Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Mit liv i Aalborg

Karakter: 3.5/4
Visninger: 6988

Af: andreas92.

Læs flere noveller af:
» andreas92.

Skriv til:
» andreas92
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex og Natursex
Det er noget tid siden at jeg flyttede til Aalborg og fik i den sammenhæng en roommate, da jeg flyttede ind viste han ikke jeg var til fyre da jeg, og der gik da også noget tid før han fandt ud af det, jeg var rat vild med ham næsten fra starten, men det er ikke det jeg vil fortælle denne gang, der i mod vil det handle om den første jeg var sammen med efter jeg var flyttede til Aalborg det var dog ikke i vores lejlighed, jeg var på nettede og hade lavet en aftale med en fyr om at mødes med ham ved væddeløbsbane i byen.

Men efter en meget uklar aftale om hvor vi skulle mødes og derfor fandt vi ikke hinanden og da jeg kom i kontakt med ham igen var han taget hjem igen, men jeg ville ikke bage tage hjem uden at prøve at få noget da han fortalte at det var der fyre mødes i Aalborg og jeg var da også heldig få da jeg var klar til at tage hjem og give op kom der en fyr.

Han var noget andet en det jeg var vand til de fleste jeg hade været sammen med hidtil var fyre med lidt mere på siden eller meget spinkle fyre men det var han ikke han var meget muskuløs og super lækker, man kunne mærke på ham at han ikke hade været med mange fyre før og slet ikke på denne måde,

Jeg var først ikke helt sikker at han var til noget da det jo som sagt første gang jeg var der og jeg lige var flyttede til byen. Han var på cykel hvor han bage kørte rundt på pladsen og det næsten var helt mørkt var jeg sikker på at han var der af samme grund som mig. Så dan han cyklede hen i mod mig tog jeg mig til skridtet, da jeg var sikker på at han hade se det gik jeg om bag en lille gruppe tær der står på pladsen så vis han var til noget var der ikke så stor mulighed for at blive set af uvedkommende, og til min store lettelse kom han om til mig, jeg tor nok jeg ville have følget mig lidt til grin vis han ikke var kommet der om.

Der gik ikke længe fra han kom om til mig til jeg hade min hånd godt placeret i hans skridt og den anden under hans bluse så jeg kunne komme til at mærke han lærker mave og bryst jeg kunne mærke han pik vokse og det gjorde min også, min egen pik er nok det jeg ville kalde for en normal pik den er ca. 16 lang og normal tyk hvad ene man så vil kalde for normal tyk og det har da heller ikke fordi hans var meget støre nok 18-19 cm til gengæld var den tyg, med mange blodåre, den hade et lille knæk til venstre ca. en trædedel nede den var let brun i farven og så var han pik hoved den bæstet jeg hade set af mit 21 årige liv.

Jeg kunne ikke holde mig fra ham jeg måtte bage mærke alt af ham jeg trak hans trøje af og førte mine hænder ned til hans baller og begynde at lege med tungen på hans nippels og han begynde at stønne af liderlighed og jeg træk hans busker ned og hans pik sprang frem og op på maven af mig, jeg tog godt fadt om det med min hånd, gav den et par ryg til den var helt stiv. Jeg gav mig til at kysse fra hans bryst ned over hans mave og ved lige over hans barberet pik. Jeg fik ham til at sætte sin ene fod over på en gren så jeg beder kunne komme til. Jeg løftede op i hans pik og kugler og gav mig til at slikke hans mellem kød mellem hans nosser og hans røvhuld. Jeg kunne mærke på ham at kan nød det og han stønnene blev da også tunger samt mere fyldt af liderlighede. Jeg gik vider til hans boller jeg tog først den ene i munden, suttede den og lejede med den med min tunge og gen tog dette med den anden, på dette tidspunkt kunne jeg næsten ikke selv vente med at tage hans fede pik i munden men først kyssede jeg han under side af hans pik op mod hans pik hoved, jeg kunne det første præ spærm komme ud af han pik, jeg stag min tunge ud og slikked det stille i mig og tog der efter hans pik i munden, hans pik føltes så godt i min mund, den smagte lidt af salt men ikke på en måde hvor det er så maget at det er klamt, den flødes også både hår og blød på samme tid jeg tog det men ro til at starte med, da jeg vil nyde hans pik så maget som mulige og da han stadig stod med den ene fod på en gren, begyndte jeg med en finger at kæle for hans huld. Det fik ham til at stønner højre, han lage sine ene hånd på mit hoved og den anden brugte han stil at hjælpe med at spæde hans baller med. Jeg forsatte med at leje med hans pik med min tunge, jeg kunne også mærke at hans huld var ved at være klar til mere end at gnide en finger mod den så jeg slikked min finger så den var godt våd og smurte hans huld godt ind, dette gentog jeg et par gange til hans huld var lige til at stikke en finger op i ham.

Ditte fik ham til at miste den smule kontrol han hade over sin liderlighed, han tog godt fat i mit hår og mens han presset sig selv ned længer ned over min finger så den kom helt op i ham, sammentid med pressede han sin pik ned i halsen på mig, jeg hade nu hele hans pik i mig og jeg kunne lide den lidt håre behandling af min mund som han hu kenppede i et højt tempo mens jeg finger kenppede ham nu med to finger og jo hurtigere jeg finger kenppede han jo hurtiger kneppede han min mund.

Der gik ikke længe at han kom i munden på mig, men jeg lod ham ikke trække sin pik ud jeg holde ham fast med mine finger i hans røv. Jeg blev ved med at sutte ham til at hans pik var helt slap og først der lod jeg ham trække sig ud af mig og jeg træk mine finger til sig. Det er jo så her de fleste af denne slags møder ville stoppe efter den ene er kommet men i stedet for gav han sig til at sutte mig hvilket han var fantastisk til og jeg vil da ikke lyve der gik ikke mere ene et par min før jeg kom i ham.

Forsættes

P.S. dette er en rigtig historie men sål vil det ikke blive ved med at være Fx vil det der kommer med min roommi være fiktion 100% og jeg tænder ikke på min rigtig roommi jeg skulle bage bruge noget til at drive historien frem med

Så vis i har noget i synes der skal ske frem ad rette få send en besked på bf mit profil navn er hell no
Kommentar