Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Politimandens kæmpestav.

Karakter: 4.8/6
Visninger: 8347

Af: mikk..

Læs flere noveller af:
» mikk..

Skriv til:
» mikk.
Tags: Oralsex, Analsex og Trekant
Normalt er jeg ikke til hurtige knald og slet ikke på offentlige toiletter og den slags steder, men ingen regel uden undtagelse, og en af dem indtraf, da jeg blev udsat for en politirazzia. Jeg havde været på bøssebar i den Ny Club Rainbow i Aalborg, men var på vej til at gå, da jeg ikke havde truffet nogen, jeg brød mig om. Derfor stod jeg lige inden for døren med min jakke på, da et hold narkobetjente trængte ind og gik i gang med at visitere samtlige gæster.
Alle de trænede betjente koncentrerede sig om baren og de andre steder, hvor der var flest mennesker, så jeg blev overladt til et par yngre, almindelige betjente, som stod vagt ved udgangsdøren, så ingen slap væk.
En af narkobetjentene smed et par gummihandsker i hovedet på den ene af de unge politifolk med ordre om at få mig tjekket grundigt igennem, før jeg fik lov til at gå. Fyren var stor, flot, bredskuldret og talte med udpræget jysk accent, og jeg gættede på, at han var midt i tyverne, altså et par år yngre end mig. Han trak mig lidt til side i gangen, hvor han stadig kunne holde øje med døren, tog handskerne på og gik i gang med at checke mig
Jeg stod stille og roligt og lod ham gennemsøge mine lommer og kropsvisitere mig. I min ene jakkelomme fandt han en diskret pakke, og da han spurgte, hvad det var, rødmede jeg klædeligt og hviskede “kondomer og glidecreme”. For én gang skyld var min tendens til blussende kinder en fordel, for jeg tror, han pludselig opfattede mig som yngre og mere uskyldig, end jeg var.
Han lukkede selvfølgelig pakken op og checkede efter, men da den ikke indeholdt andet end det, jeg havde sagt, stak han den med et fnys tilbage i lommen på mig. Så gik han videre med at visitere mig, og da han kom til lommerne foran på mine jeans, bad han mig vende dem ud. Jeg forsøgte, men de var for stramme, og jeg lod hænderne glide fladt ned i dem og sagde: “Der er altså ikke noget i dem, mærk selv efter.” Det gjorde politifyren, men da hans hånd gled ned i min højre lomme mødte den mit erigerede lem, som lå hård og umiskendelig som et resultat af, at jeg havde nydt at mærke ham køre sine hænder hen over min krop.
Da han blev klar over, hvad det var, han stod og gramsede på, var det hans tur til at blive rød i hovedet. Han hvæsede noget om forbandede bøsser, som burde kropvisiteres af kvindelige betjente, og jeg kunne ikke lade være med at sige, at det ikke ville gøre nogen forskel med mig, for jeg var til begge dele. Han tog den bistre politimine på og greb fat i min skulder: “Ska” do wær fræk?”, og jeg skyndte mig at ryste på hovedet og se ned i gulvet. Så spurgte han mere lavmælt, hvad jeg mente, og jeg gjorde mit bedste for at se genert og beundrende op på ham, da jeg forklarede, at jeg bedst kunne lide piger, men en gang imellem fik lyst til at blive taget af en rigtig mand. Han svarede ikke, og jeg så bedende på ham og spurgte, om jeg kunne gå nu, og om det var OK, hvis jeg først brugte toilettet
Straks blev han mistænksom og anklagede mig for at have gemt narko i endetarmen. Jeg benægtede, mens han skubbede mig ud bag garderoben og ind på de ansattes toilet. Det var pænt stort og faktisk ganske lækkert indrettet med bruser, bidet osv., så mon ikke det blev brugt til andet og mere end bare toiletbesøg. Nå, men betjenten låste døren, og jeg stammede, at jeg ikke havde noget oppe i røven, tværtimod: “Der er helt tomt og rent, fordi jeg håbede at få noget dejligt hårdt og stort på visit, men
Mærk selv efter, der er altså ikke noget narko gemt på mig nogen steder.” Den unge politimand stod med de gummihandske-klædte hænder i siden og stirrede på mig, indtil jeg vendte ryggen til ham. Jeg knappede bukserne op og lod både dem og mine underbukser falde ned om anklerne på mig. Så stak jeg hånden i lommen og rakte den bagud med tuben med glidecreme: “Hvis du skal undersøge mig analt, vil du så ikke godt bruge noget creme? Det bliver nemmere for dig og gør ikke så ondt på mig.” Der lød en halvkvalt lyd bag mig, så rømmede han sig og forsøgte at lyde officiel: “Bøj dig forover og spred benene.” Jeg trådte ud af mine sko og bukser, og da han tog tuben, lænede jeg mig ind over toilettet, så min ene arm og panden støttede mod cisternen. Med den anden hånd begyndte jeg diskret at spille pik, mens jeg holdt min opsvulmede kæp tæt ind mod maven
Jeg måtte bide mig i læben for ikke at stønne liderligt, da jeg mærkede hans hænder skille mine balder og en finger med glidecreme ramme anus og presse sig indenfor. Jeg turde ikke kigge om på ham, men når jeg skævede skråt bagud, kunne jeg faktisk se os i et langt spejl, som hang ved siden af håndvasken. Det var ufatteligt ophidsende at se en politimand i fuld uniform stå med fingrene mellem mine balder, og jeg var ved at komme, da den næste af hans fingre trængte ind i mit røvhul. Da endnu en finger fulgte efter sammen med noget ekstra glidecreme, og betjenten nu stod og rodede oppe i min lystne tunnel med tre store fingre, kunne jeg ikke længere holde en frydefuld klynken tilbage.
Han stivnede, og jeg vrikkede let med numsen og skubbede mig bagud: “Mere, det er så dejligt. Du må også gerne kneppe mig bagi, hvis du har lyst, bare du bruger kondom.” Han forsøgte at virke uinteresseret: “A er jo itt” te mænd.” Jeg gjorde min stemme lysere: “Du kan da bare tænke på min numse som en pigebagdel. Har du aldrig haft lyst til at bolle din kæreste i det bagerste hul?” Da det røg ud af ham: “Jow, men hun ville ikke,” vidste jeg, at han ikke kunne stå for fristelsen. Jeg fandt et kondom i min lomme og rakte bagud, og han tog det, mens hans fingre forsvandt fra min bagerste åbning. Så trak han handskerne af, og i spejlet kunne jeg se ham lyne sine uniformsbukser op.
Ud kom en stor, hård pik, som fik mig til at gyse forventningsfuldt. Han rullede kondomet på, men tøvede så, og jeg skyndte mig at skubbe på: “Jeg vil så gerne have din hårde politistav op i mit stramme hul, og så er du jo også helt sikker på, at jeg ikke har gemt noget der. Du kan jo bare skrive i rapporten, at du foretog en tilbundsgående undersøgelse, ikke?” Samtidig tog jeg begge hænder om og trak mine balder fra hinanden, så min anus var helt blottet og kneppeklar. Det var for meget for ham, og i næste nu stod han bag mig med pikhovedet plantet lige i bull”s eye. Jeg skreg tøset, da han pressede sin store stang ind i røven på mig, og så klamrede jeg mig til cisternen med den ene hånd, mens den anden igen gnubbede min egen pik
Politibetjenten greb om mine hofter, og han røvpulede mig hårdt og rytmisk, mens vi begge to stønnede af fryd. Det var bare så frækt og ophidsende via spejlet at se den uniformsklædte skikkelse banke sin stav op i min røv og mærke spændet fra hans bælte slå imod min ene balde og håndjernene mod den anden. Hans lem var stort, men ikke mere end at det var dejligt at mærke pikken fylde min snævre tunnel ud og bearbejde alle dele af mit trængende hul.
Det varede ikke længe, før jeg kom og sprøjtede ud i hånden, så det dryppede ned i toilettet. Da han mærkede min ringmuskel trække sig sammen om sin pik og hørte mig klynke af orgasmefryd, gik han helt amok, og med en række dybe stød gjorde han sig færdig og lod sin udløsning gå i mit gennembollede røvhul, mens han brølede halvkvalt. Vi stod begge og gispede efter vejret et lille stykke tid, så trak han sig ud. Jeg fik fat toiletrullen og rakte den bagud til ham, og han gav mig et stort stykke og brugte resten til at fjerne kondomet med.
Jeg sørgede for at holde øjnene for mig selv, da han gik hen til håndvasken og skyllede sig af og vaskede hænder. Inden jeg var færdig med at tørre mig, havde fået bukser og sko på og vasket hænder, stod han henne ved døren og prøvede at se ud som om, han ikke lige havde nydt at kneppe mig. Jeg smilede til ham: “Tusind tak, det var skønt, lige hvad jeg trængte til.” Han brummede et eller andet uhørligt, låste døren op og førte mig tilbage til udgangen.
Her sagde han til kollegaen, at jeg var “clean”, og puffede mig ud af døren med “smut så med dig”. Jeg sagde mange tak og tog hjem med ganske høje tanker om den jyske politimands hjælpsomhed. Han må gerne bruge sin stav på mig igen, hvis jeg skulle være heldig at rende på ham
-
Jeg havde næsten glemt den søde betjent, som havde givet mig en dejlig baghyler under en politirazzia, da jeg ca. 1½ uge efter stod og kiggede på et butiksvindue i Aalborg storcenter. For at holde styr på juleindkøbene var der åbenbart politibetjente hist og her rundt i byen, og pludselig fik jeg øje på den høje, flotte politimand, som jeg havde fristet over evne. Han stod sammen med en kollega, der var af “anden etnisk herkomst”, som det så fint hedder i dag.
Jeg bed mærke i, at de begge betragtede folk med tolerante smil og afslappet kropssprog. Jeg tænkte netop på, at de vist ikke led af homo-skræk, som så mange andre (politi)mænd, og om det mon betød, at de var med på (bi)vognen, da den store betjent drejede hovedet og så direkte på mig. Jeg sendte ham et varmt smil, og i et kort øjeblik så han overrasket og uforstående ud, politimænd er vist ikke forvænt med at blive smilet til.
Så spærrede han øjnene op, idet han helt tydeligt genkendte mig, og jeg bemærkede, at han puffede sin kollega i siden. Jeg lod som om, jeg var optaget af noget i paraden, men ud af øjenkrogen kunne jeg se, at de betragtede mig, mens de snakkede lavmælt sammen. Den mørkhårede betjent var vel på min højde, han så ret godt ud, sportstrænet og velproportioneret med flotte overarme i den kortærmede uniformsskjorte.

Noget tid efter passerede et juleoptog, og så tabte jeg dem af syne i menneskemyldret. Jeg begyndte at bevæge mig væk fra området, men da jeg kom ud på en af sidegaderne, dukkede de to betjente pludselig op på hver side af mig. “Vi vil godt lige tale lidt med dig,” sagde den høje fyr, som nu ikke længere lød helt så jysk som dengang. “Om – om hvad,” stammede jeg.
Hvordan kan det være, at selvom man har helt rent mel i posen og ikke har gjort noget galt, så får man alligevel uro i maven, når politiet stopper en? I mit tilfælde var der dog muligvis en særlig grund, og noget af den gysende fornemmelse var af positiv spænding. Jeg mærkede noget hårdt køre op ad bagsiden af mine lår, og så landede den anden betjents knippel oppe ved min røv, hvor enden af staven blev presset mod kløften lige ud for anus.
“Det ved du vist godt,” mumlede han i øret på mig. “Vi har noget, vi gerne vil have dig til at hjælpe os med.” Pludselig havde jeg meget svært ved at være i mine shorts, selvom de ikke var specielt stramme. Jeg protesterede på skrømt: “Hvad hvis jeg nu ikke har lyst til det…” Den mørkhårede politimand sagde “check ham efter” til sin kollega, som straks trak lidt ud i toppen af mine shorts og underbukser, samtidig med at han lod den anden hånd glide ned i min højre lomme, som da han havde kropsvisiteret mig første gang. Min svulmende pik gled op langs maven og landede lige så nydeligt i hans hånd, som klemte hårdt om den, mens jeg forsøgte ikke at stønne eller rødme.
Han sendte mig et sarkastisk blik med løftede øjenbryn og bemærkede til sin partner: “Den er god nok, han har et ordentligt jern på,” i nøjagtigt samme tonefald, som han sikkert brugte til at konstatere, at en arrestant var bevæbnet med kniv eller havde lommerne fulde af tyvekoster eller narko. Betjenten bag mig puffede let til mig med sin knippel og lod den glide lidt ind mellem benene på mig.
Det var vildt frækt og ophidsende og helt skjult for de forbipasserende af den måde, de to betjente stod på. “Hvor var du på vej hen?” “Øh, hjem,” svarede jeg og så bønfaldende på den høje betjent. Han trak hånden op ad min lomme og smilede barsk til mig. De forlangte at se ID, og jeg fiskede mit sygesikringskort frem. Jeg forsøgte at holde en finger hen over årstallet i mit CPR nummer, men den høje betjent tog kortet og så nærmere på det. Da han sendte mig et overrasket blik, var jeg klar over, at han havde bemærket min alder. Bare det nu ikke afskrækkede de to politidrenge, at jeg var nogle år ældre end dem.
Jeg gjorde mit bedste for at se usikker og sagtmodig ud: “Jeg skal nok gøre, hvad I siger, på ære.” Den lyshårede betjent rakte mig sygesikringskortet og sagde til sin kollega, at jeg ikke boede så langt væk. “Fint nok, så kan vi jo lige følge dig hjem og få klaret sagen med det samme. Men du må også gerne gå lidt i forvejen, hvis du helst vil det.” Jeg nikkede ivrigt, og så lod de mig gå. Det tog ca. 20 min at komme hjem til der, hvor jeg havde min lejlighed i prinsensgade, men da jeg havde en cykel stående tæt på, klarede jeg turen på knap 15 min. Da de dukkede op et kvarter efter, havde jeg gjort de nødvendige forberedelser.
De præsenterede sig ikke, da de ringede på dørtelefonen, og heller ikke da de bankede på min dør, og jeg lukkede dem ind. Så snart de var kommet indenfor, og jeg havde låst døren, greb de fat i mig og stillede mig i den klassiske “spread-eagle” positur op ad væggen, med spredte ben og armene ud til siden med håndfladerne mod væggen. Den mørkhårede betjent gik så en tur på toilettet, mens jeg blev grundigt kropsvisiteret af hans kollega. Jeg havde kun en tynd T-shirt på ud over mine træningsbukser, da det var meget varmt i lejligheden, så han kunne jo hurtigt overskue det. Derfor var der nok en anden grund til, at hans hænder udforskede min overkrop og gled op og ned af mine lår et antal gange.
Til sidst gik han over til den mere interessante del af efterforskningen, og jeg stod med lukkede øje og tilbageholdt åndedræt og nød hvert et minut, mens han minutiøst undersøgte hver en centimeter af mine balder. Da hans store hånd kom om foran, fandt mit erigerede lem uden på bukserne og gnubbede det hårdt, kunne jeg ikke længere holde en sagte stønnen tilbage.
Hans anden hånd maste sig ind i kløften mellem mine balder, og jeg vrikkede med numsen og skubbede mig bagud. Sådan stod vi, da kollegaen kom ud og overtog føringen, mens den store betjent forsvandt ud på det kombinerede toilet og badeværelse. Den lille mørkhårede sagde, at det nu var tid til en mere grundig undersøgelse af sagen og spurgte, hvor jeg helst ville have det til at foregå. Jeg pegede hen på døren til soveværelset, og han skubbede mig derind med den ene arm bøjet om på ryggen. Imens fortalte han, at kollegaen havde talt en del om, hvad der var sket for 1½ uge siden, delvist fordi han havde haft dårlig samvittighed.
Men at han vist var blevet mere overbevist om, at jeg selv havde været ude om det, især nu hvor de havde konstateret, at jeg var gammel nok til at vide, hvad jeg gjorde. “Jeg har hele tiden sagt, at han ikke skulle bekymre sig om det, men vi besluttede nu alligevel, at det var en god ide at forfølge sagen for at være helt sikre.” Mens han talte, havde han trukket tights af mig, og hans smidige hænder kærtegnede min pik, så jeg ikke var spor i tvivl om, at dét havde han prøvet før.
Han brummede tilfreds for sig selv, da hans hånd omsluttede mine glatbarberede nosser for derefter at glide videre ind mellem benene på mig, så han kunne checke tilstanden der. Han gik om bag ved mig, og hans fingre masserede mine balder blidt og sensuelt, jo han var helt sikkert til lækre mandenumser. Da han gav udtryk for, at hans kollega vist også gerne ville prøve mig af igen for at se, om det var en enkeltstående fejl, røg det ud af mig: “Har I ikke … øh jeg mener… er du ikke..” Jeg holdt inde, da jeg ikke direkte turde kalde en betjent bøsse. Han lo lidt bittert: “Nå, du er vist ikke helt dum. Næh, han turde godt betro sig til mig, men han var vist bange for at afprøve sine lyster på mig.
Måske fordi jeg er en kollega, eller han er bekymret for, hvad jeg vil bede om til gengæld.” Han kom med nogle ironiske bemærkninger om problemerne ved at være en dobbelt minoritet (homoseksuel OG indvandrerbaggrund) både hos politiet og i samfundet generelt, herunder at hans ene bror betragtede ham som dobbelt forræder (“politimand OG bøsse, så kan det ikke blive meget værre”). Til gengæld havde han en fordel i det sociale arbejde på Nørrebro, herunder en ganske god forståelse for de muslimske pigers problemer med udstødelse af familien, hvis de havde upassende kærester eller sagde nej til tvangsægteskab.
“Nå, kom så, vis mig gerningsstedet!” Under den lille baggrundsberetning havde han taget min T-shirt af og helt tydeligt nydt at røre ved min solbrændte, glatte brystkasse. Resten af min krop blev også checket grundigt, ikke mindst kløften mellem mine balder. Så skubbede han mig hen til sengen og tvang mig forover, så jeg stod på alle fire og præsenterede røv. Da han beordrede mig til at fremvise gerningsstedet, lod jeg hovedet glide ned på madrassen, så jeg kunne række bagud med begge hænder og blotte min forventningsfulde åbning. Han fløjtede anerkendende, da han så den glatbarberede stjerne, som allerede glinsede let af glidecreme, og borede straks en finger op i røven på mig.
I det samme kom den lyshårede betjent ind og blev mødt med ordene: “Jeg tror godt, vi kan konkludere, at vores ven her talte sandt, da du havde fat i ham sidste gang.” Han overlod min bagdel til den anden fyr, som indtog den med to fingre og fik mig til at klynke, da han brutalt udforskede den trange, tomme tunnel og bekræftede, at jeg havde været i samme tilstand den forrige gang. “Ja, så er det afgjort, han er helt klart i besiddelse af en villig og kneppeklar røv, og i øvrigt ligger resten af bevismaterialet derovre.
” Den mørkhårede pegede på sengebordet, hvor jeg havde lagt kondomer, glidecreme, køkkenrulle, opvredne klude og endda min smalle dildo frem. “Nå, er det ikke rigtigt, hvad jeg siger?” han greb mig i nakken og ruskede mig let, og jeg tilstod straks: “Jo, jo, jeg vil bare have varm, hård politistav op i røven.” Han satte sig på knæ foran mig og trak mit hoved op, så jeg igen stod på alle fire: “Men denne gang er vi jo to om at afhøre dig, så hvad har du tænkt dig at gøre ved det?” Jeg var godt klar over, hvilket svar han ønskede, og heldigvis var det ét, jeg var mere end villig til at give.
Jeg lænede mig forover og gned min kind mod den tydelige bule i hans uniformsbukser, og så tog jeg den forsigtigt mellem tænderne og bed drillende i hans stav gennem stoffet. Han stønnede begejstret og lukkede straks op for godterne: en lang, slank pik blev hevet frem og presset ind i min mund. Da den duftede og smagte helt nyvasket, gik jeg villigt i gang med at sutte og slikke til hans udelte fornøjelse. Jeg bemærkede godt, at det gav et sæt i fyren i den anden ende, da hans kollega trak pikken frem.
Hans fingre forsvandt fra mit røvhul, og så gik han hen til sengebordet og greb kondom og glidecreme. Men så let skulle han ikke slippe: “Kom herhen, der er lige noget, du skal bevidne”, sagde den mørkhårede betjent, mens han trak sine bukser ned, så han stod med bar røv. Da kollegaen tøvende vendte sig om og kiggede ned på os, blev mit hoved holdt fast, så den lille politimand kunne mundkneppe mig rytmisk. “Han er uden tvivl en forhærdet pikslikker, prøv at se hvordan han nyder det.
” Han slap mig, og jeg bearbejdede bekræftende hans dejlige stav med lange tungeslik, mens jeg kælede for hans nosser og videre om til revnen mellem hans balder. Da jeg igen tog pikken ind i munden og suttede ivrigt, hev han lidt efter vejret: “Det her skal du prøve, han er faktisk så god, at jeg overvejer at aflevere en dusør i hans frække mund.” Jeg holdt øjeblikkeligt op med at kæle for ham (jeg bryder mig ikke om at få sperm i munden), og han grinede: “Nå, der blev du vist lidt bange, hva”? Okay, hvis du ikke vil have guf, hvad skal vi så gøre med dig?” Jeg tog hovedet væk længe nok til at tigge dem: “Giv mig pik i begge ender.
” Da jeg igen havde hans lem langt inde i munden, tog han kondom og glidecreme fra kollegaen og foreslog, at denne overtog pladsen foran, mens han selv gav mig som fortjent bagi: “Så kan jeg også bane vejen for, at du går i dybden og bredden med den videre undersøgelse.” Den lyshårede betjent smed ivrigt bukserne og blottede sin store stav, og reaktionen hos hans medbetjent var tydelig: Hans pik bevægede sig i munden på mig, og jeg kunne smage den salte presperm. Der var ingen tvivl om, at han tændte på den anden politimand. Han sagde ikke noget, men trak sig væk og gik om til min røv.

Her gav han mig noget ekstra glidecreme, før han tog kondom på og satte pikhovedet mod min åbning. Imens havde jeg fået den høje politimand til at stønne af fryd, da jeg kørte min tunge rundt på hans glans, mens jeg gnubbede det tykke skaft med den ene hånd. Idet jeg mærkede den lange lanse gennembore min anus og glide dybt op i røven på mig, lod jeg den tykke kølle fylde min mund. Åh, den skønne fornemmelse af at være fyldt ud af to dejlige pikke i hoved og røv, jeg kom til at ryste over hele kroppen af liderlighed. Jeg blev nu røvpulet med så stor dygtighed, at jeg havde svært ved at koncentrere mig om at give et ordentligt blow-job.
Jeg havde slet ikke fået nok af at blive taget i hoved og røv samtidig, da den mørkhårede politimand kom med et brøl, mens han krammede mine balder hårdt. Jeg sukkede lidt, da han trak sig ud, men fordoblede så mine anstrengelser med at give fyren foran mig nydelse. Ret hurtigt sagde han dog stop, for nu var det hans tur til at trænge op i mit snævre hul. Mens han tog kondom på, kærtegnede den lille betjent min pik og hviskede i mit øre: “Nå, har du overvejet, hvordan du vil aflevere din ammunition?” Jeg drejede hovedet om mod ham: “Allerhelst oppe i din flotte røv.” Så gispede jeg af smerte, da en hård, tyk pik blev presset ubarmhjertigt ind i mit bagerste hul.
Selvom jeg var blevet forberedt af kollegaens politistav, var denne her både tykkere og mindst lige så lang, og betjentens måde at bruge sin stav på gav ordet politivold en helt ny betydning. Jeg blev fikseret af et par store hænder på mine hofter, og så måtte jeg ellers bare tage imod. Den jyske gut var tydeligt begejstret over “gensynet” med min røv og gryntede hver gang, han hamrede pikken i bund. Jeg var snart blokket ud, og det ville være en lodret løgn, hvis jeg påstod, at jeg ikke nød det lige så meget som første gang.
Efter et lille stykke tid foreslog kollegaen, at den lyshårede betjent skulle holde en pause, så han kunne nyde mig længst muligt. Han stoppede med sit heftige ridt og hev mig også halvt op at stå på knæene, som han derefter blev bedt om. Vi gispede begge lige overrasket, da den mørkhårede betjent, som nu var helt nøgen, satte sig ind foran os, lænede sig forover og tog min pik i munden.
Han suttede kortvarigt og dejligt, men trak så hovedet væk og nikkede tilfreds: “Jeg ville lige checke, om du var “clean”, eller om vi også skulle knalde dig for den forseelse.” Hans fingre rullede hurtigt og elegant et kondom ned over min fuldstændigt stive og desperate stang. Så stak han mig tuben med glidecreme, vendte rundt og præsenterede røv. Med rystende hænder trak jeg hans balder fra hinanden og begyndte at smøre creme ud på den mørke stjerne.
Jeg kunne høre og mærke den lyshårede betjents ophidselse over at stå med pikken begravet i min bagdel, mens han så et måske endnu mere fristende røvhul blive gjort klart til at få pik. Mens jeg kørte creme ind i åbningen med først en, så to fingre, gav jeg udtryk for min forventning: “Åh, der er bare ikke noget bedre end at begrave sin pik i et dejligt stramt røvhul, mens man selv bliver kneppet bagfra.” Der kom bekræftende lyde fra den anden ende, og vi var også rørende enige om, at orgasmen var meget bedre, når man mærkede røvhullet trække sig sammen om noget stort og hårdt bagi.

Jeg tror, vi begge smilede triumferende over de undertrykte, let fortvivlede og måske endda misundelige lyde, der kom fra bagmanden. Så trak jeg den lækre bøsserøv op til min ivrige kæp, og vi smeltede langsomt sammen, idet min pik indtog hans veltrænede bagdel i en modstandsløs, glidende bevægelse. Jeg var så ophidset, at jeg kun nåede at kneppe ham rytmisk i ganske kort tid, så eksploderede jeg i en skøn orgasme med pikken langt oppe i den dejlige betjentnumse og mit eget røvhul totalt udspilet af en varm og dunkende stav. Så snart min udløsning var færdig, og jeg havde mumlet tak, blev jeg hevet væk og smidt ud til siden. Den store pik forlod mit bagdel med et plop, og så blev den styret direkte mod den anden velforberedte tunnel, som stadig lå fuldt tilgængelig og trængende.
De to betjente glemte alt om sig, mens de stønnede og prustede af fryd, da den mørkhårede fik opfyldt sit ønske om at blive bollet af sin flotte, jyske kollega. De lystne suk, han havde udstødt under min tilstedeværelse i hans bagdel, var for intet at regne mod de liderlige lyde, han sagde, da hans røvhul blev penetreret og hæmningsløst kneppet af den tykke politistav. Jeg kunne se hans ansigt, da han mærkede den dejlige kæp trænge op i sig, og jeg tror, tårerne i hans øjne blev udløst af både smerte og glæde ved endelig at have kollegaens fulde opmærksomhed. Jeg rejste mig fra sengen og fik fjernet det fyldte kondom og tørret mig af.
Så tog jeg glidecremen og syltede min højre langemand godt ind. Helt ubemærket stillede jeg mig skråt bag den lyshårede betjent, og idet han højlydt gav udtryk for den nært forestående orgasme, skilte jeg hans balder med den ene hånd og pressede min indfedtede finger et stykke ind i hans jomfruelige åbning. Han skreg i en blanding af orgasmefryd og overraskelse, og jeg mærkede hans ringmuskel trække sig rytmisk sammen om min finger, da han fyrede sin kanon af oppe i kollegaens vel tilredne mås.
Sådan havde han vist aldrig fået fuckfingeren før, men jeg synes, han tog det pænt. De kollapsede ned på sengen og lå og gispede, mens jeg greb mit tøj og forsvandt ud på badeværelset. Da jeg var blevet vasket og klædt på, gik jeg ind i stuen med en kold øl og satte noget musik på. Jeg antager, at de også benyttede sig af chancen for at bade, for der gik et stykke tid, før jeg så noget til dem.
Den mørkhårede betjent, som nu var helt reglementeret påklædt, kom ind i stuen og gik hen til mig. Jeg blev siddende i sofaen og smilede op til ham. Han nikkede anerkendende til mig: “Tak for hjælpen, vi kom et godt stykke videre med sagen.” Jeg hævede mine øjenbryn lidt: “Selv tak, men jeg slipper vel ikke så let…” Nu var det hans tur til at smile indforstået: “Nej, der er jo stadig områder, vi mangler at ..mm… udforske; sammenhænge vi skal afprøve.

” Vi grinte frækt til hinanden, og der var ingen tvivl om, at vi tænkte det samme: Den søde,Nordjyske betjent manglede stadig sin ilddåb, og vi havde begge stor lyst til at beskyde ham fra alle sider. Jeg sagde henkastet, at jeg var hjemme hele aftenen om tre dage, og han nikkede og bemærkede, at de vist havde fri omkring 20.30.
Så gik han ud i gangen, og da kollegaen i det samme kom hen til døren, gik de uden yderligere tiltale. Jeg sad bare veltilfreds og afslappet i hele kroppen, tænk at et politiforhør kunne være så god en oplevelse.
Jeg glædede mig allerede til næste gang, jeg kommer i deres varetægt.
Kommentar