai. Det var underligt at sove tre mand i en seng. Sammen med to fyre som han egentlig ikke havde kendt ret længe - ja, ok, Peter havde han jo været lidt sammen med, men alligevel.

Nicolai vågnede ved, at sengen knirkede. Jakob lå og onanerede - det var tydeligt. Jakob vendte sig igen, og pludselig kunne han mærke en hånd ned mellem hans ben. Det var ikke Peters - så måtte det jo være Jakobs. Hvad skulle han gøre. Han lå helt stille, og Jakob begyndte at tage fat i Nicolais pik, og kæle for hans nosser. Nicolai lod som om han sov, selvom det var en utopisk tanke, og slet ikke var tilfældet. Så lagde Jakob sig tættere ind til Nicolai, og Nicolai kunne mærke den stive pik nærme sig hans røv. Det var dejligt, og alligevel meget underligt. Skulle han nu være sammen med en helt tredje fyr på bare én aften? Jakob hviskede ind i Nicolais øre, om det var i orden, for han var ret liderlig - han havde ikke fået noget i løbet af aftenen.

Jakob begyndte at køre lidt mere rytmisk på Nicolais pik, og samtidig sneg han sin egen pik ind imellem benene på Nicolai, så den lå godt og samtidig kunne give en ganske god fornemmelse af at bolle en fyr.

Nu vendte Peter sig også i sengen, og Nicolai kunne fornemme, at han var vågen, uden at han sagde noget eller foretog sig noget. Hvad mon han ville sige næste morgen, hvis Nico-lai kunne fortælle at han havde bollet Jakob eller omvendt - ville han være ligeså forståen-de, som omkring Herberts tilfælde?

Pludselig smilede Peter og hviskede at han også ville være med. Nicolai var mildt sagt chokeret. En trekant, det havde han aldrig forestillet sig, men alligevel var det ret behage-ligt at være centrum for sådan en kærlig ømhed fra to flotte mandfolk. Peter krøb længere ned i sengen, og tog Nicolais pik i munden for at give lidt blød mundmassage, og samtidig havde Jakob vendt sig for at slikke lidt omkring Nicolais vanillekrans. Det var en meget underlig fornemmelse Nicolai lå med, og samtidig utrolig behagelig - nu gjaldt det bare om at slappe af, så orgasmen ikke dukkede op lige med det samme.

Lidt efter byttede Peter og Jakob plads, og samtidig kunne Nicolai nu give lidt til gengæld. Jakob havde lagt sig på ryggen, og Nicolai lagde sig på knæ for at slikke pik på Jakob. Det var for meget for Peter, at se Nicolai dejlige røv stikke lige i vejret. Han var hurtig og snød sig atter engang ind i varmen, hvorefter han pumpede løs , så Nicolai og Jakob var ved at vælte ned fra sengen. Alle tre nød det i fulde drag, og da Peter var kommet i atter en or-gasme, væltede Jakob de to andre omkuld, og sagde at nu var det hans tur.

Atter engang gik det ud over Nicolai, som måtte lægge bagdel til. Jakobs pik var jo ikke så stor som Peters, og det var faktisk en meget anderledes måde Jakob bollede på. Hans pik var længere og tyndere og han kørte mere ud og ind i røven på Nicolai. Det var en rar fornemmelse, og nu var hele "kanalen" jo efterhånden også godt smurt. Alt imens Jakob var i gang med Nicolai, møvede Peter ind, og foreslog at Nicolai kunne bolle Peter mens han blev bollet af Jakob. Det var da lidt af en udfordring, men inden længe hang de alle tre sammen i et stort rytmisk bolleorkester. Jakob var bagest og styrede ligesom hastigheden. Det var en sjov fornemmelse, og især da de nærmere sig en fælles orgasme. Jakob øgede tempoet, og hans stønnen blev mere anstrengt hvorefter Nicolai også kunne fornemme at hans pik efterhånden også kunne levere en portion varm sperm op i Peters elskovskanal.

De faldt alle tre omkring i sengen, tæt omslynget og med adskillige våde plamager på lagen og dyner. Nicolai lå stadig i midten, og nød samværet med de to flotte handyr.

De vågnede ved, at Karsten stod og så på dem.

- Der er nok nogen der har hygget sig her i nat, grinede han. Han stod der i en kort slåbrok. Og ingen var heller i tvivl om, at han havde morgenjern på. Den stod lige ud. Må man være med eller er det kun for de særlig udvalgte?

Nu satte Peter sig op. Kiggede over på Nicolai, og han kunne godt fornemme at Nicolai allerede havde overskredet adskillige personlige grænser.

- Nej, svarede Peter, jeg tror vi skal til og hjemad. En anden gang, hvem ved. Du kan må-ske komme med ind i "klanen", grinede Peter, som godt vidste hvad det kunne betyde.

Peter og Nicolai tog af sted. De cyklede en tur ind på Café Rusticana, for at få hver en kop Cappuccino.

- Det er altså utroligt hvad denne drik kan bringe af oplevelser, sagde Nicolai, hvorefter de begge grinede.

- Hvad skal du for øvrigt lave i ferien, spurgte Peter. Måske kunne vi tage ud og rejse sammen. Hvad siger du til den idé?

- Jo, det lyder da meget hyggeligt, men jeg har altså ikke så forfærdeligt mange penge at gøre godt med.

- Nå, men det behøver jo ikke koste en formue. Bare det at vi er sammen, og ikke skal tænke på andre end os selv. Lyder det ikke tiltalende?

Det gjorde det, og inden de så sig om havde de planlagt at de ville tage en tur til Vestky-sten, hvor Peters forældre har et sommerhus.

Den tanke viste sig at være helt interessant og med nye spændende personlige udfordringer og oplevelser.
Kommentar

Navn:tlid76
Dato:24/09 2014
skriv meget gerne mer, mega fræk læsning....Dejligt