Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Han var gamle og fed og skøn!

Karakter: 5.3/6
Visninger: 10707

Af: Mogens-h.

Læs flere noveller af:
» Mogens-h.

Skriv til:
» Mogens-h
Tags: Unge, Gamle og Aldersforskel
Allerede i gymnasiet, fantaserer jeg om mine lærere. Især de, som ikke var unge. De var i halvtredserne eller deromkring. Jeg havde prøvet to gange med sex af gutter på min egen alder uden jeg synes det var hverken sjovt eller dejligt.
Når jeg lå derhjemme og legede eller så film på nettet var det altid med mænd på alder med en farfar, der tændte mig.
En dag, hvor jeg var på en sex chat. Der var en gut som tændte mig. Han vækkede noget min mørke fantasi. Hans brugernavn fortalte det hele: "Gamle og fed." Skriver han er 55, firskåren, behåret og skaldethed. Han søger en som vil ’leges’ med. Jeg spekulerer på, om han er fake, jeg er bange for at han kunne være en psykopat. Men liderlig er jeg. Meget!
Jeg får hans nummer. Hans stemme er dyb, og hans tone død alvorlig. Han spørger mig meget direkte om seksuelle spørgsmål, hvad jeg er villig til at gøre. Han præciserer, hvad slags undertøj jeg skulle være iført, kalder mig til at møde Hovedgade 14 i Glostrup ved Bedemands forretningen kl. 21. Han hører ikke på hvad jeg siger. Telefonen er lagt på.

Hovedgaden 14 er der stille omkring på dette tidspunkt. Han er høj, fed, klædt i mørkt, og giver mig en gennemsnitlig ligetil blik. Ideen om fysisk og dyrisk har han. Jeg er tryllebundet.
Er du Mogens? Jeg nikker. Ved du hvad du går med til? Jeg nikker igen.

Jeg følger ham gennem en gyde til en gammel bygning. Da vi tager trappen er han tavs, hans øjne kikker ned, hans mund tegne en tynd linje. Jeg kan lugte duften af hans billige aftershave. Han låser sig ind i en næsten tom lejlighed. Der er snavset på gulvet, og kun et par stykker nogle stole og et skab med et stort spejl på den. Der er også en gulvlampe, som giver en intim skær.

Der er ingen gardinerne og mørkt udenfor, helt mørkt. udefra, her er hvad der ville begejstre mig under andre omstændigheder. Men her er jeg, i denne ødelejlighed med en gamle fyr.
- Tag dit tøj af. Behold dine bukser og dine sokker. Derefter går du ned på dine knæ, hænder på dit hoved!

Jeg gør, som jeg har fået fortalt. Min hals er stram, mens han står foran mig, kigger på mig g med en streng panderynken. På et øjeblik, er jeg r næsten nøgen, mens han fortsat fuldt klædt i jakkesæt og slips. Jeg gør mig helt klar og underdanig, som om jeg var på et slave marked. Han bevæger sig fremad mod mig, og jeg føler strejf af hans store behårede hænder på min hud, da han kælede min krop. Han griber mine bryster og vrider dem mellem fingrene.

- Åbn munden og spyt på mine at fingere.
Han fugter mine oprejste brystvorter med sine våde fingre. Det virker på mig som en begær af en bombe, og jeg har lyst klynker, selvom jeg formår at holde kontrol. Jeg nede på mine knæ. En hedebølge invaderer min mave, og uroen er hurtigt ved at blive en voldsom ophidselse. Mine bukser er hævelse, min anus er trækninger, min ånde bliver hurtigt. Stående foran mig, manden er stadig uforstyrrelige. Han putter en finger ind i min mund og drejer den rundt. Han siger henkastet, hviskende med et beskidt sprog på en rolig tone.
- Dine bryster er hårde nu ... Du er klar til at få din straf hva'? Vil du vil gøre alt, hvad jeg siger?

Han griber mit hoved og presser det ned til hans skridt. Jeg kan mærke hans pik rejse op gennem hans bukser.

- Hvorfor tager du ikke bruge dine hænder og leger med min at bule, dreng. Løsn mit bælte og træk ned i min lynlås. Giv mig en god suttetur, gør mig hårdt.

Han holder mit hoved med den ene hånd, og holder kildrende mine bryster med den anden. Jeg lægger mine svimlende hænder på hans lunken skridtet, og jeg kan allerede mærke omridset af hans pik der er svulmende i hans bukser.

- Ok, nu sutter du – nu! Leg med mine baller.

Det føles underligt at massere baller af en moden herre, som jeg netop har mødt for ti minutter siden. Jeg trækker hans bukser ned, og en majestætisk pik hopper op foran mine øjne. Han gør det dingle i luften, og klasker den med et bump mod mit ansigt. Manden er svært som en tyr, og hans panderynken ondere end nogensinde før, men jeg føler mig ikke længere bange. Det er, hvad jeg længtes efter, og denne fyr betyder sex. Hans stemme bliver højere, og hans ordrer mere eksplicit.

- Hvad tror du, dreng. Lugter det godt? Det lugter som store pikke gør! Kom nu, vær ikke bange, tage det i dine hænder, men ikke bide! Sig go’ dag til min pik! Du vil have det hele ind. Du ved det, ikke?

Naturligvis ved jeg det. Jeg gnider mit ansigt mod hans hud og inhalere dens duft. Det udstråler en absolut mandlig duft, sød og stærk som god ost. Jeg tager en dyb indånding af den, mens jeg vejer dens vægt i mine hænder. Han skubber mit hoved til hans skridt og jeg slikker mellem hans lår og kønsorganer, på begge sider. Hans hud er tyk., men der hans kød er tynd. Jeg føler smagen af hans pik på min tunge. En dråbe presperm er allerede dannet på spidsen af hovedet, og han grynter med sin dybe stemme:

- Det er det, lege med mine nosser, brug fingrene fingrene. Aaahh! Jeg skal nok gøre mig godt… ...

Han fjerner sit slips, hans manchetknapper, åbner knapperne på hans skjorte én efter én. Nedenunder, er han iført trusser, der afslører alle hans mave og behårede bryst. Han tager sine sko og bukser, trækker hans bukser ned til midt på låret, og står foran mig med. Nu peger hans pik på mit ansigt. Hans lange sorte sokker er stadig på hans fødder, og jeg er liderlig som helvede.

Jeg er ved at opsluge denne kongelige pik som er hans, men han fjerner mig groft med sine tykke hænder, trækker mit hår tilbage, og slår hans redskab mod mit ansigt som straffen på min utålmodighed.

- Hvad nu? Du vil tage den i munden, når du får besked. Og suge når du får besked. Men tingene skal gøres ordentlig. Før du sutter min pik skal du slikke den. Brug tungen som en tøs. Godt! Nu tager du den i dine hænder med at glide med fingrene. Slikker min nosser ordentligt. Det er det nu, gå op, langsomt, indtil du når frem til hovedet. Godt, gør det nu igen. Slik den ren, det smager godt!

Jeg følger hans kloge råd og koncentrere sig om grundigt slikning på bagsiden af hans modne pik. Det er en god appetitvækker ja, og har en krydret smag, der gør min mund våd. Jeg klapper min tunge ligesom han fortalte mig at gøre.

- Se nu på at dejligttt! Åh, jeg er så liderlig! Det er din skyld . Din pik står lige ... Drej rundt, sprede dine boller og lad mig se din hul. Vrik med din røv og jamre. Af med bukserne.

Hans ordrer er velkomne, jeg var begyndt at føle sig meget stram i mine bukser. Jeg er glad for at slippe af med dem, hvor godt det føles at sprede mine ben og har en uhæmmet stådreng. Denne behåret monster sætter ild til mig, får mig til at handle som en slave dreng. Jeg er ligeglad, at han er 50, grim, fed, lugter og næsten skaldet. Endnu værre: Jeg elsker det! Alt, der betyder noget nu er at blive brugt.
Min dreng ønske du at sutte slikkepind? Smage den, ønsker du at sutte pik? Vis mig, hvor slemt du ønsker det. Tig om pik! Hvad var det? Højere, jeg kan ikke høre dig!

-Åh ja, beder om Deres pik - jeg vil pik!

-Nå her er den, du har bedt om. Du fortjener den. Nu åbner du munden og ser op på mig. Jeg vil gøre en blowjob kunstner ud af dig.
Han griber mit hår med den ene hånd, og med den anden, han sætter sit hoved mellem mine læber, og skubber på, indtil jeg føler kløe af hans behårede nosser på min hage. Så trækker han ud, og skubber igen hurtigere og dybere, mens han leger med mine bryster. Afdæmpet og grådig, jeg sutter hans stang. Alt, hvad jeg skal gøre er at nyde på denne bitter smag af urin, sved og sperm. Dejligt!

- Ja, din mund er fuld af det, dreng. Sut på min pik. Vend din tunge og drible, jeg vil have en dryppende våd mund ... og kigge op, når dit mund bliver gennem kneppet!

Jeg savler som en sugende baby, og hans udsøgte pik går ind og ud af mine læber med en sjusket lyd. Og der er han, lige så splitternøgen som jeg er. Han har bare ikke gider at fjerne sine grimme sorte sokker, og de gør ham endnu mere nøgen.

Nede på mine knæ, jeg tilbede hans pik. Fascineret, jeg se hans voluminøse krop øgende over mig: benene spredes bred, hans mave, hans buskede bryst, hans skaldethed hovedet, hans grånende hår, den alvorlige linje af hans mund. Jeg vidste ikke hvad facefuck var. Nu gør jeg! Dejligt.

- Kom nu, lege med disse kirsebær, spise, min store banan! Jeg nyder din mund! Hold ud!
Som om jeg er en baby og skal have sutteflaske Jeg tager et hurtigt åndedrag, for mit hjerte pulserende vildt og jeg sveder. Så snart jeg har trukket vejeret, skal jeg sutte kommer igen. Jeg åbner op og trække min tunge. Jeg vil have min sutteflaske tilbage. Jeg er en pik narkoman.

- Du har lyst til mere? Åh, jeg er så stolt af dig, min dreng! Tag et kig på dig selv i spejlet der!

Jeg drejer hovedet, og pludselig, i det svage lys, kan jeg se et syn så uanstændigt Jeg kan ikke tro mine egne øjne. En en gut på 16 år gammel med blot et par tynde sneakers på, ned på sine knæ. Og foran ham står en behåret, klodsede og grimme gamle mand i hans halvtredsere, opretstående og nøgen, men et par sorte sokker.
Anyway, det er for sent at stoppe, for godt til at stoppe. Jeg sluge min stolthed sammen med hans manddom. Det siges at modsætninger at tiltrækkes ... Han klasker mine kinder med hans pik igen, så befaler mig at forsætte. Og nu dette svin sidder på mit ansigt, skrævende på det hoved til halsen. Min mund er fyldt, mit hoved sidder fast, og jeg kan se nu, er hans nosser og hans røv. Jeg kvælende ud af begær.

Da jeg lå suttende, legede hans finger med min navle. Han sætter en fod på mit ansigt, så jeg kan sniffe den barske duft af hans sokker gamle sved. Dette er total seksuel dominans, uden noget maksimum.

- OK, lad os komme til en slutning. Du holdt mig hårdt mig hen længe nok. Hvor vil du have det?. Hvad vælger du? Skal jeg sprøjte på dit ansigt eller voldtagende dig?

Jeg er ikke sikker. Efter at have mit ansigt overbruses af varme masser af hans sved, det er en appetitlig mulighed. Det er det indlysende resultat af en oralsex. Jeg er stadig en lille smule bange og skamfuld når jeg hører mig selv sige disse ord:

- Knep mig, Herr.

- Er du helt sikker på det er, hvad du vil have? Tager du den dybt nok?

- Venligst, jeg vil have den i mit hul - Nu!

- Jamen, du har bedt om det, du fortjente det. Din røvfisse er sulten og skal fodres. Du kan regne med mig min dreng. Nu, når du har suttede så godt. Jeg skal nok holde den op i røven, og denne gang vil jeg helt ind. Åh ja, jeg vil, og jeg mener det! Det bliver hårdt, i seng med dig nu! Følg mig!

Min liderlig mester viser vejen med sin lodrette stang, og går mig gennem en mørk korridor til soveværelse. Der er en gammel og bred metal seng, bare dækket med en madras og en pude. Den eneste anden møbel er et sengebord med en senge lampe. Han har sat sig på den knirkende seng, og jeg er nødt til at kysse hans pik og nosser. Så beordre han mig til at komme ned på alle fire. Den anale fase er ved at begynde.

- OK, nu får din røv klar til avl. Du kan finde kondomer og glidecreme i natbordet skuffen.

Jeg forstår jeg nødt til at tage mig af dette. Jeg kan ikke afstå fra at komme ned på mine knæ igen. Han takker mig ved nipper og fugte mine bryster, og det gør at jeg klynker. På trods af min utålmodige ophidselse, åbner jeg pakken forsigtigt kondomer.

- Tag den på.

- Godt! Nu smøre du, siger han og rækker mig glidecremes rør. Jeg presse detud en klat som jeg sætter på spidsen af hans hoved, indtil den glider gennem mine hænder.

- Vi knepper som hunde. Kom i position, befaler han, at trykke røret på min stjerne med en slimet støj. Smør dig selv inde. Du må hellere smøre det ordentligt, fordi jeg skal nok ramme den røv hårdt! Er du klar? Spredes nu dine boller!

Jeg gør mit bedste. Jeg har droslet længe nok på hans pik, så jeg burde vide. Jeg kan ikke tro, at han vil styre for at komme ind i mit hul. Jeg tager mine ben fra hinanden, viser kløft af ved balder og min fugtige dirrende hul. Han klatrer på knæ oven på sengen. Da han er ved at trænge ind i mig, jeg slapper af mine mavemuskler, og han er allerede begyndt sin vandring ind. Jeg kan mærke presset fra hans glans presser mod min muskel, så hans skaft synker dybt ind i min røv. Det er det, han er inde – helt inde. Jeg kan mærke hans boller ramme mine. Det er som at træde ind et varmt bad: brænding i starten, men så er det paradis.

-Så hvordan føles det med min store pik inde i dit dreng hul? Det er hvad du længtes efter, du pattegris, nu er du tilfreds? Aahh, satans, dette er et skønt! Du har fået en femstjernet røvhul, dreng! Varm, stram, jævn og glat, bare den måde, jeg kan lide det, og det er mit! Det er en liderligt lækker hul! Yummyfuck!

Han fastgørelse tempoet, greb mine lår fast, spidde mig ved ryk, som en kavaler, slap og skrabe min bund. Mit anus er oppustet og våd som en kusse, det passer hans pik som en handske. Han pløjer i min fure, banker min bagdør. Ind-ud, ind-ud! Han hamrede mig højlydt bagfra, og jeg kan høre madrassen rykke og knirker, hans nosser kæmpende mod min bagdel. Boink! Boink! Det føles så rigtigt at få punked: min røv drypper, min pik er oser og jeg stønnede skamløst.

- Kom nu, lad os gøre en anden stilling. Læg dig ned på ryggen.

Han vender puden bag mit hoved, griber mine ben som en trillebør, kaster sit sværd ind i min varme og glat hul. Vi laver missionær nu, og han ser nådesløst ind i mine øjne. Jeg er overvældet af hans store mave, og jeg famlende gennem grånende hår på hans bryst, der nu er kun et par centimeter væk. Jeg føler hele vægten af hans firskåren krop på mine, hans ånde blæse mit ansigt, hans sved dryppe på mig. Jeg er lamslået over denne vildmands samleje med en stor gut som er gammel nok til at være min far. Jeg forsøger at slå mine øjne ned, men han beordrer mig til at kikke op over for sin ufleksible stirre. Han vil ikke kun kneppe mig med hans pik. Han knepper mig med sine ord og øjnene. Kneppe mig over det hele, krop og sjæl!

Det har været et stykke tid hans værktøj er stædigt at bore mine to huller, uden nogensinde vaklende. Trods sin respektable alder, har han forblevet smidig og slidstærk. Han kan gøre akrobatiske tricks som en porno skuespiller. Han kryber på mig, og skubber på fødderne stadig skjult i hans evige sorte sokker. Han energisk pik, hans banan mellem mine nosser, skrævende min bagdel med sin fede behårede røv. Han hamrende min røv med sin store kød hammer!:

- Lad os ride på græs! Kom nu, pony, endnu hurtigere! Sop aldrig! Trav, trav, trav!

Han læner sig på hans hoved og skubber op, og da han cantering på min bagdel, er madrassen febrilsk hindring under vores vægt. Som jeg ser mellem mine ben, kan jeg se hans utrættelige pik kommer ind og ud af mig. En-to, en-to! Vi parre os, som om vores liv afhang af det. Vi sveder som i et motionscenter. Dette er en kavalkade, en maraton. Vi spiller den sodomi symfoni, de barbariske invasioner, anal apokalypse. Min røv er mæt med sex, og vi bliver nødt til at afslutte snart. Tårnhøje er han over mig, hans skarpe øjne ser ud for de kommende af det endelige udbrud. Hans stemme bliver glubsk:

- Nu lytte du til mig: Jeg vil komme, og du kommer med mig! Ryk ud og kigge op, mens jeg knepper din røv! Få det hele ud! Jeg skal se dig komme - kom i gang og sprøjt, og jeg vil gerne høre det dig råbe højt!

Jeg kan ikke stoppe det længere. Jeg føler saften strømmer fra mine nosser, klar til at komme. Med et brag som et æsel der sprøjter. Jeg med varm sperm på min navle. Klimaks invaderer mit underliv som en flodbølge. Min lukkemuskel får spastisk, og krumspring min anus presse saften ud af min liderlige onkel.
Han har en lang og kraftig orgasme, brølende vildt da han tømmer sine nosser. Efter denne triumf, udtrækker han sin pik inde fra min røv, og fjerner kondomet. Da han trak sig ud, føler jeg tomhed indeni. Intet under, efter at have at king size aksel inde i mig så længe. Vi lå der forpustet i ti minutter, udmattet efter denne hensynsløs sex amok, vores kroppe våd og iblødsætning i sved. Efter et stykke tid, han klapper mig i røven og slutter:

- Jamen min dreng, du behøver ikke foregive at elske pik!

Du kan sige det på den måde, ja. Det er sandt, jeg elskede hans pik, så lidenskabeligt at det selv lyder som et svagt ord. Ingen havde nogensinde hædret mine to huller med en sådan iver. Men jeg føler svimmel nu, mine ører summende og mit sind er tomt. Jeg bare huskede på et tidspunkt: Vi er i køkkenet, drikke liter vand, så i badeværelset, hvor maestro naturligt tisser på mig, før vi bader. Han beder mig kysse sig. Efter det, jeg har en blank. Helt blank! Jeg husker ikke længere, hvordan jeg forlod og gik hjem igen. Jeg blev bevistløst, gennemblødt, og må være faldet i en dyb søvn.

Jeg har aldrig krydsede hans vej igen, jeg vidste ikke hans navn. Han var tydeligvis ikke boende på stedet. Uanset hvad, en møde som dette er ligesom en middag i en femstjernet restaurant. Det behøves man ikke hver dag. Jeg er nu fri for frygt og skam, og rå sex med en moden mand er ikke længere en besættelse. Det er en præstation! Jeg spekulerer på, om nogen nogensinde kan kneppe mig så hårdt igen.
Og jeg er stadigvæk på udkik efter en gut af sammen kaliber og alder!!
Kommentar