Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Jonas og hans far: Rastepladsen

(Jonas og hans far)

Karakter: 4.6/7
Visninger: 13173

Af: HornyBarebacker.

Læs flere noveller af:
» HornyBarebacker.

Skriv til:
» HornyBarebacker
Tags: Unge, Bareback, Offentligt, Gruppesex, Rimming, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Incest
Tilbage i bilen kørte de nu sydpå mod Berlin i et fantastisk solskinsvejr. Christian var blevet totalt tændt ved tanken om at Jonas gik rundt med 2 ladninger sømandssperm i røven så da han så et skilt som viste af mod en stor rasteplads blinkede han af og kørte ind. Det var en stor rasteplads som lå omkranset af skov og der holdt masser af lastbiler af forskellig nationalitet. Christian parkerede bilen i båsene for personbiler og så sig omkring - lidt derfra var der en temmeligt stor toiletbygning. Det var en af den slags hvor der både var herre-, dame- og handicaptoiletter og også bruserrum hvor lastbilchauffører kunne få et bad mens de var på landevejen.
Som det ofte er tilfældet i Tyskland var toilettet bemandet - det vil sige at der var ansat en person som, ud over at holde opsyn med stedet også sørgede for at der hele tiden var rent og nok toiletpapir og så videre. Christian kunne se medarbejderen lige indenfor indgangsdøren - det var en mand i midten af fyrrerne og han så ud til at være af tyrkisk afstamning: sort hår og mørke øjne og en slank krop.
Jonas havde siddet og halvsovet i passagersædet ved siden af Christian men vågnede da han fornemmede at bilen stoppede. Han kiggede forvirret ud af bilen vindue og vendte sig så mod sin far med et spørgende blik: “hvorfor stopper vi her?”. Christian kiggede på Jonas med et frækt glimt i øjnene “jeg spekulerede på om vi skulle få vasket din røv efter ham matrosen ordnede dig - der er baderum derinde hvor alle lastbilchaufførerne bader”.
Jonas kiggede ind mod toiletterne hvor han netop nåede at se en ung, slank fyr i slidte jeans forsvinde ind med et håndklæde over den ene skulder og en taske i hånden.
“God idé” sagde Jonas med en bestemt mine mens han løsnede sikkerhedsselen og åbnede døren. Christian og Jonas gik over mod indgangen og hen til opsynsmanden. Christian fik på gebrokkent tysk betalt for 2 badebilletter som også inkluderede en nøgle og et håndklæde hvis man ikke selv havde et med. Opsynsmanden kiggede på Christian og især på Jonas med et sigende smil - det var helt tydeligt at han havde en idé om at der var gang i et eller andet men han var bare ikke sikker på hvad det var.
Christian og Jonas gik ind gennem døren til badeområdet. De kom først ind i et rum hvor der var stålskabe hele vejen langs alle væggene - her kunne de klæde sig af. Efter dette rum åbnede baderummet sig op. Det var et stort rum med 2 rækker brusere - 6 i hver side. Mellem hver bruser var der opsat en skillevæg som var åben både for oven og neden så man kunne skimte toppen af hovedet på dem der badede samt deres fødder nedenunder. Foran var der et forhæng som man kunne trække for hvis man ønskede privatliv under badet.
Christian og Jonas havde fået to skabe ved siden af hinanden og de fik hurtigt smidt alt tøjet - Christian havde været totalt liderlig siden færgen hvor han opdagede Jonas eventyr så hans store pik var mere end halvfed og hang ud fra hans slanke krop som en tyk bratwurst. Jonas var også blevet tændt ved tanken om lastbilchaufføren og synet af hans fars fede pik sendte yderligere blodet mod hans tykke pik og hans allerede godt udkneppede hul kildede ved tanken om hvad der forhåbentligt kunne ske om lidt.
De gik begge to ind i bruserummet hvor der allerede var 2 mænd igang med at bade - de havde stillet sig på hver side af rummet så de kunne se ind til hinanden tværs over gulvet. Den ene var den yngre fyr som Jonas havde set gå ind gennem døren og den anden var en afrikansk mand på ca. 40-45 år. Ingen af de to mænd havde trukket badeforhængene for - de havde stillet deres shampoo og sæbe på gulvet udenfor og stod nu under vandet og vaskede sig. Den yngre fyr var ca. 185 og lidt muskuløs med tatoveringer på skuldre og arme og ned af læggene. Han var helt kronraget og også glat på resten af kroppen hvor en halvfed pik dinglede over et par pænt store nosser. Den sorte fyr var lidt højere - ca. 190 og almindeligt bygget. Han havde lidt hår omkring navlen og over pikken som var en tyk, omskåret, pølset sag med et kæmpepikhoved - og den så også ud til at være halvfed.
Det var ret tydeligt at de to mænd havde stået og liret hinanden op inden Jonas og hans far trådte ind i rummet. De var ikke helt sikre på den nye situation så de lod nu som om de bare vaskede sig.
Jonas og hans far var godt tændt af hele situationen og begges pikke stod nu strittende ud i rummet. Det gik ikke ubemærket hen af hverken den yngre chauffør eller afrikaneren. Jonas tog fat i sin fars nu helt hårde pik og trak ham over mod en brusekabine hvor de begge gik ind og begyndte at sæbe hinanden helt ind. De stod helt tæt op af hinanden og lod hænderne glide ned over hinandens kroppe mens sæben skummede op. Christian drejede dem rundt så Jonas’ røv vendte ud mod rummet hvor den yngre fyr nu var gået ud fra sin brusekabine for at se hvad der skete hos Jonas og Christian. Den afrikanske fyr var også gået ud fra sin kabine og stod nu og kørte langsomt på sin tykke, omskårede pik med det store pikhoved. Mens de to mænd kiggede spredte Christian sin søns baller med fingrene og stoppede to fingre op i Jonas. De to mænd så helt fikserede ud - de stirrede begge på det glatte, nykneppede drengehul som lyste lyserødt mod dem begge to.
Afrikaneren var den første der rørte sig - med et godt tag om sin fede pik gik han tværs over gulvet og i én flydende bevægelse guidede han sin store pik direkte op i Jonas som stivnede da han mærkede det store pikhoved svuppe indenfor. Han var nu sandwiched mellem afrikaneren og sin far og kunne mærke faderens tykke pik ligge tung og dunkende mellem hans lår og under hans nosser. Christians pikhoved ramte afrikanerens nosser som var helt faste og fyldte med sperm.
Christian fik lukket for vandet og de 3 mænd kantede sig lidt ud fra brusekabinen og den yngre fyr kom nu nærmere. Han gik om bagved Christian og satte sig på hug. Med fingrene skilte han Christians faste baller og stak tungen op i ham - Christian kunne mærke hvordan fyrens våde, spidsede tunge kørte op i ham og han slappede helt af i hullet for at lade ham komme til.
Christian og Jonas tungekyssede hinanden og det var vildt frækt at Christian kunne mærke hvordan afrikaneren huggede ud og ind af Jonas brugte hul. Den sorte mand havde lukket øjnene ind i mellem og det var helt tydeligt at han var helt tændt på at kneppe den unge fyr.
Pludseligt trak afrikaneren sig ud af Jonas og sagde “come here”. Den sorte man lagde sig nu på ryggen på flisegulvet midt i baderummet og holdt pikken lodret op i luften. Jonas trak sig fri af sin far og gik over til afrikaneren, skrævede hen over ham og satte sig på den tykke pik. Christian var næsten ved at komme ved synet: fra hvor han stod kunne han se den store sorte mand ligge helt nøgen og våd på gulvet og ovenpå hans skridt sad Jonas spinkle drengekrop og red den tykke sorte pik. Jonas havde spredt benene og sad på hug og vuggede op og ned og imens vippede hans jernstive pik op og ned og efterlod en sø af præsperm på afrikanerens mave. Christian tog fat under armene på den yngre fyr der stadig sad på hug bag ham og slikkede hans røv og trak ham op og så gik han over gulvet til han stod skrævende over afrikaneren med sin stive pik lige ud for Jonas ansigt. Jonas åbnede munden og tog faderens store pik ind så langt han kunne. Den yngre mand var i mellemtiden gået om bagved Christian og satte sig nu på hug over afrikanerens ansigt så den sorte man kunne lirke sin våde tunge op i hans glatte hul. Samtidigt fik han nu igen Christians faste røv lige ud for ansigtet så han kunne slikke videre i hullet.
Jonas nåede ikke at slikke ret længe på faderens pik før han mærkede at faderen lod sig glide ned mellem den yngre fyr og Jonas og i næsten én bevægelse satte han sig på den yngre fyrs pik som stod lige op i luften og tog den op i sig til roden.
Det var et ret fantastisk syn: nederst lå en nøgen sort mand og ovenpå hans ansigt sad en yngre kronraget og tatoveret fyr og fik slikket sin røv mens den yngre fyrs pik var begravet i røven på en mørkhåret mand som sad overskrævs på afrikaneren. Foran den mørkhårede man sad en ung, spinkel drenget fyr og red på afrikanerens tykke pik.
Mens de havde leget i baderummet havde den tyrkiske opsynsmand listet sig ind i omklædningsrummet hvorfra han kunne se hvad der foregik. Han var kommet da alle 4 mænd stod i brusekabinen og han var straks gået tilbage og havde lukket døren til baderummet med et skilt hvor der stod at der var lukket på grund af rengøring. Nu gik han tilbage og smed tøjet til han kun havde en tanktop på overkroppen. Hans gyldne hud skinnede med et let svedlag af liderlighed og han var behåret på benene og bryst og mave. Hans nosser og hul var barberet og han havde trimmet hårene over pikken.
Han så nu hvordan gruppen af mænd rykkede ind midt på gulvet og hans allerede jernstive araberpik begyndte at præsperme helt uden han havde rørt den. Han kunne ikke holde til mere så han gik ind i rummet og hen mod mændende hvor Christian og den yngre chauffør begge kunne se ham nærme sig.
Christian var helt væk i lir - fornemmelsen af den yngre chaufførs hårde pik i røven og lydende af afrikaneren som kneppede hans søn var ubeskrivelig. Pludseligt så Christian opsynsmanden træde ud fra omklædningsrummet og bevæge sig over mod gruppen. Han var helt nøgen og ud fra hans skridt strittede en lang flot omskåret araberpik. Selv på afstand kunne Christian se at den dryppede af præsperm.
Opsynsmanden satte sig på hug overskrævs på afrikaneren bagved Jonas og pressede sin behårede krop op mod Jonas’ ryg. Jonas kunne mærke hans stenhårde, våde pik blive presset ind mod hans lænd og det øverste af revnen mellem ballerne.
“Kan du klare to tror du” hviskede opsynsmanden hæst.
Christian og den yngre chauffør havde begge forstået hvad opsynsmanden ville og de rejste sig nu op og trådte til siden og derefter rejste Jonas sig også lidt op. Afrikaneren løftede hovedet for at se hvad der foregik men blev liggende mens han holdt sin pik op i lodret stilling og spredte sine ben så opsynsmanden kunne sætte sig helt tæt op af hans skridt. Afrikaneren og opsynsmanden sad nu i en saksestilling nosser mod nosser og røv mod røv og afrikaneren kunne nu holde fast om begge pikke på én gang. Jonas sænkede sig langsomt ned igen og mærke først opsynsmandens længere pik glide op i sit åbne og gennemkneppede hul og lidt efter mærkede han afrikanerens enormt tykke pikhoved presse sig på ved siden af.
Jonas spredte sine baller alt hvad han kunne med fingrene og pludseligt mærkede han hvordan afrikanerens kæmpepikhoved smuttede indenfor ved siden af opsynsmandens pik.
Langsomt lod Jonas sig glide ned over begge pikke til han sad på begge mænd.
Jonas var langt væk. Hans drengehul var helt fyldt ud med 2 pikke som begge præspermede helt vildt - han kunne mærke hvordan hans hul og pikkene blev mere og mere fedtede og våde.
Han begyndte nu at bevæge sig op og ned og Christian og den yngre chauffør kunne se de to glinsende pikke glide ud og ind af den spinkle dreng. Det var et syn som fik blodtrykket til at stige på begge mænd. Christian lagde sig på gulvet på alle 4 med hovedet hen over opsynsmanden som han begyndte at kysse - han spredte knæene godt fra hinanden og svajede i ryggen så hans røv strittede i vejret. Den yngre chauffør fangede hurtigt signalet og faldt på knæ bagved Christian og guidede sin jernhårde pik op i det våde, varme mandehul.
Jonas havde fundet en god stilling hvor han kunne ride de to pikke - han kunne mærke hvornår den korteste nærmede sig rosetten og glide tilbage igen og han kunne samtidigt spille sin egen jernhårde pik der nu nærmest løb af præsperm.
Christian var også helt væk - chaufførpikken i hans røv føltes helt fantastisk og han kunne mærke der var ved at ske noget. Pludseligt skyllede en orgasme igennem røven på ham og han rystede og spjættede mens han træk vejret i korte hårde stød. Hans røv trak sig sammen og det sendte chaufføren over kanten og han pumpede en kæmpeladning langt op i Christians sultne røv mens Christians pik pumpede sperm ud i hårde strint lige ned i håret på afrikaneren. Lyden af de to mænds orgasmer fik opsynsmanden til at miste taget - han var i forvejen helt oppe at køre ved følelsen af sin pik i den slanke dreng mast op sammen med den sorte mands tykke svaber. Pludseligt kom han med et brøl der rungede i det flisebeklædte baderum og de hårde ryk i Jonas’ røv fik afrikaneren til at komme næsten samtidigt - begge de to pikke pumpede deres ladninger langt op i Jonas’ i forvejen gennemkneppede røv så det løb ud og ned mellem deres sammenpressede nosser. Jonas nærmest hulkede og faldt forover mens han selv kom i en voldsom orgasme som sendte hans drengesperm lige ned i håret på hans far som stadig lå og kyssede med afrikaneren mens hans egen orgasme ebbede ud.
De 5 mænd faldt om på gulvet og lå og smågrinede lidt forlegent i orgasmernes efterglød - hele rummet lugtede af sperm og sex.
Langsomt rejste de sig op én for én og vaklede ind i bruserne og begyndte at vaske sig rene inden de gik ud og klædte sig på. Der blev udvekslet telefonnumre og emailadresser og til sidst åbnede opsynsmanden igen baderummet og de 4 andre mænd gik ud til deres biler og lastbiler.
Jonas havde dårligt sat sig i sædet før han faldt i en tung søvn mens Christian satte kursen mod Berlin - stadig våd og åben i røven.
Kommentar

Navn:bifyr57
Dato:23/07 2014
kommer der en fortsættelse
 
Navn:ibbermand
Dato:15/01 2015
det vil väre godt med en fortsättelse, for hvad sker der i Berlin med Jonas