Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

En ordenlig tur på toilettet

(Daniels og mit hemmelige sex-sted)

Karakter: 5.1/8
Visninger: 14974

Af: Fox15.

Læs flere noveller af:
» Fox15.

Skriv til:
» Fox15
Tags: Unge, Bareback, Urin, Offentligt, Rimming, Oralsex, Analsex, Onani og Skolesex
Da Daniel og jeg kom op i klassen igen, sad vi og sendte hinanden blikke og smil hele tiden. Daniel sad en række foran mig, og vendte sig en gang imellem og mimede både at han fik et blow job og at han kneppede en usynlig person. Jeg sad bare og smilte og blinkede til ham, mens jeg gennemgik om og om igen, hvad der var sket nede i legehuset. Det havde tændt mig virkelig meget at have suttet Daniels pik og at have slugt hans dejlige salte sæd. Jeg fulgte slet ikke med i timen, jeg kan ikke engang huske hvilket fag vi havde på det tidspunkt. Jeg sad bare med en kæmpe stivert på og var bange for at skulle rejse mig op, fordi at så ville alle bare se en kæmpe bule forneden.

På et senere tidspunkt vendte Daniels sig rundt, kiggede på mig, pegede på sig selv, mimede at han gav et blow job og så blinkede han til mig og vinkede til mig, som om jeg skulle følge efter ham. Jeg nikkede til ham, selv om jeg i virkeligheden ikke helt forstod hvad han mente. Så rakte han hånden op og spurgte læreren: ”Må jeg godt gå på toilettet?”. ”Ja selvfølgelig.” sagde læreren, og Daniel rejste sig og gik. Inden han lukkede døren efter sig, blinkede han til mig, og jeg forstod nu hvad han mente med, at jeg skulle følge efter ham.

Så jeg spurgte også læreren og fik lov til at gå. Da jeg kom ned til toiletterne var alle dørene åbne, bort set fra én. Så jeg gik hen og bankede forsigtigt på. ”Hvem er det?” lød det inde fra toilettet. Det var Daniels stemme. ”Det er Adam.” sagde jeg stille.

Døren blev åbnet og Daniel stod med et kækt smil på læberne. Jeg gik ind og låste døren efter mig. Der var ikke så meget plads, så vi stod tæt op ad hinanden. Jeg nåede kun lige at vende mig om igen, da Daniel pludselig sprang på mig. Han pressede mig op ad døren stående på tæer, og han begyndte i samme øjeblik at kysse mig helt vildt. Vi stod og kyssede i lidt tid. Hans tunge skilte mine læber ad, og så kørte han den rundt i min mund, og jeg mødte hans med min egen tunge, og de legede lidt rundt. Først i min mund, men så rykkede jeg den ind i hans mund, hvorefter hans tunge fulgte med. Jeg førte mine hænder ned på hans røv, hvorefter han førte sine op over min nakke.

Mens vores tunger legede lidt rundt, og der blev dejlig vådt i begge vores munde og smagt en del på hinandens munde, stod jeg og masserede hans balder. Den røv jeg havde længtes så meget efter, efter at jeg havde set den på biblioteket. Jeg måtte bare mærke den. Så jeg tog mine hænder ind under underbukserne på ham, og stod og rørte ved hans røv mens vi stod og snavede hot. Og mens jeg gjorde det, mærkede jeg pludselig en hånd på min bule der var vokset frem så snart vores læber havde mødt. Men nu var min pik så stiv, at det gjorde ondt at den ikke kunne sprænge frem, og mine bukser var blevet helt stramme.

Men nu følte jeg Daniels hånd mod min bule, og han begyndte at massere den samtidig med, at jeg ragede på hans røv og vi snavede hedt. Og nu tog Daniel sin anden hånd ned til min bule og begyndte at knappe mine bukser op. Da han havde fået knappet mine bukser op, rev han dem ned til mine knæ, hvorefter han rejser sig op og snavede mig igen. Nu stod han bare og rev forsigtigt frem og tilbage i min jernehård og dunkende pik uden på mine underbukser. Det føltes rigtig dejligt at få raget på sin pik, mens jeg ragede på Daniels stramme lille røv. Men jeg var bare så pisse liderlig, og jeg havde længtes hele dagen efter at få lov til at røre ved Daniels utroligt dejlige røv. Og efter som jeg lod mig rive med, lod jeg mine fingre glide ned mellem balderne på ham, ned og gnide hen over hans røvhul. Han gisnede og gav et højlydt støn fra sig. Han gav slip på min pik, tog mine hænder ud af hans underbukser. Nu rykkede han sig lidt væk fra mig, og han så nu lidt mere alvorlig ud nu.

I et sekund troede jeg, at jeg havde gjort ham sur eller noget, men så småt voksede der et lille smil på hans læber. Jeg kunne først nu se den store bule der var vokset frem nede ved hans bukser, og siden han havde joggingbukser på, var det utrolig tydeligt. Ikke til at skjule. Han rykkede tæt på mig igen, tog fat om min pik uden på underbukserne. Han åbnede munden mens han nærmede sig mit ansigt. Jeg åbnede også min mund, og da de mødtes stak vi tungerne ud og de slikkede vildt rundt i vores munde og rundt om hinanden. Vi tog også og suttede lidt på hinandens tunger en gang imellem. Han rykkede munden op til mit øre og hviskede: ”Nu er det min tur til at gengælde tjenesten.” Han gav mig et slik hen over øret, ned ad siden af min hals, og han begyndte så at kysse mig ud over min hals. Han havde hårdt fat i min pik uden på underbukserne, men han bevægede ikke hånden. Han havde al sin opmærksomhed rettet mod min hals.

Han gik ned i knæ og rev mine bukser helt ned om anklerne nu, og derefter rev han også mine underbukser helt ned. Min pik sprang frem fra sit fængsel og stod vandret ud mod Daniels ansigt. Min pik var ca. 19 cm i stiv tilstand og var ret tyk. Måske fem til seks centimeter tyk. Jeg kiggede ned og fik øjenkontakt med Daniel. Han kiggede kækt op på mig med et lille smil. Han tog fat om min pik og træk forhuden helt tilbage. Et glinsende pikhoved viste sig og en dråbe presperm løb ud af det. Daniel tog sin tommelfinger og smurte pikhovedet ind i det.

Han rykkede lidt frem og tilbage i min forhud, som om han skulle se hvordan den fungerede i hånden. Han kiggede op på mig mens han stak sin tunge frem. Han rykkede hen til mit pikhoved og begyndte at slikke på spidsen og dernæst rundt om hele pikhovedet. Det føltes helt vildt godt. Det var mit første blow job nogensinde. Det var en varm og våd fornemmelse. Han kiggede spørgende op på mig med store hundehvalpeøjne og hans øjne var så sorte og store, at man bare kunne blive suget ind i dem og svæve rundt i det rene ingenting.

Jeg tog min ene hånd og lagde den op på Daniels hår, og jeg begyndte at nusse det. Han gik langsom til den. Først slikkede han rundt om hovedet og bagefter slikkede han op og ned ad skaftet. Han gik også ned og suttede på mine nosser. Først tog han den ene i munden mens hans tunge kørte rundt og sørgede for at gøre det hele vådt, og derefter fik den anden også samme tur. Så gik han op til hovedet igen. Han slikkede på det og derefter tog han det i munden. Det blev helt varmt og vådt omkring mit pikhoved og jeg blev helt overvældet. Jeg tog min hånd ned omkring Daniels nakke og presser ham ind mod min pik, så den kommer helt ind i hans mund og han begynder at sutte hurtigere og dybere. Næsten til han var ved at kvæles i den.

Jeg lænede mit hoved tilbage og stødte det mod den dør jeg stod op ad. Jeg stønnede højlydt og det samme gjorde Daniel. Det lod vist til, at han godt kunne lide at sutte pik.

Jeg stønnede og stønnede, og pludselig kunne jeg mærke at det kildede behageligt gennem hele min krop, og jeg var ved at komme. Jeg sagde til Daniel: ”Åh.. Jeg kommer, jeg kommer…” Men han blev bare ved og han begyndte at se mere bestemt ud i ansigtet, som om han inderligt ønskede at jeg skulle komme i hans mund, men jeg trak hans ansigt væk fra min pik. Han kiggede forundret op på mig, og jeg kunne se at han havde en blanding af presperm og sit eget savl, i mundvigene. ”Jeg vil ikke komme endnu Daniel, vi skal da først have os lidt sjov”, sagde jeg. Han ændrede sit ansigt til en mere forstående grimasse, men stadig som om han undrede sig over hvad det kunne være.

Jeg hev ham op fra jorden, og satte mig ned på toilettet. Så hev jeg hans bukser ned og begyndte straks at sutte hans dejlige pik. Han stønnede højt og forpustet. Jeg sørgede for at sutte hurtigt og prøve at få pikken så langt ned i halsen som muligt. Og samtidig kørte jeg tungen rundt på hans pikhoved som en sindssyg. Han stønnede endnu højere nu, og han greb fat i mit hår og rev det voldeligt frem og tilbage. Da jeg kunne høre på hans åndedræt at han var ved at komme, tog jeg hans nu helt slimede og dunkende pik ud af min mund. Jeg rejste mig op, tog min trøje af og derefter hans. Derefter tog vi begge to vores bukser helt af, og stod nu helt nøgne foran hinanden. Jeg greb om hans pik, og han om min, og vi rykkede den lidt af på hinanden mens vi snavede.

Så tog jeg og nev ham lidt i brystvorterne, og han kom med nogle små støn, mens han havde lukkede øjne. Så slikkede jeg og suttede på dem, og det så han ud til at nyde endnu mere. Så begyndte jeg at kysse ham ned ad halsen, ned på brystet, så på maven, pikskaftet og til sidst nosserne. Nu sad jeg ned på toilettet igen. Jeg suttede lidt på hans nosser, og snusede de dejlige dufte af sved og teenagepik, helt ned i lungerne. Det var en dejlig duft, og hvis det overhovedet var muligt, så tændte det mig endnu mere.

Jeg tog fat om Daniels smalle hofter og vendte ham om, inden han nåede at lægge mærke til det. Men han så ikke ud til at have noget imod det. Han var i dyb ekstase. Nu stod han med hænderne op ad døren og røven mod mig. Jeg tog fat i de dejlige små stramme balder og slikkede på dem og masserede dem, mens jeg rakte rundt om ham for at få fat i hans pik. Jeg masserede nu hans ene balde med den ene hånd, og ræv den af på Daniel med den anden. Han stønnede en gang imellem. ”Åh… Oh… Ah…” Så slap jeg hans slimede og stive pik og tog fat i den anden balde. Jeg spredte dem, og Daniels lille lyserøde røvhul kom til syne. Det så helt rent ud, og jeg kunne se at han var ekstremt stram i røven.

Jeg lugtede til hans røv, bare lige hurtigt. Det lugtede ikke super godt, men heller ikke super dårligt. Bare en slags neutralt. Jeg spyttede på hans røvhul, og Daniel reagerede ved at spænde i ringmusklen og balderne. Han kom med et lille støn og begyndte at stritte med røven og føre den længere hen mod mig, som var det en invitation. Jeg tog min tunge ud, og slikkede spyttet op, og derefter spredte jeg det rundt om hans røvhul og bagefter midt på røvhullet. ”Arh!!!”, stønnede Daniel i samme øjeblik. ”Åh… Oh!!!” Jeg slikkede over det hele på hans røv. Op og ned ad hans revne, rundt på røvhullet og en gang imellem op på balderne og bed en smule i dem. Så tog jeg min pegefinger og gnubbede den op ad røvhullet og ringmusklen strammede sig. Nu tog jeg og suttede på min finger og derefter lagde jeg den forsigtigt mod Daniels røvhul. Jeg begyndte og presse, og det var svært at få den ind, da Daniel spændte helt vildt i røven. Men jeg pressede hårdere nu, og den gled stille ind. Daniel begyndte at slappe af i røvhullet nu.

Jeg begyndte at trække fingeren ud, og ind, og ud, og ind og ud igen. Daniel stønnede højere nu, og han begyndte at røre ved sin pik. Nu tog jeg to fingre og pressede dem ind. Derefter tre. Daniel kiggede tilbage på mig, mens jeg sad og gav ham tre fingre i røven. Han stønnede højt. Så begyndte jeg samtidigt at slikke på hans røv. Jeg trak fingrene ud og slikkede på røvhullet. Der stod helt åbent. Jeg pressede mod hullet med min tunge, og det var ikke så stramt mere, så min tunge gled ind i Daniels røv og jeg begyndte at slikke i cirkelbevægelser. Daniel begyndte at bevæge sin røv frem og tilbage, mens han stønnede.

Daniel var helt op at køre. Han stønnede og lavede bevægelser med røven. Frem og tilbage, som om han blev kneppet. Da hans røvhul var vådt over det hele, og ikke var så stramt mere, rejste jeg mig op. Jeg tog min fede, dunkende pik hen til Daniels mund, hvor han suttede den, så den blev helt slimet. Daniel suttede langsomt og grundigt, og spyttede meget på min pik. ”Knep mig Adam. Knep mig nu!”, sagde han.

Jeg trak pikken ud igen, og et par strenge af spyt, hang fra hans mund til mit pikhoved. Jeg gik om til Daniels strittende røv, og stak to fingre i hans røvhul. Kørte dem rundt og ud og ind et par gange. Så tog jeg dem ud, og førte dem ind i Daniels mund, hvor han suttede dem rene.

Jeg tog min pik, og begyndte at presse pikhovedet mod Daniels lille, lyserøde røvhul. Han strittede med røven endnu mere, og han førte sin røv bagud, så min pik ville ryge hurtigere ind i ham. Mit pikhoved røg ind med lidt besvær, men da det kom til skaftet, gik det lettere. Jeg penetrerede Daniels røv, og jeg kom helt i bund. Da jeg gjorde det, kunne jeg mærke hvordan Daniel spændte i ringmusklen, og hans røv lukkede sig helt tæt omkring min pik. Fuck det føltes dejligt. Stadig varmt og vådt, og samtidig stramt. Daniel kom med et ordenligt støn. ”Arhh!!!!”, skreg han, og jeg var sikker på, at hele skolen kunne høre det.

Jeg begyndte at rive min pik ud igen, og Daniel stønnede igen. ”Shit mand…. Fuck…. Århh!”, stønnede jeg. Jeg rev hårdt fat i Daniels balder, og rev hans røv mod mig, så min pik igen røg helt i bund. Hans skreg igen. Og jeg stønnede. Daniel blev helt rød i hovedet, og han kneb øjnene sammen, som om han følte smerte. Og det gjorde han sikkert også.

Jeg begyndte nu at lave hurtigere kneppebevægelser. Ind og ud og ind og ud af Daniels lille røv. Shit det var godt. Vi stønnede begge tog forpustet, og Daniels støn, blev mere til nydelsesfulde støn, og han var ikke så rød i hovedet mere. Nu gennemkneppede jeg hans lille røvkusse. Jeg tog fat med den ene hånd, rundt om hans pik, og begyndte at rive den af på ham, og med den anden, tog jeg fat i hans hår og rev i det. Han tog hovedet opad, og stønnede endnu højere.

”Hvad så Danni? Kan du li’ at jeg knepper dig op ad toiletdøren, hva?”, hviskede jeg forpustet til ham, mens jeg kneppede ham så hårdt og dyb jeg kunne. ”Arh yes Adam. Jeg elsker at du knepper min lille røv”, svarede han.

”Årh Daniel, du skal bare ha’ min store fede pik, i din lille, stramme røvfisse. Fuck mand!” Stønnede jeg. Daniel begyndte at spænde helt vild i ringmusklen, og han lavede mærkelige bevægelser. Han pik begyndte at vokse, og han råbte:” Årh fuck!! Shit!! Jeg kommmmeeerrr!!!!!!!”, og hans sæd sprøjtede ud over toiletdøren. Jeg slap hans pik, som begyndte at blive slap, og jeg begyndte i stedet at kneppe ham så hårdt jeg kunne.

”Århhhhh… Fuck!”, stønnede jeg. En varm, sød og behagelig fornemmelse strømmede gennem mig, min pik voksede, og jeg kom i 10 til 15 hårde sprøjt. Op i Daniels røv, mens jeg fuldstændig gennempulede ham. Jeg kunne mærke hvordan han blev fyldt op af min varme sæd, som en vandballon. Jeg tog den med ro nu. Langsomt ind, langsomt ud, langsomt ind, langsomt ud. Jeg trak min halvstive, slimmede pik ud af Daniels rødglødende røvhul. ”Han må sgu da blive øm senere”, tænke jeg. Hans hul stod helt åben og en hel del sæd flød ud af det. Daniel, er stod helt forpustet og masserede sin egen slappe og tilspermede pik, tog sin hånd ned til røvhullet. Jeg tørrede det overflødige sæd væk med hånden og tog det op til munden. Han suttede og slikkede på sin hånd, og han stønnede. ”Mmmmhh… Din sæd smager dejligt Adam.” ”Det gør din sgu også Danni! Hvorfor tager du ikke lige, og slikker din sæd af døren?”, sagde jeg til ham. Han kastede sig på knæ, som havde han gået i en ørken i syv dage uden vand, og begyndte at slikke al sæden af døren. Jeg gav ham et lille klap i røven. ”Det er godt Daniel! Slik det hele af!” Sagde jeg. ”Og når du er færdig med døren, så sut lige min pik ren igen!”

Da Daniel havde slikket døren ren for sin egen sæd, vendte han sig om, og suttede min halvstive pik, ren for sperm og spyt, og jeg nussede ham i håret mens han kiggede op på mig, spørgende. ”Det er nok nu Danni. Jeg skal lige pisse.” Jeg vendte mig om mod toilettet. Slog brættet op, men pludselig tog en hånd mig på skulderen. Jeg vendte mig om mod Daniel. ”Adam. Pis på mig!” ”Mener du det?”, spurgte jeg ham. Han nikkede. Jeg rettede mig pik mod ham, og han satte sig ned på gulvet. Jeg begyndte at pisse ud over ham, og han tog fat i min pik og styrede den helt selv. Først på brystet, hvor han smurte det ind, og han nev sig selv lidt i brystvorterne. Derefter ned på hans skridt, hvor hans pik begyndte at blive stiv igen, og han begyndte at rive den af. Så førte han min pik, op til hans mund, og han fik min pis lige i munden, men han spyttede det ud igen, og det løb ned over ham.

Da jeg ikke kunne pisse mere, tog Daniel min pik i munden og suttede den ren, for mine pisrester, og mens han gjorde den, spillede han på sin egen pik. Han begyndte af sutte og spille hurtigere, og han kom i tre eller fire lange sprøjt op på mit ben. Han slikkede lidt på mine nosser, og så ned ad mit ben, hvor han slikkede al sæden i sig. Han kiggede på mig med et tilfredsstillet smil og rejste sig op. ”Tak for det Adam. Det her må vi gøre en anden dag!”, sagde han. ”Wow Danni, du elsker virkelig pik, hva? Ja lad os gøre det igen en dag!”, sagde jeg.

Vi tog begge to vores tøj på, og tørrede mit pis op fra gulvet med toiletpapir. Derefter da vi skulle gå, spurgte jeg Daniel: ”Skal du ikke med op i klassen igen Danni?” ”Narh jeg er smurt ind i pis og sæd, jeg tror nok jeg går hjem og tager et bad.”, svarede han. ”Hvornår mødes vi så igen? Det er jo weekend i morgen?”. Daniel svarede:” Tjo… Hvad siger du til hvis vi sover sammen i morgen?” Jeg sagde ja, og vi aftalte at være sammen lørdag og søndag.

FORTSÆTTES…
Kommentar