Forside Noveller Log ind Opret bruger Søg Om siden Links

Voldtaget i Skoven

Karakter: 4.1/8
Visninger: 11601

Af: Skovridderen.

Læs flere noveller af:
» Skovridderen.

Skriv til:
» Skovridderen
Tags: Bareback, Offentligt, Rimming, Voldtægt, Oralsex, Analsex, Aldersforskel og Natursex
Mine forældre har altid boet i et hus tæt ved skoven, og især i mine teenageår, elskede jeg at snige mig ud om aftenen og gå en lang aftentur i skoven. Jeg var ikke mørkeræd og derfor ikke bange for den dunkle skov. Jeg så i stedet skoven som mit frirum, hvor jeg kunne få afløb for mine tyngede teenagetanker og frustrationen over min nyopdagede seksualitet. Jeg ved godt at det ikke er særlig smart at bevæge sig ud i en mørk skov, men det gjorde sig altså, og teenagere har det jo med at gøre hvad de vil, og synes de ved bedst… Men det gjorde jeg måske også?

Jeg var næsten lige fyldt femten den aften, hvor det skrækkelige skete – jeg var ikke alene. Jeg havde vandret rundt i en halv times tid, og havde sat kursen tilbage mod huset og min varme seng, da jeg hørte lyden af en kvist der knækkede. Jeg stod lidt og lyttede, men tænkte, at det formentlig bare var et dyr der løb hen over skovbunden, så jeg fortsatte. Pludselig fornemmede jeg en stor mørk skikkelse bag mig, så jeg satte i løb – alt hvad jeg kunne. Men jeg har nu aldrig været særlig sporty, så skikkelsen indhentede mig og skubbede mig så voldsomt, at jeg faldt til jorden med et ordentlig bump. I faldet tabte jeg min lommelygte, som måtte være gået ud, for jeg kunne ikke længere se den. Jeg pressede mig febrilsk op af et træ, mens jeg så den store skikkelse trone foran mig i månens skær. Jeg kunne på vedkommendes silhuet fornemme, at det var en meget stor og muskuløs mandsperson, og jeg var ved at skide i bukserne af frygt. Jeg var bare en lille splejs og en af de mindste i min klasse, så jeg kunne intet hamle op mod denne kæmpe.

Manden stod lidt og betragtede mig. Han må have kunnet se frygten strømme ud af mine øjne i fuldmånens klare skær. Jeg ville skrige om hjælp, men min stemme svigtede, og der var garanteret ikke nogen der ville høre det alligevel. Men manden blev tilsyneladende arrig over mit forsøg på at råbe, så han sprang ned imod mig, og pressede en ordentlig lap mod min mund. En meget mandig og nærmest dyrisk lugt af sved og varme ramte mig i næsen. Jeg trak vejret i hastige stød som en bange lille kanin der føler sig truet. Jeg var sikker på, at manden ville banke mig synder og sammen, hvis han da ikke ville slå mig ihjel. Måske var det en morder?

Manden lænede sig helt frem, så jeg kunne mærke hans varme ånde på min hals. Så begyndte han at slikke mig på halsen. Meget langsomt, som om han smagte på mig. Jeg tænkte at han sikkert var psykopat, og godt kunne tænke at drille hans ofre lidt, inden han slog dem ihjel. Jeg fik med svag og hæs stemme fremstammet: ”Hvad vil du?”, men fik intet svar. Hans ene hånd greb fat i kanten på min hættetrøje. Så, nu gør han plads til at bore kniven i mit bryst, tænkte jeg. Men han begyndte i stedet at kører sin hånd op og ned over mit maveskind, og ind imellem klemte han mine brystvorter mellem sin pege- og tommelfinger. Det føltes underligt skønt at blive slikket på halsen og blive knebet i brystvorterne, men jeg var stadigvæk ekstremt angst, og trak stadigvæk vejret i hårde stød, for jeg var sikker på, at det hele bare var optakten til noget ubehageligt. Men jeg kunne intet stille op imod denne bøffel, så jeg lå bare opgivende i den dugvåde skovbund og bad til, at nogen ville finde mig og redde mig.

Manden lænede sig tilbage og begyndte nu at slikke op ad mit maveskind videre op over brystkassen og på de strittende brystvorter, som han også bed lidt i. Der hvor hans tunge havde været, føltes hans savl koldt på min bare maveskind i den kølige sommernat. Hans hånd var stadigvæk presset hårdt mod min mund, så jeg kun kunne lave små klynkelyde. Hvad var meningen i alt det her? Jeg forstod det ikke.

Så trak manden sig yderligere tilbage, og pludseligt ud af ingenting trak han mine bukser og underbukser af i et snuptag. Jeg kiggede ned af mig selv, og opdagede til min egen rædsel, at min pik stod som en stiv flagstang lige op i luften. Hvorfor reagerede jeg sådan? Manden ville sikkert blive rasende over dette. Men det gjorde han ikke. Han lænedes sig frem og tvang min mund åben med sin stærke hånd, og den store våde tunge gled ind mellem mine læber og begyndte at lege med min tunge. Jeg turde ikke andet end lege med, og forstod nu, hvad manden var ude på – han ville voldtage mig. Så ville det måske have været bedre bare at blive slået ihjel? Men alligevel legede jeg med, og igen gik underlige elektriske pulser gennem min krop, hvor de til sidst forplantede sig i en enormt stiv rejsning. Min pik prikkede mod mandens bare muskuløse mave.

Så rejste han sig, og tog noget frem fra sit bælte. Et langt knivsblad glimtede i måneskæret, og jeg begyndte igen at hyperventilere. ”Please, vil du ikke nok lade være?” spurgte jeg med hæs og bævrende stemme. Manden svare med en hård dyb stemme:
”Kæft Bitch! Du gør bare som jeg beder dig om, eller…” jeg sank en stor klump, og syntes selv lyden var meget høj, men det var måske indbildning. Manden lod sine bukser glide ned om anklerne og trak dem derefter helt af. Så kom han helt hen til mig, og trak mig op at sidde. Først da jeg var lige ud for den, så jeg den. En enorm og meget tyk pik tegnede sig i mørket. Det blottede hoved glinsede vådt af præsperm. ”Jeg håber for din egen skyld, at du ved hvordan man behandler sådan en.” Jeg mærkede det blanke knivsblad blive presset mod min strube, og jeg kunne fornemme dets skarpe kant. Manden førte sit underliv imod mig, og jeg så inden anden udvej, end at adlyde. Så jeg åbnede min mund, og mærkede det varme, våde hoved presse sig ind mellem mine læber. Jeg kunne kun have lidt over pikhovedet i munden, og følte at jeg var ved at kløjes i det, men manden tog hårdt fat om min nakke, og begyndte at mundkneppe mig hårdt og brutalt. Med det stærke greb i nakken og knivsbladet fra struben kunne jeg ikke bevæge hovedet, så jeg var nødsaget til at sidde der passivt, mens manden gang på gang pressede sin pik så langt ind som muligt, så jeg følte at jeg skulle blive kvalt. Jeg mærkede tårerne løbe ned af mine kinder, og jeg tror vist nok jeg begyndte at hulke en smule, men jeg kunne intet gøre. Alligevel, var det noget ved smagen af den salte præsperm, som jeg godt kunne lide, men det blev overskygget af den kvælende følelse.

Endelig trak manden sit kæmpelem up. Glinsende strenge forbandt pikhovedet med mine læber. Jeg begyndte at hoste efter vejret, og manden fjernede kniven. Men det var en kort pause. Manden kastede mig tilbage på ryggen, og løftede min røv lidt op i vejret. Den varme bløde tunge fandt nu mit hul, og begyndte at slikke det heftigt. Fra tid til anden stak han tungen ind i mit hul, og det føltes så underligt dejligt. Igen mærkede jeg den elektriske puls, og igen rejste min pik sig. Det var utroligt hvor let manden kunne bugsere rundt med mig, som var jeg bare en lille pose kartofler. Hans stærke hænder havde et fast og hårdt greb om mine lår, mens han spredte mine ben så meget som muligt, for at få adgang til mit hul. Jeg stønnede en smule, mens den smidige tunge slangede sig rundt oppe i mig.

Så satte han sig ret op, og fik bugseret mit underliv med op, så jeg kun lå på skuldrene, mens resten af min krop svævede i luften under hans underliv. Hans pik hang og dinglede et godt stykke over mit hoved, og en lille klat præsperm dryppede ned på min hage. Jeg slikkede det i mig, som min tunge kunne nå. Det smagte stadigvæk forunderligt godt. Men det var en ringe trøst, for jeg vidst hvad han nu havde i tanken, og det huede mig ikke, at skulle have den enorme træstamme af en pik op i mig. Men igen – jeg kunne ikke kæmpe imod, og gjorde jeg, var det ikke til at vide, om han ville gøre alvor af sin trussel.

Han lagde sin pik i sprækken mellem mine små baller, og i det øjeblik, hvor den lå lige over min egen fuldt stive pik, kunne jeg for alvor sammenligne størrelsen på min almindelige pik og hans enorme kæp og de store tunge nosser, der dinglede under den. I lidt tid gnubbede han drillende sin pik frem og tilbage mellem mine baller og hen over mine nosser, men så, i et hurtigt svup, forsvandt det store dunkende pikhoved ind i mit lille hul, og den enorme tykke pik fulgte efter. Det gik langsomt, og smerten var ubærlig. Det føltes som om det enorme lem ville kløve mig i to. Mit ring strammede sig voldsomt omkring pikken, og jeg bildte mig selv ind, at jeg kunne mærke hvert eneste pulsslag fra den store jernstang, der søgte at trænge op i mig. Jeg hulkede nu for alvor, og fik famlende fat i mit trøje, som jeg bed hårdt sammen om, for at udligne smerten, men det hjalp ikke meget. Millimeter for millimeter pressede han sin pik op i mig, og millimeter blev snart til centimeter. Ved hvert ryk føltes det som om min røv skulle sprænges, og store strømme at tårer gled ned af mine kinder, men manden var kold og blev bare ved. Jeg svedte som en sindssyge, og kunne lugte, at manden også svedte tran. Jeg kunne slet ikke mærke det kolde natteluft længere, for jeg fokuserede kun på varmen i mit hul.

Til sidst ramte hans store nosser sprækken mellem mine baller – han var helt i bund. Utroligt at han rent faktisk fik den helt i bund, men det havde jeg ikke tid til at være imponeret over den dag. Jeg følte, at hele min krop var fyldt ud af den store dunkende pik, at den fik hver en fiber i min krop til at spænde, og at han var trængt ind i alt i mig, ved at trænge op i mit mest intime sted. I lidt tid holdt han pikken derinde, mens hele min krop strammede omkring den, og mærkede den dunkende varme den afgav inden i mig. Så begyndte han at kneppe mig. Store hårde stød hamrede han op i mig, og hver gang han var i bund, trak han sig næsten helt ud igen, før et nyt stød lammede min krop af smerte, og så det gav et set i hver eneste nerve, og fik mig til at klynke lidt ekstra. Jeg skreg af smerte, mens han dunkede sin enorme torpedo ind gennem mit stramme hul, så det gled langs siderne inden i mig og skabte en varm, så jeg troede den skulle flænse alt på sin vej. Han begyndte at skifte mellem de lange fulde vel over tyve centimeter lange stød, små kort ryk hvor han hastigt kneppede mig, så hans nosser konstant bankede mod min røv og så enkelte pauser var han trak sig ud og spankede mine baller med det store tunge lem eller kørte det legende frem og tilbage mellem mine baller. Selvom smerten aldrig holdt op den nat, så må jeg indrømme, at der var noget der alligevel føltes dejligt. Måske indså jeg det først bagefter, men jeg tændte på den brutale behandling af mit røvhul, og min krop, som slet ikke var vandt til det pres blandet med den sære ekstase, kunne ikke længere holde det hele inde, så uden jeg havde rørt ved min pik, kom jeg i nogle store klistrede skud, der grundet min omvendte position, landede på mit bryst, min hals og i mit ansigt. Den varme klistrede masse føltes nærmest brændende på min i forvejen varme hud.

Efter et særdeles hårdt stød, trak han sin pik ud af mit ømme, våde hul. Han lod mit underliv dumpe ned i det nattevåde græs, og satte sig overskrævs på min brystkasse, så de store tunge boller hvilede i den varme sperm på mit bryst. Det glinsende våde pikhoved lod han falde på mine læber, så det gav et glit splat, og lidt præsperm sprøjtede op i øjet på mig. I måneskæret kunne jeg svagt skæmte, at tænderne tegnede sig et lumsk og dominerende smil over mig. Der var noget udfordrende over smilet, som ventede han bare på at jeg skulle tage den våde pik i munden – den pik som havde været oppe i mig på mit allerhelligste og mest intime sted. Der var noget triumferende i hans lille tilfredse grin, da jeg lod mine læber giver efter, hvorpå det våde dunkende pikhoved gled ind i min mund, og jeg legende lod min tunge slikke de lækre safter i mig. Jeg pressede mine læber omkring den og suttede hans hårde jern, så jeg kunne fornemme det livlige blod pulsere gennem det fuldt opsvulmede lem. Så trak han pikke ud af min kæft med et svup, og jeg slikkede mig om læberne, for at få den sidste mængde salt creme indenbords.

Så fik han mig om på alle fire i doggystyle og pressede min overkrop ned mod jorden, så min røv strittede lige så fint op imod hans skridt. Han tog et hårdt brændende greb om mine hofter, og lod igen den store stamme hamre op i mig. Igen skreg jeg af smerte. Jeg havde allerede glemt hvor ondt det gjorde, selvom min røv efterhånden var bedøvet en smule af den voldsomme smerte. Med sin ene hånd, holdt han min nakke hårdt ned mod jorden, så mit bryst skurrede hen over jorden, hver gang han stødte til. Hvert stød var nemlig så voldsomt, at vi rykkede os en smule frem. Han lagde efterhånden hele sin vægt i hvert stød, og hans pik føltes større end nogensinde, men den hamrede igennem min åbning og dybt op i mig. Alt omkring virkede stille. Der var kun lyden af mine klynk, hans stønnen og vores kroppe der klaskede mod hinanden.

Manden hylede nærmest som et dyr, og borede neglene ind i min hud, da han endelig kom. Store uendelige skud af cremet sperm susede op i mig, og jeg troede aldrig hans spermbeholdning ville ende. Hans pik var nu så hård og pressede så voldsomt mod mine indre gange, at spermen kun kunne skyde en vej, og det var fremad. Jeg følte nærmest at hele mit indre blev fyldt af hans varme klistrede sperm, og hele min krop brændte. Og alligevel blev det bare ved og ved. Hans pik blev ved med at pulsere voldsomt, mens min krop grådigt opslugte ladning efter ladning. Hvide prikker begyndte at tegne sig for mit blik. Min krop blev fuldstændig slap og energiforladt, som havde jeg holdt ud til dette øjeblik, af frygt for hvad der ellers ville ske, og nu kunne min krop endelig give efter for smerten og de mange følelser. Mens jeg langsomt gled væk fra bevidsthed, stoppede de endeløs skud, og jeg kunne mærke den en enorm varme inde i mig, alle de steder hvor det store lem havde affyret den enorme ladning, som nærmest føltes som en liter eller mere, selvom det selvfølgelig ikke var tilfældet. Manden løftede min krop op til sig, men jeg var som en slaskedukke. Han lagde sig i græsset med mig, mens han pik stadigvæk var langt oppe i mig. Det er det sidste jeg husker, inden mine øjne gled i.

Det næste jeg husker er, at jeg vågnede i min seng næsten morgen. Mystisk eller hvad? Enten havde det hele været en drøm, eller også var jeg på mystisk vis kommet hjem midt om natten, men hvordan skulle jeg komme hjem i den tilstand? Nej, det første måtte være det rigtige – en vild drøm. Men så mærkede jeg en pludselig smerte i mit hul, da jeg ville rykke på mig, for at stige ud af sengen. Jeg mærkede desuden noget klistret mellem mine baller. Jeg slog dynen til side, og opdagede en klistre våd plet på mit lagen lige der hvor min røv havde ligget. Jeg stak en finger op bagi, og opdagede, at jeg var fuld af den klistrede masse. Jeg trak mine fingre til mig. De var smurt ind i en hvid, klistret masse. Jeg kunne genkende lugten fra manden. Så var det alligevel ikke en drøm? Jeg smagte på massen. Det var uden tvivl sperm, og det smagte præcis som præspermen fra manden. Pludselig stod det hele så klart for mig, men jeg huskede ikke smerten. Kun den underlige nydelse. Jeg lade mig ned og så nattens sexscene for mit indre, mens jeg spillede min pik og gav mig selv fingeren. Fra tid til anden slikkede jeg mine fingre rene for mandens lækre sperm. Den var stadigvæk varm efter at have været i min varme krop den hele nat.

Da jeg var færdig, sneg jeg mig ud af værelset. Klokken var over ét. Der lå en seddel på bordet. ”Vi er kørt til byen. Du så så fredfyldt ud, så vi lod dig sove. Vi er hjemme klokken tre. Knus fra mor.” Jeg skyndte mig at snuppe et dejlig langt bad, og derefter vaskede jeg det våde sengetøj. Den efterfølgende nat, sneg jeg mig ud i skoven igen. Muligvis en dum ting at gøre, men jeg var som sagt teenager, så det gjorde jeg altså. Og da jeg havde ventet ved samme sted i lidt over tyve minutter, dukkede en velkendt skygge op. I de kommende år mødte jeg jævnligt manden i skoven. Nogle gange kneppede vi et par gange om uge, andre gange næsten hver nat. Nogle få gange stod han endda uden for mit vindue, og så kneppede han mig på mit eget værelse. Det var frækt at blive domineret i sin egen seng af en vildt fremmede voldtægtsmand. Et par gange, hvor jeg var alene hjemme, kneppede han mig også i andre værelser i huset. Fælles for alle gangene var, at han var dominerende og brutal, og at jeg blot var hans slaskedukke, der gjorde som han befalede. Nogle gange ville han have mig til s/m ting, som jeg egentlig ikke havde lyst til, men jeg adlød ham alligevel, og jeg fandt altid noget tillokkende i smerten. Desværre har jeg ikke set ham siden, at jeg flyttede til byen, da jeg fyldte atten. Men nogle gange spiller jeg den af, mens jeg husker på de hede nætter. Det var fucking frækt!
Kommentar

Navn:Oleole13
Dato:10/01 2014
en historie helt efter kit hoved, flot, tak! kom endelig med mere af samme skuffe