Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fars bodegavenner

Karakter: 4.4/8
Visninger: 12584

Af: HornyBarebacker.

Læs flere noveller af:
» HornyBarebacker.

Skriv til:
» HornyBarebacker
Tags: Unge, Bareback, Analsex, Aldersforskel og Incest
Tobias var en spinkel, bleg fyr på 15 år som boede alene med sin far, Morten, i en 4 værelses lejlighed i et af de mindre pæne områder af København. De havde været alene siden Tobias’ far en dag var blevet syg på jobbet og var gået hjem tidligt. Da han låste døren op og gik ind havde han fundet Tobias’ mor splitternøgen siddende på hug på gulvet foran sofaen mellem lårene på en nøgen fremmede mand med munden fuld af en stor pik. Det blev enden på deres ægteskab. Moderen flyttede sammen med den store pik og Tobias og Morten forsøgte at bygge et liv op uden hende.

Det gik egentligt fint i starten - det virkede som om Morten gjorde en indsats for at få tingene til at køre og skabe en normal hverdag for dem begge to - men efter et par år begyndte han at tilbringe mere og mere tid på en bodega som lå ret tæt på ejendommen hvor de boede. Det var absolut ikke en bodega for sarte sjæle - og slet ikke børn. Der var ingen vinduer - man gik ind gennem en port og et par trin ned af en trappe til det som i København hedder en høj kælder. Bodegaen var meget mørk og beklumret og kunderne var en blanding af drankere, prostituerede og mennesker som levede på kanten af loven og som holdt af at komme et sted hvor der ikke blev stillet nogen spøgsmål eller holdt øje med noget. Der var en stank i lokalet af øl, cigaretrøg, pis fra toilettet og sved og det var mange årtier siden stedet var blevet malet - for ikke at snakke om gjort rent.

De første år kom Morten hjem fra bodegaen lettere beruset men ikke mere end at han kunne fungere og føre en samtale med Tobias hvis han ikke var gået i seng. Som årene gik ændrede det sig og han blev oftere og oftere slæbt hjem af en eller flere af hans drukkammerater og Tobias sørgede altid for at han selv var inde på sit værelse med en lukket og låst dør. Nogen gange, når han kunne høre at drukkammeraterne var gået igen, listede han ind og tjekkede at hans far var ok før han gik tilbage til sin seng.

Det seneste år havde tingene imidlertid ændret sig på en måde som forvirrede Tobias: hans far blev nu fast fulgt - eller rettere båret - hjem af en eller flere af hans drukkammerater men istedet for blot at smide ham på sengen og gå igen kunne Tobias høre, at døren til faderens soveværelse blev lukket og derefter var der en hel del stemmer og lyde som Tobias ikke kunne gennemskue. Tit gik der ret lang tid før han kunne høre at drukkammeraterne åbnede døren til soveværelset igen og forlod lejligheden.

Når han tog mod til sig og gik ind til faderen, efter at drukkammeraterne var smuttet, fandt han ham for det meste i sengen under dynen sovende og så gik han blot tilbage til sig selv og gik i seng. Men en sen aftentime ændrede det sig markant: Tobias var gået i seng ved 11-tiden og lidt efter midnat hørte han yderdøren blive låst op og lyden af flere mandestemmer. Det betød at hans far igen var blevet båret hjem og ville blive lagt i seng af kammeraterne. Men denne aften tog hele seancen ekstra lang tid. Døren til soveværelset blev lukket og i flere timer kunne Tobias høre stemmer og mærkeligt lyde derinde fra og han troede til sidst, at hans far måske ikke var så fuld alligevel og havde givet sig til at drikke videre. Men hvorfor i soveværelse? Hen ad klokken to halv tre blev døren åbnet og Tobias kunne høre hvad der lød som 4 mænd komme gående hen af gangen på vej ud af lejligheden. Da de passerede Tobias dør kunne han høre den ene sig “det er sgu bedre en kællinger og røven er sgu også bedre” og så en anden stemme “han fik sgu da også så hatten passede - mine nosser er helt ømme” og lød der nogen høje grin fra alle 4.

Da der var blevet helt stille i lejligheden ventede Tobias nogen minutter inden han låste sin dør op og gik ud på gangen. Døren til faderens soveværelse stod på klem og der kom lys ud gennem sprækken. Tobias gik ned af gangen og skubbede døren op og synet der mødte ham ville han aldrig glemme: lyset i værelset kom fra en natbordslampe hvor skærmen havde fået et slag så den sad skævt og resten af værelset så ret kaotisk ud. Hans fars tøj lå smidt rundt omkring og hans dyne lå halvt nede på gulvet. Ovenpå dynen lå hans far helt nøgen på maven - det eneste han havde på var en enkelt sok på den højre fod. Hans hovedpude var skubbet ind under hans hofter så hans røv var løftet lidt i vejret. Hans ben var spredt helt ud til hver side så Tobias kunne kigge ham lige op i det nøgne skræv. Hans far var ret muskuløs og havde en ret flot bubble butt og han var fra naturens side stort set ubehåret. Tobias gik langsomt tættere på og fordi røven var løftet op af puden og benene spredt ud til siden havde han helt uhindret udsigt til faderens røvhul. Tobias var allerede begyndt at spille pik som tolvårig og de seneste par år kom der sperm ud når han kom så han vidste med det samme hvad han kiggede på da han så en slimet hvid væske sive ud af faderens glatte, lyserøde røvhul. Hullet stod lidt åbent - som en spidset mund der ikke er helt lukket - og der flød stille og roligt sperm ud og ned på hans nosser som lå klemt sammen under den sovende mand.

Lagenet under faderen, hans nosser og inderlår var helt sovset ind i sperm og Tobias havde set tilstrækkeligt mange pornofilm til at vide hvad der var foregået: Mortens drukkammerater havde knaldet ham på skift i røven og fyldt ham med sperm. Hele soveværelset lugtede af sex, pik og sperm.

Tobias var i chok over synet af faderen som lå gennemkneppet og nøgen på sin seng og han blev nu klar over at det sandsynligvis fandt sted hver gang han blev båret hjem af nogen af kammeraterne.

Tobias havde kun en tanktop og et par tights på og pludseligt var det som om et eller andet urinstinkt tog over. Han tog et par skridt hen mod sengen og faderen som trak vejret tungt og dybt og forsigtigt lod han en hånd glide op af inderlåret på faderen og da han nåede helt op i skrævet lod han langfingeren gnide forsigtigt over hullet et par gange før han lod den glide op i det gennemkneppede og sjaskvåde røvhul. Fornemmelsen og tanken om at han havde sin langfinger oppe i sin fars spermvåde hul var fantastisk og han mærkede, at han blev stenhård i underbukserne. Som i en døs skubbede han underbukserne ned med den frie hånd, trådte ud af dem og kravlede op på sengen og op mellem faderens spredte ben. Han lagde sig ind over sin far og mens han støttede med den venstre hånd guidede han sin hårde, dunkende pik op i sin fars gennempulede røv. Det var den mest fantastisk fornemmelse at mærke pikken glide op i faderens bløde, varme og våde hul og føle fornemmelsen af de fremmede mænds sperm.

Tobias begyndte at kneppe Morten med langsomme bevægelser for at forlænge nydelsen - et par hårde, hurtige stød ville have sendt ham over kanten med det samme men han ville have det til at vare lidt længere. Han var helt væk og skubbede sine arme ind under faderen så han lå med ansigtet begravet i faderens nakke og holdt fast om hans skuldre når han stødte i bund. Duften af hans far og varmen fra hans krop var fantastisk men med et blev han opmærksom på noget andet: hans far stødte røven opad når Tobias pulede sin pik i bund som om han ville være sikker på at få så meget af drengepikken som muligt. Tobias blev nervøs et kort øjeblik men faderen virkede stadig helt bevidstløs. Den eneste forskel var at han nu trak vejret lidt hurtigere.

Tobias kneppede videre og til sidst kunne han ikke holde den kørende længere - han kom i 6-7 seje hug dybt oppe i sin far mens han begravede ansigtet i nakken på ham. Da han var kommet og havde fået vejret igen trak han sig ud og sad nu på hug mellem faderens spredte ben og kiggede endnu engang på hans gennemkneppede hul. Og så var det han så det: faderens pik som havde ligget slap bagud mast ned mod puden da han var kommet ind i rummet var nu helt hård og han var helt klart lige kommet mens Tobias kneppede ham. Der var en stor sø af sperm omkring pikhovedet og de sidste dråber sivede fortsat ud.

Tobias rejste sig og samlede faderens dyne op. Han lagde den over den stadigt sovende krop og gik så ind på sit værelse og i seng igen. Han lå længe og tænkte på hvad der var sket og selvom han vidste det var forkert og ulovligt hvad han havde gjort tændte det ham også og han var klar over at det ikke ville blive sidste gang han ville prøve at udnytte faderen når han kom fuld hjem.
Kommentar