Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Det startede til en fest..

Karakter: 3.3/8
Visninger: 9618

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge, Oralsex, Aldersforskel, Onani og Sport
Det er tid til at bekende min synd. Gennem de sidste to år har jeg haft en affære.

Mit liv er dejligt. Jeg er 50 år og gift med en kvinde. Alt ved hende er fantastisk - bortset fra at hun er en kvinde :)

For to år siden, tog min kone sin kollega på 20 år med hjem til en hyggekomsammen hjemme hos os. Han havde taget sin kæreste med - en dreng på 16 år. Her møder jeg for første gang bøsser.

Som aftenen gik faldt snakken, som den ofte gør med fulde mennesker, på sex. Vi var alle ret interesserede i at høre lidt om det unge bøssepar. Jeg måske mere end andre. Vi hørte om hvad de gjorde og hvordan de gjorde det - for os som ikke har prøvet sådan noget før, så får vi altså noget af en aha oplevelse.

Nå men, som aftenen gik og folk blev fulde, takkede gæsterne af, mens vi havde lovet de unge drenge at de måtte overnatte i stuen (hvis de altså ikke lavede noget frækt). Vi gjorde alle klar til at gå i seng - min kone var væltet om kuld i sengen (hun har det med at drikke lidt for meget til tider), så jeg sørgede lige for sengetøj til de to drenge. Vi sagde godnat, og de kyssede mig godnat på kinden - det var ret sødt, selvom jeg nu ikke lagde meget i det.

Jeg lagde mig ind i seng, havde det lidt skidt efter alkoholen så jeg vendte og drejede mig i en halv times tid, hvorefter jeg måtte stå op og pisse. Jeg går ud på toilettet, gider ikke tænde lyset, stiller mig og pisser og vasker mine hænder. Jeg skal til at gå ud, men åbenbart var jeg ikke den eneste der skulle pisse. Min kones kollegas kæreste tændte lyset, kom ind, satte sig ned, som om vi havde kendt hinanden i lang tid, og tissede. Han kiggede på mig, og først der gik det op for mig at jeg ikke havde tøj på.

'Flot fyr' sagde knægten med et af de der smil man bare ved er flirtende ment.. Jeg rødmede, holdt mig for pikken, takkede ham og skyndte mig ud, og ind til min kone.

Næste morgen skal min kone på arbejde. Vi havde aftalt at hun kørte sin kollega med på job, og jeg kørte hans kæreste hjem. De kunne ikke undgå at larme da de ryddede op og skulle lave morgenmad til hinaden. Jeg ville bare ligge og sove den ud. Det ville knægten åbenbart også, så han kom ind med dynen om sig og spurgte om han måtte ligge sig på gulvet. Jeg sagde at han bare kunne komme op i sengen, for jeg ved selv at det ikke er sjovt at være nede på gulvet - og op i sengen kom han.

'Er du stadig nøgen?' spurgte han.. Jeg blev flov, og sagde 'Nej'. Han troede mig ikke, og løftede dynen - han havde selvfølgelig ret - jeg var nøgen og lå endda med morgenjern. 'Mmm, rigtig flot fyr' sagde han og vendte sig om for at sove videre. Nu kunne jeg selvfølgelig ikke sove videre.. Typisk.

Han sov en time mere, og jeg lavede morgenmad til os. 'Knægt der er morgenmad...', og ind kom han, nøgen, og sagde 'Så, nu behøver du ikke være flov over det længere, nu er vi begge set det hele'. Jeg har set nøgne mænd før, og aldrig tænkt videre over det. Men denne knægt var stram, solbrun, havde et sødt smil og en utrolig flot mave og numse. Han må have set at jeg stirrede, for han skyndte sig at sætte sig ned og blev rød i hovedet.

Vi spiste morgenmad, og snakkede om festen igår - knægten overraskede mig, han virkede ældre, og jeg blev fascineret af ham.

Efter morgenmadden satte vi os ud i bilen, og jeg kørte ham hjem. Da han steg ud smilte han til mig og sagde 'Tak for igår - flot fyr, og flot gearstang' hvorefter han gik væk og kiggede ikke tilbage..

Jeg sad målløs i bilen - jeg ville have mere..
Kommentar