Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Daniels og mit hemmelige sex-sted

Karakter: 4.4/13
Visninger: 15563

Af: Fox15.

Læs flere noveller af:
» Fox15.

Skriv til:
» Fox15
Tags: Unge, Offentligt, Oralsex og Skolesex
Det hele startede en sommerdag, da jeg var femten år gammel. Jeg havde vidst, at jeg var til drenge i et par år, men havde aldrig helt gjort noget ved det. Det vil altså sige, at jeg var jomfru.
Men jeg havde haft mange drømme, fantasier og ønsker. Både om mine venner, fremmede og nogle gange min ene vens tre storbrødre. Men de var også alle tre overdrevet lækre. De var høje, søde, og muskuløse.

Men jeg var femten og gik i 9. Klasse. Jeg var ca. 1,83 m høj, vejede ca. 64 kg, muskuløs og havde mørkt hår og mørke øjne. Og mig og en af mine venner Daniel plejede tit, at gå ned til et lille legehus i frikvarterende og sad og røg cigaretter sammen. Legehuset lå på en lille legeplads, som var omgivet af en høj hæk, så ingen kunne se os (Der var ingen der vidste, at vi røg). Daniel var en ret lækker dreng. Han havde en drenget og kæk charme. Han var ret lav og spinkel, og så var han latino og havde de flotteste kulsorte øjne. Han satte sit brune hår, så det lå fladt hen over hovedet men strittede ud til den ene side. Og så havde han en meget pop-stil. Han gik i carhartt-bukser og adidas-trøjer og jakker.

En dag, da Daniel og jeg arbejde sammen i en dansktime, og vi skulle analysere et dansk maleri fra romantikkens tid i 1800-tallet, sad vi begge to og fjollede. Og Daniel viste mig sin røv, så jeg kunne se hvor hvid den var i forhold til resten af hans brune slanke krop, fordi han tog sol i et solarium. Selvom hans røv var helt lys, så havde han en dejlig lille røv, og jeg nød synet af den. Inderst inde på det tidspunkt, var alt hvad jeg ville at sprede Daniels blege balder, for at se hans lille sikkert stramme hul. Men jeg holdt det i mig, og han satte sig igen i stolen.

Senere kom vi ind på emnet ”Sex”, og vi snakkede om damer og fisser og alt det der. Men senere kom vi ind på et mere bøsset emne, og snakkede for sjovt om pikke og røvhuller, og Daniel sagde til mig: ”Adam, vil du gerne smage min pik?”, og jeg svarede: ”Ja, selvfølgelig”, som om jeg sagde det for sjov, men jeg mente det i virkeligheden. Jeg gad virkelig godt få lov til at gå løs på hans (sikkert ikke særligt store, men stadig dejlige) pik. Jeg havde nemlig tit forestillet mig mine klassekameraters pikke, og lige meget størrelsen, så ville jeg utrolig gerne have lov til at lege med dem og smage dem. Men jeg var ikke så meget til det der med at skulle få den i røven. Jeg havde allerede prøvet at stikke ting derop, og det føltes ikke så rart. Så jeg går ud fra, at jeg er aktiv/top.

Men efter jeg havde svaret, sagde Daniel bare: ” Haha, så må vi jo finde en dag”, og derefter ændrede vi emnet og timen sluttede.

I spisepausen fik vi spist vores mad hurtigt, og derfor havde Daniel og jeg tre kvarter til at gå ned til legehuset og ryge et par smøger. Så vi gik ned, satte os i legehuset, tændte en smøg hver. Vi begyndte at tale om alle mulige ting, men pludselig var det ingen, der sagde noget. Og jeg var PISSE liderlig, af at tænke på Dannis lille numse og at se på hans lækre smil og frække øjne. Jeg spurgte på en spøgefuld måde: ”Sååå… Får jeg så snart lov til at smage din pik?”. Han kiggede på mig på en nysgerrig måde. ”Hvad snakker du om Adam?”. ”Ja, i dansktimen spurgte du jo om jeg havde lyst til at smage din pik, og det har jeg. Så…”. Han smilte til mig og sagde: ”Hvad fanden Adam, er du bøsse?”. Jeg rykkede mig tættere på ham og sagde: ”Definér ordet ”bøsse”!”, og smilte til ham. Vores ansigter var meget tætte på hinanden og jeg kunne mærke hans ånde i mit ansigt. Han smiler til mig igen. ”Én som gerne vil have denne her”, Daniel tog fat om sit skridt uden på bukserne kiggede ned på det han holdt i hånden.

Han kigger op på mig og siger: ”Nåh? Vil du have den eller hvad?”. Jeg smilte tilbage til ham, og rykkede nærmere. Jeg placerede min hånd på hans skridt, og gav ham et lille blidt kys på hans læber. Så rykkede jeg lidt væk igen, for at se på hans ansigt, hvordan han reagerede på det. Jeg havde stadig hånden på Daniels bule, og han så pludselig helt alvorlig ud i ansigtet. Han kiggede ned på mine læber og slikkede om sine på en utrolig hot måde. Og han tog sin på min hånd, som lå på hans skridt. Han begyndte at presse på min hånd, og fik mig til at massere hans pik uden på bukserne. Vi rykkede tættere på hinanden og begyndte at snave.

Jeg masserede hans pik endnu mere nu, og vi sad oppe ad hinanden med tungerne dybt nede i halsen på hinanden. Danni havde sine arme omkring min hals og jeg havde min anden hånd nede på hans ekstremt dejlige numse. Vi trak os lidt væk fra hinanden, og Danni begyndte at åbne sine bukser. ”Nåh Adam. Så får du hvad du ville have”, sagde jeg, og jeg grinte med ham. Hans bukser åbnede, og han trak dem helt ned til jorden, mens jeg satte mig på knæ foran ham. Jeg trak derefter hans underbukser ned, og hans pik sprang frem i stiv tilstand.

Den var ikke super stor, men den var måske ca. 15-16 cm lang og 4 cm bred, måske. Men den så dejlig ud, og jeg kunne se han havde barberet sig for nylig. Jeg trak forhuden helt tilbage, og hans lyserøde pikhoved viste sig. Jeg kunne dufte en dejlig duft af drengepik og sved, hvilket tændte mig virkelig meget. Jeg åbnede munden og slikkede op ad hans skaft, og suttede på det. Op og ned og op og ned. Til sidst slikkede jeg på hans salte pikhoved og kørte min tunge rundt på det. Så omsluttede jeg hans pik med mine læber og begyndte at sutte, mens min tunge stadig kørte rundt på pikhovedet.

Min pik var stenhård og jeg kiggede op på Daniel. Han sad med hovedet tilbage og stønnede blidt. Han kiggede ned på mig, mens mit hoved bevægede sig op og ned ad hans pik. Hans pik smagte kun saltet, men den duftede fantastisk og det tændte mig utroligt meget. Jeg havde mine hænder på hans lår, men tog den ene og førte den ned til hans små nosser, som sad helt oppe under pikke, fordi pungen havde strammet sig. Jeg masserede hans nosser og suttede på hans pik, så godt og hurtigt jeg kunne. Han skulle have maksimum nydelse, så jeg var sikker på, at dette her ikke ville være sidste gang vi havde gang i sagerne.
”Åh yeah mand!”, ”Fuck…” ”og Shit…” Sådan nogle ting udbrød han en gang imellem.

Daniel kiggede ned, og jeg kiggede op, og vi fik øjenkontakt. Han tog sin hånd op og begyndte at nusse mig i håret. Det var dejligt. Det fik mig til at føle mig værdsat. Så begyndte han pludselig at rive mig i håret. Han pressede mig helt ned til roden af hans stenhårde latinopik, og så op igen. Og han gjorde det med tempo på, og det gik hurtigere og hurtigere, og pludselig begyndte hans pik at vokse endnu mere og han skreg: ”Arhhh…. Fuuuck…. Jeg kommer. Jeg kommer. Århh.. Shit mand! Fuck!”. Nu gik det meget stærkt. Han spærrede øjnene op og blev rød i hovedet, og så kom der seks stød af dejlig saltet sperm ud ad hans pik, og jeg slugte hver en dråbe.

Han sad nu og var faldet fuldkommen sammen. Jeg sørgede grundigt for at slikke alle spor at sæd af Daniels pik, og det var nu mere for min egen nydelses skyld. Hans sæd smagte dejligt og jeg havde stadig lyst til at sutte Daniels pik.
Jeg var stadig liderlig, men frikvarteret var snart slut, og Daniel havde mistet lysten efter at have kommet i min mund, så jeg går ud fra, at jeg bare måtte vente til hans lyst kom tilbage igen.

Måske senere i dag ;-)

Fortsættes…
Kommentar