Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Svømmehallen

Karakter: 3.5/4
Visninger: 7373

Af: Peter Jensen.

Læs flere noveller af:
» Peter Jensen.

Skriv til:
» Peter Jensen
Det var en ganske almindelig dag hvor jeg var en tur i svømmehalen alene som jeg pager.
Med mine badebukser på der sad tæt til kroppen.
Jeg lå og plaskede rundt for mig da der kom en mand hen til mig, Jeg måtte indrømme han så enlig ret godt ud. Bred over skulderne og godt behåret på brystet.
Og med badebukser der viste en pik der var pæn stor og han hed Jonas (Opdigtet). Vi faldt i snak og startede med kun at sige ligt.
Fordi jeg var ligt genert, men som tiden gik og jeg begyndte at snakke mere og mere flydende. Og jeg kunne mærke at vi snakkede meget godt sammen og vi begyndte og pjatte ligt. Så spurte han om jeg ville med ned og nøgenbade i den del af svømmehalen der var nøgenbadning.
Men jeg måtte indrømme over for ham at turde jeg ikke fordi jeg var bange for at min pik blev stiv og rødme og sagde at jeg har en svaghed overfor mænd og blev rød i hovedet. Han beroligede mig og sagde til mig at det ikke gjorde noget for han havde det på samme måde og han var herosexuel og ville gerne prøve at have sex med en fyr. I mens han forklarede mig dette voksede bulen i min badebukser og det så han. Så kunne han godt forstå at jeg ikke turde og gav mig et knus. Og så snakkede vi ligt igen og han fortalte at han kende et sted hvor vi kunne nøgenbade alene vi kunne tage hen, det ville jeg gerne. Men han skulle have to andre med som også var her i svømmehalen.
Den vil jeg da gerne møde. Sagde jeg.
Så svømmede han væk et øjeblik og kom tilbage med de to andre og de hed Mads og Martin (Opdigtet). Og Vi Snakkede og pjattede ligt så gik vi op og ud i bade rummet og vaskede os.
Min pik var næsten slap, i men vi vaskede os skævede jeg over på Jonas (Opdigtet) hans pik var halvstiv det samme var Mads' og Martins (Opdigtet).
Mads og Martin havde også flotte kroppe med hår på brystet ved synet af det blev min pik også halvstiv igen. Så sagde Jonas (Opdigtet) med latter i stemmen så vi grinede alle fire "Lad os komme ud her fra", det kunne vi kun blive enige om.

Så gik turen hjem til Jonas (Opdigtet), for det viste sig at han havde privat swimming pool det var bare skønt og der kunne vi nøgenbade alene uden nogen forstyrrede os.
Vi slaskede rundt og pjattede med hinanden, men pludselig tog Jonas (Opdigtet) om mig bagfra og jeg kunne mærke hans pik var meget stiv og spurte mig om jeg har prøvet at blive bollet af en mand, det måtte jeg indrømme at det havde jeg ikke men har fantaseret meget at prøve det og at flere på skift eller måske to på en gang.
Han sagde jeg gerne måtte ta' på han pik og spille den af hvis jeg ville, så det gjorde jeg.
Efter en tid vende jeg min røv til og sagde han skulle bolle mig og det gjorde han.

De to andre stod og så på og var også igang.

Og tog vi alle fire en pause og spillede pik mens vi så på hinanden.

Efter en tid begyndte de at bolle mig på skift. Det var en vidunderlig oplevelse.

Og til sidst kom vi alle sammen.
Og så slappede vi af og tog hver til sit.

Længe efter drømmer jeg om denne oplevelse igen og igen, og håber på at se.

Jonas (Opdigtet) igen for jeg vil gerne være alene med ham en dag, og bare nusse ham og lege med hans store dejlige pik og mærke hans behårede krop med min.
Kommentar