Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Telttur

Karakter: 3.5/4
Visninger: 6260

Af: Mig-Thomas.

Læs flere noveller af:
» Mig-Thomas.

Skriv til:
» Mig-Thomas
Det var en sensommeraften. Vejret var varmt og klart. Michael og Tobias ligger i deres soveposer og kigger op i himlen. Bålets flammer blusser op og bringer hygge. De ligger og snakker og griner.
Timerne går for dem, og det bliver lidt små køligt så de kravler ind i teltet og putter sig i deres soveposer og ligger sig til at slumre. Men Tobias kan ikke sove. Han ligger og tænker på den søde fyr som ligger ved siden af ham og sover sødt. Stille begynder han at ligge sig tæt over ved siden af ham og vækker ham blidt. Tobias kigger op og smiler til ham. Deres blik mødes en kort sekund inden deres munde er forenet i et dybt kys. Deres tunger leger med hinanden og imens lyner Michael sin og Tobias’s sovepose op, så deres varme kroppe kan blive presset tæt sammen. Michael kravler ind over Tobias’s krop og kryber ned i soveposen til ham. De kysser stadig og Tobias har lagt sine ben i lås om Michaels røv for at presse ham tættere ind til sig. De ligger tæt og kysser. Michael afbryder kysset og begynder stille at kravle ned af Tobias’s krop og kysser ham blidt på halsen og videre ned til hans bryst, hvor han med sin tunge kærtegner vorterne blidt og kysser dem. Dette får Tobias til at stønne højt og presse Michaels hoved tættere mod sin mave. Michael fortsætter igen nedad maven, ned til bulen i bukserne som har vokset sig stor. Han kysser ham på maven, lige op over pikken, og kigger ham i øjnene. Tobias smiler sødt og Michael begynder at knappe hans bukser op og massager hans lår. Han trækker stille bukserne af, og kysser hans pik uden på boxerne og spiller blidt. Han trækker dem hurtigt af og starter med det samme på både at sutte og spille. Tobias stønner højere og højere. Nusser Michaels hår og spænder pikken. Michael sutter stadig men holder en pause da han kan mærke han er ved at komme. Han kravler op igen og åbner soveposen og kysser Tobias hårdt på munden.
Michael lader sig glide ned på ryggen og begynder at spille sin pik. Det får Tobias til at nusse hans mave og kysse hans bryst hårdt. Michael stønner højt og spreder sine ben og spiller videre. Han er i ekstase. Tobias kilder ham stadig på brystet. Han siger til Tobias at han skal sætte sig på knæ og spille sin pik. Dette gør han og inden længe kommer de begge i et brøl. Tobias udover Michaels mave og bryst. Deres munde mødes imens deres pikke tømmes for den sidste sperm. Tobias ligger sig ned ved siden af Michael og ligger sit hoved på hans bryst. Michael trækker ham stille ind til sig og sammen ligger de bare og hviler. Udenfor kan de høre fuglene kvidrer og solen er ved at finde dens varme frem.
De vågner op af formiddagen og sætter sig udenfor og holder hinanden i hånden. Der ligger en sø i nærheden så de går ned og får skyllet deres kroppe af. Vandet er iskoldt så det er meget hurtigt men Michael kan alligevel ikke dy sig, så han trækker Tobias ind til sig, kysser ham, smækker hans ben om sin røv og hurtigt får de varmen igen. De kysser hårdt. Deres kroppe er forenet. De svømmer tilbage igen og finder et tæppe hvorpå Tobias ligger sig på ryggen og Michael ligger sig oven på ham og kysser ham. Tobias trækker ham ind til sig og lader sine hænder kærtegner hans ryg og hans ben lukker sig fast om ham. De kysser og Michael begynder at bevæge sig frem og tilbage. Først stille men efterhånden hårdere og hårdere. Deres pikke bliver spillet samtidig og de kommer snart imellem deres kroppe i en orgasme som sitrer i deres krop. Og der bare bliver ved og ved. De ligger igen stille og bare kysser blidt. De krammer lidt, nusser hinanden. De beslutter sig til at pakke sammen og tage hjem til Tobias.
De skynder sig op og tager den første bus der kommer. Da de kommer hjem til ham og får deres overtøj af tager Michael fat i Tobias, presser ham tæt ind til sig og kysser ham. Tobias nusser hans hår og kysser igen. Deres tunger snæver med hinanden. De skynder sig ind i soveværelset hvor Tobias ligger sig på sengen med Michael øverst. Hurtigt bliver deres trøjer hevet af og overkroppe er presset imod hinanden og de ligger i spænd. Michael kysser hans krop og nusser ham blidt. Ned til buksekanten, hvor han stopper lidt inden han går videre med at knappe dem op, og trækker dem af ham, så han kun ligger i trusser. Hans pik står stift imod stoffet. Han lader sin tunge glide ned på den og kysse den. Tobias stønner lidt. Han trækker trusserne af ham og spiller hans pik. Han tager den ind i sin varme mund og sutter den blidt. Imens han spiller den. Tobias ligger og stønner højlydt. Han kan ikke ligge stille. Så Michael kravler op til ham og kysser hans mund imens hans hånd stadig spiller hans pik. Der går ikke lang tid, før der er krampetrækninger og Tobias kommer i lange sprøjt imens han kysser Michael hårdt, og udbryder små suk. Michael spiller indtil han er færdig så lader han sin hånd glide op ad hans krop og kniber ham blidt i brystet og putter sig ind til ham. Sammen falder de stille hen…
Kommentar