Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Buschaufføren og mig

Karakter: 3.6/8
Visninger: 10379

Af: Peter Jensen.

Læs flere noveller af:
» Peter Jensen.

Skriv til:
» Peter Jensen
Det hele startede med at vi bor i samme opgang men vi havde kun hilst kort på hinanden men så kom der en dag hvor ham ringede han på min dør, og jeg åbnede og blev overrasket over det var ham der stod der og han spurte og jeg ikke kom op en tur til kaffe … og det kunne jeg naturligvis ikke nej til.

Der fik tid med vi sad og snakkede om alt mellem himmel og jord…og snakken gled over i det at nogen var homo - hvor han fortalte at han ikke have noget i mod det … hvor vi snakkede videre og så sagde jeg til ham at jeg gerne ville betro ham noget - hvortil han svare at jeg var homo - ja sagde jeg, hvordan kunne du vide det spurte jeg ham. Så sagde han at han havde bemærket det. Men havde måttet så indrømme at han kunne godt li mig (lun på mig). Ok! Sagde jeg … hvor han fortsatte med at fortælle ham gerne ville prøve at være sammen med en fyr og meget gerne ville prøve det med mig.
Så måtte jeg indrømme jeg var meget lun på ham - det havde han også bemærket, hvor til jeg smilede. Og vi begge fik buller i bukserne af at snakken blev mere og mere intimt … hvor han pludselig tog min hånd og førte den over og lage den på hans bule, den var dejlig stor og jeg begynde og kæle med den og jeg kunne se han nød det, hvor ved han begynde at tage på mig shit! Hvor var det dejlig.
Jeg forslog om vi ikke skulle tage et bad sammen og gå ind i sengen bag efter og lægge … det ville han godt gå med til, vi sad og kyssede og kælede med hinanden og tog tøjet af hinanden han havde en dejlig krop med hår på brystet og det tændte mig endnu mere så da vi begge sad nøgne sad vi og nød hinanden og lejede med hinandens pikke … pludselig kom vi begge næsen samtidig og det var bare så frækt og vi faldt helt sammen og jeg krøb tæt indtil ham og nød hinandens kroppe… hvor det røg ud af munden at jeg elsker ham, blev selv forskrækket over det kom ud af munden på mig og det kunne han se så gav mig et stort, varm dejligt knus og sagde det var ok for kan elsker også mig… det var en lettelse.
Da vi havde sat lidt gik vi hånd i hånd ud og tog det dejligt fortjent bad… hvor vi nusse og vaskede hinanden og da han vaskede mig på ryggen og bevægede han sig ned til min røv og gled ind imellem ballerne og pludselig mærkede jeg en finder oppe i røvholet nøj hvor var det dejligt og fik stiv pik af det. Der gik ikke langt tid før jeg kunne mærke noget andet oppe i mit røvhol… det var hans dejlige pik, det var bare dejligt (den var godt 18 - 19 cm vil jeg tro) der gik ikke langt tid før han kom med et brøl op i mig. Vi gjorde os færdige og gik ind i sengen hvor vi lå og nussede hvor jeg vente mig om på maven så han kunne nusse mig på ryggen, han kunne godt se jeg vred mig da han ramte ømme steder på ryggen… så spurgte om han skulle give mig massage det måtte han meget gerne. I mens han masserede mig kunne jeg mærke hams pik mellem mine baller og den fandt vej op i mig og den gled ment op da der var creme fra da man massere mig på ballerne. Pludselig kom han op i mig kunne jeg mærke da hans varme sæd blev pumpet op i mig og han faldt sammen oven på mig.

Vi lå lidt hvor han viskede mig øret at han elskede hvor jeg svare i lige måde.
Kommentar