Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Taget bareback af to fyre

Karakter: 4.3/6
Visninger: 9724

Af: Brug mig.

Læs flere noveller af:
» Brug mig.

Skriv til:
» Brug mig
Jeg er en fræk bifyr på 31 år og vil her fortælle om min oplevelse med bareback. Dette er IKKE en opdigtet historie, men rent faktisk noget som er sket.
Jeg har lidt erfaring med at være passiv ved analsex, men jeg har aldrig prøvet bareback ? altså at blive bollet i røven uden gummi.

Men mine fantasier har i længere tid gået imod at mærke en pik sprøjte i min røv. Så jeg havde indrettede en annonce på en af de mange dating sider for homoseksuelle og biseksuelle.

Igennem den annonce fik jeg kontakt med et m/m par. Efter en masse skriverier frem og tilbage med fantasier og lyster, blev vi endelig enige om at mødes. Da jeg kørte hjemmefra var jeg tryg ved min beslutning om at det skulle være dem, jeg skulle udleve min bareback fantasi med. Da det jo ikke er helt ufarligt og jeg gerne vil forblive sygdomsfri skulle der noget overvejelse til. Den ene kan vi kalde Per. Per er 38 år, slank og med en lang og hård pik på 19 cm. Den anden kan vi kalde Bo. Bo er 41 år og med en tyk og blød pik på 18 cm.

Vi havde aftalt at det skulle foregå lige på uden for meget snak, og at de gerne måtte være dominerende, da det tænder mig at blive domineret. Så straks efter jeg ankom hjem til dem, blev jeg ledt ind i deres soveværelse af Bo. Bo hjalp mig ud af mit tøj og bandt mine hænder sammen foran mig og gav mig en latex maske på, som kun havde ånde huller til næsen og et stort hul ved munden. Ingen huller til øjnene. Han fik mig så sat på sengekanten, og jeg kunne høre at Bo smed sit tøj. Det næste jeg kunne mærke varm, at Bo pressede sin allerede stive pik i munden på mig og sagde sut så den pik! Jeg suttede det bedste jeg kunne. Mine hænder var heldigvis bundet foran mig, så jeg kunne komme til at kæle for Bos nosser imens jeg suttede. Det kunne han lide.

Nu ville Bo kneppe mig i halsen, da jeg havde fortalt at det tænder mig. Så jeg blev lagt på sengen med hovedet ud over sengekanten. Bo begyndte at mundkneppe mig og pressede sin pik så dybt i halsen på mig som han kunne. Desværre kunne jeg ikke få den i halsen da pikken var for tyk. Bo fortsatte med at mundkneppe mig, imens han skiftevis slikkede mit hul og brugte et par fingre i mit hul. Mit hul blev i hvert fald godt udvidet og skreg efter pik.

Så var det endelig tid til at jeg skulle mærke bareback pik for første gang. Jeg kom op på alle fire i sengen. Røven ud over sengen, så Bo kunne komme til stående på gulvet. Jeg var helt vildt spændt og kan slet ikke beskrive hvor frækt det var, da jeg mærkede Bos pikhoved imod min ringmuskel. Det var helt vildt frækt at vide, at der ikke var gummi på. Bo begyndte at trykke sin pik imod min ringmuskel. Stille og roligt uden at trænge ind. Mit hul begyndte at give efter kunne jeg mærke. Og så skete det! Bo trykkede lidt hårdere og gled helt i bund i mig. Han begyndte at bolle mig stille og roligt, men tempoet steg hurtigt, så han bollede min røv i lange hårde stød.

Efter lidt tid kunne jeg høre, at Per var kommet ind til os. Per lagde sig med spredte foran mig og styrede mit hoved til hans pik. Jeg kunne ikke se noget, da latex masken jo ingen huller havde til øjnene. Straks begyndte jeg at sutte på Pers pik imens Bo stadigvæk kneppede løs i min røv. Fuck det var frækt men også lidt svært da mine hænder stadigvæk var bundet.

Efter en 10 minutters tid kunne jeg høre på Bo, at nu varede det ikke længe før end han ville sprøjte. Tempoet steg og han kneppede mig rigtig hårdt. Så hårdt at jeg ikke kunne koncentrere mig om at sutte Pers pik. Så jeg måtte nøjes med at slikke Pers nosser imens jeg ventede på at Bo ville opfylde min vildeste fantasi. Og det gjorde han! Kort efter kunne jeg mærke en varm ubeskrivelig følelse, da Bo pumpede alt sin varme sperm ud i min røv. Det var helt vildt frækt at mærke og tænke på. Bo blev ved med at holde sin pik oppe i mig og kører den lidt frem og tilbage for at nyde det sidste af hans orgasme.

Efter lidt tid trak Bo sin nu spermvåde pik ud af min godt gennemkneppede røv. Jeg fik besked på at ligge mig med hovedet ud over sengekanten igen. Nu fik jeg Bos spermvåde pik i munden og kunne smage safterne af Bos sperm og min røv. Det var rigtig frækt.

Nu ville Per mærke min røv. I mens jeg renslikkede Bos pik lagde Per sig oven på mig med mine ben på hans skuldre. Nu vidste jeg godt hvad der skulle ske og jeg så frem til det. Endelig kunne jeg mærke Pers pik presse på min ringmuskel og den gled forholdsvis hurtigt i bund i mig, godt smurt af Bos sperm. Rigtig frækt at tænke på. *sf*

Jeg følte mig godt fyldt ud nu. Foldet godt sammen. Stadigvæk med hænderne bundet og med en pik i begge ender. Rigtig frækt. *s*

Hvis jeg syntes at Bo havde kneppet mig hårdt, måtte jeg erkende, at Per kneppede mig endnu hårdere. Han var åbenbart blevet rigtig tændt af at se sin kæreste tømme sig i min røv. For han gav den godt nok gas. Imens var Bo?s pik blevet stiv igen og han mundkneppede mig igen. Per kunne ikke holde sig ret længe. Der var ikke gået 5 minutter, før end jeg mærkede den varme følelse langt oppe i min røv igen, da Per tømte sin pik langt oppe i mig. Intet gik til spilde da Per hurtigt trak sin pik ud og mit hul lukkede sig sammen igen.

Per overtog Bos plads og nu måtte jeg renslikke endnu en sperm pik. Jeg troede egentligt at legen var slut nu, men Per sagde, at jeg skulle blive liggende selv om han flyttede sig. Hvad jeg ikke kunne se var, at Bo stod og spillede vildt på sin pik. Lige inden Bo kom for anden gang, stak Bo sin pik i munden på mig og tømte sin anden ladning i munden på mig.

Nu var seancen slut og jeg startede min bil og kørte hjem igen. Jeg havde egentligt regnet med, at spermen ville løbe ud af mit hul, så jeg spændte godt sammen. Men ikke en dråbe løb ud. Da jeg var kommet hjem gik jeg i bad og begyndte at lege med mit hul med et par fingre, imens jeg spillede vildt på min pik. Så begyndte spermen at løbe fra mit hul. *SF* Behøver jeg at sige, at det var frækt og at min egen pik sprøjtede vildt bagefter? *s*

Nu er der gået noget tid efter jeg har haft denne frække oplevelse. Jeg ser stadigvæk Bo og Per. Er også blevet testet efterfølgende og er stadigvæk sygdomsfri. *s*
Jeg vil opfordre til, at man skal tænke sig godt om, hvis man vil prøve bareback sex. Det kan være farligt. Men det kan bestemt også være godt. *sf*

Har du nogle kommentarer til denne historie, hører jeg dem gerne.
Kommentar