Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Fed sex på Skolens toiletter

Karakter: 3.4/8
Visninger: 10967

Af: mikk..

Læs flere noveller af:
» mikk..

Skriv til:
» mikk.
Tags: Unge og Skolesex
Det er lige op til sommerferien og jeg er på vej hjem, fra en ven der bor på Nørresundby. Jeg er total liderlig og som så mange andre gang, få jeg denne følse, at være sammen med en fyr. Jeg er 21 år og primært til fyre - en vild fantasi bliver ved med at dukke op inde i mit hoved, især når det er sommer. Jeg kører ud til Nørresundby Gymnasium og finder en P-plads. Har før været der, men aldrig lavet noget, men nu skal det altså ske og ved, at der tit sker ting og sager, imellem unge fyre på skolens toiletter.
Jeg stiger ud af bilen og går ind på skolen et nært liggende drengetoilet og da jeg træder ind, får jeg straks øje på to lækre fyre der er godt i gang. De bliver lidt befibbet og det gør jeg bestemt også, men det hele går straks over, som da jeg får sagt, at de bare skal fortsætte. Ham den ene af spørger straks, om jeg vil være med og jeg nikker stille og roligt og inden jeg får set mig om, ligger jeg på knæ, bukket forover, så den ene af drengene ligger under mig og tager min pik i sin mund og jeg hans..
Den anden stiller sig bag mig og begynder at lege med min numse. Jeg har aldrig prøvet at få pik før, eller i det hele taget prøvet noget med mænd før og nu ligger jeg bare og sutter, bliver suttet og snart ved jeg, at jeg skal have pik og så herinde på et toilet. Tanken gør mig total liderlig og jeg kan mærke, at jeg snart er ved at give efter for, at skulle mærke ham langt oppe i mig. Efter et stykke tid, hvor han har leget med mit hul, spørger han til mig, om jeg er klar til at skulle mærke noget rigtig kæp og straks stikker han pikhovedet imod mit hul og presser stille og roligt hans pik i bund. Det gør lidt ondt, men efter at han har kørt den ud og ind nogle gange, bliver følsen forvandlet til sand nydelse.

Det hele er bare så fedt og lækkert, at jeg er ved at komme og da jeg mærker at pikken, der er langt oppe i mig dunke og han begynder at stønne vildere og vildere. Kan jeg ikke holde mig mere og sprøjter alt min sperm i munden på ham der ligger under mig og i det sammen frem stønner ham der boller mig “arrr..! Nu skal du satanedme få sperm i din frække numse” og i det samme kan jeg mærke nogle store ryk fra hans pik og så kommer varmen, der pumpes ind i min varme røv.
Den anden unge mand stiller sig op og stikker sin pik indenfor i min stadig sæd fyldte røv og begynder at voldbolle den og der går ikke lang tid, før hans pik pumper kaskader af sæd indenfor. Det giver et svup da han trækker sig ud og spermen vælter ud af min udblokket og spermfyldte numse.
Den anden har fået halvfed på igen og beslutter sig for at dyppe sin pik indenfor igen. “Nu skal jeg spule dig ren indenfor” og han begynder at pisse indenfor i mit hul.. Da de begge har kneppet mig færdigt. Lader de mig ligge som en klude-dukke på toilet gulvet, med sæd og pis rendende ud af mit hul og jeg kan høre dem gå grinende der fra “Han skal nok komme igen og så er vi nok nogle flere”…!
Kommentar