Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Oliver og læreren kap 1

Karakter: 4.6/15
Visninger: 11776

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Unge, Gruppesex, Aldersforskel, Onani og Sport
Oliver og læreren
Kap 1
Personer: Oliver, Freddy med den store kølle, Markus lille pik, de fremmede: Martin, den første pikfyr, Holger med mobilen, Simon, læreren Lars.

Jeg sad i idrætshallen på den fremmede skole, næsren helt nede i den ene ende af banen. Til venstre for mig sad to drenge fra den anden skole, og lidt længere henne var der et par flytbare tribuner med tre rækker tæt besat af ivrigt råbende tilskuere. Der kom endnu en af de fremmede elever, som sluttede op på min højre side.
Pludselig blev jeg opmærksom på, at drengen på min venstre side sad og gned sig i skridtet. Jeg prøvede at koncentrere mig om, hvad der foregik på banen, men nu havde han spredt benene, så man dels tydeligere kunne se, at hans pik var ved at vokse, og dels gned hans lår op ad mit, altså gled mit blik hele tiden tilbage til hans arbejdende hånd og voksende pik. Jeg mærkede til min rædsel, at min egen pik begyndte at røre på sig. Det ville jo normalt ikke være så farligt, men jeg sad jo som de andre i gymnastikbukser, og netop i dag havde jeg åbenbart glemt mine trusser, så der var kun den tynde linning i bukserne til at holde den skjult.
Nu rakte fyren til venstre for ham sin ene hånd ned til hans pik. Nej ikke nok med det, han stak den ned i hans bukser, og da den kom op igen, havde den pikken med, så da han fjernede hånden helt, tittede pikhovedet ud over elastikken. I samme øjeblik skete der tre ting:
Han lagde sit højre ben over mit venstre, greb med begge hænder om mit venstre håndled og førte min hånd ned mod hans pik, samtidig med, at hans nabo løftede i bukseelastikken, så min hånd havnede direkte på pikken, og så slap han elastikken igen, så min hånd nu lå på hans pik, men inden i bukserne, og helt ubevidst greb jeg fat om den. Det tredje var, at fyren på min højre side havde lagt sit ben over mit det højre, og samtidig tog han mig på pikken, hvilket fik mig til at udstøde et højt gisp, hvilket fik de andre til at le, men ham med pikken hviskede, at jeg hellere måtte være helt stille, for at ikke andre skille begynde at kigge, og det ville nok ikke være så heldigt.
Kig op, var der en, der sagde, og da jeg så op, så jeg, at den fyr, der havde siddet til venstre for ham med pikken, nu havde rejst sig og stod med en mobil og tog billeder.

Jeg var til en turnering med drengene fra min 8. klasse, som jeg havde til idræt. I begyndelsen af 7. var der kommet en ny dreng i klassen. Oliver, som på grund af sin dårlige opførsel var overført fra en naboskole. Han var heller ikke nem, især i omklædningsrummet og i badet, slog han sig løs. Han var fra starten længere fremme i puberteten end nogen af de andre, og det skal siges, at det ikke var noget, han var flov over. Tvært imod, den fik ikke for lidt, når han pralede og demonstrerede for de andre – og mig – hvor stor og stiv, den kunne blive, og på tur inviterede han de andre – og mig – til at sutte ham af. Det tog vi nu alle sammen fra den humoristiske side. Men nu her i 8. klasse var alle de andre på nær to, også kommet i puberteten, flere af dem deltog mere eller mindre i hans sprog og piklege, og det var tydeligt, at flere af dem også med eller mod deres vilje fik mere eller mindre jern på. Ikke mindst syntes Freddy at være påvirket. En stor lidt bleg dreng, ingen stor sportsmand, men det, han havde hængende mellem benene, var absolut bemærkelsesværdigt, ikke mindst når den hang der og slaskede helt blodfyldt. En ordentlig pølse, hvilket naturligvis ikke gik upåtalt fra Olivers side, hvilket ikke fik den til at blive mindre.
Det gik heller ikke upåtalt hen, at jrg ikke længere tog bad sammen med drengene. Oliver havde hurtigt spottet, at også min pik reagerede, så nu tog jeg bad i mit eget aflukke.
Nu her først i denne uge, havde det været ret vildt. Det begyndte som så mange gange før med, at Oliver opfordrede Markus, en af de to, hvis pikke endnu ikke var begyndt at vokse, om at komme og slikke hans pik.
Hold nu op med det Oliver, sagde jeg.
Det er da kun for at hjælpe ham, sagde Oliver, hvis han får maven fuld af sperm, så vokser hans oik hurtigere. Men du vil måske hellere have min pik for dig selv? Værs’god, du kan få den nu eller hvornår, det skal være, og du kan selv bestemme, om det skal være i munden eller røven, og du kan få det stille og roligt eller som en eksplosion, bare sig til, så skal jeg være der.
Min pik var blevet hård ved den snak, så jeg skyndte mig ind i mit skjul, inden nogen skulle opdage det. Jeg havde jo også mine trusser på, til at holde den på plads, men selvfølgelig havde Oliver bemærket det, så han råbte efter mig:
Nå det gav dig nok stivpik, som du skal ind og hakke af. En skam at vi ikke kan få lov til at se det!
Og det skulle jeg naturligvis, og jeg må indrømme, at Oliver havde indtaget en større og større plads i mine hjemlige onanifantasier. Mens jeg stod under bruseren og gned min stive stang, som Oliver så rigtigt havde forudsagt, dundrede det på døren, og Oliver råbte luk op luk op, jeg er lige ved at sprøjte, og de andre er gået. Luk op! Arh nu går det! Ååhh, uuhh og så et dybt aaaahhhh!
Da jeg var færdig og gik ud i omklædningsrummet, var alle gået, også Oliver, men jeg opdagede, at der sivede en god portion sperm ned ad døren ind til mit aflukke. Jeg kunne ikke lade være med at samle noget af det op med en pegefinger, tog det op til næsen og snusede til det, og pludselig havde jeg fingeren i munden. Jeg kunne jo ikke så godt efterlade spermen til rengøringsdamen, så jeg tørrede det af med mit håndklæde.

Jeg havde ikke registreret, at pikfyren havde fjernet sit greb om mit håndled, men nu tog han fat igen, og holdt min hånd om hans pik nede i bukserne, mens fyren på min højre side havde stukket sin hånd i mine bukser, og nu trak han den opad, så også mit pikhoved stak ovenud af elastikken. Min hånd var på vej ned for at trække bukserne op, men så greb også han min arm med begge hænder og placerede den oven på hans pikbule. Jeg prøvede at gøre modstand, men så sagde ham med pikken næsten lidt for højt:
Prøv ikke på noget, sid helt stille, og gør hvad vi siger, ellers kommer jeg pludselig til at råbe ret højt, og så kommer der en hel masse og ser, at du har hænderne i bukserne på to mindreårige drenge, og det vil nok ikke være så godt for dig, grinede han. Indse hellere med det samme, at vi har krammet godt og grundigt på dig, og at du ikke har andet at gøre end at adlyde os.

Han havde kun alt for ret, så jeg sad stille, mens ham med mobilen fotograferede videre.

Nu tager du godt fat om vores pikke og begynder at gnide dem nede i bukserne, sådan at man kun lige kan se pikhovedet. Og om lidt gør jeg det samme ved dig, men Holger skal først lige have lidt flere billeder, som viser, at det er dig, der forulemper os. Og så lo han stille.

Da de havde gnedet mig til udløsning, og begge drenge også var kommet, sagde han, at nu skille vi ud på en lille tur.

Det blev kun en lille tur, nemlig til deres klasselokale, hvor jeg kort efter befandt mig liggende med overkroppen ind over et bord, hans bord, ham med den første pik, som havde sat det hele i gang. Og ikke nok med det, mine arme var bundet til bordbenene foran mig, og benene godt spredt til de bageste bordben. Jeg havde en god fornemmelse af, hvad der nu skule ske – og så skulle det snart vise sig, at jeg slet ikke havde fantasi nok.

Nu kan der vel ikke pludselig komme flere ind? spurgte jeg uroligt.

Jo, det kan der sagtens, selv om vi kan låse, og så skal man i hvert fald have en nøgle, hvis man vil ind. Men nu er Simon foreløbig gået ned for at hente de første gæster, grinede han. De skal have lov til at lave det første indbrud, det var nemlig deres idé.

fortsættes


Kommentar

Navn:Bijens
Dato:13/03 2014
God start, det kan da udvikle sig til noget helt vildt liderligt
 
Navn:baldur
Dato:15/03 2014
God begyndelse. Glæder mig til at læse flere kapitler
 
Navn:Kedde
Dato:20/03 2014
Dejlige novelle, det gik lige ned til pikken.
 
Navn:ibbermand
Dato:22/12 2014
Rigtig lækker novelle bare forsætte i samme dur.