Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Turen Til Thailand

Karakter: 4.4/5
Visninger: 8539

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Bareback, Rimming og Natursex
Det var første dag i min 16 dage lange ferie i Thailand. Jeg boet på et ekstremt luksuriøst hotel 5 stjerne og skulle leve som en konge.

Men inden vi begynder med de gode historier der skete på ferien vil jeg først fortælle lidt om mig selv.

Jeg er en høj muskuløs ung mand der lige er fyldt 20 år. Jeg har aske blondt hår og er ca, 2 meter høj. Jeg e fra naturens side udstyret med en pik på 15 cm og et par fyldige nosser. som i vil finde ud af i læbet af historien har jeg en svaghed for asiatiske mænd.

Men historien starter nede ved poolen på det fineste hotel i hele Thailand.
Efter den lange og trættende flyve tur valgte jeg at ligge mig ned ti poolen efter at jeg havde spidst en vidunderlig morgen mad.

Ved poolen lå der selvfølgelig masser af folk, klokken var omkring 10 om morgen og de fleste ville sole sig i den dejlige sol. Der var både unge som gamle og ikke mindste masser af lækrer drenge at kigge på.

Der lå en flot ung dreng på omkring de 16 år. Han var forholdsvis spinkel, ca. 180 høj og var tynd/ almindelig. Han havde Kommune farvet hår og var lige en lækkerbisken for mig.

Jeg regnede nu ikke med at jeg skulle kunne komme i bukserne på ham. Men der skulle jeg tage fejl. (heldigvis for det :) ). Når men tiden gik og jeg lå så jeg kunne se ham forfra og når han sad på en bestemt måde med benene oppe kunne jeg se op til at flotte pik.

Jeg blev mere og mere liderlig af at se på ham. hans små søde, stive, bryst vorter og den lækrer brune hud. det gik lige i bukserne på mig. jeg lagde mig så jeg skjulte det værste af min blod fyldte pik. Jeg sad med solbriller på og lod som om jeg sov, mens jeg studerede han krop.
Dog havde jeg en sær fornemmelse af at han viste jeg lå og lurede. I hvert fald, lagde han sig på en måde så jeg havde frit udsyn til dejlige lem, som begyndte at rører på sig.

Jeg måtte op på værelset og få revet min pik af eller bolle med ham. Alt i mens jeg lå og spekulerede på hvordan jeg skulle finde ud af, om han var til mænd, var han gået. Jeg blev trist, og begyndte at tage sko og t-short på og pakke mine stumper sammen. Da så jeg at der var lagt en seddel med et værelses nummer på min taske. Det kunne kun være ham.

Jeg listede over til hans værelse, som viste sig at være et af disse med egen pool med mere. det var nærmest et lille hus han boede i.
Jeg bankede på døren og den unge mand åbnede op med et stort frækt smil.

Welcome my names is Christian, I'm from England.
Jeg svarede selvfølgelig tilbage og blev budt inden for. straks efter at jeg var kommet ind smed han bade bukserne og viste en flot tyk drenge pik. Den var 19 cm og havde et pikhoved på størelse med et golfbolt (eller deromkring).
derefter rev han tøjet af mig og vi gik ud ved hans private pool.

Han lagde mig ned og slikkede med rolige bevægelser omkring mit pikhovet. rundt om det og lidt ind reven. jeg var allerede ved at sprænges. Da jeg lige var ved at komme stoppede han til min store fortrydelse og begyndte at slikke og bide mine bryst vorter. De blev hurtigt stive og følsomme han ene hånd havde fundet vej ned til mine nosser og blev nulret og magseret. sådanne blev han ved længe.

så vente han mig om på ryggen slikkede mit huld som det aldrig var blevet slikket før. Ohh han var god, han slikkede rundt om den lille stjerne og kunne få tungen næsten 2 sm af sin tunge ind i mig. Det var fantastisk.

Da han havde behandlet min røv med både hænder og mund efter lang tid stak han sin formidable pik ind i mig. Han pumpede hårdt og brutalt ind og ud af mig. Hvis ikke det var fordi han havde gjordt mig så liderlig af sin behandling ville jeg have skreget i smerte. Men istedet kom jeg flere gange under hans hårde brug af min røv.

Da han endelig var ved at komme trak han sig ud. men kun for at trænge den helt ned i spidserøret på mig var han kom i 5 store lange sprøjt.
Da han var færdig træk han sig ud og lod mig slikke den ren til min og hans store behalighed.

jeg fik detsvære kun mulighed for at gøre det med ham en enkelt gang mere. da han skulle hjem dagen efter. Men natten var lang og der blevet ikke sovet meget mere end 1 time den nat.

Han er den bedste europære jeg nogensinde har prøvet. Men ikke den bedste i hele verdenen for det var med en ung Thailandsk mand.
men den historie må i vente med at få til næste kapitel.

Det skal siges at jeg stadig ser denne unge mand når jeg nu og da er i england. Alle skulle prøve det han kan gøre ved en i sengen.

Kommentar