Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

På Poolbordet

(På sex-tur til Thailand)

Karakter: 4.5/4
Visninger: 7992

Af: Oleole13.

Læs flere noveller af:
» Oleole13.

Skriv til:
» Oleole13
Tags: Bareback, Gruppesex, Voldtægt, Oralsex og Analsex
På sex-tur til ThailandKap. 10
På Poolbordet

De sad i en lille hyggelig restaurant, hvor der i et tilstødende lokale var en dyst i gang omkring et billardbord. De havde som sædvanlig fået en af de stærke specialiteter, og sad nu og slukkede ilden med en let øl.
Stemmerne omkring billardbordet, eller skulle man kalde det poolbordet, for det var det, der blev spillet der, blev højere, og det var tydeligt, at mindst to herre var ret uenige. Chaufføren rejste sig og gik hen til åbningen til pool-lokalet.

Hej I to. I stedet for at stå der og kævles, så har jeg et forslag til en dyst, som I garanteret ikke har prøvet før.

Hvordan det? spørger de i munden på hinanden.
Det er faktisk lettere at vise end at forklare, siger chaufføren.

Han tilkalder manden, som får besked på at smide alt tøjet. Han forsøger at protestere, nu ikke igen, ikke mere, jeg kan ikke klare …men han får hurtigt lukket munden og tager langsomt tøjet af. De to uenige spillere og andre gæster, der er kommet til, gør store øjne, ja og manden selv, da de ser mandens stive pik og de opsvulmede nosser. Pikhovedet er kraftigt blårødt og vokset til golfboldstørrelse, og testiklerne, der normalt var som dueæg, var svulmet op til på størrelse med hønseæg.

Hvad er der sket med ham, spørger en af tilskuerne.
Han var i går ude og ære myreguden med sin sæd, svarede chaufføren.
Nåh, sådan, sagde en anden af tilskuerne, så forstår jeg bedre, og så har han vel været hos den kinesiske læge Mim il Sung her i dag.
Lige netop, svarede chaufføren, og det virkede, som om det var en forklaring, de alle forstod.
Heldige asen, var der en af dem, der udbrød, men på thai, så det forstod manden ikke.

Op og sid på bordet.
Spred benene og læg dem helt fladt på bordet.
Pikken stod op ad maveskindet og lækkede en smule saft, og pungen hang ned mod bordfladen.
Chauffør er dog ikke helt tilfreds med pungens placering, trods metalcockringen hænger lidt for langt fra bordet, synes han.
Han roder i sin taske og får noget frem, som snart viser sig at være nogle læderremme, som da de bliver spændt om posen, presser den og nosserne ned og væk fra kroppen. Den sidste rem, som han med nogen besvær og en del pinefulde støn fra manden får anbragt, presser de to sten fra hinanden. Nu ligger de så i hver sin del af pungen og med huden spændt tynd og skinnende ud over dem. Manden stønner lidt videre, nosserne er ikke bare vokset betydeligt, de er også blevet ekstra ømme, eller skal vi kalde det følsomme, ligesom både de også opsvulmede brystvorter, pikhovedet og forskellige dele bagtil, men det ved manden ikke endnu.
Læn dig så tilbage og støt med hænderne på kanten. Ryk så helt tilbage med røven, siger chaufføren, og da det er gjort hænger nosserne ned, så de lige knap rører poolbordets stofbeklædning.

Så, siger chaufføren til de undrende spillere og den lille tilskuerflok, der langsomt vokser, efterhånden som sagerne udvikler sig ved poolbordet, I får 8 kugler hver, og de ligger her, siger han og viser en plads ca. en fjerdedel fra den anden ende af bordet.
I bruger alt, hvad I har lært og sender kuglerne mod hans kugler, og den af jeg, der får de højeste lyde ud af ham, har vundet. Jeg bestemmer.

Sig mig, spurgte vinderen af matchen. Kan man bruge hans røv, jeg trænger mægtigt til at få tømt de her spermbeholdere. Den match gjorde mig helt liderlig, at se og høre hans nosser blive ramt den ene gang efter den anden, har rigtigt sat mig i stemning til et godt knald. Røv eller kusse, bare den går af.

Selvfølgelig, hans røv er til fri afbenyttelse. Rent faktisk, kan I gøre lige, hvad I vil.

Siger du det? Lige hvad vil? Så er der noget, jeg først lige skal prøve, sagde han, noget jeg har tænkt på længe, faktisk hver gang, jeg har haft sådan en kø i hånden. Det kunne være vildt sjovt, at voldkneppe en pervers stodders røv med den. Og du siger, jeg kan gøre, hvad jeg vil!

Ja, altså lige bortset fra at give ham varige skader smiler chaufføren.

Hej du der, op på knæ og hænder.
Manden får sig med noget besvær, grynt og suk på grund af de smertende nosser, arbejdet sig op på hænder og knæ på poolbordet.
Ryk helt tilbage, kommanderer vinderen. Hovedet ned i bordet.

På den måde stak hans røv lige bagud med det vinkende røvhul, hvor man nu kan se, at også mandens røvlæber er opsvulmede og helt synlige.

Her, sagde taxachaufføren, skruede låget af en tube ky, tog selv lidt på en finger, og fordelte det på mandens røvlæber. Matchvinderen smurte lidt på det yderste af den tykke ende af køen. Så satte han den mod røvhullet, trykkede den bare en lille smule ind, så røvlæberne omsluttede den, og så pressede han den langsomt ind.


- Her skal jeg, forfatteren, lige sige, at jeg har fået inspirationen til dette kapitel fra to sider. Den ene er en tegning, hvor to nøgne mænd sidder bimdet med spredte ben på keglernes plads på en bowlingbane, mens en kugke er på vej mod deres juveler. Skulle nogen være interesseret sender jeg gerne billedet. Ole1313ole@yahoo.com
- Det andet er en engelsk historie i mange afsnit, hvor en ung marinesoldat, Privat Ryan, som også hedder Mike, i den grad får pik. I det sidste kapitel er det så, at han kommer på poolborddet.
- Jeg har valgt, samme med google, at oversætte den sidste del af kapitlet og rettet det lidt til. Håber I kan lide det.


De slæbte ham hen imod en barstol og smed ham på maven over den. Hans ben blev grebet og spredt langt fra hinanden. Hænder begyndte at slå og klemme hans røvballer godt og grundigt.

"Please ... oohhhhh ... please stoppp!" tiggede Mike.

Men hans runde røv var for lokkende, glat og fejlfri.

Jake trak sit bælte ud, smilede til de andre og sagde til Mike: Vi skal nok give dig en lærestreg. Her er, hvad vi gør ved perverse turister, der tror, de bare kan komme her og kneppe vores små drenge.
"Hvad er du dooooOwwww ..." råbte Mike, da det første slag af bæltet ramte hans højre balle.

Alle bargæsterne begyndte at heppe.

"Hårdere!" råbte de. "Giv ham den."

Mike vrikkede sin røv, men kunne ikke undslippe bæltet. Hans røv var begyndt at varme op, og hvert kys af læderet sved mere end det foregående.
"Nej venner ... stop nu ... stoppppp ... ooohhhhh ..." men hans protester blev overdøvet af den højlydte jubel.

Så mærkede han, at de spredte hans ben længere fra hinanden og det skidte hans røvballer så meget, at det afslørede hans hårløse røvhul. Spidsen af bæltet ramte nu hans altid følsomme hul, og han gyngede fremad, så hans pik gned mod vinyl materialet på stolen.

Det var 15 minutter senere, at de endelig stoppede og gav ham lov til at stå. Mike stønnede højlydt og gned sin røv.

"Se på det der ... han kom af at få smæk." Bemærkede Luke.

Mike kiggede ned og rødmede i ydmygelse. Der var en pøl af sperm
på taburetten, som han havde været bøjet over og en anden på hans mave. Sperm dryppede ned ad hans lår og kønsorganer.

"Det er en af mine barstole!" sagde barejeren vredt.

"Bare rolig, fyren vil rense det op, vil du ikke Mike?" brummede Jake.

Han greb Mike i hans røde hår og skubbede hans ansigt ned mod sædet.

"Slik det op, pikslikker." Beordrede han. Mike rystede på hovedet og pludselig mærkede han et nyt slag på sin brændende røv.
Han stak sin tunge ud og lappede spermen op som en god lille hundehvalp.

Kan jeg få lov til at få mit tøj tilbage, nu? "Han tænkte, at nu måtte de være tilfredse. Hans pik var stadig hård.
”Ikke endnu." Jake blinkede til Lukas.

"Nu begynder det sjove!" erklærede Jake, da de slæbte ham til et poolbord.

"Hvad sker der?" Mike kæmpede ængsteligt. "Hvad laver I MED MIG ... OOOOOOOHHHHHH ... AHHHHH ... "

De lagde ham ud på ryggen. Barejeren 7kastede nogle reb til dem, og hans arme blev bundet til bordben. Nogle flere reb blev sløjfet omkring hans ankler og hans ben blev trukket opad mod hans hoved, indtil hans nederste halvdel blev vendt opad.

Dette løftede hans røv op fra poolbordet og spredte benene vidt fra hinanden, da de var bundet til de samme bordben som hans arme.
Mikes buttet hårløse baller glimtede indbydende med sperm dryp ned
fra hans pik. Han vrikkede med røven, hvilket kun medførte, at hans nosser dinglede.

"Lad mig gå!"Råbte han højt."I kan ikke gøre dether mod mig ..."

Han var så uanstændigt udsat for alle i baren. Han bad dem om at frigive ham. Han var omringet af bargæster. Nogle var begyndt at gnide sig ivrigt i skridtet, men ingen hjalp ham.

"Vi kan ikke lide turister, sagde Jake. "Især ikke en bøsse pikslikker som dig."

Han holdt en lang pool stang. Hans øjne glimtede skælmsk, mens han gned den tykkere ende langs Mikes pik.

"Aahhhhh ..." udbrød Mike.

Pinden gned pikhoved og gav det lidt spank, så gned det hans nosser og gik ned mellem hans sammenpressede røvlæberr. Luke holdt et glas øl og straks hældte han indholdet på Mikes erektion, som lå op ad hans mavemuskler.

Mikes øjne blev våde af smerten. som alkoholen brændte hans pik og nosser. Noget dryppede ned mellem hans sammenpressede røvballer og brændte hans ømme røvhul... please stop ..." tiggedehan igen.

I stedet glimtede Jakes øjne ondt. Poolsraven drillede Mikes anus, men hullet nægtede at åbne sig.

"Siden du var så ivrig efter at blive kneppet ..." sagde han heftigt.

Med et enkelt hårdt stød trængte stokken pludselig ind i Mikes røvhul.

"OOOWWWwwww ..." skreg han, da Jake pressede den tørre pool stang 6 centimeter ind. "TAGER DEN UD!"

Jake ignorerede ham og skubbede endnu et par centimeter ind, indtil 25 centimeter af stokken var begravet dybt inde i Mike.

"Please ... Jake ... please ... tagi den ud!" råbte Mike hurtigt, hans pik vibrerer sindssygt.

I stedet holder Luke en anden poolstav i hænderne. Han smilede konspiratorisk til Jake. Mikes øjne udvidede sig i chok, da han rettede sin poolstok mod hans røvhul.

"NEJ, NEJ, ikke det ..." tiggede han.

Luke skubbede langsomt sin poolstok ind i Mikes allerede invaderede hul.

"AAAAAhhhhhhh ...!" skreg Mike længe og smertefuldt.

Han begyndte at græde. "Lad mig gå ... ohhhh ... lad mig gå ..."

De andre mænd så bare til i fascination, hvordan de to poolstokke stak ud af Mikes røvhul ...

Faktisk var stokkene hver især ikke så tykke som pikken fra bøssebaren, men på grund af det ømme røvhul, og så at de var to, gjorde det ondt som ind i helvede.

Et skær af sved dækkede Mikes krop, "Please stop nu ..."

Han var i tårer. Hans røv brændte som helvede, og han var grundigt brudt og ydmyget.

Jake trak pinden udad indtil kun 5 centimeter var inde, så skubbede han den dybt ind igen. Samtidig med, at han skubbede ind, trak Luke sin stok ud.

"OOOOOOHHHHHHH ..." råbte Mike igen.

Hans pik reagerede vildt, hoppede med ukontrollabel glæde, som Luke og Jake kneppede ham kraftigt med begge stokke.

Ind og ud, ind og ud, ind og ud gled stokkene.

"Mike elsker at blive kneppet i røven. Bare se på hans hårde pik ..." påpegede Luke.

Mikes pik var opsvulmet mærkbart, det lyserøde hoved så vældigt ud i forhold til hans skaft.

"Næh ... ååhh stop ..." tiggede Mike da han følte bølger af nydelse overmande ham.

Han stønnede ubevidst, knoppen inde i hans anus gav ham en så overvældende ophidsende fornemmelse, som han ikke kunne undgå. Og så pludselig, kunne han ikke holde sig tilbage længere.

"AAAAAAAHHHHHHhhhhh ..," råbte han så højt, han kunne, mens hele hans krop rokkede frem og tilbage.

Hans pik eksploderede med stor kraft, og spredte sperm ud over ham selv og poolbordet.

Tilskuerne var virkelig liderlige nu. Alle var i gang med at gnide deres hårde haner gennem deres bukser. Synet af manden sprællende i ekstase, mens han blev kneppet med to poolstokke var for meget. Og så at pumpe sin sæd ud som en yderligere bekræftelse af, at han nød behandlingen.

De var også meget berusede. "Lad os kneppe ham!" brummede Jake. "Ride ham som den kusse fyr, han er!"

Luke og han trak poolstokkene ud af Mikes røv. Mike stønnede i lettelse, men råbte så igen, da han fik øje på Jakes erigerede pik.

"Please Jake, ikke nu ... nej ... nej ..." ttiggede han patetisk.

Jake ignorerede ham og huggede straks ind i den hårdt prøvede anus.

"Shit, han er stram igen!" meddelte han til sine venner.

Mike stønnede efterhånden som flere kneppede ham. Han kunne ikke forhindre, at at han blev ekstremt ophidset igen. Hænder greb fat i hans hoved, tvang hans mund åben, og en hård pik blev skubbet ind i den.

"MMmmmmmmpffff ..." Mikes store blå øjne stirrede på den tykke stang på toppen af hans ansigt.

En hård og hurtig rytme blev etableret - to haner pløjede Mike samtidigt. Det tog ikke lang tid, før Jake kom, og han blev straks erstattet af en anden liderlig og fuld tilskuer.

Mike var for fortumlet til at protestere. Han blev dækket af sperm og begge hans åbninger smertede for meget. Hver gang han prøvede at sige noget, blev et stift lem skubbede ind i hans mund.

I mellemtiden stod bareferen bag sin bar og onanerede sin pik, mens han så den scene udfolde sig foran ham. Han havde tilføjet t drikkevarerne nogle vold-dopingmidler, mens Mike var blevet dopet med noget til at kue ham, og stimulere hans pik og nosser. Han vidste, hvad de havde planlagt, men han syntes, han ville give dem lidt mere skub. Han kiggede rundt og så de røde lys fra hans skjulte videokameraer. Ja, hele scenen blev optaget fra forskellige vinkler.

Det var ikke ofte, at man var vidne til massevoldtægt af en udlænding, holdt nede og brutalt krænket og kneppet.

Efter et par timer blev forsamlingen træt og kollapsede på gulvet i en fordrukken døs. De fleste havde ikke engang haft tid til at putte deres pikke tilbage i deres bukser. Stakkels Mike sov, sperm var tværet ud over ansigtet og hans misbrugte krop.

Da alt var tavst, lynede barejeren sine bukser ned. Det var hans tur nu. Han sad mellem mandens udbredte ben og arbejdede sit organ ind i det røde fedtede hul. Meget til hans overraskelse klemte de opsvulmede røvlæber fast om hans pik.

* Det er sørme en stram ludder, tænkte barejeren, da han begyndte at pumpe Mikes misbrugte røvhul.

Han tog sin tid, arbejdefe sim pik ind og ud, pumpe, selv efter han havde spermet. Han var i stand til at komme tre gange, før han lynede sin pik ind og forlod poolbordet.

Måske fortsættes hestorien. Det bliver i så fald en beretning om begivenhederne i flyet hjem. Vi må jo se at få ham hjem fra alle de uroligdeder dernede (februar 2014)
-


Kommentar