Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Tilfredsstillelsen

Karakter: 5.0/3
Visninger: 5564

Af: Sbi.

Læs flere noveller af:
» Sbi.

Skriv til:
» Sbi
Du ligger dig nøgen på sengen. Du ligger på maven og jeg sætter mig henover dig. Jeg masserer dine skuldre og din ryg. Jeg tager mig god tid, mens jeg arbejder mig ned til dine ben, som jeg masserer et efter et. Jeg gennem masserer dine baller og spreder dem. Jeg bøjer mig forover, og lader min våde tunge slikke dit bagerste hul. Jeg lader mit mundvand løbe ned til dit hul, så jeg kan slikke dig grundigt og blødt.
Du vender dig, og jeg masserer din mave, bryst og lår, men jeg har svært ved, at holde mig fra din pik, som jeg ofte strejfer. Din pik er stiv, og jeg kan se prespermen glinse på pikhovedet. Jeg ligger mig ned på maven mellem dine ben, og begynder at slikke dine nosser. Jeg trækker din forhud tilbage, og lader min tunge slikke dit pikhoved fri for prespermen, inden jeg tager det i munden. Jeg sutter og slikker din pik, så blandingen din presperm og mit spyt løber udaf mine mundvige. Jeg ser dig i øjnene, mens jeg sluger så meget af din pik jeg kan.
Du siger, at jeg skal vende mig, så vi ligger i en 69´er, med mig øverst - hvilket jeg gør. Jeg sutter på din pik, mens du smøre mit bagerste hul ind i glidecreme, og lader dildoen arbejde sig op i mit stramme hul. Jeg klynker lidt, men du kan næsten ikke høre det, da du har presset din pik langt ned i min hals.
Da du er tilfreds med udvidelsen af mit lille drengehul, rejser du dig, og tager plads bag mig. Du tager et fast greb i mine stramme baller, mens du presser din stive pik op imellem mine baller. Jeg klynker og vrider mig lidt, men du stopper ikke. Du boller mig langsomt, og presser din pik helt i bund. Da jeg er mere afslappet, og du kan glide mere ubesværet ind og ud, flytter du dig, så du ligger på ryggen.
Jeg sætter mig over skrævs på dig, og lader din pik glide op i mig. Jeg sidder omvendt på dig, så jeg har ryggen mod dit hoved. Det er så du kan nyde synet, af din stive pik, blive presset op imellem et par stramme drengeballer, og min slanke ryg vride sig. Jeg boller dig det bedste jeg kan, selvom det er svært med din store, dejlige og stive pik oppe i røven.
Du næsten kaster mig til side, så jeg ligger på ryggen. Du ligger dig over mig på alle fire, og presser din fedtede pik ind imellem mine læber. Du presser den helt ned i halsen af mig, så jeg rigtig kan slikke den ren for mine egne safter. Du hviler på albuerne, mens du boller mig i munden. Du kan se strengene af mit spyt og dine safte hænge fra mine læber til din pik, hver gang du trækker den ud, og du kan høre mig hive efter vejret og alle smaske lydene, fra safterne der bliver presset ned i min hals.
Jeg kan høre på din stønnen, at du er ved at komme. Du rejser dig på knæ, så du sidder på min brystkasse. Med din ene hånd, holder du fast i mit hår, så du holder min åbne mund, lige udfor dit spændte pikhoved. Med den anden hånd gnider, du på din pik. Du kan se overraskelsen i mine øjne, og mærke sættet det giver i mig, da du sprøjter din første store, tykke stråle sperm ind i min åbne mund. Jeg lukker læberne om dit pikhoved, og mens jeg ser dig i øjnene, sprøjter du flere store sperm sprøjt ind i min mund.
Du trækker pikken tilbage, og jeg åbner munden, så du kan se, at du har fyldt den helt, med din dejlige varme sæd. Jeg lukker munden og synker et par gange, åbner igen og rækker tungen frem, så du kan se, at jeg har slugt det hele. Jeg tager om din pik, og klemmer den forsigtigt, fra roden og udtil pikhovedet. Et par dråber sperm, drypper ned på min hage, og et par tykke dråber fanger jeg med tungen. Jeg lader min tungespids fange de sidste spermrester fra dit pikhoved, inden jeg tager dig tilbage i munden, og suger og sutter dig forsigtigt, så jeg er sikker på, at du er tømt og ren.
Kommentar