Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Gruppesex med de fremmede mænd

Karakter: 3.8/6
Visninger: 12925

Af: .

Læs flere noveller af:
» .

Skriv til:
»
Tags: Gruppesex, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Onani
Jeg var fast besluttet på at der snart skulle ske noget. Jeg havde ikke fået sex i 2 måneder, og en ung fyr på 23 som mig, har et sex drive, der ikke kan nøjes med at blive tilfreds stillet hver 2. måned.

Kender du det der med at man bare har lyst til mand. Man har bare lyst til at blive rusket igennem af en mand. Sådan har jeg det hver gang jeg er liderlig. Så jeg tænkte jeg ville prøve at opfylde en af mine frækkeste fantasier - at blive brugt af flere mænd.

Jeg gik ind på boyfriend.dk og oprettede en ny profil der kun handlede om denne fantasi. Jeg skrev det som det er:

Hej mænd.

Jeg er en ung 23 årig passiv fyr, der har en fantasi om at blive misbrugt af flere mænd. Jeg ser gerne at du er 35+, veludrustet, maskulin og hvis du er muskuløs er det en bonus.

Jeg er 178 cm høj og vejer 71 kilo. Min pik er ligegyldig, for du skal kun koncentrere dig om min mund og min røv.

Opfylder du mine krav og har lyst til at misbruge en villig ung fyr, så skriv!

Sådan lød min profil, og der kom mange henvendelser, og jeg valgte 6 af dem, som jeg synes bedst om. Alle 6 opfyldte mine krav, og de var frække mænd. Vi fik aftalt alle detaljerne, og besluttede at det skulle være hjemme ved en af mændene, og de skulle alle sammen være der før jeg kom.

Aftenen kom, og jeg tog ud til mandens hus. Jeg var sindsygt nervøs. Havde aldrig gjort sådan noget her før, men jeg var så tændt samtidig.

Da jeg kom ind i huset stod alle 6 mænd indenfor og snakkede lidt. De havde alle kun jeans på og stod i bar overkrop. Jeg troede jeg skulle dø - det var det frækkeste og mest grænseoverskridende nogensinde!

Jeg gik indenfor og alle mændene flyttede fokus over på mig, og de begyndte at smile til mig, snakke lidt og røre lidt ved mig. Pludselig siger den ene mand:

"Nå gutter, vi ved jo alle sammen godt hvorfor vi er her! Skal vi give knægten noget pik?"

Det gav et sug i maven, og før jeg vidste af det, blev jeg presset ned på knæ, og de begyndte at komme tættere på mig fra alle sider. De tog sig alle sammen i skridtet, og begyndte at åbne bukserne. Pludselig kunne jeg mærke en hånd på mit hoved, og den førte mig over til den ene mand, og han pressede mit hoved ind mod sin pik.

"Kan du mærke den knægt? Skal du have noget af fars pik?"

Jeg kiggede op på ham med tiggende øjne og nikkede, og han sagde til de andre:

"Det er vist en rigtig pik villig knægt vi har fået fingre i gutter! I kan godt begynde at knappe op, for ham her vil bare have noget mandepik!"

I det samme stak han pikken ind i munden på mig og pressede mit hoved frem og tilbage mens han stønnede. Jeg blev nærmest kvalt i hans kæmpe pik, men det tændte mig helt vildt, og jeg blev revet med at stemningen. Jeg greb ud efter de to mænd der stod ed siden af og begyndte at spille pik på dem. De tre andre mænd stod bag mig og spillede pik, da den ene sagde:

"Se hvor han sutter pik, den lille luder! Hold kæft han er billig! Han skal have så meget pik at han ikke kan gå i en uge! Kom her over og sut min pik din luder knægt!"

Jeg gjorde som han sagde. Da jeg kravlede over til ham, begyndte en af de andre af lege med min røv. Jeg kom med et lille skrig, men ville have mere. Han begyndte at fingerkneppe mig i det samme som jeg tog en ny pik i munden. Jeg følte mig billig o det var så frækt. En af mændene sagde til de andre:

"Hvorfor vente med at fylde ham med pik og sperm? Han er jo alligevel bare en billig luder knægt. Han vil vel have noget mand med det samme, ikke?"

"Yeeah, giv ham så noget pik" lød svaret.

Jeg blev smidt op på et spise bord, hvor de lagde mig på ryggen, og med benene i vejret. Straks kom der en mand op på hver sin side af mit hoved, og den ene stak sin pik i min mund og den anden spillede jeg den af på.

De fire andre stod nede ved min røv, og den ene mand stak hurtigt 2 fingre op i mig, og jeg gav et skrig fra mig. Kort tid efter stak han sin pik op i mig, og jeg stønnede så højt jeg kunne samtidig med at jeg suttede pik på den anden mand.

Så fik jeg ellers opfyldt min fantasi. Den næste time blev jeg kneppet på skift af dem alle 6, og når de ikke kneppede mig, så suttede jeg pik på dem, eller de onanerede over mig! Jeg blev fuldstændig fyldt med pik og jeg stønnede om kap med mig selv. Jeg kunne ikke få nok. Jeg skreg efter pik:

"Knep mig!! Giv mig så noget pik!!! Brug min luder røv!"

Det tændte dem og de gav sig endnu mere hen. De gennem pulede mig på skift mens de råbte:

"Du skal have så meget pik!"
"Knep så den lille luder!"
"Fyld ham op med pik!"
"PUL HAM!!!"
"Skal du have mere pik din luder knægt?!"

Deres tilråb gjorde mig mere liderlig. Det tændte mig at blibe behandlet som en billig luder knægt og please de her mænd.

På et tidspunkt tager to af mændene så fat i mig og smider mig ned på gulvet på knæ, hvorefter den ene siger:

"Så kan du godt åbne kæften knægt, for nu sprøjter mig og drengene vores sperm ned i kæften på dig - forstået kngt!?"

Jeg nikkede bare og sad med åben mund. Den første mand kom hen til mig og sprøjtede mig i munden og i ansigtet mens der kom et højt brøl fra hans mund. Sådan fortsatte de på skift, og efter de alle 6 var kommet, så jeg der smurt ind i sperm, og de stod i en rundkreds omkring mig og kiggede på mig.

"Hold kæft en pik luder mand! Han skal have sådan en tur igen på et tidspunkt - hva siger I drenge?"

"Fuck ja mand! Den røv kan ikke få pik nok" sagde en af de andre mens han tog sig til pikken.

Jeg fik vasket mig og gik hjem af med en underlig fornemmelse i kroppen. Jeg følte mig ussel men jeg havde det også godt. Det var uden tvivl det frækkeste jeg nogensinde havde oplevet. Da jeg kom hjem havde samtlige seks mænd skrevet til mig på boyfriend.dk. De skrev alle sammen at de havde nydt aftenen, og de var alle sammen helt klar på at vi skulle gøre det igen. Hvad jeg ikke vidste på det tidspunkt var, at det var starten på nogle år, hvor der sjældent gik mere end et par dage mellem jeg fik pik. Nogle gange af et par stykker af dem andre gange alene. Jeg var officielt blevet deres kneppe legetøj, og det passede mig godt.
Kommentar