Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Ferie

Karakter: 4.5/16
Visninger: 9767

Af: bettefyr.

Læs flere noveller af:
» bettefyr.

Skriv til:
» bettefyr
Tags: Unge, Oralsex og Onani
Ferien til Kreta

Jeg hedder Jeppe. Er en glad dreng, som skal i 8 klasse efter sommerferien. Jeg er 175 cm høj og vejer vel omkring 63-64 kg.
- så er en lidt spinkel fyr, men tit liderlig og spiller meget pik. Tit mens jeg finder noget gay porno.

Det sidste års tid er jeg begyndt at kigge meget efter de andre drenge. Både i skolen, i badet efter sport eller i svømmehallen - kan godt lide at glo på de andre fyre og deres pikke. Kan godt lide at tjekke de andre drenges pikbuler ud....synes det er frækt.

Nå men jeg skulle på ferie med mine forældre til Kreta i sommerferien....14 dage på et dejligt hotel med flere pools og udsigt over havet - et mega dejligt sted.

Vi startede med at gå op til poolen....for at tage lidt sol og bade lidt. Der var heldigvis en del drenge, som spillede bold i poolen. Det var jeg glad for, så var der nogle andre drenge jeg kunne tale med og spille bold med.

Jeg stillede mig på kanten og tjekkede lige drengene lidt ud...der var da et par stykker´, som så så ret lækre ud.

Der var en høj tynd lyshåret fyr, som råbte en del. Tænkte umiddelbart, at han var lidt for meget. Han var den højeste og smed lidt rundt med de lidt mindre drenge. Pludselig råber han til mig - Hey, der lækre,,,,,hop i vandet og spil noget bold med os andre.

Jeg hoppede ned i vandet og vi spillede bold - den høje lyshårede fyr, som hed Alec, ville gerne bryde og slås lidt i vandet. Så det gjorde vi ret meget i løbet af dagen. Flere gange kom han også til, at ramme mig på pikken.....det var ret lækkert,,,,,jeg tog også ham på pikken flere gange.....den mærkede ret stor i hans badebukser....det var ret fedt og jeg blev ret liderlig af det.....

Sådan hyggede vi det meste af dagen indtil mine forældre sagde, at nu skulle vi op. Alec spurgte om vi ses til maden om aftenen - jeg sagde, at det gjorde vi da...

Det blev aften og vi gik op i restauranten med mine forældre...vi fik noget at spise, men jeg kunne ikke lige se Alec,,,,,det var jeg lidt skuffet over.

Lidt senere på aftenen kom han så - han havde være ude at spise med sine forældre på en anden restaurant. Han var ret lækker med sit lyse hår, slanke krop. Han havde et par slidte jeans på.....jeg tjekkede hans pikbule ud....og nice, den så dejlig stor ud i de jeans.......vi snakkede og hyggede det meste af aftenen og jeg kikkede mange gange på hans bule i bukserne og jeg kunne se, at han også kikkede på min.

Næste dag mødtes vi ígen ved poolen. Mine forældre var taget på en udflugt og kom først hjem om aftenen engang.
Alec og jeg spillede bold, og slås en del i poolen hele dagen.

Alec sagde, om vi skulle gå op - han havde ikke rigtig lyst til at bade mere. Han havde sit egen lejlighed på hotellet. Jeg havde ikke fået et kort til døren til min lejlighed.

Alec sagde, så kom med op i min lejlighed - så kan vi skifte der - du kan bare låne noget tøj af mig. Oki, sagde jeg - lyder da fedt. Først gik Alec i bad og skiftede til de samme fede jeans, som han havde på i går.
Jeg sagde til ham, at det var nogle fede jeans han havde.

Han sagde, at han havde nogen næsten magen til, som jeg kunne låne. Fedt tænkte jeg - han gav mig nogle underbukser og nogle nogle fede slidte diesel jeans.....Jeg gik i bad og fik mega stiv pik.....hvad skulle jeg næsten gøre....jeg stod i badet længe med min stive pik, men den forsvandt ikke rigtig.
Alec råbte om jeg snart var færdig. Jeg tørrede mig og tog hans underbukser på og de der jeans, som jeg havde lånt.

De sad super godt på mig, bortset fra, at jeg havde stiv pik, som han naturligvis hurtig ville se.

Jeg gik ud til ham - han sagde, de sidder da flot på dig, frække hehe.....og flot stiv pik du har der.

Han spurgte, om han måtte mærke - jeg blev rød i hovedet, men han havde allerede hånden på min pik. Du er vist en dejlig liderlig dreng.

Jeg tog lidt på hans pik, som hurtigt blev stiv. Fuck, den blev godt nok stor. Tag tøjet af sagde han, mens han selv begyndte at tage sit tøj af. Så stod vi der begge med stive pikke. Alec havde en ret stor tyk på på en 18-19 cm - min var kun 15 cm men mega stiv.

Alec tog min pik i munden og suttede og spillede den - der gik ikke lang tid før jeg sprøjtede ham i ansigtet.

Jeg satte mig på hug og spillede hans store pik og tog den i munden - jeg trak forhuden tilbage og suttede hans pikhovede.
Han begyndte at stønne - ååhhh - det er dejligt og pludselig rykkede det i ham og han oversprøjtede mig i en ordentlig ladning sperm - der kom godt nok meget.

Han sagde, at det havde han trængt til et stykke tid.

Vi grinede og gik i bad igen.

Vi hyggede mange flere gange på ferien - det var en mega god fed sexet sommerferie.Kommentar