Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gymnasiefesten

Karakter: 3.6/8
Visninger: 9265

Af: Marque.

Læs flere noveller af:
» Marque.

Skriv til:
» Marque
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex, Analsex og Skolesex
Endelig var det tid til den årlige begivenhed, nemlig fastelavnsfesten.
Denne historie er en fortælling om to drenge, som er foregået i virkeligheden, men det ene navn er ændret, for en sikkerheds skyld!
Mathias er en dreng på 17, han er udsprunget homoseksuel og hele gymnasiet ved det, han er 1.87 høj, er meget spinkel af bygning.
Casper er heteroseksuel (udadtil) men Mathias har en fornemmelse af at det kun er noget han viser til de andre, for ikke at ødelægge sit ry som skolens lækreste scorekarl, han er 189 og muskuløs af bygning.

Det var ved at være sent på aftenen da Casper kom nærmere og dansede tæt op af Mathias, men Mathias vidste overhovedet ikke hvor han skulle gøre af hans hænder da Casper tog ham rundt om livet, han rødmede og kunne straks mærke blodet der begyndte at strømme mod hans dunkende pik, da han virkelig synes at Casper er den lækreste, og har fantaseret mange gange om deres første gang.
De to drenge rykkede tættere og tættere sammen, imens deres hjerter slog i takt med den vilde musik i baggrunden, de vidste at nu var tiden inde, efter den lange flirt på gangene og i den daglige bustur frem og tilbage fra skolen, nu skulle det ske.
Mathias' hænder kom op på nakken af Casper og deres læber mødtes intenst, Caspers bløde og svulstige læber kyssede som en drøm, men det sluttede brat da Caspers eks-kæreste stod og råbte og skreg at to bøsser stod og kyssede. Casper hviskede mig i øret "Mød mig på toilettet ved den skjulte kælder om et kvarter" jeg var nervøs men alligevel smilede jeg da de nu kunne få lov til at være i fred.
Der var gået 13 minutter og 37 sekunder, Mathias så på den lille viser for sekunderne var de længste han nogensinde har oplevet, men nu gik han derned, og der stod en storsmilende Casper og trak et kondom op af bukselommen. Mathias løb hen og krammede ham og de skyndte sig ind på toilettet for nu kunne de ikke vente mere.
Casper havde et par meget stramme cowboybukser på og han havde svært ved at skjule den store bule der bare voksede og voksede for hver gang Mathias’ hånd gned over den.
De åbnede de stramme bukser og trak dem ned til Caspers ankler, nu stod han kun i de hvide underbukser og havde et skævt smil på læben, Casper sagde ”Nu kan du få lov til at bevise at bøsser sutter bedre”, Mathias satte sig på hug og pressede den store pik ned i halsen, det var svært men alligevel ville han bevise at han godt kunne. Casper stønnede højlydt da de ikke regnede med at der ville komme nogen, men pludselig åbnede døren og der stod Casper, skolens lækreste fyr og fik suttet pik af skolens homo, men nu var han ligeglad – de var så godt i gang at det ikke skulle ødelægges af noget, så Mathias smækkede og låste døren bag sig og fortsatte, så spurgte Casper om hans medbragte gummi ikke skulle bruges og dertil svarede Mathias at det selvfølgelig ikke skulle gå til spilde. Så Mathias bukkede sig forover imens han kunne høre kondom-indpakningen falde på jorden og den høje lyd der kom da kondomet klaskkede på hans stive pik. Stille og roligt trængte han sig ind i Mathias. Det gjorde meget ondt, men samtidig var det en nydelse endelig at få den op i sig og mærke lidenskaben han havde regnet med der ville være.
Lige pludselig efter meget kort tid sprøjtede Casper inde i Mathias, det var en skuffelse at det kun varede så kort tid, men måske er det blevet bedre da de nu er kommet i et forhold, og efter mange ganges øvelse er han blevet bedre, hvem ved? Det får vi at se i en muligvis fortsættelse hvis folk tager godt i mod den.
Kommentar

Navn:Puttemonsteret
Dato:08/02 2014
Fed historie, men efter min egen personligt mening, synes jeg at den er kogt lige lovlig meget ned :P Jeg mangler nogle detaljer, både om selve agten, men også om drengene og deres forhold, følelser og tanker :) Så alt i alt, sød og lækker historie, men nogle flere detaljer ville klæde den :D
 
Navn:spaceqube
Dato:08/02 2014
hi egentlig gode billeder :) hvad sker der indeni dem ??