Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Min unge ven. - rettet

Karakter: 4.3/7
Visninger: 9020

Af: Kedde.

Læs flere noveller af:
» Kedde.

Skriv til:
» Kedde
Tags: Unge, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Onani
Solen skinnede og det var lunt, der hvor jeg sad, hvor jeg sad og tænkte på min unge ven. Som jeg ikke har set i mange uger, og det kunne jeg ikke forstå. Jeg var blevet bange for han have fundet en anden, og jeg var for gammel til ham. Der er 17 år mellem os, og han er 16 år. Han er en dejlig ung fyr, han er min drømmefyr.
Han er ikke så høj af sin alder, så er han slank og lidt vaskebræt kan ses. Så har han nogle dejlige blå øjne, som får mig til at smelte. Og så hans lyse hår, som var lidt halvlangt.

Og mig selv, som nu en på 33 år kan ligne, som dyrker lidt motion et par gange om ugen. Synes selv jeg ser godt ud, men man kan altid smide lidt flere kg.

Tanken om sidst vi var sammen kom mere og mere rundt i mit hoved, som kun tænkte på ham.

Det var en dejlig eftermiddag, hvor vi lå først og så film, hvor jeg begyndte at nusse ham i hans halvlange lyse hår. Hvor han knappede sine bukser op, tager min hånd, som er i hans hår og føreu den ned til de åbnede bukser. Jeg Kunne se, han ikke havde underbukser på, og han havde også fjernet sit hår ovenover hans dejlige pik.

Jeg førte min hånd helt ned til hans pik, som var godt stiv, og lå ned af det ene bukseben. Hvor jeg får den ud i det fri, hvor den giver et par ryk og ligger godt stiv på hans slanke mave.

Jeg kunne mærke min banke mod mine bukser, den vil ud og lege med hans, som var ved at lave en lille sø af presperm. Jeg blev mere og mere opstemt, og tog igen fast i hans stive pik og hev forhuden tilbage. Hvor der kom en stor dråbe presperm frem i reven, videre ned til den lille sø, som bare blev større og større.

Min mund kunne ikke holde til det mere, jeg måtte smage hans pik. Først tømte jeg søen, og smagen af hans saft fik mig mere opstemt og liderlig. Hvor efter jeg så begyndte at suttet hans pik, og han nød det, kunne man høre. Han kom med nogle små støn fra sig, og han så rigtig dejlig ud der i sofaen, hvor han lå halvnøgen.

Lidt efter var vi begge helt nøgne, og han lå nu på maven på sofaen, hvor jeg sad nede mellem hans ben og så ned mod hans lille runde frække røv. Jeg begyndte at massere hans baller, spredte dem engang imellem, så hans hårfri hul kiggede ud på mig. Jeg bøjede mig frem, så mit hoved var ved hans røv, igen spredte jeg hans baller og lod min tunge slikke hans hul. Hvor igen han kom med nogle små støn og grin, han kunne lide, hvad jeg gjorde ved hans hul.

Lidt efter lod jeg min våde stive pik glide mod hans hul, så mit presperm smurte hans hul mere ind og var klar til min pik.

Jeg har ikke verdens største pik, næsten 17 cm i stiv tilstand og ikke ret tyk. Den kom ind og forsigtigt kørte jeg først langsomt frem og tilbage i hans næsten jomfruhul, det var ikke første gang den var på besøg der.

Mere og mere jeg lå der, kom min pik længere op i ham og tempoet blev øge7t mere og mere. Og til sidst var jeg helt i bund i ham. Hans stønnen var taget til og han lå og bed i en pude. Og jeg blev mere og mere liderlig, og min pik kunne komme når som helst, og jeg skulle ikke komme for tidigt. Så jeg stoppede med at kneppe ham, vendte ham om på ryggen og et smil mødte mig. Han var tilfreds med det jeg gjorde, det var hans pik også, for den var stadig godt stiv og våd.

Jeg suttede den ren for presperm, hvor han siger, jeg skal lægge mig på sofaen. Jeg lagde mig på sofaen, hvor så min unge ven lægger sig på ryggen af mig. Hvor jeg så mærker hans dejlige stive pik, glide ned mellem mine baller, hvor han så begynder at lave sine kneppebevægelser. Hvor jeg så lidt efter kunne mærke den oppe i mig, og der gik heller ikke lang tid, før man kunne høre klaske og stønne lyde i stuen.

Lyden af hud der mødes holdt hurtigt op igen, min unge ven trak sig ud og bad mig om at vende mig om. Han satte sig på mit bryst og pikken rettet lige mod mit ansigt, som var klar til at modtage hans dejlige sperm. Der gik også kun et par ryk, før mit ansigt blev dækket til af hans drengesperm, hvor jeg også prøvede at fange nogle af sprøjtene med munden, fik et par skud.

Efter han var færdig med at sprøjte sindejlige drengesperm i ansigtet på mig, vendte han sig om, så da jeg fik fjernet spermen fra mine øjne, så jeg lige ind i hans røv. Jeg kunne ikke lade være med at røre, og jeg ville slikke den igen. Så mens han suttede mig, slikkede jeg hans røv.

Så kom jeg i nogle kæmpe sprøjt, som fløj hen over min unge ven og landede på mit stadig spermede ansigt. Min unge vens ansigt gik heller ikke ram forbi, han slikkede det bare i sig. Hvor han efter jeg var færdig med at sperme, suttede han min pik ren og det er en dejlig fornemmelse.

Hvor jeg så høre ham sige. Har du fået nok. Og det blev sagt et par gange, før jeg fandt ud af, min unge ven stod foran mig. Hans blå øjne var tydelige at se her i solen, og hans lyse hår skinnede i solen.

Jeg rejste mig op i en fart og gav ham et kram, og sagde jeg var glad for at se ham og havde savnet ham. Det kan ses, smilede min unge ven og kiggede ned på bulen i mine bukser.

Skal vi ind og se film, smilede min unge ven, hvor han tog mig i hånden og vi gik indenfor.
Kommentar