Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gummileg

Karakter: 1.3/4
Visninger: 8846

Af: Fanny B.

Læs flere noveller af:
» Fanny B.

Skriv til:
» Fanny B
Tags: Offentligt, Oralsex og Analsex
Gummileg
Min kone drejede ind af markvejen med de mange vandfyldte huller, nåede gårds pladsen, hvor der holdt en anden bil, som hun ikke genkendte. Hun fik samlet sine ting og steg ud af bilen. Gik hen til døren og åbnede den stille. Satte sine ting i entreen. Hun kunne høre nogle lyde inden fra stuen, så hun åbnede stuedøren forsigtigt. Der så hun to skikkelser iført sort gummitøj. Hvor den ene lå på en seng, som var anbragt i den ene ende af stuen. Den anden stod forover bøjet og bevæge underlivet frem og tilbage.
Vi havde længe talt om at mødes og nyde vores gummitøj sammen. Nu havde vi endelig fået muligheden for det. Han Var logget på chatten en aften, hvor jeg sad og chappede rundt for at finde nogen at chatte med. Vi fandt ud af at vi havde en stor del til fælles omkring gummi og plasttøj. Han manglede en gummidukke at lege med og damer med gummi fetich hang jo ikke ligefrem på træerne. Vi udvekslede rollefantasier på chatten. Det så ud til at vi havde en fin fornemmelse for hinandens idéer. Det endte med at vi ville finde tid til at mødes og det var så sket nu. Bo var kommet om fredag eftermiddag. Jeg havde haft travlt med at gøre den lege seng vi havde klar. Det var en gammel enkel seng med jern ramme og en stang på langs en meter over den lakbeklædte madras. Der var kæder ned langs siderne på sengen. Jeg havde stillet den op inden i stuen så der var plads til at gå rundt om den. Jeg havde også fundet anet bondage udstyr frem. Bo havde straks pakket sit medbragte gummitøj ud, og havde spurgt om han måtte se mit gummitøj. Jeg viste ham min gaderobe med at det gummitøj jeg havde og på sofa havde jeg lagt alt det småt gummitøj.
Han ville gerne se mig i det gummitøj han fandt frem fra bøjlerne. Jeg klædte mig af og begyndte at iklæde mig det han fandt frem. Han kunne ikke stå for de sorte trusser med lynlås i skridtet og hul foran så pikken kunne komme ud og ligge i et forrum med en lynlås, så det var starten. Det røde korset med lynlåsen bag på og de små kunstige bryster og strømpeholderne, kom næst. Det var skønt at mærke gummiet på kroppen efterhånden som jeg fik det på. De lange røde strømper og den knækorte skater nederdel sammen med den sorte bluse og de lange røde hansker. Jo mere jeg fik iklædt mig jo mere opstemt blev jeg. Til slut havde han taget den tynde latex pige maske frem. Der var åbne øjne, mund og den var let sminket. På toppen var der en blond page paryk. Jeg stak fødderne ned i et par sorte ankel støvler. Så måtte jeg hen for at se mig selv i spejlet. Hvilket syn, kunne ikke genkende mig selv i det tøj, sikke en forvandling. Han stod stadig i sit normale tøj imens han at betragte mig. Super sådan skal du se ud en rigtig lækker tøs lige til at lege med i meget lang tid. Han kom hen og omfavnede mig, lod sine hænder gå på vandring uden på gummitøjet. Bare helt super god følelse at mærke hans hænder uden på tøjet. Han syntes at vi skulle ud og gå et sted for at nyder vejret og stemningen når vi var ordentlig klædt på til det. I entreen tog Bo sine regnbukser og regn jakke på trak i sine gummistøvler. Han syntes at jeg skulle have den røde lak regnfrakke på. Han sagde at jeg skulle stikke hænderne ned i regnfrakkens lommer, så han kunne sætte håndjern på dem. Her efter trak han regn hætten op på hoved. Vi gik ud til hans bil. Det var super at gå i det tøj jeg følte mig rigtigt godt tilpas. Han satte sikkerheds selen på mig. Og vi kørte ud af indkørselen. Vi kørte gennem skoven ud til stranden. Det var et dejligt øde sted hvor vi kunne gå uden at møde nogen. Da han havde fået mig ud af bilen tog han et sort stort lak regnslag og gav mig det på trak hætten op og gav mig et bredt halsbånd på. Det var lige det der gjorde en forskel på min følelse af afmagt. Vi gik ned langs vandkanten og hen af stranden, fandt en sti op til skoven og tog den. Det at føle vinden presse regnslaget og frakken ind mod min krop var skønt. Vi kom op i skoven gik tilbage af en smal sti. Pludselig tvang han mig med ryggen ind mod et træ. Han fandt hurtigt et reb frem og snoede det omkring mig og træet. Han pressede sig ind mod mig og gav mig et langt hedt kys, imens hans hænder tog vandreture uden på mit regntøj. Jeg kunne mærke at min pik pressede hård på for at komme ud, med det måtte vente. Jeg følte mig virkelig helt hensat til en anden verden. Og den blev jo ikke den samme efter den tur. Bo fik at løsne mig fra træet og vi gik videre tilbage til bilen for at køre hjem.
Vel ankommet og inde døre tog han halsbåndet af mig og fjernede håndjernene, så jeg kunne få regnfrakken af. Nu var det tid til at han fik klædt sig i gummitøjet. Vi fandt det gummitøj frem som jeg helst ville se ham i. Gummitrusserne med pik overtrækket som kun lod hoved frit, den tynde gummi heldragt med føder hansker og maske med åbninger ved øjne og mund. Uden på et par kraftige bukser og en skjorte afsluttede med et bredt gummibælte med på nittet runde ringe rundt om. Han så rigtig sej og magt fuld ud i det gummitøj.
Han tog et fast greb om mig bagfra og lod sine hænder igen beføle min gummikrop samtidig med at han fortalte mig hvor fræk jeg så u i det tøj. Jeg kunne mærke ham tæt på og den følelse var bare så skøn. Han åbnede lynlåsen i trusserne og førte den velsmurte butplug op i min røv roligt og forsigtigt kom den på plads. Lynlåsen blev igen lukket til. Han tog fat i mig og vi dansede en tid lidt rundt på gulvet. Så stoppede han og herefter trak han en gummimaske over mit hoved bagfra. Sikke en kik jeg fik af det. Den var helt lukket med kun et rundt forstærket hul ved munden. Han tvang mig ned på knæ og kom op foran mig. Jeg satte mine hænder på hans baller og æltede dem, imens han førte hans gummipik hen og ind i min mund. Han stødte med rolige bevægelser og jeg forsøgte at sutte så godt jeg kunne. Han var ikke helt tilfreds med mig så han fik mig op på benene igen og trak mig hen til sengen som stod i hjørnet i stuen. Her blev jeg lagt ned og fik armene fastgjort til kæderne på siden af sengen og benene blev hægtet til stangen som så blev løftet op. Nu havde han fri tilgang til at bruge mig som han lystede. Han satte sig over mit bryst og igen forsøgte han at få mig til at sutte hans pik, ved at føre den ind i min gummimaske. Han var blevet godt stiv nu. Trak sig hurtig ud og flyttede sig væk fra mig. Lynlåsen blev åbnet og butpluggen blev fjernet. Nu kunne jeg mærke han pressede sig på ved min røv., og så velsmurt der var lykkes det ham hurtigt at komme inden for. Her startede han med langsomme og rolige bevægelser og jeg fulgte med ham med underlivet. Jeg trak vejret hurtigere og tungere mens han lænede sig ind over mig. Nu trak han en klar palstikpose frem ved mit hoved og trak den over det, så jeg fik sværere ved at trække vejret. Han satte tempoet op. Jeg kunne ikke holde mig længere så jeg kom i en lang udløsning. Den pose havde givet det sidste til at jeg kom hurtigt. Han forsatte en tid endnu så faldt han slap ned over mig, imens han fortalte hvor dejligt det havde været. Og vi havde slet ikke set at vi blev iagtaget.

Kommentar