Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

sex

Karakter: 4.3/7
Visninger: 6237

Af: Anonym.

Læs flere noveller af:
» Anonym.

Skriv til:
» Anonym
Tags: Unge og Aldersforskel
advarse

Forfatter: Kommunisten

Det skal selvfølgelig siges at alle begivenhederne i den nedenstående historie er opdigtede, men synes at fantasien er rigtig fræk.
Kom endelig med ris og ros.
_
Jeg vil starte med at fortælle lidt om mig selv:

Mit navn er Jens og jeg er 58 år gammel. Jeg er katolsk præst og arbejder i en stor katolsk kirke midt i København.

Det kan godt være lidt hårdt engang imellem at skulle leve i cølibat, men jeg er nu godt tilfreds med min position. Og engang imellem får man overraskende seksuelle oplevelser alligevel. En af de gange, hvor det er sket, vil jeg gerne fortælle om nu:

Det var den 20. december og sneen lå i store bunker udenfor. December er altid en travl måned i kirken, da vi forbereder den store midnatsmesse juleaften, der er en af de største årlige begivenheder i det katolske kirkeår. Der var nu kun 4 dage tilbage og forberedelserne var i fuld gang.

Jeg var netop ved at være færdig med, i mit embede som præst, at øve med messedrengene. Messedrengene er en meget vigtig del af alle katolske messer. Nogle af dem var nye, mens andre havde prøvet det før. Jeg synes dog altid det er vigtigt at klæde dem ordentligt på til den store begivenhed og lade dem øve sammen.

Jeg havde vist messedrengene, der var mellem 6 og 16 år, hvordan de skulle komme ind i kirken, hvordan de skulle tænde de levende lys, og hvordan de skulle gå ud igen.

Jeg har altid fundet det hyggeligt at være sammen med de unge messedrenge. Deres barnetro og friske livsglæde smitter i meget høj grad. Jeg har heller aldrig kunnet lade være med at beundre dem med deres små tynde kroppe og søde drengeansigter, især når de er iklædt den smukke hvide kjoleagtige dragt.

En af drengene var mere stille end de andre. Det var ikke fordi han var ked af det, eller havde det dårligt, sådan havde han bare altid været. Han var kun x år, men allerede meget eftertænksom. Han var typen der havde det bedst for sig selv og kunne underholde sig selv. Men han var også en rigtig sød og høflig dreng.

Jeg kendte ham virkelig godt. Det var faktisk mig, der for 8 år siden havde døbt ham. Han hed Camilo og hans forældre var kommet til Danmark fra Argentina få år før Camilo blev født.

Camilo havde kort sort hår og store brune øjne. Han var i det hele taget en meget smuk dreng. Han krop var lille og spinkel, og selvfølgelig 100 % hårløs. Jeg havde før fantaseret om ham, men det var blevet ved fantasierne.

Jeg underviste Camilo i søndagsskolen og han var en helt utrolig dygtig dreng. Han drømte også om at blive præst og så meget op til ham. Da vi var færdige, begyndte drengene at strømme ud af kirken. Camilo var også på vej ud. Jeg gik hen til ham og tog fat i hans skulder

-Bliver du ikke lige, sagde jeg til ham.

Jeg smilte til ham og hans smilte igen. Det skete ofte at jeg fik ham til at blive et par minutter, efter de andre var gået. Jeg plejede at rose ham for hans indsats og give ham et stykke slik. Det var også det jeg havde tænkt mig i dag, det var bare et lidt andet slags stykke slik, han skulle have i dag.

Jeg gik forrest op mod alteret og han fulgte mig lige i hælene. Jeg kunne se at han var spændt.

-Du var så dygtig i dag, sagde jeg smilende til ham, da vi kom op til alteret.

Jeg slog blikket op og kiggede på det store vægmaleri, der sluttede der, hvor væg bliver til loft. Det forestillede Gud, der sad i sin trone, med en hav af lys omkring ham. Ved hans side var en masse engle og Jesus og Jomfru Maria sad sammen forneden. Under det store vægmaleri, var Jesu disciple placeret en for en.

-Mange tak Jens, svarede Camilo.

Han så mig forventningsfuldt i øjnene.

-Vil du have en slikkepind?, spurgte jeg så.

Jeg kunne se begejstringen i hans øjne. En eufori, der tydeligt kom til udtryk. Jeg kunne mærke pikken i mine bukser så småt blive helt hård og stiv.

Jeg signalerede at han skulle komme helt tæt på mig. Da han var det, lagde jeg hånden på hans hoved. Han bløde hår kildede mine fingre. Jeg pressede min hånd hårdere mod hans hoved, som tegn til at han skulle sætte sig på knæ.

Jeg kunne se at han undrede sig over at skulle sætte sig på knæ, men han gjorde det alligevel.

-Hvis du lukker øjnene og åbner munden, giver jeg dig slikkepinden i munden, sagde jeg til ham.

Autoritetstro som han var, gjorde han det.

Jeg trak min præstekjole over hovedet. Jeg var fuldstændig nøgen under den.
Min pik stod lige ud i luften som en flagstang.

For første gang havde jeg barberet min pik og mine nosser, så de var nu helt glatte. Det var noget jeg havde set i en pornofilm, jeg havde liggende i skuffen på mit kontor.

Jeg førte pikken langsomt mod Camilos mund og da den rørte hans læber, tog han den helt ind i munden.

Det føltes helt fantastisk med pikken i Camilos våde x-årige mund. Han bevægede sin lille tunge hen over pikken, samtidig med at han kørte munden frem og tilbage. Den var lidt for stor til hans mund og spyttet væltede ud af mundvigene og ned på kirkegulvet.

-Hvordan synes du den smager, spurgte jeg.

-Den smager mærkeligt, men faktisk rigtig godt.

Camilos spæde barnestemme gjorde mig bare endnu mere liderlig. Jeg begyndte at køre min pik hurtigere og hurtigere ind og ud af hans lille barnemund. Han blev lidt chokeret, men gjorde ingenting.

Jeg stak pikken lidt længere ind til jeg mærkede begyndelsen på hans hals. Han var endnu for spinkel til, at jeg kunne få pikken ned i halsen.

Jeg var ved at komme, så jeg trak pikken ud af Camilos mund.

I stedet begyndte jeg at kysse ham. Han læber var helt usandsynligt bløde. Jeg kørte tungen rundt i hans mund, og det så ud til, at han kunne lide det.

Det var frækt at kunne smage resterne af sin egen pik i en lille drengs mund.

Jeg fik en fuldstændig uimodståelig lyst til at smage resten af ham. Gå på opdagelse på hans krop.

Jeg bevægede min mund længere ned. Ned over hagen og halsen. Jeg trak den hvide kjolelignende dragt op over Camilos hoved. Han stod nu kun i underbukser.

Hans lille spinkle, mørke krop så helt fantastisk ud. Han havde ingen som helst tegn på pubertet, hvilket gav sig selv, da han jo kun var x år.

Jeg standsede min tunge ved hans venstre brystvorte. Jeg slikkede først i området omkring vorten. Pirrede Camilo. Han var ligesom han havde været under hele forløbet, helt tavs og stille. Jeg bevægede mig langsomt længere ind og slikkede forsigtigt hans areola. Det gav et sæt i ham og han begyndte at stønne forsigtigt.

Jeg bevægede mig længere ned af hans mave. Han smagte helt fantastisk af lille dreng.

Da jeg kom ned til underbuksernes kant vendte jeg Camilo om, så han nu stod med røven med mig.

Jeg trak forsigtigt hans små underbukser ned, så de dækkede hans pik, men ikke røven. Hans røv var rund og drengeagtigt blød.

Jeg begyndte at slikke hans stramme røvhul og det smagte og føltes helt fantastisk. Han stønnede nu højere og højere og nød det helt sikkert.

Jeg stak tungespidsen et stykke ind i det stramme barnehul for at mærke hvor stram han var og jeg blev ikke skuffet.

Men alligevel var jeg helt sikker: Jeg skulle ikke lade ham gå før jeg havde haft min pik derinde. Men først ville jeg se hans pik

Jeg trak min mund væk fra Camilos røv og vendte ham endnu en gang om. Jeg trak de små underbukser helt ned om anklerne på ham.
En lille fin drengepik kom til syne. Den var faktisk ret stor af sin alder, den var cirka 8 centimeter.

Jeg gned den forsigtigt mellem mine fingre. Den strittede nu lige ud i luften.

Jeg satte mig ned på knæ og trak den lille forhud tilbage så pikhovedet var halvt blottet. Forhuden var endnu for stram til at man kunne få den helt ned om hovedet.

Jeg tog pikken i munden og suttede den grådigt. Den smagte dejligt af dreng. Pikkens størrelse gjorde at jeg nemt kunne have den i munden og få den et godt stykke ned i halsen.

Jeg kiggede op på Camilo, der lignede en der var i himlen.

Der gik ikke lang tid, før jeg mærkede hele Camillos krop spænde og hans pik blive større. Jeg mærkede en klar væske i min mund, som jeg slugte. Det var ikke sperm, det var han for ung til.

-Var det godt min ven, spurgte jeg ham, da han havde lagt sig på gulvet.

-Ja det var så dejligt Jens. Hvad skete der, spurgte han.

-Du har fået din første orgasme, svarede jeg.

Han så lidt spørgende på mig.

-Hvad er det, spurgte han så.

-Det er noget mænd får når mænd rører ved deres tissemand, svarede jeg ham.

Nu var det min tur. Jeg løftede hans nøgne krop og i armene og satte ham på knæ på alteret, så røven vendte direkte mod min pik. Jeg blev nødt til at fjerne det lille metalkors og den gamle støvede bibel, der havde sin plads på alteret.

Jeg var ikke helt sikker på at min pik kunne være i Camilos røv. Jeg stak en finger ind for at mærke efter. Efter et par forsøg fik jeg presset fingeren helt ind. Hullet var heldigvis vådt af spyt.

Jeg kørte fingeren frem og tilbage for at udvide hullet. Efter lidt til kunne jeg få plads til to fingre.

Da jeg var på Camilos alder havde jeg selv flere gange stukket min finger derop. Men det var først da jeg var 12 år at jeg kunne have et bloklys på størrelse med en mandepik deroppe. Men Camilos hul var nemmere at udvide.

Nu var det tid til den helt store test. Jeg førte forsigtigt min stive stang mod hullet. Da jeg kunne mærke det stoppede jeg op et øjeblik. Så pressede jeg så hårdt jeg kunne.

Jeg fik pikken helt ind i hullet og Camilo skreg af smerte. Jeg tog fat i nakken på ham og holdt ham stille mens jeg pumpede ind og ud af ham. Det gjorde ond på Camilo i starten og et par tårer klemte sig ud af hans øjenlåg, men snart begyndte han at nyde det.

Jeg kunne mærke at jeg ikke havde langt igen. At jeg var ved at komme. Det føltes helt fantastisk at stå der i kirken og kneppe en 8-årig messedreng. Både fordi det var forkert og fordi Camilo var helt usandsynligt fræk.

Jeg begyndte at køre hurtigere og hurtigere ind og ud af Camilos røvhul.

Jeg kunne mærke min pik vokse og ikke lang tid efter væltede spermen ud af min pik og ind i Camilos hul.

Jeg lagde mig ned på det kolde kirkegulv, hvorfra jeg kunne se min hvide sperm glide ud af det ømme røvhul.
Camilo lagde sig ned til mig, og vi lå og kyssede inden jeg gav ham sit tøj på igen.

Det er nu tre år siden jeg havde min første oplevelse med Camilo og vi har haft mange frække oplevelser siden.
Kommentar

Navn:tlid76
Dato:23/03 2014
fed historie, skri meget mere:-)